Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Melegedő

Két hónaposak lettünk!

2016. szeptember 23. - Melegedő

rq7gml4.gif

Szalad az idő, mint egyszeri homofób a szivárvány láttán! :)

Az elmúlt hónapban is rengeteget dolgoztunk, hogy minden nap friss poszttal örvendeztessünk meg benneteket. Minket is váratlanul ért a heti cikktémákat szerkesztve, hogy már nyakunkon a hózáró! Össze is raktuk gyorsan, íme, olvassátok!

Tele van sok színes grafikonnal, mert azokat szeretjük, valamint egy bónusz cikkel is készülünk mára, szóval kövessétek a frissítéseket! :)

Van egy örvendetes hírünk, ami nyilván számunkra sokkal többet jelent, mint nektek, de azért majd eldicsekszünk vele. Először azonban lássuk az adatokat!

stat3.jpg

A fenti ábrán a kék színezés azt jelzi, mely országokból olvasták a blogunkat. Sajnos a teljes világuralmat két hónap alatt nem sikerült megvalósítanunk, de szorgosan dolgozunk rajta! Bízunk benne, hogy hamarosan bevesszük Paraguayt és Madagaszkárt is.

stat2.jpg

Az első hónaphoz képest valamennyivel nőtt a férfi olvasók aránya. A kommentek alapján a hetero úriemberek között is nagy népszerűségnek örvendünk. ;)

 

stat.jpg

Szinte minden korosztályból vannak olvasóink, de a fő tábort a 2545 évesek alkotják.

stat.png

És végül, de nem utolsó sorban, íme az elmúlt hónap nézettségi adatai. Ebből is látszik, hogy nem nagyon volt üresjárat.

Újdonság még a korábbiakhoz képest, hogy elindult a közösségteremtő programunk is! Ha nem csak olvasni szeretnél, hanem jobban megismerni minket és másokat, akkor itt jelentkezhetsz! Mindenkit szeretettel várunk, a szivárvány minden árnyalatából! Egyetlen kikötés: Ne legyél seggfej! :D

És ahogy ígértem, az örömhír:

A hónapban átléptük a fél milliós (500.000!!!) lapletöltést, amiről álmodni sem mertünk!

Ez nélkületek, szeretett olvasóink nélkül sosem sikerült volna, úgyhogy ezúttal is hálásan köszönjük, hogy benéztek hozzánk, és erőt adtok a további munkához. Cserébe igyekszünk továbbra is a megszokott minőségben és mennyiségben ellátni benneteket olvasnivalóval.

Valamint külön köszönjük az Index szerkesztőség támogatását, akik valamilyen érthetetlen okból, de kedvelnek minket.

Ne feledjétek! Közeleg a tél, úgyhogy jó, ha a hideg időkben is kéznél van a Melegedő! ;)

Üdvözlettel:
A Melegedő csapata 

További cikkekért és érdekességekért kövess minket Facebook-on: 

A bejegyzés trackback címe:

https://amelegedo.blog.hu/api/trackback/id/tr8011737079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bircaman maxval szerkesztő · http://bircahang.org 2016.09.23. 08:44:15

Tiltakozom! Hol a statisztika a homofób olvasókról???

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.09.23. 10:02:00

"Valamint külön köszönjük az Index szerkesztőség támogatását, akik valamilyen érthetetlen okból, de kedvelnek minket."

Érthetetlen okból? A Zindex mindent támogat, ami rombolja a hagyományos értékeinket, szétzilálja a társadalmat és a családot. És minden erre irányuló vagy ezt eredményező devianciát is támogat.

Koen 2016.09.23. 16:09:09

Viva la resistance!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.09.23. 16:41:03

@Koen:

Aki nem tud franciául, az ne beszéljen/írjon franciául.

VivE la rÉsistance!

Koen 2016.09.23. 22:02:54

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Szerinted mi az a szint, amivel már kommunikálni merhet egy franciát idegennyelvként tanuló egyén?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.09.23. 23:22:39

@Koen:

Kisherceg, ne vágd be a durcit, az olyan nagyon buzis. Még olyan szinten sem kell tudnod franciául, mint én ahhoz, hogy ha LEÍRSZ valamit, akkor az igényesség jeleként utánézz a helyesírásának.

Amúgy egy dolog a nyelvtudás és egy másik dolog a helyesírás. Utóbbit akár nyelvtudás nélkül is betarthatod. De belátom, egy buzi lelkivilágához közelebb áll a durcizás. Ugye te szoktál a lány lenni?

Koen 2016.09.24. 14:35:15

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Basszuskulcs, pedig biztos voltam benne, hogy azzal tűnnék hisztisnek, ha az alábbit írom:
"Nyugi, utánanéztem előtte, de a helyes francia írásmód helyett buzisabbnak találtam úgy, ahogyan eredetileg eszembe jutott."

Érdekes témához jutottunk a franciától...
Tévhitnek tartom, hogy - mondjuk - egy azonos nemű pár tagjaira fiú-lány szerepkártyákat kéne aggatni. Legyen az akármilyen időintervallumig tartó kapcsolat. Mert a fiú fiú, a lány pedig lány. Meg egyébként az is akkor hetero_szexuális kapcsolat lenne, nem? (költői kérdés)

Hogy tisztább legyen a kép: létezik nemi identitás (férfi, nő stb.) ÉS szexualitás / szexuális irányultság (heterosz., homosz., bisz. stb.). Ezek két különálló (matematikailag diszjunkt) fogalomhalmazt jelölnek. S minden egyes emberhez hozzárendelhető 1-1; pl. nő és heteroszexuális.
Nos, konkrétan egy férfi homoszexuális kapcsolatban a szerepekre aktív és passzív kifejezéseket szokták használni, melyek választása nem feltétlen állandó (még monogám kapcsolatban sem) és nem feltétlen áll összefüggésben a személyiséggel.
Remélem, ez kielégítő válasz a kérdésre.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.09.24. 15:59:25

@Koen:

Kisvirág, ismerem az aktív és passzív fogalmát, sőt angolul is ismerem őket: bottom (passzív) és top (aktív). Szándékosan használtam rád a "lány" szót, mert olyan lányosan érzékeny vagy.
süti beállítások módosítása