Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Melegedő

Bocsi, te meleg vagy?

2017. január 10. - Juhász.Gábor

bocsite_3.jpg

Életem során rengetegszer belefutottam már olyan kérdésbe barátoktól, iskolatársaktól, kollégáktól, hogy “Figyelj, van ez az ismerősöm, szerintem buzi, de nem biztos. Hogy lehetne ezt kideríteni?” Erre általában az a válaszom, hogy ballagj szépen oda hozzá, és kérdezd meg tőle. Ennél egyszerűbb megoldás nem létezik.

Az emberek többsége azonban nem szereti az egyszerű megoldásokat, mert unalmasak, és különben is, “Nem kérdezhetem meg tőle csak úgy! Mégis, mit gondolna rólam, hogy ilyen bunkó vagyok?”

Ha te is jobban szeretsz heteken keresztül nyomozgatni, fondorlatos megoldásokat kieszelni, vagy csak egyszerűen beszari vagy, jó helyen jársz! A továbbiakban olyan tippeket és trükköket fogok bemutatni, amikkel ki lehet ugrasztani a meleg nyuszit a bokorból. Már amennyiben valóban ott lapul.

Azért még az elején tisztázzunk valamit: Csak úgy odamenni valakihez, teszem azt a villamosmegállóban, és rákérdezni a szexualitására, tényleg nettó bunkóság. Ahogy nem mész oda egy ismeretlen anyukához megkérdezni, hogy szokott-e nyilvános helyen szoptatni, vagy egy random férfiemberhez, hogy hugyozott-e már zuhanyzás közben a kádba.

Olyan esetekben viszont, amikor hetek, hónapok vagy évek óta dolgozol/tanulsz együtt valakivel, és a kapcsolatotok meghaladja a köszönőviszonyt, teljesen rendben van, ha rákérdezel a magánéletére. Oké, talán itt se a kádba hugyozás témakörével kezdj, és az sem szerencsés, ha egyből a szexualitására kérdezel rá. A lényeg, hogy az illető ezt már nem veheti zokon.

bocsite_1.gif

Minden más esetben, csak akkor illik rákérdezni valaki szexualitására, ha randira akarod hívni. És valljuk be, ilyen helyzetben ez valóban fontos kérdés. Mi viszont most nem pasizni akarunk, szóval maradjunk a munkahelyi/iskolai környezetnél.

Árulkodó jelek

1. Facebook ismerősök: Ha te is meleg vagy, esetleg rengeteg meleg barátod van, akkor érdemes rákeresned a közös ismerőseitekre. Ha a rendszer kidob egy rakás meleg srácot, akkor elég esélyes, hogy az illető szintén zenész. Vagy csak nagyon nyitott.

2. “A párom”: Hallottam már olyat hetero pasiktól is, hogy a barátnőjükre úgy hivatkoznak, hogy “a párom”, melegek viszont, idegen környezetben, kivétel nélkül ezt a szót használják a pasijukra. Én is. Ha már egyszer ilyen csodálatos anyanyelvünk van, aminél nem kell megnevezni a nemeket, ki is használjuk!

3. Top secret magánélet: Nagyon kedvesen végighallgatja, hogyan gyantáztad le a bajszodat a legutóbbi randid előtt, ő viszont feltűnően nem beszél a mindennapjairól. Nem mesél arról, hova jár bulizni, kivel randizik, kikkel megy nyaralni, stb. Persze, ez még simán jelentheti azt is, hogy zárkózott típus. Csak azért, mert valaki nem meséli el, mekkorát fingott a nagymama a legutóbbi családi ebéden, még nem lesz feltétlenül buzi.

4. Sztereotípiák: Nem mindenki meleg, aki rózsaszín pólóban jár, nem minden meleg feminin, és attól, hogy nézi a Eurovíziós Dalfesztivált, még simán lehet hetero. Ettől függetlenül, ha valami úgy néz ki, mint egy pulyka, és olyan hangja van, mint egy pulykának, az egy pulyka. Vagy még gyúrnod kell ornitológiából.

bocsite_2.jpg

Ha a fenti felsorolásból legalább három passzol a delikvensre, akkor vállon veregetheted magad, hogy sejtésed beigazolódott. Van akinek azonban ez nem elég, és csak akkor tud este békében aludni, ha az illető saját szájából hallja a beismerő vallomást. Máris segítek rajtuk is.

Hogyan ugrasszuk ki a nyulat a bokorból? 

Vannak bizonyos csapdahelyzetek, amikbe ha áldozatunk belesétál, csak coming out árán szabadulhat. Vagy hazudik. De mi most maradjunk az első opciónál.

Ha van pasija, sokkal könnyebb helyzetben vagyunk:

1. Kezdjünk el a “párjára” barátnőként hivatkozni, teszem azt, kérdezzük meg, “Hol ismerkedtetek meg a csajoddal?” Ekkor szerencsés esetben kijavít, rosszabb esetben ránk hagyja.

2. Ha az első próbálkozás nem vált be, kérdezzük meg a “párja” nevét. Ezt már tényleg csak hazugsággal úszhatja meg. Kivéve, ha a kedvesét Gabinak hívják, mert akkor benéztük. Ebben az esetben próbálkozzunk tovább az első megoldással. Előbb-utóbb meg fogja unni.

bocsite_1.jpg

Ha áldozatunk szingli, akkor kicsit keményebb dió, de meg lehet törni:

A legtöbb coming outnál a bizalom kulcsfontosságú, szóval, ha növelni akarjuk az esélyeinket, tudassuk az illetővel, hogy nincs semmi félnivalója, mert mi csipázzuk a melegeket. Hozzuk szóba, hogy nekünk is van meleg ismerősünk, vagy mindig is szerettünk volna egyet, illetve nyilatkozzunk pozitívan az általunk kedvelt meleg celebekről.

Ha az alapozás megvolt, jöhetnek a kérdések:

  • Hova jársz szórakozni?
  • Hol szoktál ismerkedni?
  • Volt már párod? Hogy hívták?
  • Milyen lányok jönnek be?
  • Nem ismered véletlenül XY meleg srácot?
  • Stb.

Ne legyenek illúzióink, a másik fél pontosan tudja, mire megy ki a játék.

Jó eséllyel, nem te leszel az első szerencsétlen, aki próbálja vallomásra bírni, szóval magában már mosolyog a bajsza alatt. Jobb napjaimon én két kérdés után megkönyörülök az illetőn, rosszabbakon túráztatom még egy kicsit, hagy dolgozzon meg az infóért.

Értelemszerűen, mindezen módszerek csak azoknál fognak beválni, akik egyébként is vállalják magukat, csak épp nem úgy kezdik a bemutatkozást, hogy “Helló, Gábor vagyok, homoszexuális.” Ahogy korábban már írtuk, ha valaki nem akarja, hogy kiderüljön a mássága, akkor gyakran még mi, melegek sem ismerjük fel, hogy egy csapatban játszunk. Minden más esetben, kezeskedem a fenti módszerek hatékonyságáért. Azért, ha kiderül, hogy a delikvens mégis hetero, ne legyünk nagyon csalódottak.

bocsite_2.gif

Végezetül még annyit: az ugye mindenkinek evidens, hogy a kemény munkával megszerzett információnkat kellő bizalommal kezeljük, pláne, ha újdonsült meleg ismerősünk kifejezetten ezt kéri  tőlünk. Becsüljük meg, hogy be lettünk avatva a titokba, és újult erővel álljunk neki a listánkon következő magánnyomozásunknak.

____________________________

J.Gábor - blogger, közösségépítő
Email: hello@melegedo.com 

További cikkekért és érdekességekért kövess minket Facebook-on:

A bejegyzés trackback címe:

https://amelegedo.blog.hu/api/trackback/id/tr8012116779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chicken wings 2017.01.11. 00:24:57

A "mit csináltál hétvégén -> kivel -> mióta van barátnőd -> hogy hívják" kérdéslánctól rendesen felmegy a vérnyomásom, főleg ha olyan kérdezősködik, akinek semmi köze hozzá.. Az utolsó kérdéstől végképp kiakadok: vagy hazudozásba kényszerítenek, vagy kierőszakolnak belőled egy olyan privát dolgot, amit lehet, hogy a saját családodnak is csak több év után mondtál el. Ha rövidre zárod a témát, akkor persze csak még kíváncsibb lesz az illető, és a hátad mögött mennek majd a találgatások.

Az embereket NAGYON érdekli, hogy ki mit csinál a hálószobában, nálunk a HR picsákat szabályosan öli a kíváncsiság, mióta tavaly egy külföldi nyaraláson voltam a barátommal és összefutottam egyikükkel. Rákérdezni nem mert persze, hogy ki ő, de azóta is furcsán méregetnek a kollégáival.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2017.01.11. 07:41:50

Igazából egyfelől senkinek semmi köze a másik magánéletéhez, függetlenül attól, hogy milyen a szexuális orientációja, másfelől meg: miért kellene komplett nyomozással "kideríteni" egy ilyen "titkot"? A melegség nem emberi minőség, semmilyen értelemben, sem nem erény, sem nem bűn, nagyjából kb. ugyanannyira lényeges információ, mint hogy a vörös vagy a szőke csajokat szereti egy kolléga.

Laurea 2017.01.11. 08:18:46

A Párom megnevezés életmentő minden munkahelyi és egyéb felszínes-társas környezetben. Mondjuk én hazudok is ha kell, de meg kell mondjam a lányoknak itt könnyebb. Egyszerűen az emberekben fel sem merül, hogy leszbikus vagy, míg a fiúkról viszonylag könnyen elindul a találgatás. Volt kollégáimnak akik barátaimmá váltak jópár év után coming outoltam csak. Volt nagy meglepetés, én pedig csak annyit tudtam kérdezni, hogy tényleg nem is sejtettétek?
Nehéz dió ez egy munkahelyen, főleg ha amúgy szeretsz belevonódni a társasági életbe, pénzügyes lányokkal kávézni és ebédelni járni, és sokat beszélni, mint én. Közben meg pont mivel sokat beszélgetünk pontosan tudom, hogy kinek milyen előítéletei vannak, és hogy nem éri meg az esetleges konfliktus. Így is én vagyok a 30+-os nő aki nem akar férjhez menni és gyereket szülni, aki a nagyobb pénzt viszi haza és "viseli a nadrágot" otthon. Ezt már megemésztették legalább.

BiG74 Bodri 2017.01.11. 16:48:51

Nem értem, miért fontos, hogy xy mellettem hetero, vagy homoszexuális? Sokkal fontosabb, hogy büdös, hülye, okos, tisztelettudó, humoros, átkozott nagy barom stb.

Melegedő 2017.01.11. 17:09:08

@BiG74 Bodri: Ez nagyon idealisztikusan hangzik, de semmi köze az emberi természethez. Fajunk szocializációjának és kognitív forradalmának legfontosabb eleme a „pletyka”. :D

2017.01.11. 17:11:35

@BiG74 Bodri: Ott a pont!

Egyszer összefuthatnánk kedves J. Gábor, hogy elmagyarázzam Neked - természetesen abszolúte kulturáltan -, hogy miért és milyen okból nem értek egyet azzal, hogy a nem identitásunkat közöljük bárkivel is.
Tudomásul kéne már venni, hogy a kutyát nem érdekli, hogy kit és mit szeretsz, ezért NE beszélj róla, Ne told a képembe, mert NEM ez alapján ítélem meg az embereket!

Most konkrétan nem erre a posztra értettem - egy kicsit ezért offnak tűnik a hozzászólásom - , hanem általánosan, az egész jelenségről ez a véleményem.

A Kádár- érában is voltak buzik és érdekes, akkor nem érdekelt senkit a téma!
Most minek kell ezt állandóan szinten tartani?
Na erre lennék kíváncsi!

BiG74 Bodri 2017.01.11. 17:36:08

@Melegedő:
A pletyka negatív, tényektől függetlenül is legyártott szarság, amely sokkal inkább tükrözi a pletykagyáros énjét, mintsem a kikezdett emberét.
A megismerés pozitív, mert az embert akarom megismerni, melyben a szexuális orientációja ( mely persze fontos, főleg neki) ezredrangú dolog. Ha érdekel egy másik ember nemi identitása, akkor az azért lehet, mert számomra számít az az ember, és mert ő akar róla beszélni. Ez viszont már olyan baráti viszonyt feltételez amiben szintén nem hangzik el " akkor te most buzi vagy ?" kérdés. Mert az csak egy felszín, mely semmit nem árul el.

Terézágyú 2017.01.11. 17:36:21

@Látens Inszinuáció:
"A Kádár- érában is voltak buzik és érdekes, akkor nem érdekelt senkit a téma!"

Akkor erről nem lehetett beszélni :)

"Most minek kell ezt állandóan szinten tartani?
Na erre lennék kíváncsi!"

Ezért jöttél ide egy buziblogra? :))))))))))

Terézágyú 2017.01.11. 17:40:38

@BiG74 Bodri:
" Mert az csak egy felszín, mely semmit nem árul el."

De a felszín csak fecsegjen, mert "hallgat a mély".... :)

Egyébként igen, az ember kíváncsi a másikra.

Ha megismerkedünk egy féllábú emberrel, akkor előbb-utóbb rákérdezünk, hogy mi lett vele...

Persze, persze, biztosan vannak olyan lánglelkű egyének, akik tiszta szívvel kijelenthetik, hogy "én kérem 30 éve ismerem K. Józsefet elég jól, nem tudom mi lett a lábával, de soha eszembe sem jutott hogy megkérdezem, hogy mi lett a lábával, SO-HA!!"

Hell-Ász 2017.01.11. 17:42:04

Pl. Izlandon ez a cikk se íródott volna meg, mert a kutyát se érdeli ki kivel kavar. Mo.-on sajnos nem tartunk itt.

BiG74 Bodri 2017.01.11. 17:52:16

@Terézágyú:
Basszus, a józsinak csak féllába van?
és tényleg egy kukorica csutkával fűrészelte le, hogy megkapja a kiemelt rokkantnyugdíjjat?

BiG74 Bodri 2017.01.11. 17:57:10

@Terézágyú:
Mi lett a lábával Józsi bá, versus "kiféle, miféle, keféle és kivel".

Medgar 2017.01.11. 18:51:31

Mindenki leszarja hogy buzi vagy vagy nem amíg nem tolod a másik arcába...

2017.01.11. 19:15:36

@Terézágyú:

Nem. Azért jöttem ide, mert érdekel, hogy mi a pék faszáért kell naponta tolni a buzi témát, holott lószart sem érdekel senkit - néhány fasisztán kívül -, hogy buzi-e vagy?
Ugyanis egy normális társadalomban ez senkit NEM érdekel!
Belgiumban él a bátyám, sűrűn járok hozzá, és ott például konkrétan mindenki leszarja, hogy mi a nemi identitásod. Hollandia dettó.

Csak ebben a nagy liberál-demokráciában mindenki pofázhat mindenről, mert azt hiszi, hogy ezzel megváltja a világot, és különben is véleményszabadság van, a mi a fasz, de az, hogy egyébként nem téma sem a metrón, sem a munkahelyeken, sem a boltokban, az már nem zavarja!

Ezért üzentem a posztolónak, hogy szívesen beszélnék Vele erről, hogy mi értelme van ennek a buziblognak? Botránykeltés? Tájékoztatás? Coming-out?

A Tyne folyó déli partja 2017.01.11. 20:12:33

@BiG74 Bodri: én is ezen filóztam. persze, ha potenciális barátnak akarja a másik meleg, akkor ok.

de egy szimpla munkatárs, osztálytárs, akármi. nem mindegy?

Dr.Démonmac1 2017.01.11. 20:49:03

Sosem jutna eszembe megkérdeznem ezt senkitől, ez legteljesebb mértékben az ő magánügye.

DarthVader 2017.01.11. 21:07:36

@Látens Inszinuáció:

Hogy mi értelme van ennek a bognak? Szerintem semmi. A blogok 95%-ának nincs értelme. Mégsem mész a blogok 99%-ára érdeklődni az értelmük felől. Engem inkább az érdekelne, hogy ha ennyire nem téma számodra a téma :) akkor minek olvasod. Arról már nem is beszélve, hogy miért szólsz hozzá? Hiszen nem érdekel, ha jól olvasom :)

DarthVader 2017.01.11. 21:10:49

@Látens Inszinuáció:

Ja, még 1. g normális társadalomban tényleg senkit nem érdekel, valaki meleg vagy sem. Pl. Belgiumban. Csak míg Belgiumban, ha valakiről kiderül, akkor nem történik semmi. Míg ellenben idehaza.... Normális országban pl. egy Alföldi qualitású szinész-rendezőt le-Robertáznának szeinted egy parlamenti politikai párt tagjainak részéről?

Félmeztelencsigazokni 2017.01.11. 22:28:46

Facebookon valóban elég gyorsan kiderül, ha az illető nem eléggé óvatos.

2017.01.11. 22:38:00

Normális országban valóban nem Robertáznák alföldit, hanem simán buzinak mondanák.
A romát pedig cigánynak, az afrot négernek.

A polcorrect liberokat pedig, síkhülyének.

De ez itt csak kb. felerészben normális ország most.
Remélem gyorsan javul a helyzet.

Egyallampolgar 2017.01.11. 22:47:52

Tényleg nem értem miért érdekes nekem bárki sexuális orientációja. 21. században ez még kérdés? A jogi megkülönböztetés persze még aktuális, de a magánéletben...
A 4. pont szerintem a legfontosabb szerintem. Néhány meleg ismerős után már nagyon könnyű felismerni a külsőségeket. Ruházat, beszédben hangsúlyok, mimika.

cardiobascuralis 2 2017.01.11. 23:03:37

Válaszold bátran, hogy te nem meleg vagy, hanem buzi és büszke rá.

cardiobascuralis 2 2017.01.11. 23:08:09

@Laurea:
Ja, nehéz dió...

@Hell-Ász:
Mert ott mindenki buzi.

@nonolet:
Egyetértek.

Arcade Macho 2017.01.11. 23:19:14

HRes pitchak koreben szerintem a leszbi pont hogy pozitivum, hiszen nincsen gyereke, nem marad otthon, "megbizhato"ilyen szempontbol
kiveve ha sikerul orokbefogadnia / csinalnia gyereket, mert akkor meg extran sziv...

vagy ez a blog nem normalis temarol szol hanem arrol hogy ki milyen divatbuzi?

Dekatlon 2017.01.12. 01:06:55

@BiG74 Bodri: tudod miért fontos? mert megmérgezhet egy barátságot a titok.
Volt egy haverunk az egyetemen, azt hittük a barátunk, de a vége fele közölte, hogy hát nem, mi csak olyan iskolatársak voltunk. Hát, mi nem így éreztük, néztünk nagy szemekkel, de hát ez van, gondoltuk akkor.
Aztán évek múltak, és a feltöltött képeiből, más jelekből lassan összeállt a kép, hogy ez biza meleg, mint a lázas kutya orra.
Amivel az égvilágon semmi bajunk nem lenne... ha nem ennek titkolása tartotta volna őt éveken át érzelmileg 3 lépés távolságban.
Ha kiugrasztottuk volna a nyulat még akkor régen, állítom, a nyúl is jól járt volna.
Oké, világos, hogy az ő döntse volt. De szerintem jó barátságok lehetőségét bukta vele.

VaradiJanos 2017.01.12. 02:50:38

Nem meleg: buzi vagy ratyi.

cardiobascuralis 2 2017.01.12. 04:34:50

@Dekatlon:
"Ha kiugrasztottuk volna a nyulat még akkor régen, állítom, a nyúl is jól járt volna."
Mind megdugtátok volna?
Már csak úgy túl a barátságon alapon...

cardiobascuralis 2 2017.01.12. 04:36:26

@VaradiJanos:
A ratyi lenéző, a buzi nem: az annyira semleges, mint a cigány vagy a néger. A magyarban ez a szó jelenti ezt a szexuális orientációjú csoportot. A meleg meg egy hőmérséklettartományt, azt is csak valamihez képest.

kiskutyauto 2017.01.12. 05:06:46

De miért nem lehet tiszteletben tartani, ha valaki ezt titokban akarja tartani? Nem a középkorban vagyunk! Túl azon, hogy abszolút a legintimebb magánügye ez valakinek, még emberi méltóságát is sérti ezt így firtatni és puhatolni... sértő, megalázó, indiszkrét, és primitív ostobaság ezzel foglalkozni Egyetlen egy esetben lehet ez indokolt, ha egy lánynak egy fiú nagyon tetszik, nagyon közel került hozzá megszerette és már el tudna képzelni valami többet is vele. Ez az az egyetlenegy szituáció, amikor a lánynak elfogadható morális alapja van ebbe kényes kérdésbe belemenni... Nem kel pedig sok értelem és empátia amúgy ehhez.. Ha régóta ismered, kollégád, szomszédod vagy osztálytársad évek óta stb, gyanús, de MÉGSEM TUDOD róla hogy meleg, akkor esetleg nem lehet hogy azért van mert NEM SZERETNÉ EZT AZ ORRODRA KÖTNI? Ha egy meleg nem zavartatja magát, és nem gond neki a szex irányultsága, az nem fogja titkolni olyannyira nem hogy biztos, hogy huzamosabb vele töltött idő során valamilyen módon informál róla... ha ez nem történik meg, akkor nem nyilvánvaló hogy titkolni akarja? Tehát az ilyen idióta szánalmas keresztkérdések, és nyomozgatás helyett tényleg jobb inkább "bunkó" módon szemtől szembe megkérdezni tőle, ha már ennyire érdekel. Ez a korrekt. És ilyen helyzet őt sem alázza meg messze annyira, mintha nyilvánvalóan puhatolgatjuk, firtatgatjuk, nyomozgatunk; még pedig triviálisan azért, mert ha így felkérdezzük, a döntés az övé, MEGADJUK A LEHETŐSÉGET NEKI, HOGY RUTINBÓL LETAGADJA, ha pedig nem probléma ez számára akkor szemrebbenés nélkül mondjon igent; tehát bármily fura is ez némelyeknek esetleg, a toleránsabb és humánusabb megoldás! (és innen kezdve bármit válaszol az ügy lezárva, a továbbiakban nincs semmi morális alapunk ezt a kérdést forszírozni)

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.01.12. 07:58:30

Hol a birca? Őt kellene megkérdezni az ismerkedési szopásairól!

mpl 2017.01.12. 08:03:31

@nonolet:
És egy normalis országban téged siman hülyének...

Sir Mortzosch 2017.01.12. 08:10:26

Qrvára mindegy hogy valakinek merre forr a vére.... langyos vagy meleg vagy akármi ... Mindössze ne tolják a meleg büszkeséget a pofámba. Abszolut nem vagyok kiváncsi senki hálószobatitkaira. A felvonulásaitok meg gusztustalanok.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.01.12. 08:31:15

@BiG74 Bodri:

Van amikor nem fontos, pl. mindegy, hogy az auszerelőm homokos-e.

Ha viszont az illető a fiam tanára, már fontos, hogy ne legyen az illető homokos.

Hell-Ász 2017.01.12. 08:32:21

@Terézágyú: Nincs pletyka, nincs bulvársajtó, nincs egyáltalán semmi olyan, nem érdekli az embereket.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.01.12. 08:32:22

@Hell-Ász:

Hála Istennek Mo-on sose fogunk ott tartani. A magyar nép természetes erkölcsi érzéke távol tartja az országtól a romboló homoklobbizmust.

Jakab.gipsz 2017.01.12. 08:57:14

@nonolet:
Önmagában véve Robertával nincsenek gondok mind addig, amíg nem akarja, a Júliáért epedő Rómeó szerepét önmagára osztani, innen kezdve "röhejes, hülye buzi".

VaradiJanos 2017.01.12. 09:37:00

Gnoir azt már elárulta, hogy homokos, de a nevét még nem. Az nagyobb szégyen?

bbwd 2017.01.12. 10:23:52

vagy viki...

egy barátom azt mondta, hogy aki úgy néz ki, mint egy buzi, az buzi is :P

egyébként mi a rák a közösségépítő? melyik egyetemen lehet ilyen diplomát szerzeni? vagy a poszter kinevezte magát annak? :D

Dr.Démonmac1 2017.01.12. 10:35:42

@VaradiJanos: Ha már kategorizálunk, szerinted az mi, ha egy férfi aki a nőkhöz vonzódik, szeret női ruhát is hordani?

