Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Melegedő

Az elmúlt hónap top kommentjei!

2016. október 21. - Melegedő

komm.jpg

Immáron harmadik hónapja tesszük szivárványosabbá a magyar internetet. Most, hogy az idő kezd egyre zordabb lenni, különösen fontos számunkra, hogy egy kis melegséget csempésszünk olvasóink mindennapjaiba. :)

Továbbra is nagy köszönet mindazoknak, akik napról napra követnek minket, az egyre gyarapodó támogató levelekért pedig különösen hálásak vagyunk! Megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy ezután is érdemes legyen minket olvasnotok. :)

Az elmúlt hónapban - ahogy eddig is - rengeteg mindenről írunk, cikkeink pedig a komment szekció tagjait is megihlették. Függetlenül attól, hogy csak ritkán szólunk bele a vitákba, mindig élvezettel követjük őket, egy nagy tál pattogatott kukoricával a kezünkben.

Annak, aki lemaradt volna, most válogatást készítettünk a legjobb hozzászólásokból!

funny-gif-leonardo-dicaprio-jonah-hill-titanic-2.gif

Az Orál a játszótéren, avagy a kamaszok nemi élete cikkünkhöz két remek meglátás is érkezett:

egy másik répatorta: Lépni kellene egy nagyot előre. A testi funkciók - életkornak megfelelő - működésének magyarázatát már óvodás illetve alsó tagozatban el kellene kezdeni. Aztán fel kellene fogni hogy a szex az nem egyenlő a pornóval. El kellene végre kezdeni tabumentesen beszélni a maszturbálásról, saját test megismeréséről és az örömszerzésről is. És arról is hogy ez az intimitás ajándék és jó és az ember válogassa meg hogy kivel csinálja mert jó, és kell is.
A "Felvilágosítás" címszó hallatán egy fiatal jó esetben azt hallja hogy ne !, meg teherbeesel!, aids-es , rákos meg HPV-s leszel!. Senki nem magyarázza el hogy mi az az intimitás, és egymás megajándékozása ezzel a csodálatos dologgal. Senki nem magyarázza el nekik hogy a szex nem folyamatos védekezés minden eredendő rossz ellen, és a szex nem egyenlő a reszeléssel, vagy a szopással. És apa meg anya fejében nem az jár hogy hogy védekezzenek az aids , meg HPV, meg a gyerek ellen, és nem is kényszerből csinálják, hanem azért mert örömüket lelik benne, és az egyik, - ha nem a legfontosabb - köteléke egy jó párkapcsolatnak.

Nekünk sem magyarázták el, jó esetben rájöttünk. Közben azért a frász kerülgetett szakadt gumik, gombás fertőzések, korai magömlések, és más miatt... Nem kellene másként csinálni a "felvilágosítást" ?

Treff Bubi: Azért ahhoz, hogy a lányaink ne legyenek ribancok, az is kellene, hogy a fiaink meg le legyenek stricik. Amíg a férfi olyan, hogy egy szopásért fizet (bármivel: pénzzel, ékszerrel, fesztiválbérlettel, nyaralással), addig a nők vígan élnek a lehetőséggel. Mindenki szépen szexeljen azzal, akit tényleg kíván, és azért, hogy mindkettejüknek élvezetet nyújtson, ne az előnyökért viselje el, hogy hozzányúlnak:)

**********************

Egy visszatérő kommentelőnk a Let’s talk about sex! cikk alá alkotott frappánsat:

Köldök_szösz: erre jártam részegen megint szóval gondoltam beírom hogy az anyátok picsáját!

**********************

A Szabad-e buzizni, cigányozni, zsidózni? című írásunkkal egy kedves homofób olvasónkat sikerült megörvendeztetnünk:

Koholmány: Ilyet sem basztam még. Nem birom a buzikat és álmomban sem gondoltam, hogy valaha ide kommentálok de ez egy kurva jò írás volt! De tényleg. Tisztán, érthetően, megfelelő terjedelemben a lényegről :) A véleményem nem fog változni, de hajrá, még több ilyen cikket ;) taps taps gratula

**********************

A 12 + 1 megoldás az iskolai zaklatásra cikk kapcsán többen is megosztották velünk személyes élményeiket. Mi kettőt emelnénk ki közülük:

vészmadár (pica pica): Attól, hogy bűncselekménynek minősül, még nem feltétlenül kötelességem bevonni a rendőrséget. Tipikus példa erre az, ha a gyerek - bevonva engem a bizalmába - tudomásomra hozza, hogy drogot fogyaszt, és a segítségemet kéri. Nem, ekkor sem vonjuk be a rendőrséget, mert ez bizalmi kérdés, továbbá tanárként jogszabályilag is lehetőségem van, hogy a tanuló érdekeit tekintsem elsődlegesnek (adott esetben inkább a szülőnek kell hazudnom). Főleg jelen rendszerben, ahol a drogfogyazstást ilyen mértékben kriminalizálták. A zaklatásnál természetesen be lehet vonni a rendőrséget, de ez is körültekintést igényel, tekintve hogy a zaklató ismerősei, családtagjai esetleg "bosszút állnak" a zaklatotton, és senki nem fog tudni összefüggést bizonyítani a két eset között.

a távoli rokon: A leg emlékezesebb bántalmazást altatlános iskolai tornatanárnőmtől kaptam, aki nem tudta elviselni csetlő-botló, enyhén elhízott, puhány, önbizalom hiányos formámat. Felső tagozatban végig szekált, megalázott az osztály előtt, ezzel meg is alapozva kora kamaszkori éveimet. Befelé forduló személyiségem miatt senkivel nem tudtam megbeszélni, túlterhelt szüleim előtt eltitkoltam, szégyelltem, bátyám amolyan tökéletes ellentétemként már bőven a csajokat hajkurászta ezekben az időkben. Volt néhány jószívű osztálytársam, akik levittek magukkal különféle fiús edzésekre, de kisebbségi érzésektől vezérelve innen is elmenekültem többnyire. A középiskolában már péppé is vertek párszor, így saját kezembe kellett vennem az ügy alakulását, mert úgy éreztem senkire nem számíthatok saját magamon kívül. A folytatást nem írom le részletesen - számomra a sportolás hozta a változást - csak szeretnék rávilágítani mennyire káros lehet az efféle kezeletlen helyzet ebben az időszakban. Nekem kb 10 év és rengeteg küzdelem kellett, mire önerőből úgy-ahogy "kikupáltam" magam, bőven 25 éves korom utánra léptem túl ezen az időszakon valamennyire. Írhatnám, hogy a persze-persze a fejlődés sokszor fájdalommal jár, meg erősebbé válik az ember általa stb., de nagyon nem mindegy, hogy a küzdelem milyen veszteségekkel jár...

**********************

raw.gif

A Mi az a pomoszexualitás? című írás kapcsán kommentelőink teljesen beleélték magukat a témába:

Orosz Richard Jeromos: Szexuálisan harci helikopterként azonosítom magamat. Kisgyerek korom óta arról álmodozom, hogy lángoló olajmezők fölött suhanva szórom gyilkos rakétákimat az undorító idegenekre. Az emberek azt mondják, hogy lehetetlen egy normális embernek szexuálisan harci helikopterként azonosítania magát, és egy rohadék aberrált köcsög vagyok, de már nem érdekel, mert tudom, hogy vonzó vagyok. Nemsokára egy ismert plasztikai sebész rotort, 30mm-es gépágyút, és Hellfire rakétákat operál a testemre. Akkortól kezdve a nevemet "Apacs"-ra változtatom, és követelem, hogy elismerjék a jogomat, hogy a levegőből gyilkoljak és hogy ok nélkül gyilkoljak. Ha nem tudod ezt elfogadni, akkor te is csak egy kibaszott helifób vagy a sok rohadék agresszív, elnyomó többségi szexuális identitású emberhez hasonlóan. Köszi mindenkinek, aki megért engem.

