Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Melegedő

Meleg kisokos #7

2016. szeptember 03. - Melegedő

Igaz, nem is biztat rá senkit, de míg a heteroszexuális kapcsolatokra számtalan szabály és tilalom vonatkozik, addig két férfi együttlétére egy sem.

 

Ha egy próbaidős szerzetes nővel létesít szexuális kapcsolatot, akkor távoznia kell a rendből, ha viszont egy férfival teszi ugyanezt, csupán fogadalmát kell megismételnie. Egyes közösségekben helytelen viselkedésnek tekintik, de a legtöbben úgy gondolják, “amennyiben a szexualitás együttérző és/vagy közös akaratból származik, valamint fogadalmat nem sért, akkor nincs negatív dharmikus következménye, még akkor sem, ha a felek azonos neműek.”

 

A korai buddhista mesék közül az egyik, két szép, fiatal fiúról szól, akik nem hajlandóak megnősülni, csak hogy együtt maradhassanak. Egy másikban Buddhát és tanítványát, Ánandát szarvasként ábrázolják, akik egymáshoz bújnak, orrukat és szarvukat összeérintik, ezzel fejezve ki egymás iránt érzett szerelmüket.

A bejegyzés trackback címe:

https://amelegedo.blog.hu/api/trackback/id/tr8411672548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.09.06. 02:36:18

A buddhizmus pont ugyanúgy elítéli a homoszexualitást, ahogy a heteroszexualitást is. Minden szexualitás tabu és a buddhizmusban. Bár a kolostorokban széles körben folyik a homoszexualitás, fiatal szerzetesek, gyerekek megerőszakolása.

A buddhisták babonás bálványimádók, maguk sem tudják eldönteni, hogy Buddha isten nekik vagy egy tanító, hogy istenekhez imádkoznak vagy Buddhához vagy szobrokhoz, sőt a Sátánt (a Pokol urát) is imádják és imádkoznak hozzá. Buddhisták közt tapasztaltam, hogy maguk se tudnak semmit a buddhizmusról. Kérdések se vetődnek fel a fejükben a vallásról, a buddhisták elsöprő többsége sose olvasta a szútrákat. Az egész "imakönyvük" pár oldal, minden alkalomal ugyanazt a néhány kántálást tolják le. Tizedannyira se ismerik a vallásuk irodalmát, mint egy átlag keresztény a Bibliát. Kántálnak Páli meg Szanszkrit nyelven, de fogalmuk sincs, hogy mit mondanak. Morális töltete a buddhizmusnak nulla, tényleg csak szertartások, kántálás az egész és az életre szóló morális tartalom teljes mellőzése. És sok nyugati, aki bele van esve a keleti kultúrába, ezt a morális nihilizmust tekinti nyitottságnak. A kereszténység legalább állást foglal morális kérdésekben, meg megy a vita, hogy mi jó, mi rossz, én meg vagy egyetértek velük vagy nem, de legalább van egy álláspontjuk. A buddhisták teljesen kikerülik a morális kérdéseket, soha nem adnak egyenes válaszokat, mert egyszerűen nincsenek válaszaik. Perszehogy nem ítéli el nyíltan a homoszexualitást a buddhizmus, hisz semmiről nincs tiszta álláspontja, csak annyi, hogy minden földi, világi dolog, vágy, csábítás, érzelem, indulat, lelkesedés rossz, a karmát beszennyezi és pokolbeli szenvedést okoz (ami persze pénzzel megváltható).

A buddhizmus a leginkább semmirekellő, emberidegen filozófia/vallás. Az iszlám legalább nyilvánvalóan rossz, de megvan a maga gonosz belső logikája. Ha az iszlám eltűnne, mindenkinek jobb lenne. A buddhizmus meg egy nagy zéró, nulla, picsafüst. Ha a buddhizmus eltűnne, fel se tűnne senkinek.

A dalai láma és a hozzá hasonlók azért népszerűek, mert nagyon jól titkolják, hogy a buddhizmus milyen is valójában ott, ahol uralkodó vallás. Nihilista. A homoszex pont olyan rossz, mint a heteroszex... Minden rossz, minden mindegy.

2016.09.06. 02:42:31

@a BircaHang Média szerk.: nyugi, a buddhizmus minden szexualitást elítél. A homokosságot is. Úgy kellene fogalmazi a posztban, hogy a buddhizmus mindent elítél, ami földi, világi, érzelmi kötődés, vágy. Ha ember vagy és nem egy agymosott robot, akkor nem lehetsz jó buddhista.

silverrant 2016.09.13. 22:28:52

@karandash: Mélységes semmit tudásodnál már csak a rosszindulatod nagyobb.

Hálistennek nem kell vitába szállni se veled, mert annyira harsányan hülye vagy.

A bloggernek meg üzenem, hogy ez a Buddha és Ánanda love story legalább olyan szórakoztató mint hogy Árpád vezér zsidó volt. A szerencse, hogy nincsenek olyan harcos buddhisták mint amilyenek az igaz magyarok.
süti beállítások módosítása