Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Melegedő

Meleg kisokos #5

2016. augusztus 20. - Melegedő

Az ókori Görögországban Leszbosz szigetén élt és alkotott Szaphó, aki korának egyik legkiemelkedőbb költőnője volt. Szaphó köztudottan a nőkhöz vonzódott, verseinek fő témája a leányok utáni vágyakozás és a köztük kibontakozó szerelem. Neki köszönhető, hogy a kutatók, az egyértelműbb megkülönböztetés érdekében leszbikusnak nevezték a női homoszexuálisokat.

Egyes Leszbosziaknak azonban ez nem tetszett, és pert indítottak annak érdekében, hogy csak ők használhassák magukra a leszbikus kifejezést. Arra hivatkoztak, hogy “pszichológiai és morális erõszaknak érzik, hogy a szigetük nevét bitorolják a melegek”.

Úgy tűnik azonban, hogy kénytelenek lesznek megbarátkozni a gondolattal, az athéni bíróság ugyanis természetesen elutasította a keresetet.

A bejegyzés trackback címe:

https://amelegedo.blog.hu/api/trackback/id/tr810429458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása