Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Melegedő

Így qrtok ti! Avagy a trollok nemi élete.

2016. szeptember 07. - beccaprior

10x08-zanimaytes_lyubovyu_a_ne_warcraft-om_013520_09-15-51.jpg

Az elmúlt hetekben megjelent cikkeinkhez annyi remek kommentet kaptunk, hogy csak kapkodtuk a fejünket. Mivel nem mindenkinek van ideje átböngészni a több száz gyöngyszemet, ezért készítettünk nektek egy kis válogatást, hogy le ne maradjatok a briliáns momentumokról, és képet kapjatok arról, a mi “olvasótáborunk” hogyan képzeli el, vagy éli meg a saját szexuális életét…

giphy_2.gif

Következzen a gyakorlati tanácsokkal ellátó, építő jellegű kommentek legjava:

Egy érző lelkű, mára révbe ért olvasónk útravalója a tökéletes partner megtalálásához:
“Sőt. Nekem pl. sok évig annyira nem akart összejönni a szex keményebb része (jobbnál jobb nőkkel), hogy már komolyan fontolgattam a Viagrát.
Aztán megismertem az azóta már feleségemet, és rádöbbentem 2 dologra:
1 - a kémia igenis létezik, és elkerülhetetlen ALAP a jó szexhez
2- a férfinak is hangulatba kell jönnie, lelkileg és kémiailag is - és ezt messze nem minden nő tudja megadni.
Na de amelyik igen, azt aztán naponta négyszer is :D”

Egy objektív, részletes vélemény a nők szexuális szokásairól:
“1 - Ez sajnos tényleg így van. Mármint a kiscerkásoknak sajnos. De a nők úgysem fogják nekik ezt elárulni, mivel kedvesek. A normálisan felszerelt férfiaknak viszont elmondják. Sőt, az első pár hátkaparós (kettős)orgazmusos együttlét után, egy volt kollégám megfogalmazása szerint "két kézzel kapaszkodnak a megfelelően nagy szerszámba" :D
2 /3- Van, aki sosem játtsza meg, ismertem pár olyan nőt, aki kb. mindentől elment - és semmiféle érdeke nem volt megjátszani, tehát.. De persze olyan is volt, aki megtette, és elég átlátszóan.
A megoldás az, hogy nem *közben* lehet ezt jól észrevenni, hanem utána. Az orgazmus utáni nő pupillája kitágult, arcán angyali mosoly, megfelelően nagy élvezés után akár percekig magatehetetlen, mint egy rongybaba. Ja és még órákkal, vagy egy nappal utána is szuperkedves, aranyos, reggelit főz, sürög-forog, egy tünemény :) :)
4 - tényleg nem megy mindenkinek, de a tapasztalat szerint tisztán anatómia, és nem csak a nőé. Megfelelő méretű és alakú szerszám jó helyeket elérve a nők nagy többségénél a hüvelyit is előhozza.
5 - ez kimaradt, de nem is hiányzik
6- igaz, a nőknek is legalább annyira kell. Sőt, ők legalább annyira frusztráltak és aggresszívek a hiányában, mint mi.
7 - igaz, a nők is imádják a változatosságot, néha a félórás simogatós petting utáni gyengéd szex, máskor a falhoz csapós 5 perc alatt lerendezős, megint máskor meg a férfit csak tárgyként kezelő domina is fel tudja őket izgatni. Valljuk be, ez nekünk is jó azért :)
8 - félig igaz csak, mindkét fél lehet "hibás", kieshet a dologból agyilag, de a legnagyobb hülyeség ezt rögtön felróni, és garantáltan ront csak a helyzeten. A letagadása, meg nem beszélése is, erre szükség van, csak később.
9 - Szerencsére ritka, aki tényleg undorodik, nagy átlagban nincs vele bajuk - náluk ez érzelmi alapú., akibe szerelmesek azétól egész biztosan nem undorodnak. Persze lenyelni sem akarj mindegyik, de azért ilyen is van sok :)”

Egy rövid komment a másik táborból:
“Na, özönlenek a szexistenek, akik megmondják a tutit. :-))
Én bezzeg 3-4 órát reszelem az asszonyt és csak égett gumiszagot érez.”

Egy személyes kedvencem:
A poszthoz meg annyit, hogy van amelyik nő hazudik néha, van amelyik meg csak folyamatosan mindig, van amelyik meg sose - csak utóbbit még senki se látta, de állítólag volt olyan nő is....egykor... valahol...
De hát ez érthető és itt a lényeg:
A férfiaknak a szex az élvezeti forrás, a nők számára a szex az üzleti eszköz - házasságon belül vagy kívül az mindegy.... egyéb céljaik eléréshez igénybevett eszköz, legyen az pénz, vagy birtoklási vágy vagy hatalmi kérdés.. számukra a szex csak eszköz !
Akkor is, ha élvezik, akkor is ki tudnak hozni belőle mást is..
De nem is ez a lényeg, a férfiak is hazudnak, a nők is, csak, ha az orgazmusával kapcsolatban hazudik egy nő, akkor ne csodálkozzon, ha a férfi vagy bedől neki, vagy nem is kíváncsi rá..
Mindenki saját maga oldja meg az orgazmusát.. ha erről hazudsz egy férfinak, a partnerednek, akkor ne csodálkozz, ha nem is lesz orgazmusod.
Milyen már, hogy állítólag jó volt, aztán két év múlva a barátnőjétől - akit akkor dugsz éppen - tudod meg, hogy mégse volt jó neki akkor..
Hogy lett volna nem jó, ha jó volt ?
És mi van akkor, ha jó volt neki, csak azt hazudja, hogy nem volt jó ?
Ezért van az, hogy kit is érdekel ? Oldja meg magának..
És szóljon, ha kellek neki ehhez, mert nekem nem biztos, hogy ő kell ehhez, hogy utólag hallgassam, hogy mégse volt jó.. ezért is kell leszarni a nőket orgazmus dolgában... hisz úgyse mondanak igazat..”

És következzen az abszolút favorit:
“na ebbe beszallok.
orgazmus imitalasa:
van egy csajom meg egy felesegem. tudnak egymasrol, de egyutt nem csinaljuk 3-asban. egyiknek sem kotelezo a szex, ha nem akarjak mondjak, de inkabb akarjak. nem tunik ugy hogy imitalnak, mert nem feltetlenul kell. van amikor en nem akarom, van amikor ok. ennyi. nincs stressz. a felesegem szokott ritkan massal is kurni, sot van egy csaja neki is.
csikloorgazmus:
a felesegem birja ha durvan csinalom neki. nyelvvel nem nagyon megy, ujjal, akar akar ugy hogy ha elfogy a sikossag (felszivodik a genya) igen. o durvan be tud nedvesedni, elegge vastag a nyalkaja. a csajomnak mar nehezebben megy, neki jobb ha megszivom, es a nyelvemmel csinalom, ujjal ritkan mukodik. illetve nagyon szereti ha finoman korkorosen lassan izgatom, de ahhoz nincs turelmem. uncsi.
huvelyi orgazmus fasszal:
fasszal nehez nekem. van amikor sikerul, de nem mindig. az is kell hozza hogy en birjam, es motivalt legyek. ehhez meg ok kellenek. a felesegem pinaja kisebb, nem olyan mely, neki sokszor az is faj, ha kozep kemeny, a csajom barmit elnyel.
huvelyi orgazmus ujjal:
sokkal egyszerubb csikloorgazmus utan. akkor mar fel van huzva a csaj. persze van amikor az is boven eleg neki, vagy sok is, ez ilyen valtozatos. alapvetoen a lenyeg, hogy:
- mutatoujj es kozepso ujj be a pinaba
- ujjak a hasfal fele gorbulnek
- eloszor funom, lassu kis mozgasrol at lehet allni az intenzivebb mozgasra
- konnyebb ha a masik kezzel a hasfalat benyomjuk, kvazi hogy erezzuk a testen keresztul a belulrol kituremkedo ujjbegyeket
DE: ez nagyonyon esetleges, biztos van akinek nem megy. van tovabba ugy, hogy a pina belso-oldalso fele is mukodik, van amikor a segg fele eso fala is. van amikor nem.
- itt elegge gyakori a spricc, vagy inkabb zuhany, erdemes az agyat vedeni
- en ezt nagyon elvezem, tobbynire csak mulatok rajta meg elvezkedek
segg fasszal:
kedvenc. nalunk mukodik a segg-pina-szaj barmilyen komboja, de csak kipucolva, es finoman. durva segg aktusnal kijohet kaki, stb, ekkor mar nincs lyukcsere. a felesegemet annyira el tudom intezni, hogy van amikor felig ajultan, fullra izzadva fekszik es folyik ki belole a xar, mert nem tudja visszatartani. van ilyenkor neha ver is.
segg ujjal:
100%-os, nincs olyan hogy nem mukodik. mint a pina eseteben, ajanlott a hasfal fele gorbulo ujjakkal csinalni, de van h jo melyen be kell nyulni, persze nem a belrendszerbe, hanem a hasfal fele eso izmot kell izgatni.
altalanos:
a lenyeg a kommunikacio. ez lehet testbeszed, de jo a beszed. kihivasok ele allitas, valaszut kereses, kiszolgaltatottsag. de valamikor nem a duma kell, nem szabad sokat kerdezni. hatarozottan kell cselekedni. egy ponton tul inkabb azt szeretik ha iranyitasz, karizmatikusan.
meguntam, ennyi

De egy igazi tanító nem hagyja annyiban, ha elfelejtett valami fontosat.
“@Lo Fasz: bassza meg kihagytam valamit:
ujjal belulrol a pinat izgatni es kozben nyalni:
elegge intenziv erzes nekik, ritkan tul sok, tobbynire, foleg ha mar gyakorlottabbak, akkor britalisan intenziv orgazmust okoz
ujjal belulrol a segget izgatni es kozben nyalni:
mint az elozo, csak durvabb”

Három a magyar igazság! Úgyhogy még egy kis kiegészítés Lo Fasztól:
“na meg egy dolog: az hogy rafexel a csjodra, suroltok, es o elelvez, az sztem kamu. lehet hogy nked megy, de sztem inkabb kamu. a nonek nem a fizika szamit leginkabb hanem a kemia. de ez sem 0/1. azert hogy elvezzetek ugynevezett "tenni" is kell, nem csak hatulrol megkefelni, aztan befordulni a fal fele. es nem feltetlenul az orakig szurolni tudo kanok a kiralyok, lehet hogy gozuk sincs arrol a mentalis kepessegek mennyit szamitanak, bar ostoba picsat meg nem basztam, lehet oda a fasz is eleg.”

És ráadásnak egy igazi gyöngyszem, ami bár nem ebben a témakörben született, de annyira epic, hogy megérdemli az ismétlést:
“@Ludovikás Levente: "mit kell ezen ünnepelni?"

Te nyugodtan ünnepelheted azt, hogy kifelé megjátszod a keménytökű kant, és csak otthon titokban ugrasz seggest az éjsötét, combvastag, talpas műfaszba, miközben hercegőnek vagy öltözve.”

Kellemes hetet mindenkinek, és éljen a szabad véleménynyilvánítás! ;)

giphy_1_2.gif

Becca Prior 

 További cikkekért és érdekességekért kövess minket Facebook-on: 

A bejegyzés trackback címe:

https://amelegedo.blog.hu/api/trackback/id/tr8811683859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.09.07. 09:58:12

Viccelődni próbáltok, pedig nem figjátok tudni lelpezni azt, hogy gyomorforgató amit csináltok.

tableno 2016.09.07. 14:27:59

@a BircaHang Média szerk.: A szexualitás egy nagyon komoly dolog, de a vele való viccelődés is fontos és hasznos. Amit ez a blog csinál, az egy értékes társadalmi felvilágosító munka. Te pedig beteg vagy.
süti beállítások módosítása