Lángharcos 2017.01.12. 12:16:38

Akik a poszt létjogosultságát firtatják (hogy minek ezt megkérdezni), azért, mert gondoljatok bele a posztoló szemszögébe: neki tudnia kell, kik a játékosok. Nincs nagyobb pofára esés, ha elhívsz valakit randira, aki nem olyan. Sok ember egyenesen sértésnek veszi, ha olyan valaki érdeklődik iránti, aki iránt ő nem érdeklődik (most mindegy, hogy az illető egy meleg férfi, vagy egy ronda kövér nő), szóval nem árt jó előre tisztába tenni a dolgokat.

szepipiktor 2017.01.12. 12:38:24

Nem kellett volna a poszt elején definiálni, hogy KINEK szól????
Mert például heteró férfiként a büdös életben nem kerülök ilyen helyzetbe, ha csak nem valami kirekesztő jobbikos náci vagyok?
Miért érdekelne egy másik férfi orientáltsága?
Melegek meg felismerik egymást...
Egyetlen ciki, ha egy hetero lánynak tetszik meg egy fiú és ott derül ki, hogy nem egy csapatban játszanak.
Egyébként a PC elvű hazudozás káros. Tőlem kérdezte meg nő, mert nem álltam szóba vele (nem akartam dugni vele), hogy meleg vagyok-e? És nem sértődtem meg. Aki megsértődik az bunkó.
Ebben a kényes kérdésben a nyílt őszinteség az, ami előre visz és nem a elvhű hazudozás.

szepipiktor 2017.01.12. 12:42:54

@bbwd: Egyszerű:
Az a neoliberális "szakma", akik az átlagfiatalokat szcientológiai elvek által vezérlet PC alapokra építkezve betereli a irányított egyenközösségbe.
Trump miattuk nyerhetett...
Nincs annál károsabb, mint amikor egy még bizonytalan fiatalt beszippant bármely parancsuralmi halmaz.
Szerintem a közösséget önmagának kell építenie és nem felülről "tanult" emberek által irányítottan... Az már onnantól nem közösség, hanem egy halom hal a halászok hálójában.

TBal 2017.01.12. 13:17:53

@VaradiJanos: "Gnoir azt már elárulta, hogy homokos, de a nevét még nem. Az nagyobb szégyen? "

A cikk végén a következö áll:
"J.Gábor - blogger, közösségépítő
Email: hello@melegedo.com "

A vezetéknevére is kíváncsi vagy, vagy a Gábor elég lesz?
Egyébként meg ha nem mondaná meg, akkor se lenne semmi, a blog a melegséggel/buzisággal kapcsolatos témákról szól, racionális vitákra ad alkalmat - nem rohadt mindegy, hogy hogy hívják, aki írja?

Pattantyúk 2017.01.12. 14:18:10

Bírom az álszent képmutatókat akik megfedik a bloggert a tippek miatt.

Mit jelent az , hogy senkinek semmi köze hozzá ?

Én a barátaimmal, közvetlen munkatársaimmal igenis bezsélgetek arról, hogy mit csinál szabadidejében, van-e 'párja' hogy hívják, stb...
Megkerülhetetlen, és nem is akarok olyannal dolgozni, vagy barátkozni, aki bezárkózik ezek elöttt a pofon egyszerű, rutin kérdések elött.

Egyébként abban igaza van a szerzőnek, hogy a heterok nagyrésze, így én is, nem kérdezünk rá direktben, de ha alkalom nyílik igyekszünk tiszta vizet önteni a pohárba, például a fenti módszerekkel.
Ha ferdít, ködösít, akkor nyilván meleg, vagy csak annak könyveljük el, de már úgy marad.

Persze azután se, és azelött se, hogy ezek a dolgok kiderültek, nem lesz több vagy kevesebb az illető.

De az ember természeténél fogva kíváncsi.
Akkor is ha az egész világ valamiféle elbaszott polkorrektség mögé bújik hozzászólásokban, és cikkek tucatrjaiban.
A valóság nem ilyen.

Pattantyúk 2017.01.12. 14:21:29

@Lángharcos:

Erre az agymenőkben van egy frankó párbeszéd,

Penny: - Szép a hajad !
Emy: - Te leszbi vagy ?
Penny: -Nem, dehogy.
Emy: -Kár. Úgy hízelgőbb lett volna.

csib · http://kapirgalo.blog.hu/ 2017.01.12. 14:24:40

Nem értem, hogy aki homofób, minek olvas el ilyen cikkeket, aztán minek kommenteli. Egyántalán miért néz ilyen blogot? Simán el lehet kerülni, nem kell rákattintani, ilyen egyszerű! ;)
Lehetne hogy valamelyik buzizó erre válaszol nekem? Máskülönben azt fogom hinni, hogy ilyen fájdalmasan sivár szegény lúzer élete, hogy ilyesmikkel teszi boldoggá magát...

VaradiJanos 2017.01.12. 14:44:32

@csib: szia cuncika! Buzinak nevezni a buzit az már buzizás, homofóbia? Engem a buzik nem zavarnak, de a meleg jelző ilyetén kisajátítása igen. A homofóbok pedig nem buzioldalra látogatnak, hanem az index nevű hírportálra ahol az arcukba tolják a témát.

VaradiJanos 2017.01.12. 14:48:50

@TBal: Tojok én a nevére, csupán arra próbáltam utalni, hogy nekem eleve hiteltelen minden név nélkül publikáló újságíró, blogger, de kiváltképpen az amelyik ráadásul másoknak arról osztja az észt, hogy vállalják fel személyes dolgaikat.

Márkus Dániel 2017.01.13. 05:36:04

@VaradiJanos: értelem hiányos esetekben valóban.

Márkus Dániel 2017.01.13. 05:37:59

@VaradiJanos: A "buzi" pejoratív jelző, minket meg ez zavar. Másrészt le van szarva mi tetszik neked.

Márkus Dániel 2017.01.13. 05:41:13

@szepipiktor: Tanuljátok már meg végre, hogy a "neoliberalizmus" gazdasági irányzat, nem politikai nézett! Másrészt semmi köze a szcientológiához!

Márkus Dániel 2017.01.13. 05:43:14

@maxval bircaman elemző: a. Ami rombol az a valláskárosodás, meg a hozzad hasonló szerencsétlen barmok.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.01.13. 06:22:55

@Márkus Dániel:

Szerinted, mivel te homoklobbista antihumanista vagy. Ha én is olyan lennék, mint te, nekem is ez lenne a véleményem.

VaradiJanos 2017.01.13. 08:07:01

@Márkus Dániel: Minket, egészségeseket, pedig nem zavar, hogy ti betegek mit szartok le (fejben).

sorbacsillag 2017.01.13. 19:25:22

minden buzi meleg de nem minden meleg buzi

sorbacsillag 2017.01.13. 19:26:13

nyúl kiugrasztása: Buzi vagy, te mocsok?

sorbacsillag 2017.01.13. 19:37:27

nyúl kiugrasztása 2: Olyan nőies vagy, nem vagy te meleg, te buzi?

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.01.14. 07:28:50

@sorbacsillag:

Van, csak picit szerényebbek, nem mernek annyit ugrálni. Mgehúzzák jobban magukat, mert tudják, a nyugat nem fogja megsegíteni őket, ha a bolgár nép szenteltvízzel töltött gumibotokkal rájuk támad önvédelmi céllal.

maxval bircaman eIemző · http://www.bircahang.org 2017.01.14. 09:57:29

Csőbe húzni engem képtelenség. Sokan megpróbálták már, sőt Soros által fizetett emberek igyekeztek minden erővel elhallgattatni, sarokba szorítani. Alaposan felderítették életem minden percét, de semmi felhasználhatót nem találtak. Az őszinte emberen ugyanis képtelenség fogást találni. Amit találtak - trgár megszólalások, feleség erotikus képei, liberális szellemű megnyilatkozások, rokonok élete, stb. - az felhasználhatatlan a célra, cdsak azokat tette nevetségesseé, akik rámtámadtak.
Még a gőzfürdős képeimet is lelopták a gépemről.

spongebobsqrt2 2017.02.05. 19:31:12

"és attól, hogy nézi a Eurovíziós Dalfesztivált, még simán lehet hetero."

Na, ebben tévedsz!
süti beállítások módosítása