Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Melegedő

Te sem bírod ki könnyek nélkül!

Amerikában díjat adnak a Coming Out-ért!

2016. szeptember 02. - beccaprior

colton_1.jpg

Pár napja adták át a legnagyobb amerikai LMBT szervezet, a Humen Rights Campaign díját, melyet azoknak ítélnek oda, akik coming outjukkal példát mutatnak, és ezzel sok, még árnyékban élő meleg társuknak egyfajta kapaszkodót, segítséget nyújtanak ahhoz, hogy ők is fel merjék vállalni másságukat.

Idén, egy rendkívül szimpatikus, és a sorozatrajongók körében már jól ismert színész, Colton Haynes (27) kapta meg a Visibility Awardot, ami magyarítva kissé furán hangzik, de annyit tesz, hogy díj a láthatóságért.

A rendkívül jóképű fiatalember idén tavasszal Coming Outolt, miután éveken át szorongással és pánikrohamokkal küszködött, majd gyomorfekélye lett.

A sokak által kedvelt Teen Wolf és Arrow sorozatok szépfiúja januárban, egy Instagram poszt alatti kommentre - ami az eltitkolt meleg múltjára vonatkozott -, azt válaszolta, hogy “valóban titok volt?”, ami szinte felrobbantotta a közösségi oldalakat és a bulvármédiát. Csakhogy ekkor még nem állt készen, és majdnem beleroppant az őt körülvevő őrületbe. Gyógykezelése után végül egy interjúban vállalta fel másságát, és azt nyilatkozta:

Boldogabb és egészségesebb vagyok, mint valaha, és ez az, ami számít.

colton_2.jpg

Most megkapta a világ legnagyobb egyenlő jogokért küzdő szervezetének kitüntetését, és a díjátadón tartott beszédével be is írta magát a melegek történelmébe.

Szem nem marad szárazon!

Aki végignézi ennek a tehetséges, nyitott és karizmatikus fiatalembernek a köszönetnyilvánítását, és odafigyel arra, amit mond, talán megérti, mit jelent ezeknek az embereknek, ha végre felvállalhatják önmagukat, és nem kell egy hamis értékeket istenítő világ szabályai szerint élniük.
Szívből gratulálunk neki, és reméljük, itthon is minél többen veszik majd a bátorságot, hogy kiálljanak a nyilvánosság elé azok közül, akik példát mutathatnak az árnyékban élő melegeknek.

Videó a díjátadóról magyar felirattal:

Becca Prior

További cikkekért és érdekességekért kövess minket Facebook-on: 

A bejegyzés trackback címe:

https://amelegedo.blog.hu/api/trackback/id/tr3311667260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.09.02. 10:27:26

Gyomorforgató. Nem könnyek, hanem hányinger kerülget.

2016.09.06. 02:02:38

Díjat adni azért, mert valamilyen beállítottságú? Ha a heteroszexualitást nem díjazzák, akkor a homoszexualitást se kellene. A teljesítmény már szart se ér.
süti beállítások módosítása