Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Melegedő

Minden, amit eddig nem mertél megkérdezni a melegektől

2016. október 14. - Juhász.Gábor

kerdes_2.jpg

Összegyűjtöttük azokat a kérdéseket, amelyek bár gyakran elhangzanak a komment szekcióban, kielégítő válasz eddig még nem érkezett rájuk. Illetve közvélemény kutatást végeztünk melegek között is, hogy megtudjuk, mik azok a témák, amikkel a leginkább le szokták szívni az agyukat az ismerőseik.

Nincsenek tabuk! Minden felmerülő kérdést megválaszoltunk! Többek közt fény derül végre a melegek sötét terveire is!

Amennyiben a válaszokra lelkileg is felkészültél, görgess tovább!

Minden meleg pedofil?

Nem. A pedofil hajlam szexuális preferenciáktól független, vannak köztük homo-, bi- és heteroszexuálisok is. Mivel a heterók többen vannak, így a nagy számok törvénye alapján, a pedofilok többsége is heteroszexuális.

Miért nem próbálják ki nővel?

Sok meleg nem csak kipróbálja nővel, hanem – társadalmi nyomásra – házasságot köt és családot alapít. Ezt követően vagy elnyomja a valódi szexualitását, melynek következtében pszichés zavarai lesznek, amit a családján fog levezetni, vagy titokban szexel férfiakkal, adott esetben fizetős fiúkkal, aztán elkap valami fincsi nemi betegséget, amivel jó esetben csak a feleségét fertőzi meg, rosszabb esetben a gyerekeit is. Nem értem, miért jó ez bárkinek.

Ha utálod a nőket, miért barátkozol velük?

Félreértés ne essék, a melegek imádják a nőket, ahogy a kiskutyákat, a belsőépítészetet és a szép, őszi kirándulásokat is, csak épp baromira nem izgatják őket szexuálisan.

Miért nem kezeltetik magukat a melegek?

Gondolom, a kérdés nem a megfázásra vonatkozott. Azzal természetesen minden meleg orvoshoz fordul. Mivel kezeltetni csak a betegségeket lehet, a szexuális orientációt nem. Ahhoz, hogy a homoszexualitást betegségnek nevezzük, szükség lenne arra, hogy legyen valami tünete, illetve hogy a “benne szenvedők” egészségét negatívan befolyásolja. A Nemzetközi Pszichiátriai Társaság az elmúlt évszázadban rengeteg tesztet és kísérletet végzett hetero és homoszexuális pácienseken, és miután megállapították, hogy a szexuális érdeklődésen kívül semmi különbség nem mutatható ki köztük, ezért 1974-ben a homoszexualitást törölték a betegségek listájáról.

Miért jobb egy köcsögnek, ha köcsög?

Köcsögnek lenni semmivel nem jobb vagy rosszabb, mint heterónak lenni. Egy férfi-nő páros életét ugyanúgy megkeseríthetik a társadalmi elvárások, mint a melegekét. A heteróknak annyi előnyük van, hogy extra jogokat élvezhetnek (házasság, örökbefogadás). Boldogabb országokban viszont már ez a különbség is megszűnt. Szóval melegnek lenni nem jó, vagy rossz, egyszerűen csak más.

Miről beszélgetsz apáddal?

Ez aranyos kérdés. :) Én speciel politikáról szoktam, illetve a mindennapos teendőkről, de van, aki a sportról, a horgászatról, a bulikról és minden másról. Csak a csajokról nem.

Ha két pasi összeházasodik, hogy döntik el, ki lesz a feleség?

Sehogy. A melegházasságnak pont az a lényege, hogy mindketten csajok, vagy pasik, és ez az esküvőt követően sem változik meg. Tudom, hogy borzasztóan nehéz elvonatkoztatni a hagyományoktól, de semmi bonyolult nincs a dologban. A fő különbség annyi, hogy az ominózus pillanatban nem az hangzik el az oltárnál, hogy “Mostantól férj és feleség vagyok!”, hanem hogy “Ezennel házastársakká nyilvánítalak benneteket!”. Ha összeházasodok a párommal, akkor ő az én férjem lesz, én pedig az övé. Ennyi.

kerdes_1.jpg

Miért reklámozzák magukat a melegek mindenhol?

Manapság minden 100 reklámból 1-ben van utalás a melegek elfogadására, és minden 10.000-ből 1 szól kifejezetten melegeknek. Rendben, régen egy sem volt, de azért erre nem mondanám azt, hogy “mindenhol”. Ha a társadalombeli eloszlás alapján készítenék a reklámokat, akkor 100-ból 32-nek kellene biszexuálisokhoz, 8-nak pedig kifejezetten melegekhez szólnia. Egyébként én sem állok neki lázadni sem az intimbetétes hirdetések, sem a lábgombás kenőcsök ellen, függetlenül attól, hogy engem egyik sem érint.

Miért kell a másik képébe nyomni, hogy valaki buzi? Senkinek nem lenne baja veletek, ha a négy fal közt csinálnátok a dolgaitokat!

Ez sajnos nem igaz. Már kipróbáltuk. Kezdetben a melegjogi szervezetek igyekeztek kerülni a feltűnést, és csendben belesimulni a társadalmi normákba. Katasztrófa volt... Mivel az emberek semmit nem tudtak a melegekről, egészen elborult elméleteik voltak velünk kapcsolatban. Épp hogy csak látható volt a jogi szervezetek működése, máris jelentősen megnövekedtek a homoszexuálisok elleni támadások, a politikai és egyházi uszítástól a konkrét buziverésekig. Arról már nem is beszélve, hogy melegjogok terén semmit nem sikerült elérni.

Azóta már kiderült, hogy a homofóbia egyenes arányban csökken az előbújó melegek számával. Minél inkább láthatóak vagyunk, az emberek annál inkább észreveszik, hogy a világon semmi furcsa, ijesztő vagy gyűlölni való nincs bennünk. Azért szorgalmazzuk annyira a coming outot, mert egy önmagát nyíltan felvállaló ember többet ér, mint tíz melegegyesület együtt véve. Lehet, hogy ma még furcsa és megbotránkoztató egy kézen fogva andalgó meleg pár, de mi is azon dolgozunk, hogy ne legyen az.

Minek kell vonulgatni? Nekem is van meleg ismerősöm, és ő is ellenzi!

A felvonulás valóban megosztja a meleg közösséget, heteróként pedig teljesen értelmetlen lehet, úgyhogy most megpróbálom a lehető legszemléletesebben elmondani, minek is kell a melegeknek a Pride.

Tegyük fel, hogy te egy városi ember vagy. Egy szép napon örökölsz vidéken egy telket, és mivel nagyon megtetszik a hely, elhatározod, hogy oda fogod felépíteni álmaid otthonát. Eddig megvan? Oké. Szóval szeretnél ott lakni, de nem időszerű, mert a városhoz köt a munkád, a gyerekek is oda járnak suliba, meg pénzed sincsen rá elég, de azért elhatározd, hogy rendben tartod a telkedet, majd nekikezdesz az építkezésnek, és minden évben teszel hozzá egy kicsit. Közben persze hallgatod, hogy hülyeség, amit csinálsz, mert tiszta pénz, idő és energiapocsékolás, a városi ismerőseid nem is értik, mi a francért akarna bárki is vidéken lakni. Néha már te is úgy vagy vele, hogy egyszerűbb lenne inkább eladni az egészet a fenébe, de közben vágyakozva nézel a környéken épült csodás otthonokra, és tudod jól, hogy ha egyszer feladod, még egyszer nem fogsz belevágni.

A magyarországi meleg közösség is pont úgy van a felvonulással, mint példabeli emberünk a telekkel. A hazai meleg mozgalom elindítói megalapoztak egy hagyományt, amelyet, ha folytatunk, egyszer nálunk is pont olyan ünnepi hangulatban fog telni a Pride, mint külföldön, és ez rengeteget fog tenni a melegek elfogadásáért. Most még nem az igazi, és sokan nem szeretik, de ha egyszer feladjuk, soha nem érünk célba. Ami végső soron az egész közösségnek rossz. Ezért megyünk ki minden évben, és folytatjuk az építkezést, tégláról téglára, széllel szemben is, hogy a végén majd büszkén megmutathassuk a világnak, milyen otthont építettünk magunknak.

Végül pedig jöjjön törzsolvasónk, Birka kérdése:

Miért akarjátok lerombolni az emberi társadalmakat?

Nos, erről valóban nem szoktunk beszélni, de mi megígértük, hogy mindent elmondunk, úgyhogy ezennel lerántom a leplet a homoszexuálisok tervéről!

Természetesen világuralomra törünk. Ördögi tervünkben a GBSz (Galaktikus Buzológiai Szövetség) támogat minket. Amint bekövetkezik a hatalomátvétel, a következő rendeleteket fogjuk bevezetni az egész bolygón (a melegházasság és az örökbefogadás után):

  • Összegyűjtjük és elégetjük az összes ízléstelen ruhadarabot és egyéb divatcikket.
  • 5%-ra csökkentjük az óvszer, a síkosító és a tollboa ÁFÁ-ját.
  • Minden kocsmában kötelező lesz citromos sört és cydert tartani.
  • Az összes óvoda kerítését szivárványszínűre festjük.
  • Minden köztéri lovasszobrot csillámpónira cserélünk.
  • Minden ország himnuszát lecseréljük egy Lady Gaga vagy Madonna számra.
  • Betiltjuk az AIDS-et.
  • A Melegedő összes olvasója korlátlan mennyiségű szivárványszínű nyalókára lesz jogosult.

Szóval, most már ezt is tudjátok.

Aki csalódott, hogy a cikkben nem volt szó a szexről, egy pillanatig se izguljon. Hamarosan jövünk a folytatással, ahol mindenről lesz szó, a szerepektől kezdve az anális tisztálkodásig. Tabuk nélkül!

Amennyiben van még olyan téma, ami furdalja az oldalatokat, mindenképpen osszátok meg velünk kommentben. :)
____________________________

J.Gábor - blogger, közösségépítő

Email: hello@melegedo.com
  

További cikkekért és érdekességekért kövess minket Facebook-on: 

A bejegyzés trackback címe:

https://amelegedo.blog.hu/api/trackback/id/tr9111803649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SeagalSteven (törölt) 2016.10.14. 22:39:16

a buzik szerint a nők kiskutyák? Anyátok picsáját!

Csurka Lajos (törölt) 2016.10.14. 22:42:30

Én ismerek buziféreg párokat, de ott van fiú meg "lány", a lány az a köcsög, akinek a valagát kezelgeti a fiú

imikecske (törölt) 2016.10.14. 22:45:18

ne viccelj a himnusszal te buzi

Melegedő 2016.10.15. 07:25:05

Kedves Kásás Tamás, legközelebb ne fáradj, elég az egyik felhasználóneveddel bejelentkezned a háromból, így is értjük, amit mondani akarsz. :)

Hunter18 2016.10.15. 09:40:41

Segal és a többi alteregója: Ne tégy úgy mint ha hülye lennél kivéve ha tényleg ennyire ostoba vagy. Egyébként a te anyád picsáját! ;-)

Komoj László (törölt) 2016.10.15. 18:21:04

egyébként senki nem írna ide. Összesen két buzi van csak talpon a vidéken? Melegedő meg Hunter?

Hunter18 2016.10.16. 12:35:35

Nálad nem nagyobb az tuti. Egyébként jó hülyének lenni? Mármint ez egy vidám állapot nálad vagy csak ilyen lettél és még nem gondolkoztál el rajta?

Ratyi Manó 2016.10.16. 13:08:13

@Hunter18: Vidám? Úgy érted gay? Hogy én buzi?

Inkább te

Hunter18 2016.10.16. 13:52:42

Tehát vidámság=gay? Húha. Bár ez sok mindent megmagyaráz:-D

Hunter18 2016.10.16. 13:56:04

Egyébként senki nem mondta hogy meleg vagy. Csak te magadról azzal h egyből tagadásba mentél át. Csernus doki ha kielemezne...hmmm :-) 1. fázis:tagadás A kettes a düh. Te itt tartassz jelenleg. Jó utat a végéig. Ha odaértél szólj nekünk is ;-)

Ratyi Manó 2016.10.16. 16:49:29

Csernus buzi? Nem is tudtam. És dühös érte?

Ratyi Manó 2016.10.16. 16:51:04

@Hunter18: Nem válaszoltál.

Buzi vagy, te mocsok?

Hunter18 2016.10.16. 17:55:57

Erre már válaszoltam. Ellenben te még nem. Tehát akkor még egyszer: Jó hülyének lenni?

sorbacsillag 2016.10.16. 19:18:57

Jó. De akkor hol van a válasz? Buzi -e vagy?

Vagy csak egy csira kis divatmeleg, aki nem meri vállani

Kálovics Tibor 2016.10.17. 01:59:21

@SeagalSteven: Nem tudsz szöveget értelmezni? Volt ott egy mint is, kedves bigott "barátom".

Kovács M.István 2016.10.17. 18:31:37

Melegedő, tetszik az írásotok!

Manton Jäger · http://mattandmello.qwqw.hu 2016.10.17. 18:47:09

Azért a házasságot, meg a gyereknevelést ne nevezzük már extra jognak... A többivel nincs bajom amúgy, de ez nem extra dolog. Ez alap! Amiből a melegek azért maradnak ki, mert ők a kisebbség, és nekik kell alkalmazkodni. Ez nem szemétség meg utálat, de legyen már elég, ha jogilag házastársként kezelik őket (ezt totál tudom támogatni), de senki ne akarjon egyházi melegesküvőt! (oké-oké, a többség nem is akar... remélem!) Tudom, hogy "deolyanszép" meg "mindenkiegyenlő", de ha már tolerancia, toleráljuk már a vallás kitételeit is! Aki meleg, annak nincs oltár, nincs keresztény templomi esküvő! A vallásszabadság ezt is jelenti.
Hasonló a helyzet a gyerektémával. Az egy dolog, hogy tök normálisan fel tudtok nevelni egy gyereket, szeretitek, meg minden, de ha elfogadjuk, hogy az örökbefogadás egy jogi procedúra, ahol van alkalmassági, meg környezettanulmány, meg miegyéb, ergo az állam beleszólhat, hogy valaki alkalmas-e rá, akkor ne akarjunk első helyen olyan párt választani, akinél a gyereket TUTIRA szekálni fogják a szülei miatt a gyerekkora egy jelentős hányadában. Hiszen pont az a lényege az egésznek, hogy minden előre látható buktatót kiküszöböljünk! (és ez nem azt jelenti, hogy depressziós lelkinyomorék lenne a gyerek egy meleg pár nevelésében, de egy hetero családban ez a téma BIZTOSAN NEM kerül elő. És pont az ilyenek kizárása kell/kéne legyen a cél.)
Értem, hogy az a párezer év üldöztetés, az nagyon fáj, tök jogos, csak meg kéne érteni, vagyis inkább elfogadni, hogy a társadalom összessége sokkal lassabban változik, mint maguk az egyének. Majd ha már nem lesz téma a Pride, majd ha nem kellenek az ilyen posztok, ami alá most pötyögök, akkor kell előhozakodni az örökbefogadással, mint az egyik legsúlyosabb és legnagyobb hatású kérdéssel.
De amíg a coming out „bátor dolog”, meg „elfogadást igényel” az adott környezetben/országban, addig nincs gyerek! Ezt a békát le kell nyelni…
Ne akarjatok mindent egyszerre, mert higgyétek el, sokkal lassabban haladtok így előre társadalmi szinten. Ugyanis ami nem természetes, azt nehéz elfogadni az embernek, márpedig bármennyire szeretnétek, a melegség nem természetes. Nem rossz és pláne nem káros, de nem is jó, ahogy te is írtad – pláne nem természetes!

Úgyhogy kérlek, NE tekintsétek ezt az alapnak, és az egyházi esküvőt meg az örökbefogadást pedig valamiféle extra dolognak, mert pont ezzel a mentalitással vágjátok magatok alatt a fát! Még a hozzám hasonlók szemében is, aki aztán tényleg nem utál titeket, sőt…
Türelem, és kompromisszum – nem csak a mi oldalunkról!

A.Woods 2016.10.18. 09:29:13

@Manton Jäger: A társadalom folyamatosan változik, nem mérvadó jelenleg, hogy 60-70 évvel ezelőtt ciki volt szingli anyukának lenni vagy elváltnak. Pedig ez csak egy emberöltőnyi idő. A meleg téma ugyanilyen, valahol el kell kezdeni a változást és majd egyszer már nem lesz téma, de ha mindig arra hivatkozva megakad a folyamat, hogy a társadalom nem kész rá, akkor ugye el sem tud kezdődni semmi. Arról nem beszélve, hogy a melegeknek is csak egy élete van, és ha valaki családban, gyerekkel szeretne élni, akkor igenis legyen ennek meg a jogi háttere.(akár örökbefogadás, akár saját gyerek vállalása kapcsán)

Koen 2016.10.19. 00:56:26

@Manton Jäger:
Szóval szeretnél elfogadó lenni, de most szépen leírtad, hogy mennyire nem vagy az, és mindezt milyen feltételekhez kötöd. Nyugi, azért jó úton haladsz a Nirvána felé! :)

>>A társadalmi többség alkalmatlannak tartja a (kisebbségi) melegeket a gyereknevelésre, mert akkor a gyereket vegzálnák (a többség), amiért nevelésre alkalmatlan meleg szülei vannak.<<
Ha egyenrangú embertársként kezeljük egymást, akkor nincs, amiért bárkit is hátrányos megkülönböztetés érjen.

A társadalom összességének változása pedig egyedül az egyének (változni akarásától és) változásától függ.

Czinkóczi Krisztina 2016.11.18. 16:30:06

Én csak gratulálni szeretnék, az utolsónál majdnem ledőltem a székről, úgy röhögtem! :-)

Lady Scarlett 2016.11.21. 19:45:00

Hát szerintem meg nem attol fugg, hogy valaki alkalmas e a gyereknevelesre, hogy milyen a szexualis orientacioja. Total semmi koze hozza. Mellesleg, a sok homofobnak uzenem, ismerek olyan meleg nemzo part, akik osszealltak egy leszbi parral, es mar a masodik gyerkocot varjak, igy negyesben. Akar hiszitek akar nem, mindket par egyik tagja bevallalta a nemi aktust a gyerek erdekeben.
Szoval ha a melegek gyereket szeretnenek van mas mod is arra, hogy legyen nekik, nem csak az orokbefogadas.
Most fognak amugy ikerhazba koltozni, hogy minel kozelebb legyenek egymashoz. En csak szerencsetlen allami gondozott gyerekeket sajnalom. Ahelyett hogy olyan kozegben nonek fel ahol szeretet, gondoskodas van, ahelyett olyan kozegben nonek fel amit heterok uzemeltetnek, es sok minden van, de annak nem sok koze van a szeretethez, gondoskodashoz. Pedig egy gyerek szamara ez lenne a legfontosabb.
süti beállítások módosítása