Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Melegedő

Az elmúlt hónap topkommentjei!

2016. november 22. - Melegedő

funny-party-hard-animated-gif-toilet-roll-pics.gif

Négy hónaposak lettünk, és aki már a kezdetektől követ minket, az tudja, ez mit jelent:

Jön a válogatás az elmúlt hónap legelmésebb illetve legagyzsibbasztóbb kommentjeiből!

A komment szekcióban továbbra is rendkívül izgalmas szókarate-párbajokat figyelhetünk meg. Akinek nincs ideje, vagy idegrendszere a sokszor napokon, sőt, heteken át ívelő vitákhoz, azoknak most ismét összegyűjtöttük a hozzászólások színe-javát!

Mielőtt a trollok közé csapnánk, ezúttal is hálás köszönet minden olvasónak, aki ellátogat hozzánk! Köszönjük azt a rengeteg támogató levelet, amit írtok nekünk. Mivel mindannyian munka mellett, szabadidőnkben dolgozunk azon, hogy hírekkel, érdekességekkel, információkkal lássunk el benneteket, ezért nagyon jólesik az a megbecsülés, amit tőletek kapunk!

Ezen kívül továbbra is várjuk azokat a témákat, amik érdekelnek benneteket, vagy amivel kapcsolatban kíváncsiak vagytok a véleményünkre. Akinek a kívánsága eddig még nem került sorra, ne izguljon! Minden ötletet feljegyzünk, és ha a csillagok állása kedvező, akkor írunk belőlük posztot. :)

Most pedig lássuk, mi mindenről folyt az értekezés az elmúlt egy hónapban!

A Mikor lett betegség a homoszexualitás? című írásunk alatt hatalmas vita robbant ki az okos és az okoskodó hozzászólok között. Minden elismerésünk azoké, akik ekkora homályba is igyekeztek fényt hozni:

Treff Bubi: Nekem a betegség szó csak azért báncsa a fülemet, mert akkor olyan állapotot feltételez, ami a betegnek rossz, amiből ki kellene gyógyítani. Kérdés, hogy ÖNMAGÁBAN, tehát NEM a társadalom visszajelzései által meghatározva, valóban rossz egy melegnek? Fáj a lelke? Ápolásra szorulónak érzi magát? Meggyőződésem, hogy egy olyan társadalomban, ahol a homoszexualitást elfogadják (és mielőtt nekiállnátok hőbörögni, nem arról van szó, hogy kívánatosnak, utánozni valónak tartják), tehát ahol nem zavarja az embereket, ki kivel szexel, ott a melegek sem problémáznának a nemi irányultságuk miatt.

fénycsepp: Treff bubi, ott a pont. Egy meleg embernek nincsenek téveszméi, nem szociopata, depresszív, stb., illetve teste ép, nem faj semmije sem, ergo nem tekinthető betegnek, és punktum. Birka meg csak trollkodik, önön szórakozására, ld. South Parkbol Gerald, Kyle apja a legújabb szezonban :D

**********************

Egy kedves törzskommentelőnk a melegség vs. család témában igyekezett oszlatni a tévhiteket:

Norma Bontó: Bár a blogbejegyzés épp nem a melegek családalapításáról szól, mégis sokszor olvastam a hozzászólásokban.

Gondolom, sokaknak nem mondok újdonságot, hiszen tanulták biológiaórán, hogy az utódnemzéshez egy petesejt kell, egy hímivarsejt, no meg egy anyaméh. Ezek egyike sem kell heteroszexuális legyen, tudomásom szerint nincs homoszexuális hímivarsejt, sem leszbikus petesejt.
A homoszexuálisoknak mindig is volt gyerekük, van gyerekük, és lesznek gyerekeik. Ugyanis az a homoszexuális, aki gyereket akar nevelni, az megtalálta mindig is a módját, hogy gyereke legyen.

Ugrálhatnak a homofóbok, ahogyan akarnak, szét is durranhatnak mérgükben, de bizony a gyermeknemzést sosem fogja tudni valamiféle jog behatárolni.

Ezek eddig tények, most pedig következzen a véleményem:
Szememben első a gyerek védelme. Senki nem választhatja meg a családját, amibe születik. Amennyiben viszont szivárvány családba születik, jelenleg jogi hátrányok érik. Nem kicsik, nagyok.

**********************

Amikor annak jártunk utána, hogy Vona Gábor tényleg meleg?, ismét jött valaki, akinek a melegfelvonulás jelenti a világfájdalmat, de a válaszra sem kellett sokáig várnunk:

N. Barbie: "Volt már szerencsém a pártja által felhergelt elvbarátaihoz a Budapest Pride felvonulásai során"

Aham. Másoknak meg a buzilobbi által felhergelt elvbarátaidhoz volt "szerencséje", mondjuk két hetero-gyalázás, pucéran rángatózás, vallásgyalázás és hasonlok között.

Tudod, ok, okozat.

chepunk: N. Barbie, el tudom képzelni, hogy ettől, mennyire elleptek a véraláfutások, és törtek csontjaid! A kettőt összemosni ordas nagy ferdfítés! Ja az a hetró-gyalázás az miből is áll? Én még ilyet nem hallottam!

tumblr_lzkmg9t6bv1r6ycrio1_500.gif

**********************

Meleg helyzet Erdélyben című cikkünk kapcsán egy érdekes párhuzam vetődött fel:

misc: Sosem értem azokat, akik homofóbok, de hangosan támogatják a határon túli magyar közösségeket. Egy határon túli magyarnak hasonló megpróbáltatásokon kell átesnie, mint a melegeknek - nem látják rólad, hogy magyar/meleg vagy, tudod titkolni, de ha kiderül, a többségi román/hetero társadalom megvet vagy erőszakkal fenyeget... hogyan nem látják a homofóbok a párhuzamot?

**********************

Egy kommentelőnk pedig a Tényleg léteznek biszexuálisok? című írásunk kapcsán fejtette ki véleményét:

Lady Scarlett: Szerintem meg nincsenek se heterók, se homok, se bik. Emberek vannak, akik a másikban, a társukban nem a nemét szeretik, hanem az embert belül.

**********************

Az elmúlt hónap legjobb komment írója címet Tomas Dantes nevű hozzászólónknak adjuk, akinek szinte cikk hosszúságú írásában minden benne van, aminek benne kell lennie:

Thomas Dantes: Amúgy nagyon vicces, hogy ilyenkor mindig összegyűlnek a buzigyűlölök. Nos, én bírom a melegeket. Hiszen, ha több meleg pasas vállalja a dolgot, töbn nő jut nekem :) Ők legalább nem vetélytársak… Na de komolyra fordítva a szót. Nehéz megérteni, mi a fene bajotok van?

-Undorít, visszataszít? Ne nézd! Nem kötelező melegeket nézned. Az hogy az utcán két azonosnemű ember kézen fogva megy, vagy csókolózik hát istenem. Engem a kövérek is undorítanak, ha valaki gusztustalanul kövér, de mégse akarom hogy tiltsák be. Ha ilyen hát ilyen. Nem kell szeretnem, de nem is zavar.

-árt vele másoknak? Kinek? Nekem nem fáj ha más meleg. Nem lesz tőle rosszabb az életem.

-társadalomnak káros? Hülyeség. Akkor káros az a férfi és nő is, akinek nem lehet gyereke. Meg aki nem akar gyereket. Akkor ők mind haszontalanok?

Na persze , felesleges a kérdésem, mert szerintetek bizonyára igen, az a nő aki nem szül haszontalan.
Ez a gondolkodás, csak mondom, 100 éve is ciki volt. Egy akkori politikus szerint például azért ne menjenek a nők egyetemre, mert akkor nem házasodnak, nem szülnek és ez káros...totális hülyeség

Ugyanis, a melegekre visszatérve: kevesen vannak. Tehát nem hal ki az emberiség, azért mert van pár meleg. A technológia miatt meg , igenis lehet gyerekük. Tehát akkor nem haszontalanok, hiszen képesek utód létrehozására, aki majd felnő, dolgozni fog, adózni fog, ő maga is házasodik és szaporodik tehát a melegek is tökéletesen hasznosak társadalmi szempontból, mert igenis lehet gyerekük. Az hogy nem természetes úton? Sok hetero párnak sem lehet természetes úton gyereke, szóval, azt felhozni ,m hogy csak mesterségesen lehet gyerekük, baromság.

Persze az egész társadalmilag hasznos-érv baromság, én csak tovább vittem, a hülye gondolatotokat.
Hanem, akkor miről van szó? Semmi egyébről, ez szimpla homofóbia. Baromság a szöveg a társadalomról , egyszerűen azért kell őket utálni, mert mások mint ti. Ezért kell a zsidókat, négereket, arabokat, cigányokat, pirézeket, mindenkit utálni. Mert más mint ti. Ilyen pofonegyszerű az egész.

Attól pedig, ha valaki nagy szavakat használ, és úgy fogalmaz mintha értelmes lennne és locsog, hogy társadalom meg stb, még nem lesz értelmes ember, csak egy homofób. Pont ugyanolyan mint a utcán hangosan buzizó és tojást dobáló idióta.
A poén, egyébként, hogy akik kárognak a melegek miatt...nos, mibe fogadunk hogy csak-csak megnéztek egy leszbi pornót mielőtt rárántotok, vagy rámásztok az asszonyra.

Na persze úgyse valljátok be, mert jujuj. Hát micsoda dolog lenne? Szóval képmutatók is vagytok, a képmutatós pedig undorító. Sokkal undorítóbb mintha két azonos nemű ember együtt van.
Jó hát mondjuk akadhatnak kivételek, aki tényleg soha nem néz egy kis pornót, és csak csukott szemmel, missziben tolja az asszonynak...nos őt meg sajnálom ,mert begyöpösödött prűd, és fél felfedezni a saját szexualitását. Ő a beteges, és nem a buzik, az a beteges aki elfojtja a vágyait, ami egyébként boldoggá tenné!

Na mielőtt valamelyik idióta azzal jönne válaszul ,hogy de az erőszaktevők, meg a pedofílok? Az azért más mert az erőszaktevő, a pedofíl árt egy másik személynek. Két meleg ember nem árt egymásnak.

Értjük ezt? Mondjuk úgyse, szóval...

**********************

Ezzel gyakorlatilag be is zárhatnánk a boltot. Előtte azonban még emlékezzünk meg a trolljainkról!

Birka valamiért nem volt túl aktív az elmúlt hetekben, több kommentelő is aggódni kezdett az egészségéért, vagy hogy a Kreml még nem folyósította a fizetését, és emiatt sztrájkba lépett. Akármi is legyen, mi visszavárjuk!

Fájdalmas hozzászólásokból azért így is volt elég. Íme a személyes kedvencem: az illető, aki azt se igazán fogja fel, melyik országban él, de valahogy a billentyűzetet csak megtalálja.

Lucifer Morningstar: Valamelyik mélyratyi fideszjobbikos selejt megfelelő hatalmat kap, és még kötelező is lesz a buziság.

**********************

A hónap legsötétebb hozzászólása láttán azonban még a leggyakorlottabb trolljaink is mélyen elbújhatnak. Az illető valójában nem is trollkodik, talán egyszerűen csak arról van szó, hogy az elmúlt harminc évet egy kő alatt töltötte, ellenben minden egyes mondatával gyakorlatilag lefagyasztotta a szervereinket.

mofere: Egyáltalán lenne pap, aki összeadná bármelyiket is? Genetikai selejtek a fasznak akarnak házasodni, minek ez a cirkusz őszintén... Én a pékség helyében ki sem szolgálnám az ilyen meleg feltűnési viszketegségben szenvedő senkiháziakat. Ott tartunk, hogy divat lesz a buziság.... Amúgy meg hála Istennek útód nélkül úgy is elmúlnak!

raw_1.gif

**********************

Végül, de nem utolsó sorban, hadd jelentsük be, hogy szintet lépett a Melegedő blog! Megkaptuk ugyanis az első fenyegető levelünket a Lipóti pékség aláírásgyűjtési botránya kapcsán. Fogadjátok sok szeretettel:

unnamed_3_1.jpg

Attilát nem bántjuk, mivel láthatólag súlyos szövegértési nehézségekkel küzd, és ez már épp elég nagy kihívások elé állíthatja őt az életben. Csak büszkélkedni akartunk egy kicsit, hogy nekünk már ilyenünk is van! :)

Most viszont haladunk tovább, hiszen előttünk áll a következő hónap, csupa izgalmas témával! Ha semmiről nem akartok lemaradni, lájkoljatok minket a facebookon!

További jó olvasást kíván

a Melegedő csapata

A bejegyzés trackback címe:

https://amelegedo.blog.hu/api/trackback/id/tr4511988096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hunter18 2016.11.23. 06:20:11

Thomas Dantesnak a legnagyobb tiszteletem így utólag is!

Laurea 2016.11.23. 10:51:18

Mint mindig, respect.

Ravasz Figyelmeztetés 2017.01.16. 12:38:18

És ennek a bejegsyzésnek mi volt az értelme? Még csak vicces, jó trollkodások se voltak.
Uncsi.
süti beállítások módosítása