Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Melegedő

Meleg kisokos #2

2016. július 27. - Melegedő

Ráadásul nem is akármilyen! A thébai Szent Sereg 300 katonából állt, és évtizedeken keresztül a térség legerősebb haderejének számított. Gyakran két-háromszoros túlerővel szemben is helyt tudott állni.

Amióta világ a világ, a katonák között mindig is előfordult homoszexuális viszony. Ez már a görögöknél sem volt másként. A katonák jó része azonban a háború után visszatért a családjához. Pelopidász tábornok találta ki, hogy a seregben harcoló meleg párokat egyetlen hadtestbe szervezze össze. Az volt az elmélete, hogy az egymáshoz szerelemmel is kötődő harcosok hatékonyabbak lesznek, és nem hátráltatja őket a családjuk utáni sóvárgás.

A Szent Sereg sikeresen beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Diadalmenetük a khairóneai csatáig tartott, ahol a korszerűbb fegyverzetű és harcmodorú makedón hadsereg győzelmet aratott felettük. A Szent Sereg volt az egyetlen hadtest, amely a végsőkig kitartott. A 300 katona emlékét ma egy hatalmas kőoroszlán őrzi.

A bejegyzés trackback címe:

https://amelegedo.blog.hu/api/trackback/id/tr388918078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása