Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Melegedő

Híres melegek a szórakoztatóiparban

1. rész - Leszbikusok

2016. szeptember 04. - beccaprior

hires_3.jpg

Amikor egy híresség előbújik, és ország-világ előtt felvállalja másságát, sok fanyalgó első reakciója az, hogy “Ez mégis kit érdekel? Mások se állnak ki azzal, hogy ők heterók!”

Ezek az emberek elfeledkeznek egy fontos dologról. A coming out nem nekik szól! A hírességek előbújása elsősorban példamutatás. Példamutatás azok részére, akik azon hezitálnak, megtagadják-e önmagukat, csak hogy a társadalomnak tetsző életet hazudjanak, vagy válasszák inkább a nehezebb, de a boldogság felé vezető utat.

Most induló cikksorozatunkban olyan sztárokat szeretnénk nektek bemutatni, akik maguk is nagyon sok nehézséggel néztek szembe, mire úgy határoztak, kilépnek a hazugság árnyékából, és vállalva a következményeket, felfedik valódi énjüket.

Az elmúlt évtized egyik leghíresebb filmjében, a Twilightban befutott Kristen Stewartról (26) sokáig mindenki azt hitte, filmbeli partnere, Robert Pattinson oldalán találja meg a boldogságot. Mikor kiderült, hogy megcsalta az ügyeletes szépfiút, ráadásul egy idősebb, és sokak szerint kevésbé vonzó férfival aki ráadásul nős volt , még a keresztvizet is leszedték róla. Aztán, pár évvel később kiderült, az ifjú és nagyon tehetséges színésznő nem csak a férfiak iránt érdeklődik, sőt mostani interjúiban arról mesél, hogy akkor talált igazán önmagára, mikor lányokkal kezdett randizni.

Épp a napokban jelent meg az új Elle magazin, amiben arról beszél, hogy sokáig szorongással és pánikrohamokkal küzdött, amit állandó gyomorfájás kísért (Akárcsak a tavasszal coming outolt Colton Haynes, aki nemrég kapta meg a HRC Visibility Awardját), most viszont egészségesnek és boldognak érzi magát, és bátran kijelenti, hogy igazán szerelmes barátnőjébe Alicia Cargile-ba (25), akivel most vált komollyá, eddigi se veled, se nélküled kapcsolatuk.

Természetesen korábban is voltak olyan hírességek, akik bátran vállalták leszbikusságukat, ezzel elősegítve a társadalmi elfogadás lassú mechanizmusát:  

Ellen DeGeneres (58), humorista, aki a saját nevével fémjelzett tévés showműsoráért Emy-díjakat  is kapott, még 1997-ben, Oprah Winfrey műsorában adott egy mélyinterjút arról, hogyan vállalta fel másságát. Ez akkoriban még nagyon ritka, és bátor tettnek számított.
Két komoly kapcsolat után ismerkedett meg mostani feleségével, Portia De Rossival (43), akivel négy évi együttélés után, 2008-ban házasodtak össze. Beverly Hills-i házukban egy rakat kutyával és macskával élnek.

hires2.jpg

És ott van még Jodie Foster (53), a kétszeres Oscar-díjas, amerikai színésznő, aki 2013-ban, a 70. Golden Globe-gálán, Cecil B. DeMille díjának köszönőbeszédét használta fel, hogy magánéletéről beszéljen. A sajtó ezt nevezi a coming outjának, bár nem használta azt a szót, hogy meleg vagy leszbikus. Viszont nevén nevezte korábbi társát, szerelmét, Cydney Bernardot, akivel tizenöt évig éltek együtt. Beszéde bejárta a világsajtót, és ma is érdemes megnézni, mert hihetetlenül megható és átütő erejű.

Magánéletét féltőn óvja, két fiának apjáról nem tudni semmit, de annyi biztos, hogy Foster 2014. áprilisában feleségül vette Alexandra Hedisont (47), aki korábban Ellen DeGeneres élettársa volt.

hires_1.jpg

Felsorolásunk korántsem teljes, hisz nagyon sok fiatal, bátor színésznő és művész vállalja már fel nyíltan, hogy biszexuális vagy leszbikus, és reméljük, lassan egyáltalán nem lesz hírértéke a dolognak. :)

Becca Prior

További cikkekért és érdekességekért kövess minket Facebook-on: 

A bejegyzés trackback címe:

https://amelegedo.blog.hu/api/trackback/id/tr4911674049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GRAND 2016.09.05. 08:37:31

És ez most erdekel valakit? Hírérték? Avagy a biszex, lesbikus, massag indexes reklámja. Hányás ez a lap.

poszátapokalipszis 2016.09.05. 08:53:04

@GRAND: akkor miért vagy itt? Olvass olyat, ami érdekel

Kelly és a szexi dög 2016.09.05. 09:18:03

"Foster 2014. áprilisában feleségül vette Alexandra Hedisont" - na, most akkor ő a férfi?
Az egynemű pároknál a házasságban is van feleség és férj - és így is szólítják egymást?

eßemfaßom meg áll 2016.09.05. 09:18:14

Carter elnök és Brezsnyev főtitkár beszélgetnek:

B: Nálunk olyan nyitottság és tolerancia van, hogy a Balsoj Balettben 12 homoszexuális táncosunk is van. És önöknél?

C: Én nem tudom, mi nem tartjuk számon a művészeink nemi identitását.

Ludovikás Levente 2016.09.05. 09:48:08

A képek alapján a leszbi párok legalább egyike hormonzavaros, félresikerült nő. Tessék megnézni az első képen a jobboldalit, a második képen a baloldalit vagy akár mindkettőt, az utolsón pedig a jobboldali jellegzetes férfias (androgén) vonásait

Szerencsétlen elfuserált kreatúrái a természetnek, mit kell ezen ünnepelni?

para_noir 2016.09.05. 10:11:08

Hát, a poszter nem vitte túlzásba a bejegyzés írásába vetett energiát, leírta a két kb. legismertebb leszbikus sztár nevét, meg hozzátett egy biszex csajt. Ez így rém harmatos, ezért kár volt posztot írni.

ergerberger 2016.09.05. 10:18:21

Ludovikás Levente: "mit kell ezen ünnepelni?"

Te nyugodtan ünnepelheted azt, hogy kifelé megjátszod a keménytökű kant, és csak otthon titokban ugrasz seggest az éjsötét combvastag talpas műfaszba, miközben hercegőnek vagy öltözve.

ergerberger 2016.09.05. 10:20:36

GRAND: "És ez most erdekel valakit?"

Például téged egész biztosan. Különben nem ugrottál volna rá egyből, hogy jártassad a buzitémáról a nagy lepcses pofádat.

Sir Galahad 2016.09.05. 10:53:05

Nekem a hasonló ízlésű művészek közül Freddie Mercury volt szimpatikus. Ő ugyanis ezt egészen a haláláig magánügynek tekintette (mint ahogyan az is), és a magánélete kiteregetése helyett inkább a tehetségével igyekezett érvényesülni.

Ybl 2016.09.05. 11:24:03

A buziság betegség. Aki mást állít, az szellemi fogyatékos.

Motorhead 2016.09.05. 11:59:14

Kár volt ilyen ismeretlen senkiket felsorolni. Kérném a magyar listát, sokkal érdekesebb lenne. A hozzászólások száma elérné a több ezret is.

Motorhead 2016.09.05. 12:00:01

Magyarokat kérek, tudjuk meg kik is ŐK.

fénycsepp 2016.09.05. 12:32:08

azt olvastam, hogy sokkal több a meleg férfi, mint a meleg nő. A sok kirakat-leszbi (ld. Lindsay Lohan) előbb-utóbb férfi partner oldalán köt ki. A három felsorolt nőből csak kettő vonzódik kizárólag saját neméhez: ez tényleg sovány lista! Gondolom, a férfiak listája ennél jóval hosszabb lesz.

Melissa Etheridge, Ellen Page? A többi vagy ismeretlen vagy biszexuális.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.09.05. 13:05:57

Gyomorforgató,

Viszont Ellen Degenerált neve találó.

Márk_Márk 2016.09.05. 13:41:06

Ezek nem melegebbek, mint bárki más, csak buzik.

Márk_Márk 2016.09.05. 13:43:53

@eßemfaßom meg áll:
Hát Carter idejében (70-es évek) bizony még ott is nagyon nyilvántartották.
És nem arról szólt minden, mint most Amerikában, hogy gondold meg kétszer is, mit mondasz, melyik díszfasz sértődik meg érte. És hogy amiért ma még nem sértődött meg, holnap nem fog-e megsértődni.
Meg akkor még nem vádolták meg nemi erőszakkal az 5 éves kisfiút, ha megpuszilta a 3 éves húgát.
Vagy pedofíliával az apát, ha ugyanezt tette a saját gyerekével.
Egészségesebb világ volt.

2016.09.05. 16:05:51

Különösebben nem érdekes téma. Az döbbentett meg, hogy Jodie Foster már 53 éves, hogy biszex az nem annyira érdekel, de az, hogy Foster elvette DeGeneres egykori élettársát az arra utal, hogy nagy a belterjesség a homokos sztárok közt is. A heteroknál is ez van, egész kiterjedt eskimo brother kapcsolatrendszert lehet felvázolni, ki kinek volt meg, ki kivel szexelt, házasodott stb. A homoszexuális sztároknál sincs ez másként, körbejár a kolbász...

Ezek a leszbikák jórészt termékenységüket vesztett öregecskedő nők, mint az öreg elefánttehenek, ők is matriarchális csoportokba verődnek. Nagy többségükről lerí, hogy aszexuálisak.

Kristen Stewart meg nem komplett, de nem azért írom ez, mert biszex. Egyszerűen egy flegma pics@, akinek most az a lázadó attribútuma, hogy csajokkal mutatkozik.

2016.09.05. 16:32:34

@Ybl: a homoszexualitás egy szexuális beállítódás, ami pont úgy irreleváns kellene hogy legyen az adott ember társadalmi megítélésében, mint a zoofília, gerontofília, pedofília és a többi szexuális kisebbséghez tartozás. Végülis bárkivel, bármivel szexelsz, ugyanúgy magaddal szexelsz, hisz az agyadban keletkezik az élvezet.

Gery87 2016.09.05. 17:06:13

@Sir Galahad:

Vagy Rob Halford, aki állítása szerint szenvedett attól hogy rejtegetnie kell a másságát, de mégsem lett belőle heterógyűlölő kirakat buzi!
Lehet az abnormalitást is normálisan kezelni, tiszteletben tartva a többséget és a többségi társadlom normáit....de ez a műházasság egy undorító "lázadás/feltűnösködés" lófasz....

@karandash:

Nem csoda a flegma picsa megbuzult...ilyen gyík mellett mint ez a robert patiszon:) persze hogy kiábrándult a másik nemből...
De lehet hogy már 13 évesen jodie foster rontotta meg:)

KK69 2016.09.05. 17:15:03

Hajrá Becca, írj csak tovább. Biztos vagyok benne, hogy a hangos kisebbség nem reprezentálja az olvasóid többségét.

zizi77 2016.09.05. 17:26:34

@Motorhead: Gallusz Nikiről tudok. Esetleg más valaki lány, mert pasiból több van?

Behajtó70 2016.09.05. 18:10:58

Egyedül a tudásuk érdekel. Es nagyon sértőnek, megalázónak, alkasnak tartom, hogy valaki a szexualitásával kérkedik, vagy tehetség híján azzal próbál előnyökhöz jutni!

Sir Galahad 2016.09.05. 19:06:50

@Gery87: A Judas Priest munkássága néhol túl bombasztikus volt számomra, bár néhány nótájuk (hogy a leginkább ismert Breaking the Law-ot ne mondjam) tényleg kiváló. És az is igaz, hogy Rob hozzáállása ugyancsak tiszteletre méltó.

FikkFakk 2016.09.05. 20:28:53

Akkor en is coming outolok: en is a noket szeretem!.. most akkor erdekes vagyok? Cimlapjara vesz az index? Vagy en ki vagyok rekesztve?.... Ki vagyok rekesztve! NACIK! Rasszizmus van! Mert ma, magyarorszagon le se szarja senki, hogy en is a noket szeretem!

Tisztességes Természettudomány 2016.09.05. 22:35:07

Ezt a három homoszexuális celebet mindenki ismeri. Ők is ismerik egymást. Látszik, hogy ez egy ilyen kis belterjes közösség.

csakférfi 2016.09.05. 23:01:15

Mindent elmondtak előtttem a kommentelők a coming outról és az azonos neműeket szeretők betegségéről.
Annyit hozzàfűznék hogy olvastam anno hogy ebből a nemi ferdeségből ki lehet gyógyulni. Úgy emlékszem egy pszichológusnak aki saját neméhez vonzódott annak sikerült. Àllítólag maceràs és nagy elszàntságot és fegyelmet önismeretet igényel. Az önfegyelmet nem a sex mevonására értette hanem a gondolkodàs anamnézis fókuszàlására. Ehhez hasonlóról szivesebben olvasnék mint holmi előbújàsnak titulàlt hősködni akarást.

csakférfi 2016.09.05. 23:03:14

@FikkFakk: ja majdha kisebbségben leszel.
:)

Motorhead 2016.09.06. 07:58:26

Köszönöm :), szerintem vannak még.............

Gery87 2016.09.06. 11:36:06

@Sir Galahad:

Én se vagyok nagy rajongó, de az hogy egy olyan "merev és zárkózott" közösség mint a metálosok elfogadták őt ilyennek...az is mutatja hogy a "melegkérdés" csak egy álprobléma napjainkban.
süti beállítások módosítása