Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Melegedő

Miről hazudnak a nők az ágyban - Második menet

2016. augusztus 31. - beccaprior

spreicc_2.jpg

Mivel előző, nagy vihart kavart cikkünk csak egy szubjektív, egyéni vélemény volt, és azok az olvasóink, akik szövegértésből nem túl erősek, úgy értelmezték, hogy írásom minden pontja mindenkire és mindig vonatkozik – elsősorban rám, ha már le mertem írni –, következzen egy kicsit részletesebb értekezés a témában.

Kicsit segítek… A nők nem mindig, és nem mindenben hazudnak, ami a szexszel kapcsolatos, pusztán azt soroltam fel, amik általában előfordulnak, és a férfiak körében még mindig tévhitként élnek. Nagyon érdekes, hogy szinte csak férfiolvasók reklamáltak, pedig ha nem lett volna igazam, akkor a harmincezer hölgy – aki olvasta a cikket –, szedett volna szét, mint floki a lábtörlőt. Nem is értem, az urak miért érezték úgy, hogy meg kell védeniük az álláspontjukat, mikor nem tényeket közöltem, hanem tévhitekről beszéltem…

spreicc_2.gif

És akkor térjünk rá a lényegi kérdésekre, hogy tisztázzuk a félreértéseket:

A „spriccelés” verte ki a biztosítékot, pedig meg mertem volna esküdni arra, hogy a színlelt orgazmus lesz a favorit.

A squirting, magyarul spriccelés, nem fokmérője a nő kéjérzetének, pusztán arról van szó, hogy megfelelő stimuláció esetén, néhányan képesek a húgycsövön (Nem, nem a hüvelyen át!) nagymennyiségű folyadékot üríteni (Akár több deciliternyit is.).

Ahogy mondtam, ez is tanulható, mint maga az orgazmus, és elegendő gyakorlással  – meg a megfelelő partnerrel –, sokan el tudják sajátítani. Manapság – hála a pornóiparnak –, egyre nagyobb a népszerűsége, és lassan bekúszik a szexuális elvárások közé, bár lehet, hogy érdemtelenül.

Most már tanulmányok is napvilágot láttak a témában, így egyértelműen kijelenthető, hogy a spricc jelentős része – a nők többségénél szinte az egész –, vizelet. Tartalmaz ugyan prosztataspecifikus antigént, amit valószínűleg a Skane-mirigyek termelnek, és a húgycsőbe ürítenek, mégis, az ejakulátum legnagyobb része sima pisi. Bár lehet színtelen, szagtalan, hisz gyorsan gyűlik fel a hólyagban, ettől még összetételét tekintve az, és kész.
Lehet, hogy ez sokaknak illúzióromboló, és ismét klaviatúrát ragadnak, hogy elküldjenek melegebb éghajlatra (Bár ne felejtsük el, hogy ez a  MELEGEDŐ!), én mégis inkább azt javasolnám, legközelebb inkább használják a Google-t, mielőtt anyázni kezdenek.

spreicc_1.jpg

A női ejakulációt egyébként nem kellene összekeverni a spricceléssel, hisz sokan, akik „csak” szimplán elélveznek, szintén beszámolnak a tejfehér mirigyváladékról, ami inkább jelzi a nő örömét, mint bármi más. Az pedig, hogy egy nő mennyire „nedvesedős”, szintén egyéni adottság, és nem jelent semmit a gyönyörérzettel kapcsolatban.

A másik, sokszor visszatérő téma a női orgazmus volt. Nos, igen, a nők nem születnek azzal az adottsággal, hogy maguktól képesek eljutni a csúcsra. Nekik meg kell tanulniuk, hogy mire, hogyan reagál a testük, és el kell sajátítaniuk, hogyan tudnak legkönnyebben elélvezni. Vannak olyan felnőtt nők ­– nem is kis számban –, akik még nem tapasztalták meg az orgazmust, pedig hosszú évek óta házasságban élnek. Külföldön vannak szakemberek, akik oktatásokat tartanak, vagy segítik az első alkalmakat. Nálunk meg az van, hogy a férfiak azt mondják, ez túl van spilázva.

(Azért azt is meg kellene említeni, hogy a nők, akiket a spriccelés kapcsán vizsgáltak, 25-60 perc alatt jutottak orgazmusközeli állapotba.)

spreicc_1.gif

Senki nem mondta, hogy a férfiak érzéketlen gépek, és egyáltalán nem volt szó arról, hogy nekik ne lenne szükségük lelki kényeztetésre, ellazulásra vagy egyéb dologra. A cikk csak arról szólt, hogy a nők miről hazudnak az ágyban. Ennyi.

(Ha valaki szeretne cikket írni a férfiak szükségleteiről, igényeiről, akkor TÁRT KAROKKAL VÁRJUK!!)

Becca Prior

További cikkekért és érdekességekért kövess minket Facebook-on: 

A bejegyzés trackback címe:

https://amelegedo.blog.hu/api/trackback/id/tr911660838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2016.08.31. 11:22:30

1 partnerem volt aki képes volt erre

csakférfi 2016.08.31. 19:32:25

Megint csak süketelsz! ferdítesz és vetítesz.Mit nem értettél meg az előző kommentekből?
Ami szerinted "nagy vihart kavart".Ez sem felel meg a valóságnak.annyira azért nem fontos a blogod hogy "vihart" kavarjon.Olvasták sokan? Mégis mennyien?Le van tiltva a "olvasottság" számáló.Tehát bátran hazudhatsz.Amit meg is teszel.

"Nagyon érdekes, hogy szinte csak férfiolvasók reklamáltak, pedig ha nem lett volna igazam, akkor a harmincezer hölgy – aki olvasta a cikket –, szedett volna szét, mint floki a lábtörlőt."
Mivel Te bújtál az általad hallott női vélemények mögé.tehát a saját ferdítésedet idézed hogy szubjektív.aztán " ha nem lett volna igazam".--Ebből következik hogy igaznak fogod fel a saját szubjektív ítéletedet.
Ez a ferdítés.magyarul egyszerüen hazugság!

"ost már tanulmányok is napvilágot láttak a témában, így egyértelműen kijelenthető, hogy a spricc jelentős része – a nők többségénél szinte az egész –, vizelet. Tartalmaz ugyan prosztataspecifikus antigént, amit valószínűleg a Skane-mirigyek termelnek, és a húgycsőbe ürítenek, mégis, az ejakulátum legnagyobb része sima pisi. "
Szerinted ez ismételten igaz!! Mert Kutatók bebizonyították:-Bámulatos a kommunikációd. Értsd ökörségek állítása.

A női test egy rejtély-még a tudomány számára is. Sok kutató még mindig vitázik arról, tényleg létezik-e a G-pont. És legalább annyi ellentétes álláspont létezik a női ejakulációval kapcsolatban is.

Szerencsére az utóbbi időben több tanulmányt is végeztek a témában. Mutatjuk, mit érdemes megjegyezned.
Mi ez?
Sok nő azt gondolja az ejakulációról, hogy inkontinencia okozza-vagyis nem tudják visszatartani a vizeletüket az orgazmus közben.
Egy francia kutatócsoport ultrahangot és különféle kémiai vizsgálatokat végzett, hogy rájöjjenek, tulajdonképpen mi is történik. Az utóbbi vizsgálatok kimutatták, hogy a folyadék vizeletból állt, az ultrahang pedig azt bizonyította, hogy kevesebb folyadék volt a nők húgyhólyagjában orgazmus után.
Dr. Florian Wimpissinger, ausztriai urológus szerint létezik olyan, hogy az orgazmus során inkontinencia lép fel. Viszont a szakértő szerint a nők kevesebb mint 10 százalékánál ez a folyadék nem vizelet, hanem a prosztata plazmájához hasonló összetételű anyag.
Forrás: Europress

"nők kevesebb mint 10 százalékánál ez a folyadék nem vizelet, hanem a prosztata plazmájához hasonló összetételű anyag..
szóval ismét hazudtál.

tehát a kevés 10 %.-a.az még kevesebb.

'mégis, az ejakulátum legnagyobb része sima pisi. Bár lehet színtelen, szagtalan, hisz gyorsan gyűlik fel a hólyagban, ettől még összetételét tekintve az, és kész"
Egy hazug buzi köcsög vagy és kész!
na cső !!
Megyek mert dolgom van.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2016.08.31. 19:55:27

Szövegértsről beszélsz buzikám?

Mr. Waszabi 2016.08.31. 20:39:15

Mi van, nincs elég téma a melegebb parton? Egy átlagos nőnek nincs spriccelős orgazmusa, mivel hogy orgazmusa sincs. Vagy ritkán. Akinek van, az se számít átlagosnak, de én még nem tapasztaltam, hogy spricceltek volna. Az átlag tetejéről írok, nem a lepedőakrobatákról. Szóval, bullshit az egész téma.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2016.08.31. 20:43:44

Ezek a heterofóbiás fasiszták mindig kitalálnak valamit :)

2016.08.31. 21:08:00

Örülnék, ha férfi orgazmusról beszélnétek, amennyiben tudjátok, hogy mi az. Nem keverendő össze a mindennapos férfi elélvezéssel.
Mérethez csak annyit mondanék, hogyha egy 12 centi mély lyukba egy 20 centis dolgot ütögetsz nagy erővel, akkor az pont olyan, mintha a falhoz ütögetnéd a végét. Nem kellemes érzésre se.

csakférfi 2016.08.31. 21:27:46

Most épp ráérek kicsit.
.Ha valaki szeretne cikket írni a férfiak szükségleteiről, igényeiről, akkor TÁRT KAROKKAL VÁRJUK!!)

Becca Prior
Àrulj màr el valamit. Márha ennyire feszegeted a kérdést.
Nem undurodsz a pàrod bélsarától ami a kptora ragadt?
Vagy ez nálatok műkszik koton nélkül is?
Màrcsak azért érdekel mert állítólag élvezni és undorodni egyszerre csak az elmebetegek tudnak.
Néha a hetero-k is kiváncsiak.
Mintahogy te is kívàncsi voltàl míért hazudnak a nők az ágyban
Ugyanis jog és esélyegyenlőseg révén amit neked lehet azt lehet egy hetero-nak is.

átlátó 2016.08.31. 22:20:53

Sok az atomtudós, aztán majd lesz atomháború. Ez is baj, meg az is, ha alul tapasztalt akar a pináról mint atomtudós lényegeseket írni. Kuss legyen. Csak ennyit akartam mondani.

adt 2016.09.01. 03:38:53

@Mr. Waszabi: Nekem idaig 3 olyan partnerem volt aki spriccelve elvezett. Es igen elvezett, mert kozben nem tudta kontrollalni a testet sem

Lo Fasz 2016.09.01. 08:22:11

na ebbe beszallok.

orgazmus imitalasa:

van egy csajom meg egy felesegem. tudnak egymasrol, de egyutt nem csinaljuk 3-asban. egyiknek sem kotelezo a szex, ha nem akarjak mondjak, de inkabb akarjak. nem tunik ugy hogy imitalnak, mert nem feltetlenul kell. van amikor en nem akarom, van amikor ok. ennyi. nincs stressz. a felesegem szokott ritkan massal is kurni, sot van egy csaja neki is.

csikloorgazmus:

a felesegem birja ha durvan csinalom neki. nyelvvel nem nagyon megy, ujjal, akar akar ugy hogy ha elfogy a sikossag (felszivodik a genya) igen. o durvan be tud nedvesedni, elegge vastag a nyalkaja. a csajomnak mar nehezebben megy, neki jobb ha megszivom, es a nyelvemmel csinalom, ujjal ritkan mukodik. illetve nagyon szereti ha finoman korkorosen lassan izgatom, de ahhoz nincs turelmem. uncsi.

huvelyi orgazmus fasszal:

fasszal nehez nekem. van amikor sikerul, de nem mindig. az is kell hozza hogy en birjam, es motivalt legyek. ehhez meg ok kellenek. a felesegem pinaja kisebb, nem olyan mely, neki sokszor az is faj, ha kozep kemeny, a csajom barmit elnyel.

huvelyi orgazmus ujjal:

sokkal egyszerubb csikloorgazmus utan. akkor mar fel van huzva a csaj. persze van amikor az is boven eleg neki, vagy sok is, ez ilyen valtozatos. alapvetoen a lenyeg, hogy:
- mutatoujj es kozepso ujj be a pinaba
- ujjak a hasfal fele gorbulnek
- eloszor funom, lassu kis mozgasrol at lehet allni az intenzivebb mozgasra
- konnyebb ha a masik kezzel a hasfalat benyomjuk, kvazi hogy erezzuk a testen keresztul a belulrol kituremkedo ujjbegyeket
DE: ez nagyonyon esetleges, biztos van akinek nem megy. van tovabba ugy, hogy a pina belso-oldalso fele is mukodik, van amikor a segg fele eso fala is. van amikor nem.
- itt elegge gyakori a spricc, vagy inkabb zuhany, erdemes az agyat vedeni
- en ezt nagyon elvezem, tobbynire csak mulatok rajta meg elvezkedek

segg fasszal:

kedvenc. nalunk mukodik a segg-pina-szaj barmilyen komboja, de csak kipucolva, es finoman. durva segg aktusnal kijohet kaki, stb, ekkor mar nincs lyukcsere. a felesegemet annyira el tudom intezni, hogy van amikor felig ajultan, fullra izzadva fekszik es folyik ki belole a xar, mert nem tudja visszatartani. van ilyenkor neha ver is.

segg ujjal:

100%-os, nincs olyan hogy nem mukodik. mint a pina eseteben, ajanlott a hasfal fele gorbulo ujjakkal csinalni, de van h jo melyen be kell nyulni, persze nem a belrendszerbe, hanem a hasfal fele eso izmot kell izgatni.

altalanos:

a lenyeg a kommunikacio. ez lehet testbeszed, de jo a beszed. kihivasok ele allitas, valaszut kereses, kiszolgaltatottsag. de valamikor nem a duma kell, nem szabad sokat kerdezni. hatarozottan kell cselekedni. egy ponton tul inkabb azt szeretik ha iranyitasz, karizmatikusan.

meguntam, ennyi

Lo Fasz 2016.09.01. 08:26:34

@Lo Fasz: bassza meg kihagytam valamit:

ujjal belulrol a pinat izgatni es kozben nyalni:

elegge intenziv erzes nekik, ritkan tul sok, tobbynire, foleg ha mar gyakorlottabbak, akkor britalisan intenziv orgazmust okoz

ujjal belulrol a segget izgatni es kozben nyalni:

mint az elozo, csak durvabb

Lo Fasz 2016.09.01. 08:31:34

na meg egy dolog: az hogy rafexel a csjodra, suroltok, es o elelvez, az sztem kamu. lehet hogy nked megy, de sztem inkabb kamu. a nonek nem a fizika szamit leginkabb hanem a kemia. de ez sem 0/1. azert hogy elvezzetek ugynevezett "tenni" is kell, nem csak hatulrol megkefelni, aztan befordulni a fal fele. es nem feltetlenul az orakig szurolni tudo kanok a kiralyok, lehet hogy gozuk sincs arrol a mentalis kepessegek mennyit szamitanak, bar ostoba picsat meg nem basztam, lehet oda a fasz is eleg.

esoutankoponyeg 2016.09.01. 09:03:41

huhuhu, önélzetes a kis latol..

vicces, hogy idióta blogra helyesen reagálnak az olvasók, és a másik a hülye.. sebaj.

nem, nem, önélzet bátország, vagy inkább merésszég

Firestarter.18 · http://firestarter-18.blog.hu/ 2016.09.01. 09:20:12

En mondjuk arra is kivancsi lennek, hogy a szereny posztolo honnan vette hogy 30 ezer no olvasta a posztot. Ugyania az adminban ninxcs ilyen stat nyilvan. Meg amugy is valoszinuleg a sok eszevel nem tudja, hogy mi a kulonbseg a latogatoszam meg az oldalletoltes kozott.

Firestarter.18 · http://firestarter-18.blog.hu/ 2016.09.01. 09:52:01

@Lo Fasz: Az a durva, hogy tobb igazsag van benne, mint a posztban.

sas70 2016.09.01. 11:03:59

"csak egy szubjektív, egyéni vélemény volt,"
Nekem inkább bullshit gyűjteménynek tűnt, de legalább annak is gyengének.Persze ha azt írod, ez a személyes tapasztalatod, lehet a kutyát se érdekelné.

-Asszonyom, tudja, hogy a kemény pénisztől egy idő után méhnyakrákot lehet kapni?
-Igen. A puhától meg idegbajt, de azonnal.

Nem a méret a lényeg? Nem is! Mert kemény fasszal lehet jól dugni, nem naggyal!
Ha egy nő ujjazással is képes elélvezni, akkor egy 10 centis faroktól is, csak technika kérdése.
Tehát nem a méret a lényeg, mert a szex minőségét és az orgazmusok számát nem az határozza meg.

Spriccelős orgazmus? Pisi? Ki nem szarja le, hogy micsoda ha élvezi a nő?
Miért is kell az orgazmust megjátszani?
És ha egy nő olyan profin tudja a testét irányítani, hogy a mellbimbóitól a hüvelyéig mindent képes "uralni", akkor miért nem arra fordítja ezt az energiát, hogy valódi orgazmusa legyen? Kb. a hülyeség netovábbja!
Bőven elég a hüvelyi aktus? Igen, van akinek és van amikor, van amikor meg nem. Nem kizárva, megengedve. Nincs kógencia!
Az emberek szexuális igénye eltérő, ez triviális, léteznek szabályszerűségek, de azok sem általánosan, mert mindig vannak kivételek. Pont az a szabály, hogy nincs szabály.
Vannak nők és vannak helyzetek, vannak emberek, akik durvábban is szeretik a szexet, a fő szabály, hogy minden megengedett ami közös beleegyezésen alapul és mindenkinek örömöt, gyönyört okoz. Na ez is egy nagy lózung, de mindegy.

Ha a szex nem megy, vagy nem jó, nem kell erőltetni, és azért jó hátulról kezdeni, mert ha elbaszod, kezdheted elölről. A szex egyébként terápiásan feszültség oldó, csak tudni kell feszültséget oldani is, meg előidézni is, már aki érti, hogy miről beszélek.

Vannak nők akik undorodnak a spermától, vannak akik meg nyelik, mint kacsa a nokedlit. Ebben az esetben is világos a fő szabály, hogy nincs szabály, de vita alapnak tökéletes.

Kivételek meg azért vannak, hogy ne legyünk egyformák és remélhetőleg mindenki megtalálja a párját, vagy legalább azt, akivel egy jót tud dugni!

Intimitás Gourmet · http://intimitasgourmet.blog.hu/ 2016.09.01. 13:21:07

Azért a női ejakulció nem ilyen egyszerű. Ajánlom olvasásra pl Deborah Sundahl könyvét, de még ő is csak a fizikai stimulációt tárgyalja ki.
Akiket ismerek hölgyeket, náluk az ejakulció nem is igazából már fizikai izgatás miatt következik be, hanem inkább az érzelmi tiszta öröm oldaláról. Azaz nem kell a G-pontot stimulálni hanem magától is bekövetkezik.
A tao a nő orgazmusát 9 lépcsőben meséli el, ennek csúcsa az aejakuláció. De nem az amikor ujjal stimulálunk hanem spontán bekövetkezik. Mert a nő ez esteben annyira megnyílt a férfi felé, annyira nyitott energetilailaf is a gyönyörre, hogy az orgazmus ezzel együtt következik be.
Fontos tudni, hogy a női prosztatát már elfogadta az orvos tudomány, és a folyadékban van vizelet, de még sem nevezném annak. Teljesen más az íze és a viszkozizása is. A pisi általában sárgás, ez minidg inkább víztsizta, az íze inkább édeskés-savas.
Akit ismerek mind 40 feletti, már tisztán meg tudja élni a gyönyöreit. Multiorgazmusa van, tudatosan érti és érzi az energetikát.

A női orgazmus alap esetben 3: csiklói, hüvelyi, méhnyaki. Csikló hasonlóan a férfi ejakulációhoz általában kiüti an őt is. Vannak nők akik már ezt is átlépik, de ahhoz sok gyakorlás kell. A hüvelyi az ami megnyitja a multirogarmus felé az uatat, melengetőbb, a testbe áramlóbb. Ezt akkor érti meg egy férfi, ha magmegtartó lesz.
A méhnyaki orgazmus ritka, és nagyon nagyon bensőságes kapcsolat kell a két fél közözz, hogy ez bekövetkezzen. Nagyon tiszta nagyon érzelmi és megindító érzés.

Persze lehet análisan, sőt mellbimbóval is orgazmust átélni. Sőt tiszrtán lehet energia orgazmus is, de ahhoz két teljesen egymásnak megnyíló ember kell.

Férfi létemre, volt rengeteg multiorgazmusom, ejakuláció nélkül, de volt olyan kiütő orgamzusom ejakuláció nélkül, mintha eljakuláltam volna, volt prosztata orgazmusom, vagy teljes test orgazmusom is, tisztán masszázs ée energetika által.

Szerintem mindig arról kell írni amit már megéltünk, nem azt amit olvastunk.

tzi 2016.09.01. 13:24:06

(nőként azért arra kíváncsi vagyok, hogy a poszternek vajon mennyi érdemi tapasztalata van a női orgazmust illetően... és van -e annyi, hogy valóban "cikket" írjon a témában).

parazita666 2016.09.01. 13:46:44

@adt: Azt állítod volt 3 nőd aki gyakorlatilag levizelt szex közben?

eßemfaßom meg áll 2016.09.01. 16:30:29

azért az se semmi, hogy ennyire menőség lett ha valakit lepisálnak dugás közben :)

Köldök_szösz 2016.09.01. 21:06:10

Meg kell beszélni egymás közt. Normális emberek meg tudják. Persze ilyenből van kevés ez itt a kiinudló probléma. De szerencsére itt mindenki egy kentaúrba mártott orvos ...

csakférfi 2016.09.01. 21:24:30

@tzi: ez nálam nem volt kérdés. Egy buzi hogyan ìrhat posztot arról amit hallomásból ismer. Ráadásul a köcsög azt hiszi hpgyha talál ehhez tudomànyos magyarázatot akkor az igaz is. Kvázi egy ferdítés és vetítés halmaz. Magyarul buziság. Csak azért hogy a heterofóbiájàt és onnön jelentéktelenségét kiélvezze.
Na kb. ennyi. Sima elmebaj.
:)

csakférfi 2016.09.01. 21:31:14

@Köldök_szösz: ugye nem egy buziblogon kellene ezt.
Épeszű ember ezt a partnerével beszéli meg. Aztàn itél véleményt mond. Ha hallomàsból szerzel infót az nagy valószínűséggel hamis . A hazugsàg meg mint tudjuk feldühít olykor embereket.
süti beállítások módosítása