Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Melegedő

Meleg kisokos #4

2016. augusztus 11. - Melegedő

Aki látta a Szerelmes Shakespeare című filmet, annak ez persze nem újdonság.

A ma ismert színház alapjait a görögök fektették le, és mint tudjuk, náluk akkora volt a férfi kultusz, hogy a női szerepeket is férfiak vagy fiatal fiúk játszották. Nők még a nézőtérre sem léphettek be. Az ókorban és a középkorban is szégyenteljesnek számított, ha egy nő a színpadon mutogatta magát, és ez a XVII. századig nem is változott.

Emiatt Shakespeare a saját színházában is kénytelen volt hozott anyagból dolgozni. A női szerepet játszó fiúknál fontos volt, hogy serdületlenek legyenek. Ahogy a hangjuk mutálni kezdett, és kiserkent az arcszőrzetük, már csak férfi szerepre voltak alkalmasak.

 

Így lehetett, hogy minden idők legismertebb szerelmespárjának történetét egymással romantikázó férfiak tárták a nagyérdemű közönség elé.

A bejegyzés trackback címe:

https://amelegedo.blog.hu/api/trackback/id/tr9510221656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.19. 05:39:06

Csúsztatás. A férfi színészek ebben az esetben férfit és nőt játszottak.
süti beállítások módosítása