Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Melegedő

Meleg kisokos #6

2016. augusztus 25. - Melegedő

A keresztes háborúk idején nagy fejtörést okozott az egyháznak a kereszteslovagok viselkedése. Attól tartottak ugyanis, hogy a vitéz hősök tetteikkel beszennyezhetik az áhított Szent földet. A csatába induló sereget örömlányok csapatai kísérték, hogy némi aprópénzért vigaszt nyújtsanak az otthonuktól távolra vetődött katonáknak. Az előkelőbb urak apródokat tartottak erre a célra. Lovagi esküjükben ugyanis fogadalmat tettek az egyháznak, hogy a hadjárat alatt kezük nem illeti nő testét. Hála az oldalukon harcoló segítőiknek   akikekkel nem csak ételüket, hanem néha ágyukat is megosztották, könnyebb volt elkerülniük az esküszegést. A gyakorlat annyira elterjedt volt, hogy 1120-ban az egyház külön zsinatot hívott össze, ítéletet hirdetve a szodómia bűnébe esett lovagok felett.

 

Ellenségeiket, a törököket sem kellett félteni. Náluk a katonák közt is mindennapos volt a homoszexuális aktus. A szultánt és a nagy urakat a hárem mellett mindig kísérték szép, fiatal fiúk, akik bájaikkal szereztek örömöt a megfáradt vezéreknek.

A bejegyzés trackback címe:

https://amelegedo.blog.hu/api/trackback/id/tr3911649718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása