Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Melegedő

Női vágyak, avagy hogyan lehetsz jó szerető?

2016. október 03. - beccaprior

nagyfal.jpg

Múltkori cikkeinkben a női szexualitást jártuk körül, és megbeszéltük, miről hazudnak, mire gerjednek. Most azonban jöjjenek a rejtett vágyak, amikre minden férfi kíváncsi, és lássuk, mi az, amiről a nők álmodoznak. Női titkok kendőzetlenül!

Kérdőívünk kitöltői minket is megleptek, amikor a kifejtős kérdéseknél őszintén leírták, mi az, amitől szinte mindig, pillanatok alatt izgalomba jönnek.
Jöjjön egy kis válogatás, ami jól érzékelteti, milyen különbözőek vagyunk, mi nők:

Legtöbben a lágy, hosszantartó simogatástól gerjednek be csillapíthatatlanul, és elsősorban a mellek (50%), a popsi (32%) és a hát (21%) cirógatását favorizálják.
A csókolgatásra a nyak (63.5%) valamint a fül (32%) területein reagálnak azonnali szexuális vággyal. A vállak és kulcscsont szintén gyönyörű, 31 % feletti eredményt értek el.
Nagyon népszerű a hátulról közelítős technika. A hölgyek nagy hányada külön le is írta, hogy szereti, ha a párja hátulról öleli át, a nyakát, vállát, fülét csókolgatja. Ez valamiért rendkívül izgatóan hat a nőkre.
Szeretik nézni meztelenül, vagy akár félmeztelenül a partnerüket, és van, aki már attól is képes lázba jönni, ha a párja szemüvegben ül a tablet előtt. Számomra az derült ki a hosszas felsorolásból, hogy a nők valójában önmagukat képesek begerjeszteni. Nem is attól indulnak be, ha valami szexuális ráutaló magatartás történik, vagy hangzik el, inkább attól, ha van idejük nézni a párjukat, és képzeletben már nekikezdeni a szeretkezésnek. Ennek ellentmond, hogy ugyanennyire imádják a hirtelen, váratlan szexet, ahol az ő szerepük abban merül ki, hogy “eltűrik” az egészet, de gyakorlatban az, hogy a partnerük kifejezi a vágyát, férfias viselkedéssel, abszolút dominanciával áll neki a dolognak, épp olyan fantasztikussá teheti a szexet, mint a kényeztető, ráérős szeretkezés.

6a0e21c0-4dd4-0133-0abd-0e76e5725d9d.gif

Arra is felhívnám a figyelmet, hogy a nőknek csak 10%-a szereti, ha a hasát simogatják, vagy puszilgatják. Ez döbbenetes adat, amit jó lesz megjegyezni. Eddig abban a hitben éltem, hogy a nők szeretik, ha útban a cél felé, minden testrészüket kényeztetik egy kicsit, de itt az ideje átértékelni a véleményemet. A has tabu! Hacsak nem húzza oda a kezed vagy a fejed, jobb, ha más célterületeken időzöl.

Ez a meglepő adat valószínűleg arra vezethető vissza, hogy a nők 84 százaléka zavarónak érzi a súlyfeleslegét, a narancsbőrt és a szülés utáni striákat, hurkákat is. Mivel csak kevesen nyerik vissza maradéktalanul az alakjukat, jobb azokat a részeket elkerülni,amik problémásak lehetnek. A hölgyek kétharmada önértékelési problémákkal küzd, és elégedetlen a külsejével. Körülbelül 50% az, aki nagyon szégyenlősnek vallotta magát egy tízes skálán, és ebből kifolyólag valószínűleg gátlásos az ágyban is.
A “szégyenlistán” nagyon sokszor szerepel a kicsi mell. Uraim, akinek kismellű partnere van, és imádja, az mondja is el neki. Nem hiszem, hogy mindenki a nagy melleket kedveli. Ugye, igazam van?! :)

against-the-wall-fight-gif-hot-kiss-favim_com-233681.gif

Jöjjön a kedvenc részem:
Mi az a titkos vágyad, amiről nem tud a partnered?

Az abszolút favorit, a szex nyilvános helyen! A nők egyharmadának titkos vágya ez. Uraim, itt az ideje, hogy kitalálják, melyik aluljáróban, bokorban, vagy lépcsőházban szeretik félájultra a hölgyeket. (Ugyanis nagyon népszerű lett a kicsit durva, belemenős szex, falhoz csapással egybekötve, sőt egy kis kéz leszorítás, enyhe fojtogatás is beválhat a hölgyek egynegyede szerint.)
Második helyezett lett, 31%-kal a segédeszközök kipróbálása, amit mai napig nem értek. Miért ódzkodnak tőle a férfiak, ha a nőknek örömöt okoz, és feldobja az esetleg elszürkülő kapcsolatot? Induljanak a szexshopba, és nézzenek körül együtt! Legyenek nyitottak és vállalkozó szelleműek. Szinte biztos, hogy fantasztikus élményben lesz részük a kis játékokkal, és alig várják hogy hazaérjenek velük. (Persze csak akkor, ha nem vesznek össze már a boltban, de akkor nem a szexszel van a probléma!)
A dobogó harmadik fokára futott be (de majdnem holtversenyben), a Threesome, vagyis az édeshármas még egy pasival, de a hölgyek egyötöde szívesen fogadna még egy lányt is az ágyban.
Bármilyen hihetetlen, a válaszadók 60%-a benne lenne a játékosok bővítésében, és száz nőből 14 akár egy orgiát is kipróbálna!!
Érdemes kipuhatolni, mik a titkos vágyak, hátha van köztük olyan, amit mindketten szeretnének!

stat_1.jpg

Nagyon sokan szeretik, ha belemarkolnak a hajukba, ahogy a durvább bánásmód szinte minden kérdésnél nagy sikert aratott, kortól függetlenül. A falhozcsapós szex abszolút kedvenc, ahogy már utaltam rá, de azért egy adattal is megtámogatnám. A hölgyek több, mint 80%-a (!!!) kedveli a durva szeretkezést, bár a legtöbben nem állandóan. Csak 16% vallotta úgy, hogy ő csakis arra vágyik.

A hölgyek letették a voksukat amellett, hogy tartós kapcsolatban sem unalmas a szex, mert állandóan meg lehet újulni. 70% határozottan ezt állítja! Ez egy megnyugtató és pozitív üzenet, uraim!

Kiderült az is, hogy a hölgyek sem vetik meg a pornót. Majdnem minden második nő felizgul tőle (nyilván nem mindegy, melyiktől), de nagyon sokan szeretnek erotikáról olvasni. Nem is feltétlenül pornót. Sok nő egy romantikus könyvben szereplő “lightosabb jelenettől” jön lázba, amit aztán jól levezet a partnerén. :)

Fontos még az illat. Ezt nagyon sokan beírták, és voltak, akik azt is elárulták, hogy az enyhe testszagra gerjednek. Persze nem a mosdatlanság jön divatba, hanem a saját feromonokkal dúsított saját illat, amit nem nyomnak el a modern kor vívmányának számító dezodorok, parfümök.

Voltak, akik azt írták, szeretik nézni, ahogy a párjuk maszturbál. Gondolom, ez kölcsönös (bár az urak részére készülő kérdéssor még munkafázisban van), úgyhogy csak bátorítani tudom Önöket, hogy vessék fel a közös önkielégítés lehetőségét. Minden szakkönyv kiemeli ennek a fontosságát, pláne, ha nem egy időben, hanem egymás után csinálják a partnerek, és közben figyelik, a másik hogyan kényezteti saját magát. Sok, aranyat érő tapasztalatot össze lehet szedni egy ilyen alkalommal, amivel később nagyon nagy örömöt okozhatunk a párunknak.

Remélem, cikksorozatunkban mindenki talált magának egy kis finomságot, amivel feldobhatja a kapcsolatát, vagy olvasott valami hasznosat.
A szextesztet kitöltő hölgyeknek nagyon köszönjük a részvételt!

Becca Prior 

További cikkekért és érdekességekért kövess minket Facebook-on: 

A bejegyzés trackback címe:

https://amelegedo.blog.hu/api/trackback/id/tr3811762055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Melee 2016.10.03. 19:49:08

Elég sok a 14,3% a válaszokban, ez felveti a kérdést, hogy hányan töltötték ki a tesztet? Egy-két statisztikai adat a kitöltőkről nagyban feldobná az ilyen bejegyzéseket, a kérdőívre oda kell tenni egy korsávos, meg ha a felmérés jellege indokolja egy párkapcsolati állapotú listát is. Így sajnos megválaszolatlan kérdéseket is felvet.

parazita666 2016.10.03. 20:19:01

Mennyi nő preferálta a bukkakét és az anális öklözést?
Ezekre nem terjedt ki a közvélemény kutatás?

Melegedő 2016.10.03. 21:16:05

@Melee: A cikk írásakor 400+ kitöltő volt.

Kor szerinti megoszlás:
15 évnél fiatalabb: 1,2%;
15-20 év: 8,8%;
20-25 év: 33,5%;
25-30 év: 18,8%;
30-40 év: 18,8%
40-50 év: 13,5%
50 felett: 5,3%

Párkapcsolatban élsz?
81,2% igen, 15,3% nem, 3,5% egyéb

Magát a kérdéssort itt tudod megnézni:
tinyurl.com/gs7czll

Netuddki. 2016.10.03. 21:41:36

Látom a 20-25 évesek vannak felülreprezentálva. Biztos sok tapasztalatuk van....

Pierr Kardán 2016.10.03. 21:45:53

Na, kéremszépen, ettől a poszttól sokkal okosabb lettem.

Lágy, hosszan tartó simogatás után (has kizárva) bele kell markolni a nők hajába, és segédeszköz segítségével kell szeretkezni, persze nyilvános helyen :-)

Dr. Courtsier Boobsoff 2016.10.03. 22:08:57

Mi férfiak pedig arra gerjedünk, amikor egy buzi magyarázza el nekünk, hogy mire gerjednek a hetero csitrik.
Neked könnyű, mert elmész velük soppingolni, összedobtok egy könnyű salit, majd egy női szeszély és egy kapucsínó mellet kibeszélitek azokat mockosz, undojító, cekcmániász vadállat féjfiakat...

elemes 2016.10.03. 22:27:02

Kicsit sok ez, vagy nekem voltak túl konzervatív hölgyismerőseim.

Kelly és a szexi dög 2016.10.03. 22:31:33

A pénztől indulnak be igazán!

Dr. Courtsier Boobsoff 2016.10.03. 22:36:19

@elemes: Vagy csak hozzászoktak "az elemes megoldáshoz" :)
Amúgy nem kell komolyan venni, amit a nők leírnak a szexualitásukról. Általában illik osztani 5-tel, köbgyököt vinni belőle és a maradékot is gyanakodva nézni.
Biztos evolúciós előnyt jelent, ha felnagyítják magukat benne, nem tudom, de tény, hogy én még olyan nővel nem voltam, aki ne lett volna meggyőződve önnön nagyszerűségéről az ágyban, függetlenül a formától, orgazmuskészségtől, szopási hajlandóságtól...
Volt olyan, aki az első dugás után az első mondatával azt mondta(22 éves), hogy na neki ez egy hónapra most elég is volt... ja, igen, neki megmondták, hogy vele minőségi a szex és nem mennyiségi :)

Erdő Péter (törölt) 2016.10.04. 01:07:42

A nőt jól seggbe kell rakni, attól élvez ordítva

csakférfi 2016.10.04. 05:32:39

@Dr. Courtsier Boobsoff: Vannak a blogok közt értelmes posztok sexről. Ez nem az. Olyan ez mint amikor egy cölibàtusban élö pap a hàzasságról beszél.
Semmi köze a valósághoz. Hallomásból vagy statisztikàból szerzett infó. Ràadásul azt feltételezi hogy a férfiak ezeket nem tudjàk. Mivel egy buzinak nem lehetnek tapasztalatai. Ekkora marhasàgot.
Bakker.

Burgermeister 2016.10.04. 06:38:02

"A hölgyek letették a voksukat amellett, hogy tartós kapcsolatban sem unalmas a szex, mert állandóan meg lehet újulni. 70% határozottan ezt állítja! Ez egy megnyugtató és pozitív üzenet, uraim!"

AKKOR A HÖLGYEK MONDJÁK MEG HOGY HOGYAN LEHET MEGÚJULNI!!!

Már vártam ezt a baromságot, megújulni..............hajrá, lehet a nőknek megújulni!!!! Na erről kellene blog!!!

Melee 2016.10.04. 08:52:35

@Melegedő: Köszi. Megköszönöm, ha készítesz egyet a megújulásról.

csakférfi 2016.10.04. 09:14:55

@Melegedő: Kérlek arról készíts felmérést hányan szerelmesek a pàrjukba. Aztán ha ez megvan. Akkor kérdezz rà az időre. Mennyi időt töltenek a sex előtt beszélgetéssel a párjuk és közös dolgaikról. Ha ezek utàn maradt még nő . Akkor kérdezd meg mennyire befolyásolják a cselekedeteiket aktus közben a posztban olvasottak.
Mivel van a baszàs --- ezt vezérli a megújulàs
Van a sex----ezt vezérli a szerelem.
Esetleg ha van még tisztázandó fogalom a sex terén kérdezz nàlad tapsztaltabb férfiakat. Persze olyanokat akik szerelmesek a párjukba.
Ne ülj fel mindenféle statisztikai hazugsàgnak.
Esetleg kipróbàlhatnàd nőkkel is.
Mi a különbség.
Talàn helyre jönne az észjàrásod is.
Ne add fel. Az ember képes a rossz szokàsain vàltozttatni.

ymel 2016.10.04. 12:22:54

szerintem menj a francba

rozsomák 2016.10.04. 13:20:29

@Melegedő:

Szia...
Azt hadd kérdezzem meg, hogy amikor elindítottátok ezt a kérdőívet, hol hirdették meg ?
Hogy találták meg a kitöltők ?
Jó lenne, ha adnátok legalább egy hivatkozást.

Tajgetoszvagybazmeg 2016.10.04. 13:59:39

@csakférfi:
"Mivel van a baszàs --- ezt vezérli a megújulàs
Van a sex----ezt vezérli a szerelem."

Magyarázd ezt má' meg, léccives, mert nem értem. Kösz.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2016.10.04. 15:00:39

@Melee: Ez 7 megkérdezettből 1 választ sejtetne, de vannak olyan arányszámok, amelyek csak jóval nagyobb számú megkérdezettnél eredményezhetnek egész számú választ. A megkérdezettek összes száma valószínűleg osztható 7-tel.

csakférfi 2016.10.04. 15:19:30

@Tajgetoszvagybazmeg:
A baszás amikor vàgysz a aktusra mert hiànyérzeted van.Lehetőleg minél előbb és többször. Minél sokszínűbben. A cél a kielégülés.
A szeretkezésnél nem cél a kielégülés.
Csak lehetőség. A cél a màsik kielégítése. Nem az önmagamé.
Persze a pàrodnak is.
Lénýegtelen a pozíció és a mennyiség.
Érthető?

Pierr Kardán 2016.10.04. 15:22:49

A válaszadók száma 84-86 között volt. Ez abből jön ki, hogy volt egy valaki, aki 15 éven aluli (bele sem merek gondolni, hogy milyen tapasztalatai lehetnek a szexről :-)), ez pedig 1,2 %-ot jelent. Vannak hárman, akik "egyéb" párkapcsolatban élnek, ez jelenti a 3,5 %-ot (ha magasabb lett volna a minta, akkor nem jött volna ki egy csomó helyen egyforma %-os arány).

Amúgy a tippem 84 fő, mert elhangzott, hogy nagy valószínűséggel 7-el osztható a válaszadók száma.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2016.10.04. 15:41:02

Az olyan apróságok, mint a nyak vagy a fül csókolgatása, a nő átölelése hátulról, állva, térdelve, oldalt fekve, ezek régi dolgok, minden tapasztaltabb férfi ismeri, és a nők tényleg szeretik. De ahogy a poszt is írja, vannak olyan módozatok, amelyeket csak NÉHA érdemes kipróbálni, ha a hangulat eleve kedvez neki, ilyen például a filmek által divatossá tett "falhozcsapós" szex. Az,hogy a filmekben minden harmadik szexjelenet így kezdődik, ne vezessen félre bennünket.

De a legfontosabb tudnivaló: az, hogy a nők szeretnek valamilyen helyzetről vagy módszerről ábrándozni, NEM jelenti azt, hogy tényleg örömet okozna nekik, ha kipróbálnák. Lehet (biztos), hogy a férfiak közül sokan ábrándoznak a két nővel való szeretkezésről, de nem biztos, hogy a nők annyira örülnének a két férfival való szeretkezésnek, mint amennyien néha elábrándoznak róla. A nő többnyire főleg érzelemből szexel, és csak az idő egy részében érzékből; ők, amennyire én tudom, a férfi figyelmét és vágyát együtt akarják érezni, amiben egy harmadik személy zavaró lehet. Inkább arról van szó, hogy ha egy szeretkezés betüzesedik, akkor a felizgult, kéjvágyó nő örülne, ha hirtelen ott teremne egy másik férfi is, akin a feltámadt mohóságát kielégítheti, de aztán tűnjön is el, és a legfőbb gond az, hogy ezt előre megjósolni, megtervezni csak ritkán lehet sikeresen. A nő szégyenlősebb, mint az ábrándjaiban. Sőt, még a férfi is.

Az anális szex számomra nem érthető módon nagyon divatba jött. A nők, akik ábrándoznak róla, esetleg csak az ánusz ingerlését kívánják, ami jól érthető és elég egyszerűen kielégíthető vágy. Egyáltalán nem biztos, hogy egy vastag pénisz behatolását olyan élvezetesnek tartanák.

Szóval akik a nők "extrémebb" vágyait akarnák beteljesíteni, legyenek készen arra, hogy változik a terv, és ezt vegyék is tudomásul, helyben s nyomban, különben lőttek a jó hangulatnak.

A has védelme érdekes ösztön. Jó észben tartani, hogy egy nő a (számára) erőteljesebb orgazmusa után sokszor szeret kicsit összegömbölyödni, eközben a hasfalban kitágult erekből a vér lassan kiáramlik, teljesebbé téve a jó érzést, ráadásul ez érzelmileg ölelésként és bezárkózásként is érvényesül. Egy nőt ilyenkor gyakran boldoggá tudunk tenni azzal, ha ölelésbe burkoljuk pár percre, akkor is, ha mi még kielégítetlenül maradtunk. Később vissza lehet térni az akcióhoz.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2016.10.04. 15:42:48

@Pierr Kardán: Nem feledve persze, hogy elméletileg lehet ennek egész számú többszöröse is.

Szalahaddin 2016.10.04. 19:43:18

@Pierr Kardán: Csak annak a statisztikának hiszek, amit egy buzi hamisított!

grainos1 2016.10.04. 20:02:17

@Pierr Kardán: ...bele kell markolni a hajába és falhoz kell csapni párszor, aztán átlökni egy vak komondoron, bele egy nyuszifüles vibrátorba...:)

Márk_Márk 2016.10.04. 22:45:55

A cikk felvonultatja a közhelyszótárat, ömlengős, semmiről nem szóló, mellébeszélő szar.

Az meg külön szép, amikor egy bevallottan buzi próbálja elmagyarázni, mire gerjed egy nő.

@Androsz:
Na meg amikor a saját maga szerint tapasztalt férfi magyarázza el, mi jó a nőnek.
Ez majdnem annyira hiteles, mint a buzi által felvázolt verzió.

Szabványok 2016.10.04. 23:30:44

@Burgermeister: Hosszú kapcsolat...
42% 25 év alatt. 5% 50 év felett.

Hosszú kapcsolat szempontját nem tőlük kérdezném.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2016.10.05. 01:47:51

@Márk_Márk: Neked vajon mi lenne hiteles, te tök?

Egyébként akik már nem először a buziságon lovagolnak épp itt, felesleges mértékben, azok gondolkozzanak el egy picit, hogy nőknek feltett kérdésekre kapott válaszokból összegzést készíteni még egy kasztrált is tudna, főleg ha már beszélgetett is nővel. Néhányan ti is kipróbálhatnátok a dolgot. Meg a beszélgetést is.

csakférfi 2016.10.05. 11:17:13

@Androsz: végre valaki.
Diplomáciából: jeles
:) :)

within 2017.03.27. 18:45:39

van benne jó ötlet, de hol lehet ilyen tesztet kitölteni?

devadel 2017.03.27. 19:00:41

mivel a felmérés nem reprezentatív, semmit nem mond a "nőkről", csupán arról, hogy mi van azzal a konkrét pár nővel, aki erre tévedt. teljesen felesleges ilyen felméréseket végezni, mert semmit nem lehet belőlük megtudni.

incognito ergo sum 2017.03.27. 19:28:46

Érdekes írás, most csak átfutottam, de végiggondolom és -próbálom (az ésszerűeket).

NagyVonalakban 2017.03.27. 19:43:53

A nejemmel és a baràtnôjèvel hármas sex....

A legtöbb nő fantáziàl a leszbikus sexről, szívesen kipróbálná, és ez màr viszont a mi "feladatunk", fèrfiakè, hogy összehozzuk...

csak maradjon igy 2017.03.27. 19:56:07

@nepektavasza.blog.hu: nekem elmondhatod, meglatom mit tehetek :)

csak maradjon igy 2017.03.27. 19:57:39

Mar szoltam is, h estere atjohetne a Brigi baratnoje is :D

Cpeti123456 2017.03.27. 20:49:14

Vastag pénztárca mind gerjedést fokozó... esetleg...

- duplagondol 2017.03.27. 21:45:29

" Szinte biztos, hogy fantasztikus élményben lesz részük a kis játékokkal, és alig várják hogy hazaérjenek velük."

Igaz, pár napig nem tudnak utána kényelmesen leülni sehova. A havernak majd azt mondják, szorulásuk van.

dr. mesterséges színezék 2017.03.28. 09:17:53

@Pierr Kardán: Közben lelökni a padlóla. De dulván.

dr. mesterséges színezék 2017.03.28. 09:27:08

@Tibi !: Örök igazságok ezek itten, kérlek.

Bár azt nem tudom, hogy az ötven szürkeség (már nem) újdonsága mennyire korrelál a hajhúzás és falhoz kenés népszerűségével.

sans paraben 2017.03.28. 09:53:50

1. erre a cikkre 18-as szűrőt kellene rakni.
2. azt sugalmazni, hogy a nők szeretik "eltűrni", hogy csak úgy dugják őket, kvázi a nemi erőszak propagálása. undorítónak tartom, hogy így interpretálsz egy kutatási eredményt.
3. a nőkre semmi nem hat "azonnali szexuális vággyal". a női szexualitás lényege éppen az idő. ezért élvezik a simogatást, ezért kedvelik a romantikus könyveket, nem a "meghoztam a pizzát, dugunk?" típusó pornót. a nőknek idő kell a ráhangolódáshoz, akkor is, ha egyébként a férfi (esetleg keményebben, határozottabban) irányít.

moonshadow 2017.03.28. 10:31:16

"Nem hiszem, hogy mindenki a nagy melleket kedveli. Ugye, igazam van?! :)"
Nincs.

HorseFucker 2017.03.28. 12:15:56

Sunáznám ! Volt már ?

chrissycalico 2017.03.28. 13:15:52

@sans paraben: abszolút igazad van. Valószínűleg láttál már nőt közelről, vagy Te is az vagy.

'Nyilván legtöbb nő (a kis-/nagylánytól a matrónán át) azonnal (értékelhető előjáték nélkül) vs. meglepiből a falhoz lökve egy sötét sikátorban egy 25/5-ös hímtaggal análisan szereti ...
De csak kizárólag azután, hogy hátulról kicsit fojtogatva fogják a tockát, + húzzák a haját 'érzékeltetvén a helyes sebességet' az orálhoz - lehetőleg egy harmadik személy jelenlétében...
Meg persze totál beindul a női nem a pornótól, ami az esetek 99%-ában a nők nettó alázásáról szól, amint tárgyként/robotként elégítik ki a filmben szereplő férfiak igényeit.
Élvezik a bántalmazást, megalázást, kihasználást, semmibe vételt..'
Persze, meg ahogyan elképzeltétek!
Gyerekek, ne már! Ez ugye Ti sem gondoltátok komolyan?

exilis 2017.03.28. 14:41:34

A nők legjobban félrekúrni szeretnek, függetlenül attól, hogy veled hogy csinálták.

Burgermeister 2017.03.29. 11:35:02

@chrissycalico: én már találkoztam ilyen nővel aki ezt elvezte és dugtam/dugtuk is
süti beállítások módosítása