Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Melegedő

Meleg kisokos #1

2016. július 25. - Melegedő

Az ókori Görögországra hajlamosak vagyunk úgy tekinteni, mint valami meleg kánaánra, a valóság azonban ennél jóval árnyaltabb. Akkoriban az volt a hagyomány, hogy a serdülő fiúkat egy érettebb férfi vezeti át a nők (anyák) világából a férfiak (harcosok) világába. Ezt beavatási homoszexualitásnak nevezzük. A férfi hónapokig együtt élt választottjával, gazdag ajándékokkal halmozta el, és megtanította őt a társasági élet szabályaira. Aztán annak rendje szerint, az ifjú a közösség részévé vált, megházasodott és gyermekeket nemzett.

Ez a fajta beavatási rítus azonban csak az előkelő, gazdag családok játéka volt. Az átlag polgárokat hidegen hagyta a dolog, sőt, büszkék voltak arra, hogy nem keverednek ilyesmibe.

Az pedig, hogy két férfi összekösse az életét, és egyfajta házastársi viszonyban éljenek, teljesen ellent mondott az akkori hagyományoknak.

A katonák persze kivételt jelentettek, de róluk egy másik alkalommal fogunk beszélni.

A bejegyzés trackback címe:

https://amelegedo.blog.hu/api/trackback/id/tr918913118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása