Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Melegedő

Hazugságok hálójában – avagy az álheterók titkos élete

2016. október 31. - beccaprior

alhetero_1.jpg

Volt egy kis szabadidőm, ezért a kommenteket olvasgattam, és egyre jobban érett bennem a gondolat, hogy szeretnék beszélni azokról, akik bedőlnek az álságos és undorító propagandaszövegnek, amivel a homofóbok előszeretettel takaróznak. “Tőlem azt csinálnak, amit akarnak, csak ne tudjak róla!” vagy “Nem minden köcsög lesz igazi buzi! Van, aki le tudja győzni a beteges késztetést!”. És ezen a nyomvonalon elindulva sokan úgy hiszik, valóban csak elhatározás kérdése, hogy valaki tisztes családapa legyen, mélyen elzárva magában a bűnös vágyakat…
Mesélek két történetet…

Van egy nagyon jó barátom, Karesz. Fiatal, jóképű, kedves és biszex. Sosem titkolta, most sem teszi. Ezzel együtt nagyon kedvelik a hölgyek és urak egyaránt. Rendkívül monogám típus, még nőben is ritka az ilyen, mégsem talál magának párt, akivel leélhetné az életét, pedig házias, okos és még jól is főz.
De a történetnek most nem is ez a lényege, hanem az, hogy mivel nincs elkötelezve, elszerződött egy hajóra dolgozni, mert nagyon jól fizetnek, és bejárhatja azokat a helyeket, ahová egy átlagember csak szerencsés esetben jut el élete során.
A hajón persze négy hónapig össze van zárva egy rakás ember, akik elég sűrűn bonyolódnak szerelmi kalandokba, vagy találják meg a társukat.
Ő is ebben reménykedett.

Úgy tűnt, a szerencse mellé szegődik, mert egy aranyos, sármos fiún akadt meg a szeme, aki – bár csak titokban –, de azért gyorsan jelét adta, hogy viszonozza a vonzalmat. Nem sokáig kerülgették egymást, a második héten összejöttek, és boldogan élték a friss szerelemmel átszőtt mindennapokat.
A hetek gyorsan teltek, és úgy tűnt, végre a barátom is boldog. Talált egy passzív fiút, aki örömmel volt vele, aki szinte minden elvárásának megfelelt, és olyan érzelmes volt, mint ő.
Aztán, az utolsó héten kiderült, hogy nős, van egy kisfia, és igazából csak beleszédült ebbe a kapcsolatba.

Elmesélte, hogy nagyon korán besikerült a baba, és el is vette a lányt, akit teherbe ejtett – alig 19 évesen –, és bár érezte, hogy nem teljesen az az érzés, amit a könyvekben olvas az ember, de azt hitte, ilyen a valóság, és költői túlzás a mindent elsöprő szerelem.
Mire rájött, hogy valójában a fiúkhoz vonzódik, már késő volt, és nem akarta tönkretenni a felesége és a gyerek életét. Így inkább élt a hazugságban, lelkileg megnyomorítva saját magát.

Most úgy érezte, talán lenne mersze lépni, és felvállalni önmagát, de ahogy múltak a napok, és közeledett a viszontlátás, egyre többször bizonytalanodott el.
Végül persze maradt a megszokott, bevált életénél, a barátom és ő pedig könnyes búcsút vettek egymástól. Karesz még látta, ahogy a kikötőben felkapja a gyereket és össze-vissza puszilja, aztán az asszonyt is magához öleli, és elsétálnak a kocsijuk felé.

Igen, levonhatjuk azt a konzekvenciát, hogy a fiú jól döntött, ez az elvárható viselkedésforma. Vagy beláthatjuk, hogy ennek rossz vége lesz. Mert valahol, valamikor kiderül majd, és akkor talán mélyebb sebeket ejt majd, mint ha most őszintén beszélnének, és még mindenki új életet kezdhetne. Olyat, ami nem hazugságon alapul…

alhetero_3.jpg

A második történet is egy baráti házaspárról szól. A nő orvos, értelmiségi család sarja, a férfi kétkezi munkás, de szépen megélnek. Huszonéve házasok, két gyereket nevelnek. A kisfiú érdekes gyerek. Valamiért mindig az volt a benyomásom, hogy meleg lesz belőle, de persze soha nem mondtam senkinek, ismerve az emberek hozzáállását. Aztán, amikor sportot kellett választani, akkor a társastánc mellett döntöttek, az anyuka hathatós segítségével, sőt, szerintem kissé indokolatlan pressziójával, de lelke rajta. Úgy viselkedett, mintha kifejezetten meleget nevelne a fiából, és titkon reménykedtem, hogy ő is felismerte a helyzetet, és ennyire elfogadó. Aztán kiderült, hogy szó sincs erről, és mai napig nem tudom, a kissrác coming outolt vagy sem, de nem is ez a történet lényege…

Az apuka mindig fura volt nekem. Béla, nagydarab mackó, ritkuló hajjal, az a könnyen izzadós, kicsit pösze, jól táncoló fajta, aki szívesen és eleget tud inni, nem egy észlény, de lehet vele beszélgetni, és kedvesebb az átlagos pasiknál. Köztudott volt, hogy a házasság a doktornővel romokban hever, immár évek óta, de igyekeznek befoltozni a lyukakat, és összetartani a családot. Becsületükre legyen mondva, tényleg sokáig húzták…

Egy szülinapi bulin vettem észre, hogy Béla az átlagosnál jobban felöntött a garatra, és hangosabban énekel, nagyobb elánnal táncol, mint általában. Ez még nem lett volna elegendő indok arra, hogy felhúzzam a szemöldököm, csakhogy mindezt a kollégájával tette, akivel egy évtizede dolgoznak együtt, általában éjszakai ügyeletben. Nos, az ölelések, az összebújás, és a titokban váltott bennfentes pillantások azonnal felkeltették az érdeklődésemet. Hajnalban már csak ketten andalogtak a parketten, de simán rá lehetett fogni a pálinkára, miért vannak úgy összeborulva, mint kocsma előtt a biciklik.

Évek teltek el azóta, a gyerekek felnőttek, a házasság szétment, és mindenki nekilátott építeni valamit a romokból, amit magával vihetett. A minap láttam Bélát, a kollégával egy autóban, ahogy a parkolóban álltak egy hipermarket előtt. Beszélgettek valamiről, aztán a pasi odahajolt, és egy nagy cuppanóst adott a szájára. A mozdulat természetes volt, megszokott, csak az utána következő gyors körbenézés, a szemükben csillanó félelem nem az…
Remélem, egyszer ők is felvállalhatják a kapcsolatukat, ami úgy látszik, tartósabb, mint egy hetero házasság, amit a gyerekek tartottak össze évekig.

alhetero_2.jpg

Rengeteg ilyen történetet tudnék még mesélni, de mindnek ugyanaz lenne a vége:
Sajnálom azokat, akiknek rejtőzködve kell élniük valami miatt, ami olyan természetes, mint ahogy levegőt vesz az ember. Sajnálom, hogy olyan világban élünk, ahol a szerelem, egymás elfogadása és tisztelete nem alapvetés, hanem egy vívmány, amiért meg kell küzdeni. Remélem, hamarosan mindenki belátja, hogy nincs jogunk mások felett ítélkezni, életeket tönkretenni, semmilyen ideológia vagy vallási tanítások alapján.

____________________________

Becca Prior - író, blogger
Email: hello@melegedo.com

További cikkekért és érdekességekért kövess minket Facebook-on:

A bejegyzés trackback címe:

https://amelegedo.blog.hu/api/trackback/id/tr1711916575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman BircaHang szerkesztőség · http://bircahang.org 2016.10.31. 07:42:22

Mi a gond? Ezek az emberek kiutat keresnek betegségükből. Sokszor sikeres is ez.

Zsuzsi25 2016.10.31. 13:18:05

"Tőlem azt csinálnak, amit akarnak, csak ne tudjak róla!” vagy".
Ezzel mi a baj?

Kelly és a szexi dög 2016.10.31. 13:25:35

de jó lenne ha mindenki azzal dughatna, akivel akar - a szomszéd felesége sajna rám sem néz...

Medgar 2016.10.31. 13:43:25

Most komolyan kit kell leszopni, hogy állandó főoldalas legyen egy blog? Arra gondolni sem merek, hogy fizetett propagandát tol az index.

Mérnork 2016.10.31. 14:00:20

Bakker az igazi heterók minimum 50%-a is egy kompromisszumos kapcsolatban él valakivel, aki sose volt "élete nagy szerelme" (bármit is értsünk ez alatt a hollywoodi nyálon kívül), csak pont ott volt amikor kellett, ki lehet vele jönni hosszú távon, és összeköt a sok emlék, a gyerek, akit mindketten imádunk és tudunk olyan barátokként élni együtt akivel még ágyba is bújunk.
Szóval fölösleges ezt a félmelegek nagy tragédiájaként leírni...

2016.10.31. 14:28:22

@Mérnork: ez így van, a heterok jó része is pont úgy él egy kapcsolatban, hogy belecsöppent, ez van, ezt kell szeretni, ezt dobta a gép. Még a nagy szerelmek is ellaposodnak 7 év után és marad a közös ház, gyerek, hiteltörlesztés meg a napi rutin és a megszokott szagok, hangok, mozdulatok. Hogy a házasságba belefásult pasas épp a 17 éves szomszéd lányra vagy a sarki hentesre gondol magányos farokverés közben, az nagyjából mindegy.

Beszéltem régebben egy férfival, aki a párja mellett néha keres férfi szexpartnereket. Nem homokos kapcsolatot keres, csak szopásra, évente egyszer rájön, szexpartnerkeresőn felszed valakit, aki szintén házas, leszopják egymást és kész. Ugyanúgy hazudik a párjának, mint az a férfi, aki egy idegen nővel lép félre. Ugyanúgy nem fogja otthagyni a nőt, mintha egy félrekúró hetero férfi lenne. Semmi bűntudata nincs, nem akar homokos férfival kapcsolatot, mert ő nem tartja magát buzinak, ezért full homokosokkal nem is ismerkedik, mert azok rákattannának és elkezdenék keresni, hívogatni, drámázni.
Mindenki úgy él, ahogy akar. Sok biszex és buzi nem hagyja el családját, úgyis megkaphatja a maga farokadagját, hogy otthon család várja.
Hetero férfiak közül sokan szeretőt tartanak, prostikhoz járnak, de nem rúgják fel a házasságukat egy kis mellékes dugásért.

exterminador 2016.10.31. 15:11:25

@alessandri: Még jó. Olyan meleg szegény, Szófiát a télen vele fogják fűteni!

Kánikula 2016.10.31. 15:12:34

@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség: Gondolom saját tapasztalat. Te már gyógyulsz?

maxval bircaman BircaHang szerkesztőség · http://bircahang.org 2016.10.31. 15:41:11

@Kánikula:

Hála Istennek, nincs ilyen problémám: 101 %-ban heteroszexuális vagyok.

exterminador 2016.10.31. 16:12:09

@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség: én ebben kételkedem. Te még nőnek a közelében sem lehettél, mert nem tudom olyan nőt elképzelni, aki összeállna veled.

Quadanium 2016.10.31. 16:30:59

Miért vannak buzi blogok mindig a címlapon?

GallaiG 2016.10.31. 16:36:33

@Quadanium:
Hogy a sok álhetero - plusz a kivétel -
odakattintson és hozzászóljon :)

Gacsajpesta 2016.10.31. 18:19:44

Karanténba velük, ott a helye a beteg hordának.

Quadanium 2016.10.31. 18:40:50

@GallaiG:
:-/
Aha.
Ilyen alapon lehetne akár disznószarszag blog is, ahhoz is sokan hozzászólnának biztosan.

felirat 2016.10.31. 19:24:56

@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség: Szóval a 110%-os heteroszexuálisokhoz képest méginkább homokos vagy. Egyébkent az nem baj, a szerető Jóisten 120%-osan támogat a homokosságodban.

Scott Tenorman Must Die 2016.10.31. 20:30:30

tehát már az se elegendő, ha leszarom ezt az egész ratyitémát? dögöljetek akkor meg!

Ad Dio 2016.10.31. 20:43:47

Nem vagyok a téma szakértője, de ugye jól gondolom, hogy azok, akik mindkét nem irányában képesek felizgulni, azok biszexuálisok? Egy kifejezetten homoszexuális vagy épp kifejezetten heteroszexuális nem képes mindkét nem felé érdeklődni?

Voyager10 2016.10.31. 22:04:29

@Ad Dio: Ez nem ilyen egyszerű. Vannak akiknek változik a szexuális érdeklődésük életük során. És elég sokan létesítenek szexuális kapcsolatot saját nemükkel, noha "hivatalosan" se nem homoszexuálisok se nem biszexuálisok. Vannak akik csak kísérletező hajlamúak... Szóval nem olyanok mint a mágneses pólusok van egy északi és egy déli. :-) Hanem inkább egy skálát kell elképzelni. Olyasmit mint az elektromágneses spektrum. Ahol a rádió hullámtól a gamma sugárzásig van minden.

sírjatok 2016.10.31. 22:07:09

@Voyager10: Akkor ez valami olyasmi, mint hogy valaki jobbikos, pedig 10 éve még mszp-s volt?

Voyager10 2016.10.31. 22:11:32

@Gacsajpesta: "Karanténba velük, ott a helye a beteg hordának." Igazad van! Sőt jobbat mondok. Vívjunk atomháborút az egész világon. 20 év múlva garantáltan nem lesz egy sem! Igaz Te sem leszel (meg én sem) , de a probléma megoldódik. ;-) Lehet, hogy beadok egy népszavazási kérdést: "Akarja-e, hogy atommal bombázzuk a homoszexuálisokat az egész világon?" Aláírod az ívet? ;-)

Voyager10 2016.10.31. 22:53:58

@sírjatok: "Akkor ez valami olyasmi, mint hogy valaki jobbikos, pedig 10 éve még mszp-s volt?" - Teljesen! Volt egy barátnőm akivel jártunk az egyetem alatt. Már tíz éve egy nővel él együtt. Volt egy tanárnénim általánosban. Nagy, vérgőzös kommunista, AGITPROP-os volt. Most FIDESZ-KDMP-s, helyi politikus. Ő jelentette anyámról amikor annak idején elő akarták léptetni, hogy meg van keresztelve. Ezért aztán akkor nem lehetett igazgatóhelyettes egy szaros általános iskolában. Most ő a legnagyobb keresztény! Hát igen az emberek változnak...

Dr. Courtsier Boobsoff 2016.10.31. 23:04:26

Bocs, de nem értem, hogy mit akarsz kihozni mondanivalót az első sztoriból.
Hogy valamiféle álcát kell hordania és ez mennyire szörnyű, mert meg kell felelnie valami külső elvárásnak?
De ez mindannyiunkra igaz, heterókra is.
Valaki már nem szereti nejét, mégis a családdal marad.
Valaki már nem szereti a munkáját, mégis marad, mert kell a pénz.
Ezt hívják úgy, hogy élet.
Az élet szar és csak attól lesz szép, amit esetleg kihozol belőle.
Egy buzi nyugodtan dughat másokat seggbe attól, hogy van egy felesége és egy gyereke.
Sőt, talán sok olyan nő is van, aki ezt megérti, elfogadja.
Ez a fajta női végletes gondolkodás a jelek szerint a buzikra is igaz: támad egy gondolatom a boldogságomról, ezért most szépen felperzselek mindent magam körül, mert a boldogságomnál semmi sem lehet fontosabb.
Aztán ha megtetted és jól elítél a környezeted, te is nyugodtan fogd rá a patriarchátusra.

sírjatok 2016.10.31. 23:30:00

@Voyager10: Ez biztos igaz, hiszen az interneten írta valaki! :D

Advanced Flight 2016.10.31. 23:51:04

"Mert valahol, valamikor kiderül majd, és akkor talán mélyebb sebeket ejt majd, mint ha most őszintén beszélnének, és még mindenki új életet kezdhetne. Olyat, ami nem hazugságon alapul…"

Ja, tehát ha egy biszex férfi inkább a szép családját választja az alkalmi baszpartnere helyett, az hazugságon alapuló élet. Hogy esetleg neki így megfelelő, az fel sem merül. A kedves cikkírónak nem a saját elbaszott személyiségéből kéne kiindulnia....

Voyager10 2016.11.01. 00:53:56

@Quadanium: "Miért vannak buzi blogok mindig a címlapon?" - Úgy hiszem a zsidó, liberális, homoszexuális, drogos, chaemtrail-ező, Soros által felbérelt, szabadkőműves, földön kívüli gyíkemberek miatt. :D

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2016.11.01. 02:53:46

@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség: Szia birca! Biztos voltam benne amikor megláttam főoldalon a címet hogy te leszel itt az első.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2016.11.01. 02:56:12

@exterminador: "Olyan meleg szegény, Szófiát a télen vele fogják fűteni!"

bazzz... majd megdöglöttem a röhögéstől! :-))

Ad Dio 2016.11.01. 08:23:21

@Voyager10:

Igyekszem megérteni a dolgot. Meleg ismerősöm van. olyan biszex nincs akivel olyanban lennék, hogy ilyesmiről beszéljen.
Én hetero vagyok és soha egyetlen percre sem éreztem vágyat a saját nemem iránt. Valójában fizikálisan taszít. Leszbikus ismerősöm hasonlóról számolt be. Ő azt is nehezen viseli, ha pl. sorban álláskor egy férfi kerül mögé. Egyszerűen az intim szférája érzékeny az ellentétes nemre. Ezt el tudtam magamnak képzelni, a magam rendszerére támaszkodva.
De ezt a biszex dolgot nem vágom. Még ha következetesen 2 utas... de hogy valaki egy darabig hetero legyen, majd homo (vagy épp fordítva)... ezt nagyon nehéz elképzelni. És ha nem tudom elképzelni, akkor nehezebben megy az empátia is. De majd igyekszem.
Esetleg mesélhetnél még róla.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2016.11.01. 08:50:32

@Ad Dio: no, osszuk fel az embereket testsúlyuk szerint. Vannak a soványak, a kövérek és a közepesek. Le tudjuk írni ezzel a módszerrel az átlagembert? Vagy bárkit? Nyilván nem, és pont ugyanennyire alkalmatlan az egyszerű háromcimkés nemi identitás. A legtöbb ember mindenben periodikusan változik, a hobbik is fellángolnak, elhalnak, ugyanígy változik az ízlés és a "drive", a nemi vágy, a nemiség körüli érzelemtömeg. Amit régen csináltál (akivel régen voltál) az a távolból nézve megszépül, érdekessé válik, nyilván te is átélted már ezt az érzést.

Ratyi Manó 2016.11.01. 09:07:17

Mocskos buzik ÁÁÁÁÁÁÁÁ

Ad Dio 2016.11.01. 10:39:44

@Before:

"Amit régen csináltál (akivel régen voltál) az a távolból nézve megszépül, érdekessé válik, nyilván te is átélted már ezt az érzést."

Nem. De olvastam róla és elhiszem hogy létezik. Tárgyakkal, helyekkel kapcsolatban ismerem. A szerelemben én a mának élek és lángolok. Immáron 18 éve ugyan azért az emberért, aki történetesen a Házastársam is.

A saját életem tapasztalata alapján azért ezzel óvatosabban bánnék.

"A legtöbb ember mindenben periodikusan változik, a hobbik is fellángolnak, elhalnak, ugyanígy változik az ízlés és a "drive", a nemi vágy, a nemiség körüli érzelemtömeg."

Helyesebb azt mondani, hogy sok ember így működik, sok meg másképp. Én pl. amióta felfedeztem hogy létezik olyan, hogy nemiség (legkorábbi emlékeim 4 éves korom környékéről valók), azóta hetero vagyok és sosem vonzódtam másfelé. Még az ellentétes nemű homo szexet sem tartom izgatónak, nemhogy a saját nememét. Remélem ez azért nem baj vagy ilyesmi.

Andre1bp 2016.11.01. 12:07:34

@Dr. Courtsier Boobsoff: "De ez mindannyiunkra igaz, heterókra is." Azonos nemű emberrel kell együtt lennetek?

Andre1bp 2016.11.01. 12:09:39

@Before: Jézusom! A szexuális orientáció nem változik. A fenti emberek azért élnek házasságban, mert a társadalom ezt követelte meg tőlük, nem azért, mert heterok voltak.

Andre1bp 2016.11.01. 12:14:35

Hihetetlen, hogy a heterok mennyire nem értik, mi a probléma ezzel.
Ne hasonlítgassátok már más, egyébként összeillő orientációjú (hetero párok) elhidegült házasságához.
A fent szereplő pasik melegek, nem is vonzódnak a feleségeikhez, hiszen nem a nőket szeretik, csak a társadalmi elvárásoknak próbáltak megfelelni. Ez olyan, mintha nektek azonos neművel kéne házasodnotok. A börtönbe van ilyesmi. Ott hetero pasiknak egymással kell szexelniük, mert nincs nő a láthatáron. Ti le bírnátok így élni az életeteket?

Ad Dio 2016.11.01. 13:27:10

@Andre1bp:

Őöö... nem.

Ezek az emberek minden bizonnyal biszexuálisok. Egy szimpla homo épp úgy nem képes felizgulni egy ellentétes neműre, mint egy hetero egy azonos neműre (pláne nem rendszeres szexuális életet élni vele, gyermeket nemzeni stb).

Ha viszont biszexuálisok, akkor ugye azt állítani hogy csak a társadalmi nyomásnak engedve lettek házasok épp olyan alaptalan, mint amikor a másik oldal azt mondja, hogy vannak "divatbuzik".

Before · http://azbeszt.blog.hu 2016.11.01. 13:32:44

@Andre1bp: Jézusom! Hogy a fenébe ne változna? Minden változik az életünk során, a szexuális preferenciáink is. Nyilván az nagyon ritka, ha valaki gyökeresen nemi orientációt vált, de akik alapvetően nem nagyon határozottak hetero-, vagy homoszexuálisok, azok bizony ide-oda mozoghatnak az arányokat tekintve.
Pont a fenti példák mutatják, hogy mennyire nem egyszerű a képlet, mert - bár nevezhetjük társadalmi nyomásnak - mindkét esetben a férfi önként jutott el oda, hogy csajozzon, szexuális életet éljen, házasodjon, szóval csak hátrább a lelkesedéssel. A fiatalabb srácról még talán inkább elhiszem, hogy alapvetően meleg (más kérdés, hogy akkor, ha valóban egyértelműen az lett volna, akkor azért nem lányokkal kezd, mint ahogy sok fiatal meleg srác se kezd csajozással), de "Béla" esete még ennyit se jelent. Lehet, hogy öt év múlva újra nője lesz. Semmit se tudunk a hátteréről, az életéről, hogy miért élt huszonévig házasságban... Meg azt se, hogy hogyan élt abban a házasságban, hogy állandóan pasizott-e, vagy csak a bedőléskor váltott?

Advanced Flight 2016.11.02. 00:12:19

@tenma: mivel fertőzheti meg? szerinted minden ratyi HIV-fertőzött vagy kankós? és ha egy nővel csalja meg? vagy akkor minden férfi, aki egyszer is félrelépett, hagyja ott a családját és lépjen le a szeretőjével, mert különben megfertőzi a feleségét és hazugságban fognak élni? tudsz még ilyen hülyeségeket mondani?

kovacsbelane 2016.11.02. 10:17:20

@Ad Dio: Próbáld innen: ne nemeket nézz, hanem azt, hogy egy Jolánkának/Ferikének fizikai és érzelmi vonzódása van valaki iránt, akinek a neme nem számít. Ne úgy vedd, hogy 20 évesen két évig hetero volt, aztán homo lett, hanem azt, hogy 20 évesen a Bélába szeretett bele a huncut szemei és páratlan intelligenciája miatt, 25 évesen meg Éva vette le a lábáról a csinos mosolyával és humoros személyiségével.
Szeretheted egyszerre az almát és a körtét, a paradicsomot és a paprikát, és persze ihatod cukor nélkül a kávét, de semmivel se rosszabb az, ha valaki egyszer édesen issza, sok tejjel, néha meg feketén.

Norma Bontó 2016.11.07. 15:14:37

Szerintem az első esetben a srác valszeg biszex.
Bár sokkal sokkal többet kellene róla tudnunk, hogy bármit is megállapítsunk róla.
Nagyon sok oka lehetett annak, hogy a feleségét választotta, s nem rúgta fel a házasságát. Azt kijelenteni, hogy mindezen döntéssel saját magát nyomorítja meg, nem csak túlzás, de egyben számomra a biszexualitás létezésének a megkérdőjelezése is.
Pont a bejegyzés írója teszi ezáltal kétpólusúvá az orientációt.
Ez engem mindig feldühít.

Norma Bontó 2016.11.07. 20:33:58

@Norma Bontó: még egyszer nekifutottam a hajós esetnek.
Hát, jó lenne arról többet tudni, hogy érzelmileg hogyan állt a feleségéhez, és a szex működik-e köztük.
Másodszor végigolvasva rezeg a léc, no de a házasságukról semmit sem tudtunk meg, csak azt, hogy korai volt.

ferkóboy 2016.11.11. 20:34:52

@Ratyi Manó: Miért is ratyi manó a neved? Se buzinak , seheterónak se semminek sem vagy jó ezek szerinT

csmargit 2016.11.11. 20:44:15

@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség: Milyen betegség? Szerinted az nem betegség amelyik nö kihasználja a végtelenségig a férjét és mikor már nem tud vele mit kezdeni vele tovább kidobja , a betegsége miatt lehuzza? Legalább ha srácot talál magának az nem rug bele , vele tart jóban rosszban ! Ilyenról még nem hallottál?

csmargit 2016.11.11. 20:46:25

@Norma Bontó: Igen ez a helyes elindulás ehhez a témához! :) A saját nemükhöz vonzódó emberek sokkal több , nagyobb érzelmeket tudnak kibocsájtani mint az ellenkezö nemüekhez! Ez 100 százalék

csmargit 2016.11.11. 20:50:28

@tenma: Érdekes de ha egy feleség kur félre az nem fertözheti meg a kis férjét! Idióta vagy bakker
süti beállítások módosítása