Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Melegedő

Megjelent az első magyar “buzilexikon”!

2020. december 02. - Juhász.Gábor

121614260_3463547683727195_2609458428876739948_o.jpg

Szeretettel köszöntök minden kedves régi blogolvasót!

 

Azt a mindenit, de elrepült az idő! Csaknem három és fél évvel ezelőtt találkoztunk utoljára. Elég sok minden történt körülöttünk ez alatt az idő alatt, de erre hamarosan kitérek. Először viszont szeretnék köszönetet mondani azoknak, akik aggódó levelekben és kommentekben érdeklődtek a Melegedő blog sorsa felől. Nagyon jólesett látni, mennyien szerették és követték a cikkeinket, olyannyira, hogy még akkor is rendszeresen látogattak ide, amikor már évek óta nem kerültek fel új tartalmak. 

Biztosan sokan kattintanak most annak reményében, hogy feltámad a blog, de még mielőtt nagyon beleélnétek magatokat, le kell hűtsem a kedélyeket. A Melegedő blog életem egyik legszebb és legmozgalmasabb időszaka volt, a körülmények változása azonban nem teszi lehetővé, hogy a megszokott színvonalon és rendszerességgel posztoljak, és ha valamit nem tudok úgy csinálni, ahogy azt magamtól elvárom, akkor inkább nem csinálom. És most jön a DE! 

 

A blogot ugyan nem támasztom fel, ellenben hoztam nektek valamit. Valamit, ami a maga nemében legalább annyira egyedülálló, mint a Melegedő volt fénykorában!

 20200929_183510_1.jpg

Az elmúlt három és fél évet tölthettem volna azzal is, hogy dolgom végeztével lógatom a lábamat a szivárvány pereméről. De mint az nyilván nektek is feltűnt, a körülöttünk lévő kis magyar valóság az idő múlásával csak szürkébb és szomorúbb lett. Amikor utoljára találkoztunk, még létezett az országban genderszak. A transszexuálisok számára nyitva állt a lehetőség a nemük megváltoztatására, a homoszexuális párok pedig - ha nehezített pályán is - örökbe tudtak fogadni olyan gyermekeket, akik a hetero házaspároknak nem kellettek. Mostanra ezekről csak múlt időben beszélhetünk, és ki tudja, mi jön még? Nagyon úgy tűnik, hogy a választások közeledtével a kormánypártoknak kell egy új feketebárány, és mivel a migránskártya elkopott, az LMBT+ kisebbséget húzták elő a kalapból. 

Meggyőződésem, hogy az előítéletek, a kirekesztés és a gyűlölet ellen csak információval és felvilágosítással lehet harcolni. Éppen ezért az elmúlt években azon dolgoztam, hogy a blogon már bevált ismeretterjesztő anyagokat összegyűjtsem, szerkesszem, kiegészítsem, és egy olyan formába öntsem, amely méltó lesz a Melegedő szellemiségéhez. Így született meg az alábbi kötet: 

konyvkep.png

 

Több mint 500 oldal tömény buziság. Taps! Na de felmerül a kérdés, egy újabb szakkönyv mennyiben lesz hasznos azok számára, akik a kormány melegellenes hadjáratára készülnek? Először is le kell szögeznem: a Szivárványon innen és túl minden, csak nem szakkönyv. Bár töviről hegyire végigkalauzol a melegek világának minden zegén-zugán, mindezt könnyed és szórakoztató formában teszi, pironkodás, mellébeszélés vagy tabuk nélkül. Másodszor pedig minden szerénytelenség nélkül kijelenthetem, hogy ilyen jellegű kötet még sosem jelent meg Magyarországon! És ez nemcsak azért igaz, mert tényleg magába foglalja a teljes buziverzumot. A homoszexualitás témaköre mindezidáig kizárólag külső szempontból került bemutatásra, én viszont most kézen fogom a kedves olvasókat, hogy közösen látogassunk el a szivárvány túloldalára. 

A könyv bárki számára informatív és mulattató lesz, aki csak hajlandó kézbe venni. Igazán hasznosnak mégis azok számára bizonyul majd, akik eddig kétségbeesetten kutattak az internet bugyraiban vagy a száraz szakkönyvekben olyan kérdések kapcsán, amiket senkinek nem tudtak feltenni. Például azért, mert olyan környezetben élnek, ahol nem vállalhatják fel a szexuális beállítottságukat, vagy aggódó szülőként azt sem tudják, a szexuális orientációt eszik vagy isszák. Esetleg gyakorló melegként simán csak ki akarják magukat ismerni ebben a szirvárványos katyvaszban, ami körülveszi őket. 

És persze hasznára válik majd azoknak is, akik már előre készülnek a kormány melegellenes hadjáratára. Miért nem haltak még ki a buzik? Miért kéne nekem elfogadni őket? Miért nem húzzák meg magukat ahelyett, hogy feltűnősködnek? Miért kéne hagynunk, hogy megszentségtelenítsék a család és a házasság ezeréves eszményét? Miért nem húznak el inkább külföldre, ha itt nem tetszik? Minek követelnek többletjogokat? Ismerős mantrák, hadd ne folytassam. A jó hír, hogy aki elolvassa a könyvet, az kapásból fog tudni reagálni minden létező homofób hőbörgésre, sőt még a rákontrázásokra is! Aki fel akarja vértezni magát, az nem marad egyedül. Nem mellesleg a könyv igen masszív, bár közelharchoz azért nem javasolnám… 

 

Törekszünk rá, hogy hamarosan könyvesboltokban is kapható legyen, addig viszont innen gond nélkül meg tudjátok rendelni, és így még a kijárási korlátozások megszegésétől sem kell tartanotok: 

SZIVÁRVÁNYON INNEN ÉS TÚL

 

Azok számára pedig, akik többet szeretnének megtudni a könyvről és annak születéséről, az alábbi interjút javaslom, ami a megjelenés kapcsán készült. Jó szórakozást hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://amelegedo.blog.hu/api/trackback/id/tr7216316150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tpl 2020.12.03. 21:01:21

Nélkülözhetetlen kiadvány annak a párszázezer magyarnak, akinek a normálistól elütő szexuális beállítottsága van.

2020.12.03. 22:04:10

@tpl: a gazdid fő haverja ezt most cáfolná :)

Sanda gyanu 2020.12.03. 22:38:03

@tpl: Nekem ugyan heteroszexuális a beállítottságom, de szívesen felütnék egy ilyen buzilexikont mondjuk az "Sz" betűnél, hátha találok ott egy volt fideszes EU parlamenti képviselőt.

Már csak a tájékozódás miatt. Ééérted!

tpl 2020.12.03. 22:56:00

@Sanda gyanu: nem, nem értem. Szájerrel nem az a baj, hogy meleg. A Fideszben is vannak melegek és ezzel qra semmi probléma nincs. Szájer ott qrta el, hogy eljátszotta a felelős, konzervatív családfőt, miközben a kijárási tilalom ellenére (házasságon kívüli), titkos szexorgiákra jár. Ez NEM fér bele egy konzervatív part vezető tisztségviselőjének értékrendjében. Magam is hetero vagyok, vannak meleg ismerőseim.

Sanda gyanu 2020.12.03. 23:25:53

@tpl: Ki beszél itt Szájerről?!? Te az első hozzászólásban azt mondtad, hogy szerinted csak annak a párszázezer magyarnak nélkülözhetetlen ez a kiadvány, akinek a normálistól elütő szexuális beállítottsága van. Erre én azt mondom, hogy francokat, én is szívesen elolvasnám heteoszexuálisként, hogy tudjam: kinek ne fordítsak hátat, ha egyszerre szállunk be a Jászai Mari téren a képviselői irodaház liftjébe. Pusztán tájékozódás végett. A saját seggem védelme érdekében. Az önvédelemhez való jogot a magyar törvények is elismerik. Ééérted!

:-)

Amúgy sok minden nem kéne, hogy beleférjen egy konzervatív párt vezető tisztségviselőinek értékrendjébe. Mondjuk végigmenni egy főutcán egy ibizai bárban. Vagy olyan értékű luxusyachtozáson részt venni, ami a piaci ára alapján jócskán bevallásköteles, de valahogy kimarad a vagyonbevallásból. Vagy mondjuk miniszterelnökként azt mondani, hogy a hazájában nincs az irányítása alatt az ügyészség, de valahogy mégsem emelnek vádat a veje ellen egy olyan ügyben, amit az OLAF tárt fel.

Én a fenti bekezdésben egy magyar közszereplőt sem neveztem nevén.

Te viszont az első hozzászólásoddal beszóltál annak a párszázezer magyarnak, akinek a normálistól elütő szexuális beállítottsága van.

Sanda gyanu 2020.12.03. 23:31:59

@tpl: Bocs, kifelejtettem: Az sem kéne beleférjen egy konzervatív párt vezető tisztségviselőinek értékrendjébe, hogy a Gestapohoz hasonlítsa az EU szervezetét. Vagy egy másik lenácizzon pont egy olyan embert, aki a koncentrációs táborból menekült meg.

Az a szép, hogy estig folytathatnám, ha nem lenne már amúgy is este és az a szomorú benne, hogy ez kábé egy heti termés. Ne akard, hogy előszedjem az elmúltnyolcév narancssárga botrányait, mert abban nem lesz köszönet.

Örömhernyó 2020.12.04. 02:37:24

@tpl: Csak a Fideszben van több száz b*zi. A katolikus egyházban magyarországi részlegében is van pár száz. Meg ezeken túl több tízezer homoszexuális és még legalább egyanennyi biszexuális is van a magyar társadalomban. Ugyanakkor nem érzem, hogy a könyvre égető szükség lenne.

Nekem férfiként volt már kapcsolatom biszexuális emberrel. Az illető nő volt és nem vetette meg a muffot se. Ugyanakkor ő nem a szexuális beállítottságát tette meg identitása középpontjának. Simán csak egy forróvérű gyógytornász csaj volt, aki szeretett szexelni. És nem játszotta a keresztény nemzeti paszományos politikai méltóságot.
Nem a buzerancia a fő probléma Szájer esetében. A buzerancia egyéni ízlés kérdése. Ami felháborító, hogy miközben játszotta a keresztény nemzeti főurat, titokban lelkesen faszt szopott és drogozott szexpartikban a hanyatló nyugaton.
A képmutatás a probléma.
És nem csak a szexualitásukkal és drogokhoz való hozzáállásukkal kapcsolatban képmutatóak a fideszes főurak, hanem a nemzeti vagyonnal és közpénzekkel kapcsolatban is.

tpl 2020.12.04. 06:47:46

@Örömhernyó: pontosan ezt pofázom én is.

tpl 2020.12.04. 06:51:56

@Sanda gyanu: "Tudod, mire gondoltam? Arra gondoltam, hogy abban a hatalmas politikai játszmában, ami jelenleg is zajlik, Orbánék most olyan bokákra léptek rá, vagy rúgtak bele, amit nem hajlandó a nemzetközi tőke és a nemzetközi politika elfogadni Európa biztonsága és jövője kapcsán... "

Ne nézz madárnak.

HgGina 2020.12.04. 07:02:10

Egyetértek az iráni gyógymóddal.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.12.04. 07:05:28

A homoklobbi rombolásást szerencsére kemény kézzel megfékezik Kelet-Európa.

Örömhernyó 2020.12.04. 07:47:27

@MAXVAL birсaman közíró: Szerencsére Kelet-Európában nem engedik a homoklobbit nyomulni. A katolikusok persze házon belül megoldják a dolgot, náluk lobbi nélkül is patakokban folyik a pelyhedző ministráns bajuszokon és dúsabb férfi mellkasszőrezeteken a sperma. A fideszes főurak meg a hanyatló nyugatra járnak buzibulikázni, hisze a szent anyaföldre nem soha hullatnák férfiseggből kicsurranó magjukat. Az ecstasy és a kokain is jobban hozzáférhető Brüsszelben, Amszterdamban és más dekadens nyugati városokban.
De a lényeg, hogy Magyarországon nincs tere a homoklobbinak! Már így is annyit kefélnek jachtokon prostikat, szívják a kokaint meg homo partikon más urakat oboáznak bőnyállal, hogy el se tudom képzelni mi lenne belőle, ha még a homoklobbi is szabdjára lenne engedve.

@HgGina: Azt ugye vágod, hogy Iránban simán nemet válthatnak az emberek, tehát a férfi, aki nővé nyilváníttatja magát, az utána nyugodtan élhet nemi életet férfiakkal. Ebből a szempontból Irán felvilágosultabb, mint Magyarország.
Szájert és Borkait (meg Kocsist, Deutsch-ot és a többi képmutatót) Iránban már húznák is fel a daruval (ez az akasztás módja ott), mert ők halállal büntetendő cselekményeket követtek el. Iráni hozzáállással és gyógymóddal a Fidesz és a KDNP vezetése hamar megtizedelődne.

Örömhernyó 2020.12.04. 07:54:55

Szájernek azért nem lehetett könnyű élete, hisz a felesége Handó Tünde. Ha nekem olyan nőm lenne, akkor lehet én is csak ecstasyval tudnám magam jól érezni és keresném férfiak társaságát.

2020.12.04. 08:24:03

@MAXVAL birсaman közíró: ja, kemény, ereszt markoló kezekkel :) Te szerencsétlen hülye, legalább most fognád be a pofád pár napig :)

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.12.04. 08:36:59

@shitgun:

Hibát követett el Szájer, megesik ez. Lemondott, az ügy lezárva.

Vik% 2020.12.04. 10:20:31

@Juhász.Gábor
Miért használod a "buzi" szót? Egy rakás homoszexuális küzd az egyenjogúságért meg a pejoratív kifejezések használata ellen, te meg itt buzizol...

kalandfereg 2020.12.04. 11:19:54

@MAXVAL birсaman közíró:
Ha az összes buzi fideszes lenne, nem is buzilobbinak hívnák őket, hanem hibát elkövető megesetteknek. :D:D
Micsoda szép utópia, megszabadulnánk egy súlyos problémától a világban!

Ez a baj, ha valaki először elhatározza mi a valóság, és aztán meg nem nézi meg, mert akkor már minek. :D

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.12.04. 11:21:34

@kalandfereg:

A homoklobbista és a homokos nem ugyanaz.

Lehet valaki homoklobbista és NEM homokos.
S lehet valaki homokos és NEM homoklobbista.

Szájer ez utóbbi. Sose hirdette a homokos értékrendet.

citrix 2020.12.04. 13:51:01

@MAXVAL birсaman közíró: Ne lepődj meg ha a karácsonyfád alatt találsz egy számodra dedikált példányt! :-)

citrix 2020.12.04. 14:10:33

@MAXVAL birсaman közíró: Szájer esete világosan mutatja hogy visszanyalhat a fagyi!

citrix 2020.12.04. 14:32:37

@MAXVAL birсaman közíró: Elég csúnyán visszanyalt a Józsira is és a pártjára is, látod.

kalandfereg 2020.12.04. 18:18:19

@MAXVAL birсaman közíró:

Az első variációt úgy hívják, humanista és empatikus.
(De tény, hogy átbillent a dolog negatívba a parádékkal, gyerekkönyvekkel. De az eredeti cél akkor is a virággyermekkedés volt.)
A másodikat meg úgy hívják, hogy gyáva, képmutató és áruló.

Nem beszélve, hogy most hol vagytok azzal a másik mantrátokkal, hogy ez egy betegség és ki kell kezelni Szájert? És különben is ő maga tehet róla, miért buzult meg?
Hajlékonyak a tények és a valóság.

kalandfereg 2020.12.04. 18:36:02

Ezt a kérdést majd akkor tedd fel magadnak, amikor visszahajlott a valóságod a normális mederbe, megszűnt benne a Szájer-örvény, és már megint a buzik átnevelőtáborba küldésről értekezel.

Örömhernyó 2020.12.05. 16:12:46

@MAXVAL birсaman közíró: "Szájer ez utóbbi. Sose hirdette a homokos értékrendet."

Marinov úr, hát pont ez a baj Szájerrel, hogy képmutató módon keresztény nemzeti pózokba vágta magát, közben meg homobulikban ecstasytól kivirult arccal nyelte a spermát.
Ha egy momentumos vagy dk-s arcról kiderül, hogy homo gangbangekben és bukkake partykon vett részt, akkor csak néhányan csóválnák a fejüket.
Nem azt vártom volna el, hogy Szájer meleglobbistának álljon, elég lett volna, ha semlegesen viszonyul a kérdéskörhöz, elhatárolódik a buziellenes retorikától. Nem kell minden buzinak homoszexuális aktivistának állni. De ha buzeránsként karrieréhségből, pozícióért és pénzsóváságból beáll nemzeti kereszténynek, sőt azon az oldalon hangadó, a szerintük keresztény szellemiségű alaptörvény egyik megalkotója, akkor nagyon furcsán veszi ki magát, ha koronavírusos időszakban maszk és óvszer nélkül izzadt férfifaszokat szopkod.
Vannak fokozatok: van a meleglobbista, van a semlegesen, visszafogottan megnyilvanuló, meg van a véresszájú kereszténykedő. Szájernek elég lett volna középen maradni, nem exponálni magát a keresztény oldalon.
Olyan ő, mint egy zsidó, aki mindent megtett, hogy a náci pártba beléphessen, majd ott karriert csináljon, sőt még a legnagyobb antiszemita is ő akar lenni a gyűléseken.

Olyan ez, mintha Borkai vagy Deutsch követelné, hogy a kokainistákat fel kell akasztani, ki kell rekeszteni.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.12.05. 16:38:11

@Örömhernyó:

Próbált küzdeni, de ereje kevésnek bizonyult, ennyi az egész.

Örömhernyó 2020.12.06. 05:56:09

@MAXVAL birсaman közíró: Én nem a küzdést láttam rajta, hanem a karriervágyat, hogy jó volt neki a 2,5 milliós EP fizetés, meg a fideszes karrier, ezért mímelte a nemzeti keresztény, családközpontú politikust, közben meg férfiakkal üzekedett. Ez színtiszta számítás, kétszínűség, pénz- és hataloméhség, karriervágy. A küzdés legfeljebb abban nyilvanult meg, hogy rejtve akarta tartani valódi beállítottságát, konspirált, meg gondolom abban volt egy kis küzdelem, hogy a 10 fős melegbuliba, amin végül 25-en vettek részt, beküzdje magát meghívás nélkül sokadikként.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.12.06. 08:26:29

@Örömhernyó:

Minden lehet, nem ismerem személyesen.

A lényeg: ezt a választást meg kellett volna tennie korábban már. Olyan ez, mint a nőtelnségi fogadalom és a nők kedvelése, együtt nem megy.

Török Dániel Pál 2021.02.03. 17:28:06

Nagyon jó könyvet írtál Gábor.
süti beállítások módosítása