Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Melegedő

Már egy hónapja Melegedünk!

Számok, trollok, best kommentek!

2016. augusztus 22. - Melegedő

troll.png

Pontosan egy hónappal ezelőtt, egy kellemes, pénteki napon tettük közkinccsé az első posztunkat. Emlékszem, már régóta gondolkoztunk azon, hogyan kéne belekezdenünk a projektbe. Végül nem várt helyről jött az ihlet.

A blog beindításához Paizs József lelkipásztor tusványosi előadása adta meg a kezdő lökést, ami olyan vérlázító ormótlanságokat állított, hogy úgy éreztünk, nem hagyhatjuk szó nélkül. A második cikkünk, melyben a vidéki melegekről írtunk, kikerült az Index főoldalára. Onnantól pedig nem volt megállás.

Mindezt, természetesen csak és kizárólag Nektek köszönhetjük, kedves olvasók! :)

Most pedig (dobpergés):

Grafikonok!

(mert azokat szeretjük)

1_1.png

Összesen 82.744 lapletöltésünk volt, ami átlagosan napi 2.846 letöltést jelent.

A 24 megjelent cikkünkből hat került ki Index címlapra, egy Index2-re és három a blog.hu saját válogatásában.

Az olvasóink megoszlása kor és nem szerint:

2_1.png
3.png

Bár arra számítottunk, hogy főleg meleg férfiak fognak érdeklődni irántunk, nagy örömmel vettük észre, hogy rengeteg női olvasó is látogatja a blogunkat. Éppen ezért változtattunk egy kicsit a koncepción, hogy minél szélesebb közönség számára legyenek élvezhetőek a tartalmaink.

199u0n.jpg

Emellett pedig szeretnénk egy olyan közösséget kiépíteni, ahol nemtől és szexuális beállítottságtól függetlenül, bárki jól érzi magát. Sokan számolnak be egy-egy fesztivál után arról, hogy abban a közegben teljesen fel tudtak szabadulni és úgy érezték, végre önmagukat adhatták. Nos, mi is valami hasonló élményt szeretnénk majd nyújtani nektek! :)

Erről a projektünkről a blogon található Programok fülön olvashattok majd bővebben, de ha semmiképp nem akartok lemaradni, akkor lájkoljátok facebook oldalunkat (a cikk alján) és akkor biztosan első kézből értesültök a történésekről.

Szeretnénk tehát köszönetet mondani minden kedves olvasónknak!

Azon leszünk, hogy a továbbiakban is az elvárt színvonalat nyújtsuk nektek, hogy a jövőben is szívesen látogassatok el hozzánk. Várunk titeket szeretettel!

Végezetül pedig külön köszönetet mondunk leghűségesebb és legaktívabb olvasónknak, BircaHang-nak, aki idejét és belső békéjét nem kímélve teszi színesebbé és vidámabbá mindennapjainkat.

Szeretünk BircaHang!
birkahang.png

Végül a legjobb kommentek!

"Ejj de jó kis kommentháborús blog ez. Hogy nem fedeztem fel eddig? :))"

"Meg vagyok nyugodva. Olyan régen volt már buziposzt az indexen."

"BircaHang Média szerk.: A homofóbia pozitív érték, ezt húzzuk alá! 

"válasz @ BircaHang Média szerk.: Áruld el nekem, hogy csinálod, hogy minden homoszeuxalitással kapcsolatos poszton te vagy az első hozzászóló! Lécci! Lécci! LÉÉÉÉÉÉCCÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!

"válasz @ BircaHang Média szerk.: Csak azért klikkeltem ide, mert fogadtam a fiammal hogy te leszel az első. Nyertem. Még mindig nem heverte a ki a sokkot a pszichiáter akihez elküldött a férjed, Józsi, a homofóbiád miatt? 

"Lassabban mondom, hátha te is megérted: buzi definíció szerint az, aki férfiakkal szeret szexelni. Aki éretlen fiúkkal szeret szexelni, az pedofil, nem buzi, mivel nem férfiakkal, hanem éretlen fiúkkal szeret szexelni. Tök mindegy, hogy van-e pöcse vagy nincs, nem férfi. Ahogy aki tehenet vagy emsét dug, az se heteroszexuális, pedig azoknak is van pinájuk. És én se leszek attól homokos, ha seggbe vagy szájba küldöm anyádat."

"Vidéken azért kevesebb a meleg, mert ott főlleg állatokkal csinálják, kecskével, lóval, disznóval, macskával."

"Mocskos buzik !!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ"

"Egyébként aki utálja a homókat az miért kattint rá minden buzis cikkre, hogy kommenteljen? Anya nem fog gyanakodni, ha megnézi a böngészési előzményeket, és el van mentve néhány meleg oldal? :))) "

"Úgy szeretném megkérdezni az erkölcsvédő igazgatókat, hogy a gyerekek tantestületileg el vannak-e tiltva egy háborús film megnézésétől is... Egyszer egy méltatlankodó anyukát megkérdeztem, hogy a kiskamasz fia vajon látott-e már olyat a tévében, hogy valaki lelő valakit. A válasz nyilvánvaló. A következő kérdés is: látott-e már olyat, hogy egy férfi szeretkezik egy nővel. Kapkodott levegőért, ahogy az szokás. Zárókérdés: mit szeretne, a gyereke melyiket próbálja ki előbb. Akkor miért a másikat mutatja meg neki?"

Update: Még ezen cikk megjelenése napján átléptük a 100.000 lapletöltést az 5 meleg momentum az idei Olimpiáról című írással!

A Melegedő csapata

1469905116_facebook.pngMelegedő - Facebookon is! Köszönjük kedvelésed!

www.facebook.com/melegedokozosseg

A bejegyzés trackback címe:

https://amelegedo.blog.hu/api/trackback/id/tr8411356942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laurea 2016.08.31. 15:57:12

Minden tiszteletem a blogírók előtt, az én kedvemet ez a rengeteg mocskolódás biztos elvenné attól, hogy egy mondatot leírjak még nyilvánosan az életben. Örülök ennek a blognak, hiszen alapvetően a magyarországi melegek felé az elvárás az, hogy legyenek láthatatlanok, nehogy megzavarják a normális emberek nyugalmát másságukkal.
Tessék, én is ötvenszer meggontam, hogy kommenteljek-e (rég leszoktam már erről), megszoktam már a láthatatlanságot. Pedig én szerencsésnek mondhatom magam, családom, barátaim mind tudják és különösebb problémák nélkül elfogadták immár 11 éve, hogy egy másik nővel jöttem össze. De azért a munkahelyemen meg ne tudják, ugye.
süti beállítások módosítása