Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Melegedő

Meleg Holokauszt

2017. január 31. - Melegedő

holo_2.jpg

Január 27-e a holokauszt nemzetközi emléknapja.  A második világháború előtt és közben meggyilkolt milliókra emlékezni kötelességünk. Az elképesztő embertelenségeket zsidók, romák, politikai foglyok, hadifoglyok, Jehova tanúi hívei, melegek és sokan mások is megélték. Melegblogról lévén szó, itt most a nácik melegek elleni háborújáról olvashattok.

Mind az utcán, mind ezen blogon, a hozzászólóknak, de akár csak a négy fal között „mocskosbuzizó” embereknek is tudniuk kell: amikor azt kívánják, hogy a természetellenes buzik dögöljenek meg, nos, akkor ezt az ötletet mások is megfogalmazták már. A náci Németország pedig megpróbálta tovább vinni a kósza ötletet, és végre akarta hajtani. Emberek ezreit kínozták és gyilkolták meg, elképzelhetetlen és feldolgozhatatlan fájdalmat okozva az áldozatoknak és családjuknak.

Bár a melegek állami és szervezett üldöztetése nem volt példák és előzmények nélküli, és a nácik „nagy tervének” is csak egy szelete vonatkozott a homoszexuálisokra, de ilyen kiterjedésű és ennyi áldozattal járó „hadjáratra” sehol nem volt példa a történelemben. A „hivatkozási alap” az 1871-es német büntetőtörvénykönyv 175. paragrafusa volt, amely büntethetővé tette a férfiak közötti, illetve a férfiak és állatok közötti szexuális kapcsolatot. Ez a jogi szabályozás volt érvényben Németországban az egész huszadik század első felében, de a  nácik próbálták meg először országos szinten betartatni ezt.

holo_1.jpgRózsaszín háromszög volt a homoszexualitásuk miatt elhurcoltak jele.

Azonban, ahogy a melegek elleni fellépés sem előzmény nélkül született a náci Németországban, a melegjogokért folytatott küzdelem sem Milk Harvey-val vagy Ricky Martin coming out-jával kezdődött. Sőt, a két háború közötti Németországban virágzó meleg kulturális élet volt, klubok, bárok vagy éppen újságok sokaságával. A szexualitásról szóló közbeszéd és a tudományos hozzáállás is változóban volt. Ennek egyik úttörője Magnus Hirschfeld a Szexuáltudományi Intézet (Institut für Sexualwissenshaft) alapítója és igazgatójaként rengeteget tett mind a tudomány, mind a közösségi élet szervezőjeként, hogy a homoszexuális embereket ne betegeknek, hanem teljes értékű embereknek tekintsék. A 175-ös paragrafus eltörléséért is küzdött évtizedeken át, ám ezt sosem tudta elérni.

Alig négy hónappal Hitler hatalomra kerülése után Hirschfeld intézetét szétrombolták, a több mint 12.000 könyvet tartalmazó könyvtárat „ünnepélyes” keretek között elégették. Ekkortól a nagyvárosi melegbárok is állandó célpontjaivá váltak a nácik támadásainak, Hirschfeld maga pedig Franciaországba menekült, ott is halt meg, két évvel később.

De miért is gyűlölték ennyire a nácik a melegeket? Miért akarták kiirtani őket a föld színéről? Ennek megértéséhez Hitler fajelméletéhez kell visszanyúlni. Nagyon leegyszerűsítve Hitler szemében a világ az emberi fajok egymás elleni harcáról szól, ahol a gyengébb elpusztul, az erősebb pedig a világ uralmára tör, és természetesen a német nemzet kivívhatja méltó helyét a Földön. Ehhez pedig erősnek és nagynak kell lenni. Az erő pedig, nem utolsó sorban, számbeli fölényt is kell, hogy jelentsen. Az erős német nemzethez tehát sok tiszta német gyermekre van szükség. A melegek márpedig nem szaporodnak, sőt, azt gondolták, hogy terjesztik is a beteges viselkedésüket, így bemocskolva a német nemzetet és annak szaporodási esélyeit. Ráadásul úgy tartották, hogy a melegek gyenge és nőies férfiak, akik így harcra sem foghatók. A leszbikusok esetében nem vették komolyan ezt, nők közötti szexuális kapcsolat nem volt büntethető. Bár néhány náci ideológus „lobbizott” ennek büntethetőségéért, nem tartották elég veszélyesnek két érzékeny nő egymás iránti intimitását a német nép tisztaságára.

A hitleri birodalom és minden embertelen ideológiának a természetére intő példa Ernst Röhm, a leghíresebb homoszexuális náci története. Ersnt Röhm a barnainges SA félkatonai szervezet több mint 3.000.000 tagjának irányítója és megszervezője, Adolf Hitler egyik legrégebbi harcostársa nyíltan meleg volt. Hitlerrel 1919-óta ismerték egymást, azon kevesek egyike volt Röhm, aki tegezhette és keresztnevén szólíthatta a németek Führerét. Természetesen, Hitler tudott Röhm homoszexualitásáról, hiszen sem a tényből, sem alkalmi kapcsolataiból nem is csinált titkot (bár az a híresztelés, hogy beosztottjaival kikezdett volna, hazugságnak bizonyult). Sőt, Hitler még 1933-ban is megvédte őt több más náci vezetővel szemben, mondván, amíg végzi a dolgát, és az SA-ban harcosokat edz, addig a magánéletével nem kell foglalkozni.
Aztán 1934. június 30-án, az úgy nevezett hosszú kések éjszakáján Hitler leszámolt Röhmmel és más SA vezetőkkel. A legalább 80 halálos áldozattal és több száz bebörtönzéssel járó három napos razziasorozat fordulópontot jelentett. Innentől kezdve  senki nem volt biztonságban, akire már nem volt szüksége Hitlernek. Aki veszélyt jelenthetett volna hatalmára (mint például a hadseregtől független, csak Röhm alá tartozó több milliós SA), azzal kíméletlenül leszámolt. Az utólagos igazoláshoz persze jól jött, hogy Röhm homoszexualitása miatt az egész SA-t beteges, „homoszexuális disznók” gyülekezetének állíthatta be a propaganda. Valójában persze puszta hatalmi játszmáról volt szó, ha szüksége lett volna rá, Hitler mellett szolgálhatott volna ezernyi más meleg is.

holo_3.jpgErnst Röhm, az SA nyíltan homoszexuális vezetője.

Néhányan, legfőképpen talán Heinrich Himmler, viszont egészen komolyan vették az ideológia gyakorlati átültetését, esetünkben a természeti törvény ellen vétő betegség megszüntetését. A melegek üldöztetése 1935-től új szintre lépett, a legerősebb pedig 1937 és 1939 között volt. A korábbi 175. paragrafust  1935-ben úgy szigorították, hogy lényegében minden férfiak közötti testi kapcsolatot vagy közeledést (egy olyan pillantást is) büntetni lehetett. Ez persze tökéletesen alkalmas volt arra, hogy az SS lényegében bárkit zsarolhasson. A titkosrendőrség által listázott melegekre bármikor lecsaphattak. Sokatmondó, hogy 1936-ban a melegek üldöztetésének fő végrehajtója a Homoszexualitás- és Abortuszellenes Birodalmi Főhivatal volt (Reichszentrale zur Bekämpfung der Homosexualität und der Abtreibung), az SS irányítása alatt. Heinrich Himmler az SS vezetője dolgozta ki és felügyelte a melegek elleni „harcot”, ő maga  pedig 1938-tól a Birodalmi Biztos a Németség Megerősítéséért címet is viselte.

A harmadik birodalom fennállása alatt (1933-1945) körülbelül 100 000 férfit tartóztattak le, 50 000 embert zártak börtönbe, 5 000 és 15 000 közötti ember járta meg a koncentrációs táborokat.  A táborokban a homoszexualitás miatt elítéltek rózsaszín háromszöget viseltek a ruházatukon, ahol a táboron belüli „ranglétra” legalján voltak. Vagyis sokszor a többi elítélthez és köztörvényes bűnözőhöz képest is több megaláztatásban és fizikai bántalmazásban volt részük. (És itt hangsúlyozottan nem Auschwitzról és a haláltáborokról, hanem a németországi börtöntáborokról beszélünk) Tovább rontotta a túlélési esélyeiket, hogy a melegek senkire nem számíthattak. Míg némely elítéltet rokonok, ismerősök időnként tudták segíteni, addig a homoszexualitás a homoszexualitás miatt fogvatrtottak ismerőseire is veszélyt jelenthetett a rabokkal fenntartott kapcsolat. A táborokon belüli csoportok tagjai, például orosz vagy más hadifoglyok, egymást is segítették, ilyen szolidaritás a melegek között nem valósult meg. Részben azért, mert az elítéltek között egészen különböző hátterű emberek voltak, a kikötői prostituálttól az ügyvédig, a társadalom minden szintjéről.

holo_4.jpgA Holokauszt homoszexuális áldozatainak emlékműve Tel-Aviv-ban

Mivel azt gondolták, hogy a homoszexualitás gyógyítható, így a nácik számos kísérletet végeztek a bebörtönzötteken, kasztrálástól kezdve egyéb „kezelésig”, melyekbe sokan belehaltak. Mivel gyenge, nőies embereknek tartották a melegeket, ezért „megerősítésükre” sokszor küldték a rózsaszín háromszöges elítélteket a legnehezebb és legkíméletlenebb munkákra, például bányákba, ahol lényegében halálra dolgoztatták őket.

A melegek teljes kiirtása a náci Németországban több okból sem sikerült. Egyrészt a homoszexualitás nem „látható” kívülről, így nagyon sokan elkerülhették az üldöztetést. A háború éveiben pedig sok meleg bevonult a hadseregbe, hiszen 1940-1941-re a felnőtt német férfiak többségét besorozták, de a hadsereg egy jó „búvóhely” is volt, hiszen a Gestapo fennhatóságán kívül esett.

Az, hogy például a cseh vagy lengyel területen élő melegeket nem zárták tömegével börtönbe, többek között Himmler személyi orvosának és gyógytornászának, Felix Kerstennek köszönhető. A ma Észtországban található Tartu városából származó német férfi, aki később Finnországban élt, a háború során a finn titkosszolgálatnak is jelentett. Mind közvetlenül, mind pedig közvetve is megmentette sok ezer ember életét. Kersten a Himmlerhez egyik legközelebb álló ember, aki kigyógyította az SS vezért fájdalmas betegségeiből, nagy hatást tudott gyakorolni Himmlerre. Több esetben győzte meg arról, hogy ne gyilkoljon meg elítélt melegeket vagy általa árulónak tartott személyeket. Több ezer zsidó Svájcba menekítését szervezte meg a háború vége előtt nem sokkal, életéről film is készült. Hosszasan győzködte Himmlert arról, hogy a melegek „gyógyíthatók”, így nem kell őket azonnal kivégezni. A nácik perverz fajelméletének segítségével pedig arról győzte meg, hogy a szlávok és egyéb alsóbbrendű népek között élő homoszexuálisok végső soron hasznosak is a németeknek, hiszen minden meleg csak gyengíti a népe erejét, így a homoszexualitás virágzása az alsóbbrendű fajok között előnyt jelent a németek számára.

holo_5.jpgA Holokauszt meleg és leszbikus áldozatainak emlékműve Sydney-ben.

A háború végével a koncentrációs táborok bezártak, az elmúlt évtizedek során pedig rengeteget tudtunk meg az emberek szenvedéseiről és az átélt borzalmakról, bár közel sem eleget. Ez fokozottan igaz a nácik meleg áldozataira, akikről mind a mai napig nagyon keveset tudunk. 1945-ben a homoszexualitás miatt börtönben vagy koncentrációs táborban lévők nem kaptak amnesztiát, sokuknak ki kellett tölteniük a kiszabott büntetést. A homoszexualitás büntethetőségének megszüntetése, Kelet-Németországban 1968-ban, Nyugat-Németországban pedig 1969-ben került sor. A legtöbb rózsaszín háromszöget viselt elítélt a háború után titkolta múltját, sokszor még családja előtt is. A történészek évekig, sőt évtizedekig alig-alig foglalkoztak a témával. Mai is nagyon keveset tudunk a túlélőkről vagy utóéletükről.

Akit érdekel a téma, magyarul Günter Grau: Homoszexualitás a harmadik birodalomban, angolul Richard Plant: The Pink Triangle című könyveit ajánljuk, vagy Rob Epstein és Jeffrey Friedman 2000-ben készült filmjét, Paragraph 175 címmel, amely a Youtube-on is megtekinthető.

Roland

A bejegyzés trackback címe:

https://amelegedo.blog.hu/api/trackback/id/tr5212171126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.01.31. 12:05:51

Nemlétező dolgokról beszélni abszurdum. NEM VOLT homokos holokauszt, s e hazugság ismételgetése sérti a valódi áldozatok emlékét.

Hunter18 2017.01.31. 18:22:19

Fel leszel jelentve holokauszt tagadásért te agyatlan szemét paraszt!!

NETSi 2017.01.31. 19:03:14

@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: Nemlétező dolgokról beszélni abszurdum? Akkor korábban mit hadováltál össze-vissza a blogomban "Isten szaváról", meg a Biblia előtt létezett "Egyházról", hogyha nemlétező dolgokról beszélni szerinted abszurdum?
"Homokos holokauszt". Micsoda szóhasználat. Mi ez? Lecke haladó ignorámuszoknak? Így vond össze a tudatlanságon és lustaságon alapuló előítéleteidet a huszadik század legembertelenebb és legelmebetegebb korszakával? Ha pedig kapitális betűkkel elébiggyeszted, hogy "NEM VOLT" ilyen, akkor egészen biztosan nem is voltak az állami szintű népirtásnak homoszexuális áldozatai? Mert te azt mondtad, és punktum? És a feljegyzések, a posztba beillesztett hivatkozások, és kép a rózsaszín háromszögről, azok is mind csak hazugságok? Hamisítványok, melyek csak azért készültek, hogy valamilyen megfoghatatlan háttérhatalom szórakozzon az emberek fejével, és az áldozatok emlékét sértse?
Kinek higgyek? Neked, aki láthatóan fordítva ül a lován, vagy a posztolónak, aki ellenőrizhető hivatkozásokkal is gazdagon ellátta az írását? (Noha a szövegben foglaltak hihetőségét erősen csorbítja, hogy nincsenek bizonyos fontosabb részek csupa kapitális betűkkel kiemelve...)
Nem nehéz a választás.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.01.31. 20:23:13

@NETSi:

Higgy lelkisimeretednek. Az pedig cáfolni fogja a homoklobbi gyalázatos, antiszemita ízű baromságait.

SJobs 2017.01.31. 23:43:07

Tehat feljelented azt aki nem ert veled egyet. Minek akarsz toleranciat homarfiu, ha te magad sem vagy az?

2017.02.01. 00:05:27

@SJobs: lehet, hogy felesleges feljelentgetni, de gondolom ez olyan mint aki tagadja, hogy kerek a föld. lehet csak minek. kár foglalkozni nem lehet segíteni az ilyenen. birca meg gondolom fizetett orosz troll mert mindig olyanokat posztol.

erkölcsi hulla 2017.02.01. 00:39:00

Már csak a feministák hiányoznak ide, ha értitek mire gondolok.

erkölcsi hulla 2017.02.01. 00:39:36

@erkölcsi hulla: Meg a migránsok. A kör bezárul. :D

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.02.01. 00:45:56

@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: Áááá...! Egy meleg posztban te vagy az első. Miért is nem lepődöm meg? Az ánuszod már meggyógyult? Mondtam már neked, hogy ne engedd hogy egy nálad sokkal nagyobb fiú felhúzzon!

ügyfélszolgálatos 2017.02.01. 00:53:06

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Nézd meg a Birca honlapján a képet amit a szerzők alatt magáról felrakott. Láthatólag eléggé retardált.

2017.02.01. 03:12:27

@Hunter18:
És Te fogod feljelenteni?
És hol? Bulgáriában? Hülye gyerek...

"A második világháború előtt és közben meggyilkolt milliókra emlékezni kötelességünk. "

Először is. Ilyen nincs a törvényben (még) szerencsére.
Másodszor. Már alig várom a szőke, a piros melegítős, vagy a nagy orrúak holokauszt emléknapját!

Bakker....

Alick 2017.02.01. 07:01:25

@csentecsa: Mondjuk Mózes - a korszellemnek megfelelően - népirtásokat is vezényelt le a Könyvek tanúsága szerint...

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.02.01. 07:24:56

@ügyfélszolgálatos: Köszi a tippet, de soha, semmilyen körülmények között nem klikkelek orosz propaganda oldalakra.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.02.01. 07:26:26

@Skankhunt42: Bocsi, nem vagy az esetem. Miért lennék féltékeny? Különben is, én a lányokat szeretem.

AAfan 2017.02.01. 07:29:43

Ha ennyi és ekkora hülyeséget bégető BIRCA van ebben az országban, talán jobb is ha eltűnik Mo. a Föld felszínéről.
Szégyen! És úgy tűnik sokan vannak.
Szégyellem miattuk, hogy én is magyar vagyok!

6.Lenin önálló gondolata 2017.02.01. 07:35:34

@AAfan: Nincs ebben az országban. A belső késztetéseit gyűlölő Szófiából nyomatja az orosz propagandát. Már egyszer le is buktatták, hogy meleg weboldalakról írogatott valakinek olvashatóan bizalmas hangvételben.

Skankhunt42 2017.02.01. 07:47:48

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: félreérthetően kérdeztem? tehát irigykedsz Maxira?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.02.01. 07:56:04

@Skankhunt42: Nem félreérthető voltál, hanem elárultad magad. Ami tökéletesen érthető.

Skankhunt42 2017.02.01. 08:41:50

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: ez most elég gyengusz volt. ha így folytatod el lesz tőled véve a cím

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2017.02.01. 08:50:06

@Hunter18: te ilyen kis feljelentőcske vagy? Engem is feljelentesz mert nem kaphatod meg a seggemet?

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2017.02.01. 08:51:44

Nincs olyan hogy kötelességem emlékezni, amúgy. En magyar hősökre szoktam emlékezni pl.

chepunk 2017.02.01. 08:59:46

@MaxVal BircaMan ELEMZŐ:

Vicces vagy! Náci létedre antiszemitázol. Persze csak ha az aktuális trollkodásod megköveteli. Össze-vissza hazudozol a kommentjeidben!

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.02.01. 09:17:38

@Hunter18:

Én? Nem tiltja jogszabély a nemlétezett homokos holakauszt tagadását, szóval feljelentésedet vissza fogja dobni az ügyészség.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.02.01. 09:19:04

@Nanáhogydе:

Sosem buktatott le senki, ez rágalom. Nyílt ember vagyok és hiteles személy, nem lehet sarokba szorítani.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.02.01. 09:46:52

@Skankhunt42: Szóval irigyled a címemet? Majd ha rólad is lesz poszt valamely mérvadó blogban, ahol sír a tulaj hogy széttrollkodtad a blogját, majd akkor esetleg aspirálhacc.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.02.01. 09:47:50

@enpera: "Engem is feljelentesz mert nem kaphatod meg a seggemet?"
Tudjuk, hogy hűséges vagy a felségedhez, a Gyurihoz.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.02.01. 09:51:05

@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: "hiteles személy" - ez volt a 7 vicce. Na jó, a "közírót" meg sem közelíti. Mostanában lankadsz, mi van veled? A sok ánuszrepedés, vagy a sok tartozás miatt lekapcsolták az áramot a világítótornyodban? Vagy ellopták a stoncium-90-et?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.02.01. 09:52:24

@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: O.K. nem buktál le, hiszen nem is tagadtad a meleg oldalakon szövődött netes szerelmeid.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.02.01. 10:36:13

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Lám, te se tudtál engem sarokba szorítani, pedig hosszú ideje igyekszel.

Skankhunt42 2017.02.01. 10:58:21

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "mérvadó blog" LOL minecraftozni is szoktál?

Skankhunt42 2017.02.01. 11:00:44

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: baszki :))))) délután lesz időm, akkor végigolvasom a kommenteket is

Jakab.gipsz 2017.02.01. 11:53:52

Na ebből a mártírkordásból sem lesz veszekedés, úgy tűnik a homoklobbi részt kíván szakítani a holokauszt bizniszből, mártírok végzetével kufárkodni mi végre. Mert ha leragadunk a múlt egy sötét szegleténél egy mások őrület vizsgálatára nem kerülhet sor ami újra megtörtént, például arra, hogy Pol Pot miért pikkelt a szemüvegesekre, ugyanis parancsba adta a két elemi osztályos katonáinak, a hatalom megragadását követően, ha szemüvegeset láttok Phnompen-ben lőjétek le, ez legalább annyira értelmes, mint egykor a zsidó üldözés volt. Vagy esetleg a Ruandai mészárlás, is azt jelenti, hogy a holokauszton való siránkozás nem akadályozza meg, hogy újra megtörténjen, egy újabb elmebaj kitörése.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.02.01. 12:07:11

A poszt cme már önmagában is kegyeletsértő a holokauszt nem homoszexuális áldozataival szemben. A holokauszt szó ui. eleve tartalmazza az elégni szót, ami ugye csak melegben történhet meg. Így a poszt címe - nyilván a posztoló szándéka ellenére - azt sugallja, hogy a holokauszt összes áldozata homoszexuális volt.

Legalább ilyen esetekben mellőzni kellene a meleg szó használatát. Ami amúgy is visszatetsző, mert meleg az anyai vagy a szülői szeretet szokott lenni, nem két férfi szexuális vonzalma.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.02.01. 12:09:21

@csentecsa:

Tudtommal annak csak egy bizonyos formája volt elfogadott, mégpedig a mentor és a fiatal tanítványa között. Felnőtt férfiak között nem volt elfogadott - tudomásom szerint, de tévedhetek.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.02.01. 12:11:23

@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: Egy világítótornyot persze hogy nem lehet a sarokba szorítani. :-))

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.02.01. 12:13:52

@Skankhunt42: Mérvadó ez esetben azt jelenti, hogy egy valódi blogot basztam széjjel, mire a tulaj idegbeteg lett. Nem úgy gondolva hogy most gyorsan valaki nyit egyet.
Különben abból a posztból szereztem az avatarom. Erre a rohadt belekotty is szerzett magának egy kiválót.

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.02.01. 12:47:07

Az LMBTQXYZ.. minden betűjére volt holokauszt, vagy a többi betű esetén csak később hamisítjátok majd meg a történelmet ?

Nehogy később gond legyen (abból hogy kihagysz egy-egy betűt most), jó lenne átgondolni.

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.02.01. 12:50:52

@Ballib cenzúrázók réme 22:

Egyébként csakhogy tiszta legyen.
Meleg holokauszt nem volt.
Melegek börtönbe zárása, és megjelölése az volt.

Az NSZK-ban például a háború után 24 évvel is ugyanazok a törvények voltak életben a melegek ellen, mint a nácik alatt, és mint a nácik elött.

Persze divat ezt is mint minden mást a nácikra kenni, csakhogy ez hazugság.

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.02.01. 12:53:16

@Ballib cenzúrázók réme 22:

A német büntető törvénykönyv 175. paragrafusa, amely a homoszexualitást bűnként tételezte föl, 1871-től 1994-ig (!) volt érvényben.

Jakab.gipsz 2017.02.01. 13:09:16

Angliában sem volt meleg holokauszt csakhogy A. Turingot az öngyilkosságba hajszolták ugyebár, (sokan mások mellett). .

Szóval a holokauszt komolyabb dolog annál, hogy kufárkodjatok vele, mint egy védjeggyel .

Nem is tudom miért mondják néhány nagyon hülyére azt, hogy "ez egy hülye buzi".

2017.02.01. 13:10:07

@Jakab.gipsz:

Nálad a hét kommentje után járó piros hangszóró :))
Azaz teljesen igazad van!

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.02.01. 13:56:33

@Ballib cenzúrázók réme 22:

A németek alapos emberek voltak. (Ma is azok.)

A táborok lakosságát is precízen nyilvántartották.

A mindenképpen kiirtandók a munkaképtelen zsidók és a félvér németek voltak, ezeket káros elemeknek minősítették alapból. A munkaképtelen zsidó volt a pária réteg, nekik nem sok esélyük volt életben maradni: alapból a haláltáborokba lettek irányítva, majd kivégezve szinte azonnal.

Mindenki más NEM volt alapból kiirtandó, pl. - ellentétben a cigány mítoszokkal - a cigányok sem. A cigányokat a náci fajelmélet alacsonyrendű, de nem káros elemeknek tekintette. Magyarul: lehet őket dolgoztatni, s csak akkor kell gyilkolni, ha lázadoznak.

Szóval az alapból nem kiirtandókat csak akkor ölték meg, ha erre egyéb okot láttak.

S persze sokan egyszerűem a rossz körülmények miatt haltak meg, pl. a szovjet hadifoglyok alig kaptak ellátást.

A valóságban egy homokos árja elitrabnak számított náci szemszögből, mindenképpen jobb bánásmódot kapott, mint a rabok 90 %-a. Felettük csak a normális szexualitású árja politikai foglyok álltak, ők voltak a VIP-réteg a német táborokban.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.02.01. 13:57:14

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Elegendő ehhez hitelesnek lenni, aminek lényega a koherencia és az őszinteség.

belekotty 2017.02.01. 14:15:33

@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: "Elegendő ehhez hitelesnek lenni, aminek lényega a koherencia és az őszinteség."

Ez volt a hét vicce a részedről.

Haloperidol 2017.02.01. 15:01:29

Na, buzikáim, elemezzük csak ki lépésről-lépésre a Führer elméleteit.

"Nagyon leegyszerűsítve Hitler szemében a világ az emberi fajok egymás elleni harcáról szól, ahol a gyengébb elpusztul, az erősebb pedig a világ uralmára tör,"

Hát, ezt bizony akár leegyszerűsítve, akár bonyulultan nézzük, ez bizony IGAZ. Az evolúció, a harc a túlélésért és a korlátozott erőforrásokért nem csak egyedek, hanem egyedek csoportjai között is van. Ezért védik az állatok és állatcsoportok is a territóriumukat, vadászterületüket, ezért egyidős a háború az emberiséggel. Nézzétek csak meg, ahogyan egyre több "eszkimó" lesz és a globális éghajlatváltozás miatt egyre kevesebb "fóka", előbb-utóbb erőszak és háború lesz, ahogy egyre kevesebb kaja és víz lesz ott...és akkor az bizony élet-halál harc lesz, ahol a gyenge nemzet/ország elpusztul és győz az erősebb. Hiába minden pacifista liberális seggfej nyivákolása.

"(...)Az erő pedig, nem utolsó sorban, számbeli fölényt is kell, hogy jelentsen."
Hát, bizony itt is kurvára igaza van Hitler néptársnak. A hülye is tudja, hogy 10 ember nagy eséllyel legyőz 5 embert, és hogy egy 100 milliós nemzet nagy eséllyel legyőz egy 10 milliós nemzetet. Szimpla matematika: ha több katonád és munkásod, parasztod van, az jobb, mintha kevesebb lenne...

" Az erős (német) nemzethez tehát sok tiszta német gyermekre van szükség."
Egyértelmű, ugyebár. Hiszen harcolnának-e a bevándorló muzulmánok pl saját hittestvéreik ellen, ha arra kerülne a sor? Hát persze hogy nem. Tehát a nemzet EREJE szempotjából NEM JÓK a bevándorlók gyerekei, sőt, kifejezetten rosszak. Saját erőből kell elérni a szaporulatot.

" A melegek márpedig nem szaporodnak, sőt, azt gondolták, hogy terjesztik is a beteges viselkedésüket, (...)"
Hát, azt nem nagyon lehet kétségbe vonni, hogy a buziknak ritkán van gyerekük, ha van is, az inkább véletlen. Azt pedig eddig SENKI nem bizonyította hitelt érdemlően, FÜGGETLENÜL a buzilobbitól, hogy a buziság VALÓBAN öröklődik és nem csak egy mentális rendellenesség, mint annyi más betegség is. Ugye, nem várjátok el senkitől, hogy elhiggye a megrendelt "genetikai" tanulmányaitokat? A dohánylobbi is kimutatta, hogy a dohányzás hasznos és nem is okoz függőséget!

"így bemocskolva a német nemzetet és annak szaporodási esélyeit. Ráadásul úgy tartották, hogy a melegek gyenge és nőies férfiak, akik így harcra sem foghatók."

Pontosan. Hány buzi van, aki szívesen fegyvert fogna a hazája érdekében és harcolna az ellenséggel? Kedves buzibloggerek, hányan vagytok katonaviseltek? Na, ugye, hogy igaza van Hitler bácsinak? "

Szóval azért Hitler nem volt egy olyasvalaki, aki paranoiáktól mentes volt, pl a zsidókkal kapcsolatban soha nem értettem a hisztériáját, az teljesen indokolatlan volt. De a buzikkal kapcsolatos averziója TELJESEN KORREKT. Örüljetek buzikáim, hogy még legális, amit csináltok, nemhogy házasságot, miegymást követelni!!!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.02.01. 17:03:42

@Haloperidol: Látom ez a buzi téma nagyon érdekel téged. Akarsz róla beszélni? :-))

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2017.02.01. 18:41:27

A leftmousebutton holllókauszt volt a legdurvább

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.02.02. 10:43:37

@enpera: Persze hogy nem. Az erkölcsrendészeten dolgozom. Amint kimegyek járőrözni, azonnal szétrebbennek. A múltkor a feleséged a Józsi is elfutott. Eléggé hájas már, nagyon kifulladt. Öregecske is. Nem kellene kiállítanod a sarokra dolgozni már! Ennyire meg vagy szorulva?
süti beállítások módosítása