Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Melegedő

Amikor a főnök kiáll az alkalmazottért

Olvasói levél

2016. szeptember 11. - Juhász.Gábor

jo_fonok.jpgA kép illusztráció

Aki dolgozott már valaha életében, az tudja, hogy a kollégákkal és a vezetőséggel kijönni nem mindig egyszerű. Ez halmozottan igaz, ha az ember nem tartozik bele a “fősodorba”. Sokszor hallottunk már olyan történeteket, amikor valakit elbocsátottak, vagy eleve fel sem vettek a bőrszíne, vallása, kora, szexuális beállítottsága miatt, vagy egyszerűen azért, mert nő.Emellett, ha az elbocsátás veszélye nem is áll fent, sokan akkor is kénytelenek nap mint nap szembesülni egyes munkatársaik korlátoltságával. Végül, ha betelik a pohár, és jelzik a problémát a felettesüknek, akkor megkapják, hogy túl érzékenyek, vagy egyenesen azt, hogy ők maguk tehetnek az egészről.

Mindezek után igazán felemelő, amikor az ember azt hallja, vannak helyek, ahol az alkalmazott igen is számít. Ahol megbecsülik a jó munkaerőt, és ha kell, kiállnak az illetőért a többség rosszindulatával szemben is.

A továbbiakban egy kedves olvasónk, Anna levelét olvashatjátok, aki szeretné másokkal is megosztani élményét, hogy megmutassa, hogyan is kellene működniük a dolgoknak egy boldogabb világban.

Sziasztok!

Saját tapasztalatomat szeretném megosztani veletek.

Dolgoztam egy elegáns étteremben pincérnőként. A társaság, a körülmények mind mind nagyon jók voltak. Aztán a főnököm cégen belül egy jobb állást ajánlott. Éltem is a lehetőséggel és már másnap 1 utcával lentebb dolgoztam. Az egyébként tündéri főnök átment az étterembe szólni, hogy ne várjanak, mert nem ott dolgozok mostantól.

Igen ám de mielőtt bármit mondhatott volna, 2 mosogatós lány letámadta, hogy megtudták, leszbikus vagyok, és nem hajlandóak velem öltözni, mert mosolygok rájuk... ( megjegyzem én egy rendkívül nyitott, kedves lány vagyok és 8 hónapja boldog kapcsolatban élek.)

A főnököm erre borzalmasan  kiborult és védelmemre kelt, majd megpróbált elbeszélgetni a lányokkal.

Ezek után megkeresett engem és megkért, hogyha bármilyen megkülönböztetés érne  az identitásom miatt, jelezzem neki bátran.

Az eset Debrecenben történt. Rendkívül jól esett és szeretném megmutatni hogy van olyan hely, ahol Magyarország tényleg elkezdett jobban teljesíteni!

Anna

Ha nektek is vannak Annáéhoz hasonló történeteitek, ne habozzatok, és írjátok meg nekünk bátran!

J.Gábor 

 További cikkekért és érdekességekért kövess minket Facebook-on: 

A bejegyzés trackback címe:

https://amelegedo.blog.hu/api/trackback/id/tr7211694079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása