Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Melegedő

Nagypapa ismét családtag Kiskunmajsán

2016. augusztus 12. - Juhász.Gábor

unnamed.jpg

Úgy tűnik, a kiskunmajsai strandon győzött a józan ész!

Ahogy arról mi is beszámoltunk egy nagypapa nemrég megszeppenve vette tudomásul, hogy feleségével és unokáival a fürdő szabályzata alapján nem jogosultak a családi jegyre.

Az árlistán ugyanis ez a kiírás szerepelt:

"A családi jegy jogosultja: 2 felnőtt (férfi és nő, akik házastársak, vagy élettársak) + 1 gyermek (aki a házastársak, élettársak kapcsolatából származik)."

Mikor az úr megkérdezte a pénztárosokat a szokatlan meghatározással kapcsolatban, ők sajnálatukat fejezték ki, de mint mondták: “Képzelje el, még az is előfordult, hogy két nő akart egy gyerekkel családi jegyet venni, azt állítva, hogy ők együtt nevelik azt... Hát azért mindent, azt már mégsem!...”

Ezért inkább egy huszárvágással elintézték a dolgot, amivel azonban nem csak a meleg szülőket sikerült kizárniuk, hanem a magyar családok jelentős részét is.

Mivel a fürdő vezetőségének önkényes családmeghatározása (bár remekül egybecseng a Fidesz-KDMP által kreált Alaptörvénnyel) súlyosan sértette az egyenlő bánásmódra vonatkozó jogszabályokat, ezért több civil szervezet, köztük a Háttér Társaság és a Szegedi LMBT Közösségért Csoport is felszólította őket a diszkriminatív árlista módosítására.

A kiskunmajsai fürdő végül engedett, és az új szabályzat szerint már nem firtatják sem a felnőttek kapcsolatát, sem a gyermekek vérszerintiségét.

Ez a történet is jó példa arra, hogy érdemes felszólalnunk és kiállnunk a jogainkért, hiszen csak így érhetünk el pozitív változást. Legyen az ember meleg szülő, elvált anya, kórházi ápoló, tanár, közmunkás, vagy a családjával fürdőzni vágyó nagypapa, tegyünk együtt a kirekesztés ellen és építsünk egy mindanyiunk számára élhetőbb országot!

J. Gábor

1469905116_facebook.pngMelegedő - Facebookon is! Köszönjük kedvelésed!

www.facebook.com/melegedokozosseg

A bejegyzés trackback címe:

https://amelegedo.blog.hu/api/trackback/id/tr2810261868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.08.12. 20:26:31

No, akkor küldjétek el a cikket Tiszakécskére is barackba, mert ... ott is ez szöveg van kirakva!

B-road · http://szetbaszazideg.blog.hu 2016.08.12. 21:02:12

És ha mondjuk én a szüleimmel megyek el a strandra, akkor kapunk családi kedvezményt? Vagy csak akkor ha az én gyerekeimet viszem?

bElannaTorres 2016.08.12. 22:38:31

jól végződött a történet, én is úgy gondoltam, hogy elég undorító hogy a nagyszülők nem kapták meg a kedvezményt mert ők nem család. persze a blog tele volt nagypofájú seggarccal ahogy az lenni szokott, most mit szólnak?
sok nagypofájú hülye, idejönnek észt osztani, de már sajnos elosztogatták a sajátjukat rendesen. már nem maradt mit.

Phteven 2016.08.12. 22:42:13

Tessék mondani, migráns családok is mehetnek?

önhordó 2016.08.13. 00:34:24

Még még a röszkei lmbt csoport is felszólalt ellene!

Mr Eggs · http://farmprojekt.blogspot.com/ 2016.08.13. 10:03:01

@B-road: ha a szüleid gyereke vagy akkor igen

kellemes hely és még talán gondolkodnak is

nagyonanyuka 2016.08.13. 15:38:40

Az örökbe fogadott/nevelésbe vett gyerekeket is szépen kizárták!
süti beállítások módosítása