Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Melegedő

Pokémon GO pasikkal - Szerezd meg hát mind!

2016. augusztus 29. - Juhász.Gábor

pokemon_2.jpg

Rengetet olyan játék létezik, amely a szerelem és a szex témakörére épít. Az ismerkedős játékok nagy része egyszerű, mint a kő, mind a sztorit, mind a grafikát illetően. A cél általában annyi, hogy egy tinilány bőrébe bújva kell összejönnünk az iskola leghelyesebb fiújával.

Mi most egy olyan játékot ajánlunk figyelmetekbe, mely nem csupán abban tér el a többitől, hogy meleg vonalon mozog, hanem a történetszálak változatosságában is jóval felülmúlja az átlagot. Az élvezetes képanyagról már nem is beszélve. :)

Ez a játék a Coming Out On Top.

Történetünk ott kezdődik, hogy főszereplőnk, Mark (tetszés szerint átnevezhető), aki utolsó éves az egyetemen, éppen előbújni készül barátainak. Ők Penny, a cserfes buziboszi, és a jóképű Ian, aki pont párkapcsolati nehézségeket él át a barátnőjével. Mark coming outját nagyon jól fogadják, és el is határozzák, hogy segíteni fognak neki a pasikeresésben.

A játék lényege, hogy a sztorit mi magunk alakítjuk. A szituációk során folyamatosan döntéseket kell hoznunk, amik mind hatással lesznek a történet alakulására.

A játék fő szála 6 férfit kínál fel számunkra, akikkel kapcsolatba léphetünk. Ezek közül van, akivel a találkozás adott, mást csak akkor ismerhetünk meg, ha jókor vagyunk jó helyen. Az elengedhetetlen karakterek mellett   mint a biológia tanár, a korrepetálásra szoruló sportoló, a kissé rosszfiús zenész –, sok más izgalmas pasival akad dolgunk.

Persze attól, hogy sikerül találkozni valakivel, még nem fognak kongani a harangok. Bármelyik úriembert is választjuk, sok mindenen kell keresztülmennünk, hogy eljussunk a boldog végkifejlethez.

pokemon_1.png

Vegyük az egyik szituációt: Mark, vagyis a mi segítségünket kéri Brad, az egyetem egyik leghelyesebb focistája. Azt szeretné, ha megírnánk helyette az esszéit, mivel neki nem erőssége az irodalom. Ő pénzt kínál számunkra, mi pedig választhatunk, hogyan reagáljunk minderre.

a.) Elfogadjuk a pénzt és megírjuk az esszéit.

b.) Hajlandóak vagyunk megírni az esszéket, fizetést viszont “természetben” szeretnénk.

c.) Nem megyünk bele az alkuba, helyette felajánljuk, hogy korrepetálni fogjuk.

Az “a” válasz esetén kapcsolatunk nem fog elmélyülni, csupán Brad testében gyönyörködhetünk, miközben a pálya szélén írogatunk. A “b” opciónál azonnal faképnél hagy minket, a “c” lehetőség viszont nagyobb távlatokat kínál számunkra.

Itt muszáj beszélnünk a galériáról. A játék során ide kerülnek be azok a képek, melyek a fontosabb momentumokat, illetve az “akciódús jelenteket” tartalmazzák. Tehát, ha később vissza akarjuk nézni, hogyan dugott meg minket Brad, akkor azt itt tehetjük meg. :) Egészen addig, amíg nem kerültünk kapcsolatba valakivel, ezek a képkockák üresen maradnak.

A játékban az a legjobb, hogy akárhányszor újrajátszható, sőt, ha szeretnénk minden galériát megnyitni, akkor újra is kell játszanunk, végigpróbálva az összes lehetőséget, az összes karakterrel. Ha gyűjtőszenvedélyünk során elakadnánk, az interneten találhatunk egy kis útmutatót is, amivel biztosra mehetünk.

pokemon_1.jpg

Mindezek mellett, a játékon belül van egy társkereső telefonos applikáció, mely elérhető a főmenüből is. Itt további 8+1 karakterrel ismerkedhetünk össze. A társkeresőn válogathatunk a srácok profiljai között, és aki szimpatikus, azzal megbeszélhetünk egy randit.

A játékot egyébként folyamatosan frissítik, így rendszeren válnak elérhetővé plusz szálak, akár az alapkarakterekhez is, ezért időről időre érdemes nyomon követni, ha senkiről nem szeretnénk lemaradni. :)

Sajnos, a Coming out on top jelenleg csak angolul játszható, de remélhetőleg a közeljövőben hivatalosan, vagy ami valószínűbb –, a szorgos rajongók által írt magyarítás is elérhető lesz.

Bízunk benne, hogy a játékpiac tovább fog bővülni hasonló, melegeknek (is) szánt tartalmakkal. Mi már nagyon várjuk őket! :)

J.Gábor

További cikkekért és érdekességekért kövess minket Facebook-on: 

A bejegyzés trackback címe:

https://amelegedo.blog.hu/api/trackback/id/tr8411658426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása