Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Melegedő

Vona Gábor tényleg meleg?

2016. november 11. - Juhász.Gábor

vona_2.jpg

Az egész sajtó azon pörög, hogy Terry Black lebuzizta Vona Gábort. Újra.

Mi, melegek, már régóta tudunk Terry Black listájáról, amin a homoszexuális és egyéb “erkölcstelen” dolgokba keveredett politikusok nevei szerepelnek, de ez másfél évtizede már a heteroszexuális közvélemény előtt sem rejtély.

Terry Black ugyanis a kétezres évek eleje óta fenyegetőzik a lista kiadásával, amitől jobboldali politikusok rendre maguk alá csinálnak.

Nyilván nem véletlen, hogy pont most került elő újra a téma. De mégis, mennyire hiteles ez a lista? És kik szerepelnek rajta?

Ennek jártunk most utána.

Semmi különös nincs abban, ha déjà vunk van, ugyanis 2013-ban egy másik ügy kapcsán ez már egyszer megtörtént. Terry Black buzizott, Vona pedig elmondta ugyanazt, amit most.

vona_1.jpgVoga Gábor 2013-ban: “Soha nem jártam homokosbárban, de bármiféle egyéb vagy heteroszexuális irányultságú night clubban sem.”

Terry Black pár évtizeddel ezelőtt rendkívül aktív figurája volt a budapesti melegéletnek. Kétségtelen, hogy rengeteg mindent látott, rengeteg mindent hallott, és nagyon sok mindent tudni vélt. A rossz nyelvek szerint azóta is ebből a tudástőkéből él. Mármint, konkrétan zsarol nem csak politikusokat, de más ismert embereket, celebeket is. Ez persze éppúgy lehet szóbeszéd, mint maga a rejtélyes lista.

A kívülállókat most beavatnám a magyarországi melegélet sajátosságaiba. Először is, az ország vízfejűségének köszönhetően előbb-utóbb minden homoszexuális megfordul Budapesten, hiszen igazi meleg kultúráról csak itt beszélhetünk. A melegbárok többségét bárki látogathatja ugyan, ez alapvetően mégis egy zárt közeg. Nagyon egyszerű a dolog: “Nem mondom el, hogy buzi vagy, mert én is titkolom.”

Melegek közt egyébként is van egyfajta morális szabály, miszerint senkit nem “outolunk”, vagyis nem leplezünk le. Ez sokakban hamis biztonságérzetet kelthet. Hiába számít nyílt titoknak, hogy valaki asszonyka és gyerkőcök mellett az egyik melegszauna sötétszobájában keresi az örömöket, vagy társkeresőn küldözgeti a farkát boldog-boldogtalannak, a többség hallgat. Igen, most politikusokról és más ismert emberekről beszélek, akikről mindez köztudott, ha szerepelnek Terry Black listáján, ha nem. Persze van, aki inkább elmegy a bécsi melegszaunákig, hogy elkerülje a lebukást. Aki tudja, kiről beszélek, most örül, aki pedig nem, az sajnos így járt. Én a pereskedést meghagyom másnak.  

Vona Gábor esete azonban most mégis speciális. Ugyanis lejárató kampányhoz a magyar politikában már rég nem használta senki a meleg kártyát.


Terry Black igazságérzete nem engedi, hogy tovább hallgasson, így hát kitálal. Hol máshol, mint a TV2-n. Az M1-be azért mégsem hívhattak be egy transzszexuálist.

Oké, tudom, most mindenki arra várja a választ tőlem, hogy Vona Gábor buzi-e vagy sem? A Jobbikos szavazók megnyugtatására annyit mondanék, hogy még sosem találkoztam vagy beszéltem olyan férfival, aki lefeküdt volna Vonával. Pedig pár évet már lehúztam a melegmozgalomban. A nemzeti érzelműek most ugorjanak a következő bekezdésre, a többieknek pedig elmondom, hogy ez persze még semmit nem jelent.

Vona Gáborról egyvalamit tudunk egészen biztosan: azt, hogy politikai karaktergyilkosság zajlik ellene. Erre három egészen egyértelmű jel is utal:

1. Az időzítés: Különös véletlen, hogy ez a három éve már lejátszott meccs pont akkor kerül elő, miután Vona betett Orbánék alkotmánymódosításának. De meggyőződésem, hogy a politikai vonzat kevésbé fájt a Fidesznek. Alkotmánymódosítás ide vagy oda, még mindig ők a legerősebb párt. Ami igazán érzékenyen érintette őket, az a letelepedési kötvények megpiszkálása, ami irdatlan mennyiségű pénzt hoz Orbán holdudvarának.

2. Csak Vona került szóba: Újabb érdekesség, hogy valamiért Terry Black a kedvenc nevei közül pont Vonát vette elő. Pedig abban a bizonyos 2013-as botrányban mások is meg lettek vádolva. Most azonban Szájer József és Semjén Zsolt kimaradtak a buliból. Az ő idejük valószínűleg még nem érkezett el. Pár éve Terry Black sértettségből adta ki ezt a három nevet. Ezúttal úgy tűnik, más motivációja akadt rá.

3. Rátettek még egy lapáttal: Pénteken Zuschlag János is úgy érezte, nem hallgathat tovább, és kérte Vonát,  vállalja fel melegségét, hiszen úgy is régóta köztudott. Az a Zuschlag János, akit két évvel ezelőtt, könyve megjelenése kapcsán Terry Black megvádolt, miszerint bőven akadt már neki is dolga férfiakkal, szóval igazán nem kéne játszania a szende heterót.

vona_1.png

Félreértés ne essék, egy pillanatig sem állt szándékomban védelmembe venni Vona Gábort. Volt már szerencsém a pártja által felhergelt elvbarátaihoz a Budapest Pride felvonulásai során, szóval saját bőrömön érzem a “munkásságát”. Csupán arra szerettem volna ismét felhívni a figyelmet, hogy mindannyian ki vagyunk szolgáltatva a kormány aljas propaganda gépezetének, legyünk akár hajléktalanok, akár nagymagyarok.

A sors iróniája, hogy pont azok az emberek tették a melegek számára élhetetlenné ezt az országot, akik rettegnek Terry Black rejtélyes listájától. A világ boldogabb helyein Vona Gábornak elég lett volna egy vállrándítással elintézni a dolgot, hiszen ott az embert nem a szexuális orientációja, hanem a teljesítménye alapján ítélik meg. Ezúttal ő is kapott egy kis ízelítőt, milyen az, amikor puszta rossz szándékból hergelik ellene a jónépet. Üdv a klubban, druszám!

____________________________

J.Gábor - blogger, közösségépítő
Email: hello@melegedo.com 

További cikkekért és érdekességekért kövess minket Facebook-on:

A bejegyzés trackback címe:

https://amelegedo.blog.hu/api/trackback/id/tr6111951317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Norma Bontó 2016.11.12. 10:11:43

Jó volt ezt így elolvasni. A linkekkel együtt.
Terry Black listáról eddig nem is tudtam.

Az egész lejárató kampány jól mutatja, hol tart ma a magyar politika.

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2016.11.12. 15:56:22

Új jelszava van a jobbikos csürhének:

SZEBB ÉS MELEGEBB JÖVÖT!

recommented 2016.11.12. 16:45:54

Orbánból és főleg Semjénből hamarabb kinézem, hogy meleg

chepunk 2016.11.12. 16:47:25

@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:

Ez 10 pontos! "Nem néz ki annak.". Ismerek olyan embert aki ránézésre azt tudja megállapítani, hogy valaki kommunuista-e :-)! Te úgylátszik a buzikat tudod ránézésre kiszűrni... Én meg azt tudom megmondani, hogy kinek nem szabad engedélyt adni számítástechnikai eszköz üzemeltetéséhez! Na a tiedet visszavonom!3 napon belül add le számítástechnikai eszközeidet az Állam Védelmi Hatóság Számitástechnikai és Internetrendészeti osztályán :-)!

N. Barbie 2016.11.12. 16:54:19

Na igen, a fideszes szellemi szinvonal. Ha valaki mar nagyon kellemetlen a szamukra, mert rendre a mutyijaikrol beszel, a munkajaban meg nem lehet tamadni, akkor bereljunk fel egy terriblekket, hogy buzizza le.
Van ennel szanalmasabb?

Masreszt.
"Volt már szerencsém a pártja által felhergelt elvbarátaihoz a Budapest Pride felvonulásai során"
Aham. Masoknak meg a buzilobbi altal felhergelt elvbarataidhoz volt "szerencseje", mondjuk ket hetero-gyalazas, puceran rangatozas, vallasgyalazas es hasonlok kozott.
Tudod, ok, okozat.

chepunk 2016.11.12. 17:04:15

@N. Barbie:

"ket hetero-gyalazas, puceran rangatozas, vallasgyalazas es hasonlok kozott"

El tudom képzelni, hogy ettől, mennyire elleptek a véraláfutások, és törtek csontjaid! A kettőt összemosni ordas nagy ferdfítés! Ja az a hetró-gyalázás az miből is áll? Én még ilyet nem hallottam!

Tisztességes Természettudomány 2016.11.12. 17:29:53

Vona Gábor és a melegek vállvetve küzdenek a gonosz sajtó ellen.
Én már csak egy kávét kérek...

Andre1bp 2016.11.12. 19:28:41

Jellemző a melegek töketlenségére, hogy most is a homofób kormány utasítására kerül elő a lista ahelyett, hogy évek óta ők maguk zsarolnák a kormányt és a Jobbikot. Mért nem akkor került elő a lista, mikor megnehezítették a melegek örökbefogadását? Hol volt Terry Black, amikor a szegedi leszbikus pár örökbefogadását meghiúsították?

Andre1bp 2016.11.12. 19:30:32

Ez egy hatalmas lehetőség lenne a meleg közösségnek, hogy jobb törvényeket zsaroljanak ki maguknak.

N. Barbie 2016.11.12. 19:43:41

@chepunk: Az en csontjaim nem tortek, de mondjuk emlekszem arra az esetre, amikor par eve a pride szedett-vedett biztonsagi orei felholtra vertek egy tuntetot, aki felmaszott egy kamionra. Csakis az elfogadas jegzeben, gondolom.

De ugy altalanossagban ugy gondolom, ki-ki vermerseklete szerint turi vagy nem turi, ha egy devians kisebbseg provokalja, gyalazza. Nezd vegig az elmult evek felvonulasairol keszult kepeket, es fogsz talalni az osszes altalam emlitett gyulolkodesre, gyalazkodasra peldat. De amugy erdekes, csak a hetero gyalazast nem erted, akkor gondolom a tobbit magadtol is tudod...

Andre1bp 2016.11.12. 19:45:24

@N. Barbie: Te is gyalázol másokat, mikor deviánsoknak hívod őket.

N. Barbie 2016.11.12. 21:01:16

@Andre1bp: Miert, minek nevezzem mondjuk azokat, akik papi reverendaban a f@szukat mutogatjak, oklozos szexet imitalnak vonulgatas kozben es hasonlok? Hmm?

GRichie 2016.11.13. 18:19:08

Fú, már aggódtam, hogy ez a blog is beszáll a(z) (ellen)propaganda gépezetbe. De látom, azért még vannak értelmes emberek. Vidéken is :)

5perc 2016.11.14. 18:46:12

@N. Barbie:
Ok-okozat. Csak felcserélted. Először semjén provokált, arra jött a pink pap.

sorbacsillag 2016.11.26. 12:08:18

A buziknak a kamionjára akart csak feeeelmenni
süti beállítások módosítása