Dr. Courtsier Boobsoff: Most a buzik által követelt polkorrektség miatt legyen kétszer olyan vastag a gyerekek biológia albuma?
Képzelem milyen lesz a felelés.

- Pistike, gyere ki!
- Óó, faszóóóm...
- Na mondd el, hogy egy transzszexuális-queer-férfi, aki előtte aromantikus-heteroflexibilis nő volt, az tud-e szaporodni egy genderfluid-transzvesztita ladyboy-jal?
- őő...hát...őőő... igen?
- mondod vagy kérdezed?
- őő... kérdezem!... vagyis mondom!
- Négyes alá! Kicsit nagyobb önbizalommal fiam. Így sose fognak becsülni a nők... se a transzvesztiták... se a queerek... se a metroszexuálisok... se a homoszexuálisok...stb.

**********************

A Hogyan ismerik fel egymást a melegek? cikkünknél többek közt olyan jelnyelvről volt szó, ami alapján a melegek beazonosíthatják egymást. Egyik ilyen volt a „Szia, ne haragudj, elveszett a Zsuzsi kutya. Nem láttad véletlenül? Segítesz megkeresni?” ami annyit tesz „Szia, bejössz, van kedved ismerkedni?” Ennek kapcsán is érkeztek észrevételek:

Dr. Courtsier Boobsoff: Akkor már értettem a múltkor egy kopasz kigyúrt gyerek kifakadását a villamosmegállóban, hogy "Akkor vigyázz jobban a kutyádra, hülye buzi!"

Zephyrous: Hetero vagyok, de a hetero embereknél is jó lenne ha kialakulna egy "jelnyelv", hogy az adott illető mikor foglalt/él párkapcsolatban vagy nem akar ismerkedni, illetve mikor nyitott és vár a jövőbeni partnerére.

**********************

A Mindent a melegszexről! című írás alatt egy kommentelő teszi helyre az egyik trollt, aki még mindig a régi lemezt tolja:

Koen: @Random Géza:"PONT HOGY A MELEG SZÓT NEM SZABAD ERRE HASZNÁLNI MERT AZ MÁST JELENT"

A "LEVÉL" egy foglalt szó már az ősmagyar nyelvben.
A növények fotoszintetizáló szervét jelöli.
A postán feladott küldeményre ott van a borítékolt üzenet vagy postai küldemény kifejezés, röviden borinet vagy pemény... Angolul: 'letter'. Ők se a 'leaf' szót használják arra... Ráadásul az ilyen írott dolgok még papírból is készülnek, szóval még meg is gyalázzuk szegény fákat, hogy a belőlük készült papírtermékre is a levél szót használjuk!!!4!
Hát ez elég borzalmas, nem?! o_O
(Nem.)

**********************

Végül, de nem utolsó sorban Birka is megtisztelt bennünket egy vallomással! Megrendítő őszinteséggel beszél arról az alkalomról, amikor egy kisiskolás megpróbált szexuális abúzust elkövetni rajta:

bircaman maxval szerkesztő: Az iskolákban leginkább a homokosok zaklatják az egészséges gyerekeket. Erre mit javasoltok? Verést?

Engem 7 éves koromban próbált megerőszakolni egy 8 éves homokos. Szerencsére ez még a 70-es évek közepe volt, amikor a homokosok egyetlen joga a kussolás joga volt. A gyereket kirúgták az összes iskolából az országban, majd kényszergyógykezelésre került elmeintézetbe 1 évre.

A következő válogatással egy hónap múlva jelentkezünk. Addig is tarts velünk, és ne maradj le semmiről! :)

tumblr_obmt9o7qnk1qzheh0o1_400.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://amelegedo.blog.hu/api/trackback/id/tr7211825737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2016.10.21. 14:20:57

fasza...felálltafarkam..:)

Ratyi Manó 2016.11.01. 18:36:10

Mocsokos buzik ÁÁÁÁÁ
süti beállítások módosítása