Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Melegedő

Köszönjük, Toroczkai László!

2016. november 25. - Melegedő

toroc1.jpg

Vendégszerzőnket, Rolandot, megihlette a Jobbikos polgármester, Toroczkai László legújabb ámokfutása. Az alábbiakban az ő írását olvashatjátok:

Végre valaki kiáll a hagyományokért, megvédi az országot a legnagyobb válságoktól. Ásotthalom ugyanis betiltotta az összes müezzint és az összes melegfelvonulást. Ásotthalom nagyközség meghozta a szükséges intézkedéseket e vészterhes időkben, és úgy döntött, hogy a legtöbb, amit tehet egy jobb világért, az a muszlimok és melegek elleni ”rendszabályok” meghozatala. Soha többé nem kell félnie az ásotthalmi embereknek burkinis családokat gyalázó melegektől a helyi mecsetek árnyékában. Ha holnap bezuhan a tőzsde Tel-Aviban, esetleg a szaúdi kormány válságtanácsot hív össze, tudjuk, hogy Toroczkai László bátor tette van a háttérben.

Azt mondja Toroczkai, hogy a preventív jellegű intézkedései megvédik a kultúránkat. Megelőző csapást mért így a müezzinek tömegeire, akik Ásotthalom központtal akarták meghódítani a pogány, liberális nyugatot. A melegpornószínészek nemzetközi fesztiválja éppen indult volna a Roadshow következő állomására, hova máshova, mint Ásotthalomra, de most tanácstalanul állnak a szerb határon a kerítésnél eltévedt migráncsok között, hiszen nem reklámozhatják tovább a másságukat. Gratulálunk, így kell a valódi problémákkal foglalkozni és megoldást mutatni a „külső szemlélődés” és „bűnbakkeresés” helyett.

Ásotthalom eddig is kitett magáért, hiszen Aleppo romjai között gyorsan terjednek a fontos hírek, hogy hol van ivóvíz, melyik kórházba nem érdemes menni, mert már nincs áram, és miért Ásotthalom a legrosszabb döntés egy menekültnek. Nos, ezt most sikerült megfejelni, egy teljesen értelmetlen és milliónyi elvbe és törvénybe ütköző új rendelettel.

Persze az ENSZ alapokmány és egyéb imperialista csökevények nem tehetnek keresztbe egy igazi hősnek. Az Emberi Jogok Európai Bírósága se próbáljon belepofázni a dolgainkba, hiszen mi már megüzentük Brüsszelnek, amit meg kellett üzenni. Az meg pláne nem érdekes, hogy az a bíróság mondjuk Strasbourgban van. Nyilvánvalóan ezer helyen ütközik a rendelet Magyarország Alaptörvényével, amelyre hivatkozik, mint a család fogalmának egyetlen meghatározója. De ezeket átnyálazni fölösleges is, hiszen Toroczkainak sosem volt célja, hogy működő jogszabályt hozzon létre.

toroc2.jpgToroczkai László, Ásotthalom polgármestere

Ettől független valljuk be, félmunkát végzett Ásotthalom önkormányzata. Annyi minden mást is be kellene még tiltani!

A blogunk kabalája egy fehér orrszarvú, szivárványos szarvval. Nos, szerintem a blog olvasói nem szívesen találkoznának egy szürke, ne adj’ Isten kék orrszarvúval. Így kérem Toroczkai Lászlót, hogy vegye föl a betiltott lények listájára a kék és szürke orrszarvúakat a buzik és a muszlimok mellé. Hiszen, ahogy a müezzin, így a nem megfelelő színű orrszarvúak tevékenysége is „alkalmas a köznyugalom zavarására, továbbá alkalmas arra is, hogy a helyi lakosság körében félelmet, riadalmat és megbotránkozást keltsen”.

Továbbá az elmúlt években a Gyűrűk Ura könyveket rendre többen vették ki a községi könyvtárból, mint a Harry Potter könyveket, így kijelenthető, hogy a Harry Potter irodalom sem része már az Ásotthalom többségi kultúrájának, azaz ideje lenne betiltani.

Az Egri Csillagok kötetben pedig a gyerekeket megzavarhatja Jumurdzsák neve, hiszen Gárdonyi nem mindenhol egyértelmű, hogy egy idegenről beszél. Ezzel az önsorsrontó liberálisokat erősíti csak. Így javaslom, hogy a könyvtári példányokban minden török nevet szövegkiemelővel megjelölni, hogy kitűnjenek az idegen nevek a szövegből, mint a burkás, leszbikus migránsok Ásotthalom főterén.

A nagy és hősies Oroszországtól, a „melegpropaganda” betiltását már elleste Ásotthalom, de a lényeg kimaradt. Ha az orosz melegellenes törvények ”sikerét” akarják lemásolni, ahhoz kellenek olyanok, akik megverik a buzikat (vagy általuk annak gondolt személyeket melegek hiányában), erről menő Youtube csatornát indítanak, ahol lehet nekik gratulálni hősiességükért. Mindezt úgy, hogy a rendőrség elismeri, hogy sosem büntetne meg egy buziverőt. Ellenben a szivárványos zászló meglengetéséért minimum egy gumibotozás jár. Így talán még van egy-két lépés. Előre a putyini úton!

Ásotthalom hősies tette tehát jelenleg csak a probléma felszínét kapargatja, de ne legyenek kétségeink, ha rajta múlna, a gyűlölködés listája nem csak kék orrszarvúakkal bővülne. Bár el se kezdte volna.

Roland

A bejegyzés trackback címe:

https://amelegedo.blog.hu/api/trackback/id/tr3511997650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.11.25. 16:39:31

Én továbbra is azt vallom, hogy a nemi identitás magánügy.
Nem tartozik sem rám, sem másokra.
Nem értek egyet a polgármester intézkedésével, de azzal sem, hogy a nemi kérdést előtérbe helyezve vonuljon bárki is. Főleg nem büszkeségből.
Ez ugyanis nem büszkeség kérdése, hanem egy állapot.

Ennyi.

szepipiktor 2016.11.25. 16:50:54

Pontosan igazolható ezekkel a posztokkal, hogy a hazai sajtó, netes blogos világ pontosan ugyanolyan, csak az irányultságuk között van eltérés.
A neoliberális PC alapú és a balos média a közmédiát vádolja hazugságokkal és hírgyártással, miközben ők pontosan ugyanezt teszik.
Ez a falusi kis tahó ugyanis nem tett olyanokat, amiket ez a poszt is állít és több másik - jobbik és kormányellenes - forum is teszi.
A jobbikos farok nem tiltotta be a melegséget, akinek ez a hobbija, továbbra is élheti világát abban a faluban is.
Ő a reklámot, a propagandát tiltotta be, a közterületi reklámot, aminek ugye meg semmi köze a nemi identitáshoz. Ahogy a fővárosi felvonulás sem magároól a másságról szól, hanem korunk trendi PC alapú reklámjáról.
Itt lehet, ott nem.
Majd megváltoztatják, mert jogsértő!
A figura reklámot akart, megkapta!
A bloggervilág is azért hazudik össze-vissza, mert reklám kell nekik.
Sajnos a valódi háttéről, okokról, megoldásokról itt sem olvashatunk...
Ti azt szeretnétek, hogy reklámplakátokat ragaszthassatok - propaganda okán - mondjuk egy óvoda kapujára. Ez vajon most jó vagy sem? Ha PC alapú vagy, akkor jó, ha nem az vagy akkor rossz.
Próbáld meg mondjuk az én ajtómon becsöngetve! Úgy járnál, mint a bibliaárusok, a jehova tanúi, a cigány - betőrésvizsgáló - dunyhaárusok vagy bármely közvéleménykutató!
Beverném az összes arcát, mert én NEM KÉRTEM, hogy a privát szférámban zaklassanak!
Előbb EZT kellene megtanulni, minden oldalnak, mindenféle népségnek.
Hogy másokat kéretlenül ne zaklassanak!
És ugye ez nem azt jelenti, hogy valaki ne lehessen vallásos, ne járjon templomba, ne szeresse saját nemét stb.
De a másság - és ez nem a szexualitást jelenti - nem ok arra, hogy kéretlenül mások arcába nyomják a saját dolgaikat.
Szóval tényleg kezd sok lenni ez a PC alapú ostoba hazudozás!

Netuddki. 2016.11.25. 17:19:06

@szepipiktor: Szájkaratés hülyegyerek...

Sólyom Tomi 2016.11.25. 17:34:12

"Azt mondja Toroczkai, hogy a preventív jellegű intézkedései megvédik a kultúránkat."

Nem, nem a ti kultúrátokat :)

Sólyom Tomi 2016.11.25. 17:35:36

@szepipiktor: A plakátokat a fasiszta haverjaid ragaszgatják mindenhova, úgyhogy ez mellément.

BiG74 Bodri 2016.11.25. 19:11:40

@szepipiktor:
Azt látom pc függő lettél. Pc itt, pc ott, pc mindenhol, pc lent, pc fent, figaróóóó, fííígaróóó!

Andre1bp 2016.11.26. 10:27:50

@szepipiktor: Jogilag nem lehet definiálni a propagandát. ha egy rendőr megtudja valakiről, hogy meleg, már le is tartóztathatja, hiszen az illetőnek valahogy propagálnia kellett felé a homoszexualitását, máskülönben nem tudta volna meg.

sorbacsillag 2016.11.26. 12:04:15

Kocsis Máté nem buzi?

Norma Bontó 2016.11.26. 13:45:55

@Andre1bp:
Ez így vhogy nem stimmel.
Amennyiben áttételesen tudta meg, akkor semmiféle "propaganda" nem volt.

És ott van még a bizonyítás kényszere a rendőr részéről. Rendeletet mikor, hol, hogyan nem tartotta be az illető.

Hacsak nem direktben tesz ajánlatot a rendőrnek, nem látom, hogyan bizonyítja a rendőr.

Andre1bp 2016.11.26. 16:47:20

@Norma Bontó: A rendőr hallotta, hogy közterületen a párjaként mutatta be a pasiját egy harmadik személynek, vagy valamikor megfogták egymás kezét, vagy "úgy" néztek egymásra. Ezek indok lehet.

aa77 2016.11.26. 17:52:12

úgy jár ez is, mint a szegedicsanád a zsidózással....

Norma Bontó 2016.11.26. 17:56:32

@Andre1bp:
A bíróságon én ezt kiröhögném, mint bizonyíték.
Különben is: amennyiben ez elegendő lenne a propagandához, akkor a bejegyzett élettársi kapcsolatot propagandálták, amit meg ügye nem tilos.

Norma Bontó 2016.11.26. 20:06:24

www.njt.hu/njtonkorm.php?njtcp=eh1eg8ed9dr8eo1dt0ee1em6cj3bx4cf1cb0bz3bw0ca1d
3.paragrafus:
Kihirdetést követő napon lép hatályba, majd azt követő napon hatályát veszti.

Már nincs is hatályban.
Igazi trollkodás az egész!

sorbacsillag 2016.11.27. 01:10:13

Csak semmi buzúlás! Kiveritek egymásnak, de semmi buzúlás

Andre1bp 2016.11.27. 10:47:00

@Norma Bontó: Toroczkai valószínűleg nem vette figyelembe a bejegyzett élettársi kapcsolatot. Alapjáraton értelmezhetetlen a fenti gumitörvény. Egy homofób bíró bármire felhasználhatja.
süti beállítások módosítása