Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Melegedő

Hello Ryan!

YouTube ajánló

2016. augusztus 21. - Juhász.Gábor

maxresdefault.jpg

Ryan Czvikli egy 18 éves, helyes srác. Texasban él szüleivel, akik Székesfehérvárról költöztek ki Amerikába, még Ryan születése előtt. Mivel külföldön nőtt fel, van némi akcentusa, ami csak még aranyosabbá teszi őt. Szereti az állatokat, kristályokat gyűjt, gitározik. 

Ezzel gyakorlatilag le is lehetne zárni az ajánlót, hiszen Ryan is csak egy, a sok YouTuber fiú közül, akiket önmagukért is megéri követni. 

Amiért viszont mi a figyelmetekbe ajánljuk őt, az a fiú mögött álló hosszú és rögös út.

Ryan ugyanis eredetileg lány testbe született. Kitartó küzdelem és több évnyi hormonterápia árán jutott el oda, ahol most van.

Elmondása szerint már egészen kicsi korától kezdve nem volt kibékülve a nemével. Megpróbált lányosan viselkedni, mert tudta, hogy ezt várják el tőle, de ennek csak az lett az eredménye, hogy mély depresszióba süllyedt. Végül szakemberhez fordult, aki hamar rájött, mi lehet a probléma. 16 évesen kapta meg az első hormoninjekcióját, és már az első pár alkalom után sokkal jobban érezte magát. 

Ryannek van barátnője is, akit még az előtt ismert meg, hogy az átalakulást megkezdte volna. A lány mindvégig támogatta őt, és azóta is boldog párkapcsolatban élnek.

Jól látszik, mekkora változásokon ment keresztül a fiú, ha megnézzük első videóját, melyet még a hormonterápia megkezdése előtt egy nappal töltött fel töltött fel a csatornájára.

Ryan eredetileg a családja számára szerette volna dokumentálni átalakulását. Őt is meglepte az a hirtelen jött népszerűség és támogatás, amit a követőitől kapott. Így hát elhatározta, hogy folytatni fogja a videó készítést azután is, hogy végre lélekben és testben is összhangba került.

Bízunk benne, Ryan története pozitív példával szolgál azoknak a transzneműeknek, akik még nem merték megtenni az első lépést, vagy elbizonytalanodtak az átalakulás felé vezető úton. Mi innen is szeretnénk sok sikert és kitartást kívánni nekik!

Amennyiben többet szeretnétek megtudni a transzneműségről és a nemváltás folyamatáról, akkor ajánljuk figyelmetekbe a Transvanilla Transznemű Egyesület honlapját, ahol rengeteg hasznos információt találhattok a témában.

J. Gábor

További cikkekért és érdekességekért kövess minket Facebook-on: 

A bejegyzés trackback címe:

https://amelegedo.blog.hu/api/trackback/id/tr6210652508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.08.24. 00:39:13

Mondjuk nem értem egy melegekről szoló blogon mit keres egy transznemű.
süti beállítások módosítása