Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Melegedő

Híres melegek a szórakoztatóiparban

Harmadik rész - A nagy durranások

2016. szeptember 13. - beccaprior

hires3_1.jpeg

Természetesen, bár mindig akad, akinek meglepetést okoz, ha egy sztárról kiderül a mássága, vannak, akiknek a CO-ja nagyobbat szólt, mint a többieké. Ők pedig azok, akikről sokan, sokáig azt hitték, hogy heterók. Legtöbbször filmsztárokról van szó, vagy olyan zenészekről, akikért nők milliói epekedtek.

Nézzünk néhány példát:Ricky Martin (44), a Puerto Rico-i énekes, aki több mint 55 millió lemezt adott el, egy évtizeden át nem nyilatkozott a szexualitásával kapcsolatban.
A kilencvenes évek elején induló karrierjét még mint hetero kezdte, és sokáig igyekezett eltitkolni másságát. 14 éven keresztül Rebecca de Alba barátjaként szerepelt, egy se veled, se nélküled kapcsolatot mutatva a nagyközösnég felé, és egy időben még arról szóltak a hírek, hogy megkérte a lány kezét, és családalapításon gondolkodnak.
A Livin’ la Vida Loca  sikere után felerősödtek a homoszexualitását firtató hangok, de 2000-ben, a Mirrornak adott interjúban még elhárította az erre vonatkozó kérdéseket.

Nem hiszem, hogy bárkinek el kéne árulnom, meleg vagyok vagy sem, és azt sem, hogy kivel feküdtem le vagy kivel nem.

2008-ban ikerfiai születtek egy béranyától, Valentino és Matteo, és innentől kezdve már elég nehezen lehetett volna megmagyarázni, hogy miért nem valódi kapcsolatban vállalt gyermeket.
2010-ben, Ricky a saját weboldalán, egy nyilatkozattal coming outolt.

Büszkén mondhatom, hogy szerencsés meleg vagyok. Boldoggá tesz, hogy az lehetek, aki valójában vagyok.

Ricky Martin is kiveszi a részét a karitatív munkából. Saját alapítványa a rászoruló gyermekeknek segít, az UNICEF-fel is sokat dolgozik, és hathatós munkát végzett Thaiföldön, ahol a cunami áldozatainak építettek új otthonokat.

Politikailag sem fél elkötelezni magát, de mindig azt tartja szem előtt, hogy a kirekesztés, a megbélyegzés ellen emelje fel a hangját. A latinók diszkriminációja, a rasszizmus és a háborúk elleni küzdelem azok a dolgok, amikért mindig hajlandó síkra szállni.  

Korábbi kapcsolata után, idén tavasszal kezdett randevúzni egy kurd származású festő- és szobrászművésszel, Jwan Yosef-fel (32), akit már a fiainak is bemutatott.

hires3_3.jpg

A másik, nagy port kavaró coming out, George Michael (53) nevéhez köthető, aki nem is magával az előbújással, hanem inkább botrányaival sokkolta rajongóit.

A görög származású énekes, a WHAM! zenekarral robbant be a nyolcvanas évek elején.
Az együttes hihetetlen sikereket ért el, és négy év alatt 25 millió lemezt adott el. George a nők bálványa lett, és bár már korábban bevallotta egyik húgának, és barátjának, zenésztársának Andrew Ridgeley-nek, hogy biszexuális, arra kérte őket, a családja előtt tartsák titokban.
A zenekar feloszlása után szólókarrierbe kezdett, hamar be is futott, és a mai napig nagy népszerűségnek örvend.
Visszaemlékezve a WHAM! időszakára, George azt nyilatkozta, akkor jött teljesen tisztába a saját szexualitásával, amikor szerelmes lett egy férfiba. Az addigi (nőkkel folytatott) kapcsolatairól is azt hitte, érzelmeken alapulnak, de amikor rátalált az igazi szerelemre, rá kellett jönnie, hogy csak áltatta magát. A zenekar feloszlását megelőző depresszióját is azzal magyarázza, akkoriban szembesült a ténnyel, hogy valójában meleg.
Később beleszeretett Anselmo Feleppába, de fél évvel később kiderült, a férfi AIDS-beteg. George ráeszmélt, akár ő is elkaphatta a halálos kórt, de a legjobban az viselte meg, hogy nem kérhette a családja segítségét a nehéz időszakban, mert nem tudta, hogyan oszthatná meg velük a titkát, hiszen nem is sejtették, hogy meleg.
1993-ban Feleppa meghalt, és George a barátja emlékére írta Jesus to a child című gyönyörű szerzeményét.
Nem sokkal később az édesanyja is meghalt, és úgy érezte, teljesen beleroppan a gyászba.
1996-ban komoly kapcsolat alakult ki közte és Kenny Goss között, majd 2005-ben felröppentek a hírek, hogy bejegyeztették az élettársi kapcsolatukat. Végül 2009-ben szakítottak, de ezt csak két évvel később hozták nyilvánosságra.

hires3_2.jpg

George Michael szexbotrányaival írta be magát a bulvár örökös arcképcsarnokába.
Először 1998. április 7-én tartóztatták le egy nyilvános vécében, Beverly Hillsben. Egy civil ruhás nyomozó tőrbe csalta.

Követett a mosdóba, és a zsaru - akiről persze nem tudtam, hogy zsaru - belekezdett a “ha megmutatod a tiédet, én is megmutatom az enyémet” játékba, ami úgy folytatódott, hogy “ ha megmutatod a tiédet, szépen bevarrlak"

A perben súlyos pénzbírságra és közmunkára ítélték, és csúnyán meghurcolták, aminek hatására született az Outside című slágere, amiben meleg rendőrök csókolóznak, és tulajdonképpen egy görbe tükröt tart a társadalom elé.
A rendőr, aki letartóztatta, beperelte, és tízmilliót követelt, mert szerinte sértő és őt kigúnyoló a klip, de a pert végül elvesztette.
George ezután az incidens után döntött úgy, hogy felvállalja másságát.

Legközelebb 2006-ban, ezúttal Londonban keveredett hasonló ügybe, ahol egy 58 éves munkanélküli sofőrrel kapták rajta, ahogy egy parkban enyelegtek. Bár George azt nyilatkozta, hogy senkinek semmi köze a dologhoz, és nem csinált semmi illegálisat, az ügy mégis hatalmas viharokat kavart.

Az utóbbi években Fadi Fawaz a társa, aki végig vele volt Ausztriában, míg George élet és halál között lebegett egy szövődményes tüdőgyulladás következtében.

hires3_1.jpg

A hihetetlenül tehetséges és sikeres énekes egész életét a szexualitása körüli problémák nehezítették meg, talán ezért is nyúlt a drogokhoz. Akik bátran felvállalhatják az identitásukat, sokkal könnyebben birkóznak meg a népszerűséggel együtt járó hatalmas stresszel, mint azok, akiknek rejtegetniük kell valódi személyiségüket. Az álkapcsolatok, a titkos, soha fel nem vállalható szerelmek nagyon nagy nyomást jelentenek.
Reméljük, egyre kevesebb előadónak kell eljátszania a nők kedvencét, csak azért, hogy növelje a hatalmas lemezcégek bevételeit, bár ez egy külön történet a fiúbandák esetében.
Sorozatunk következő részében erről lesz szó.

Becca Prior

További cikkekért és érdekességekért kövess minket Facebook-on: 

A bejegyzés trackback címe:

https://amelegedo.blog.hu/api/trackback/id/tr1911701383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása