Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Melegedő

Langyosodunk!

Bemutatkozik Becca Prior

2016. augusztus 27. - beccaprior

Becca Prior vagyok, középkorú, hetero nő, csak  annyiban térek el az átlagtól, hogy erotikus melegregényeket írok. A Melegedő egy éve pattant ki a fejemből, és nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy milyen formában lehetne létrehozni egy közösséget, ami heterobarát, és mindenki aki belép, jól érzi magát benne.

A blog elindításával szerettünk volna bemutatkozni, és létrehozni egy közeget, ahonnan olyan emberek csatlakoznak hozzánk, akik jól érzik magukat melegek társaságában, és nem attól teszik függővé egy ember megítélését, hogy milyen a szexuális orientációja.

Aki szeretne egy ilyen – még épphogy alakuló ­– közösség tagja lenni, az csatlakozzon hozzánk a facebookon, és hamarosan együtt dolgozhatunk azért, hogy olyan programokat szervezzünk, ami mindenkinek örömöt szerez.
Mostantól igyekszem tarkítani a Melegedő eddig is szivárványszínű palettáját. :)

A blogon szexuális témájú cikkeket fogok publikálni, mert könnyen és nyíltan tudok beszélni azokról a dolgokról, amikről mások nehezen, és úgy hiszem, itt az ideje, hogy újabb tabukat döntögessünk, mert a szexualitás életünk egyik legfontosabb tényezője, amiről kell és szabad is beszélni.

13445391_1728244174131488_212001127028918796_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://amelegedo.blog.hu/api/trackback/id/tr3011655738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása