Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Melegedő

Vidéken nincsenek melegek

2016. július 23. - Juhász.Gábor

viharsarok_1.jpgKép: Császi Ádám Viharsarok című filmjéből

Vidéken nincsenek melegek. Vidéken agglegények és vénkisasszonyok vannak.

“Szegény Pista nem talált lányt magának, pedig fiatal korába milyen szép szál legény volt! Úgyhogy most az anyjával meg a macskájával lakik.”

“Az Erzsi meg a Juli mindig is nagy barátnők voltak. Jól is tették, hogy összebútoroztak.”

Talán minden vidéki annyira vak, hogy nem látja a fától az erdőt? Szó sincs róla.

Pista nem lehet buzi. Mert Pista tisztességesen dolgozik, inni is alig iszik, és mindig köszön. A buzik azok felvonulnak, meg a tévében riszálják magukat. A buzikat utálni kell. Pistát nem.

Meg ott van a Kovácsék fia. Az bent lakik Pesten, csak hétvégente jár haza. Beszélnek róla minden félét. De a Kovácsék tisztességes emberek, sokat tesznek a faluért. Nem kell azokat bántani, elég baj az nekik így is.

Tudják rólad a faluba, ha meleg vagy? Abban biztos lehetsz. Mert attól, hogy valaki vidéki, még nem hülye. És ha Rózsikát kibeszélik, amiért már egy hete nem kapálta be a krumplit a hátsó kertben, akkor téged is ki fognak. Aggódnod azért nem kell. Amíg diszkréten élsz, tisztességesen dolgozol, eljársz vasárnaponként a misére és tartod magad a szerepedhez, addig - valószínűleg - nem lesz baj.

Mert te is tudsz a Buzi Jóskáról a harmadik faluban. Aki az anyja ruháiban jár. Buzi Jóska egyébként is gyengeelméjű, így csak ritkán verik meg. A gyerekek azért minden héten bedobják az ablakát, hazafelé az iskolából. Az anyja hajnalban lopakodik el a boltba, amíg még nincsenek sokan, az apja meg már rég felkötötte magát. Ugye te sem szeretnél úgy járni, mint Buzi Jóska?

angolkak_daffyd.jpgKép: A BBC zseniálisan groteszk humorú, Angolkák című sorozatában Daffyd a végleteik karikírozott meleg karakter. Visszatérő poén, hogy Daffyd szerint ő az egyetlen meleg a faluban, de persze mindig kiderül, hogy ez nem igazán fedi a valóságot.

Vidéken nincsenek melegek. Mert aki nem akar “agglegény” és “vénkisasszony” maradni, az elköltözik valamelyik nagyobb városba. Vagy még messzebb. Ha eltud. Mert mi van azzal a kisfiúval, aki még csak 12 éves, és most döbben rá, hogy “valami nincs rendben”? Mi van azzal a nővel, aki két gyerekkel a karjában veszi észre, hogy a garázsban lógó erotikus naptár havi képe jobban tűzbe hozza, mint a férje? Mi van azzal az özvegy, nyugdíjas bácsival, aki a híradóban ölelkező férfipár láttán tűnődik el azon, hogy másképp is lehetett volna?

Egyáltalán a társadalomnak feladata-e foglalkozni ezekkel az emberekkel? Társadalmi érdek-e, hogy ezek az emberek teljes értékű életet élhessenek, és ne nyomorodjanak bele lelkileg a mindennapos félelembe és titkolózásba?

Én, mint vidéken élő, és önmagát nyíltan vállaló meleg fiatal, úgy gondolom, hogy igen.

A világbéke szép cél, de senki nem kéri rajtad számon, hogy állj politikusnak, és harcolj érte. A gyermekéhezés felszámolása fontos, de senki nem akarja, hogy a teljes fizetésedet utald el Afrikába. Ezek az emberek csak azt kérik, hogy ne gyűlöld őket. Mert neked semmivel nem lesz rosszabb, ha két férfi, vagy két nő összeházasodik és gyereket nevel, ellenben sokkal kevesebb frusztrált és nyomorult ember lesz körülötted, ami végső soron neked is jó.

J. Gábor

1469905116_facebook.pngMelegedő - Facebookon is! Köszönjük kedvelésed!

www.facebook.com/melegedokozosseg

A bejegyzés trackback címe:

https://amelegedo.blog.hu/api/trackback/id/tr688909422

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mi van az özvegy bácsival? 2016.07.25. 22:07:49

"Mi van azzal az özvegy, nyugdíjas bácsival, aki a híradóban ölelkező férfipár láttán tűnődik el azon, hogy másképp is lehetett volna?" - Erős felvetés egy címlapot kapott postban. Az ember vagy ott kommentben csatlakozik a mocskolódáshoz, vagy élhet a...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MR3 Béla 2016.07.24. 14:04:03

@Baszkikám:
Pedig régen vidéken valóban ez volt, a hálóruhán vágott lyukat kivéve.
Igaz, a szex a művelt városon, de még a királyl udvarban sem tartott 2-3 percnél tovább.

Sólyom Tomi 2016.07.24. 14:07:54

@sírjatok: No jó, a Psy Reports bár csak Q3-as, de tényleg peer reviewed szaklap. Visszavonom, amit mondtam. Mondjuk továbbra sem tudom, mi alapján mondják ki azt, hogy valaki homoszexuális, aki kisfiúkat erőszakol meg (hacsak nem homoszexuálisnak vallja magát). Én heteróként nem tudom elképzelni, hogy kislányokat erőszakoljak, és így aztán azt is nehéz elképzelnem, hogy bármilyen szexuális orientációnak köze lehet ahhoz, ha valaki gyerekekre gerjed.

A megerőszakolás amúgy sem a szexről, hanem a dominanciáról szól, így aztán a neme tök lényegtelen az áldozatnak. Ettől még persze lehet, hogy több a fiú áldozat, mint a lány.

Igazából mindegy is, ha a lényeget illetően egyetértünk: hogy ez nem vonja maga után azt, hogy a homokosok többsége pedofil lenne. Azt akár még el is fogadom készséggel, hogy a homokosok között arányaiban több a pedó. Viszont mi mellett is érv ez akkor?

sírjatok 2016.07.24. 14:08:56

@Sólyom Tomi: Nézd, megtaláltam az érvelésedet egy másik oldalon :D

www.dailykos.com/story/2010/9/18/903178/-

" "If men molest boys aren't they necessarily gay?" The answer is no. "

Tehát akkor nem igaz, hogy a homók közt több a pedó, hogy ha a kisfiúkat megerőszakoló férfiakat nem számítjuk homónak.

Zseniális, ez esetben az alábbi statisztikák is egyből értelmet nyernek:

Magyarországon nincs munkanélküli, ha a munka nélkül lévő embereket nem számoljuk,
Magyarországon nincs homofóbia sem, ha a homokosokra negatív megjegyzéseket tevő embereket nem vesszük figyelembe,
Ebben a topikban sem sikerült bebizonyítani, hogy a homokosok között több a pedó, ha az ezt alátámasztó adatokat figyelmen kívül hagyuk.

Köszönöm, asszem ennyi nekem elég is mára, inkább megyek pokemonozni :D

Sólyom Tomi 2016.07.24. 14:09:34

@sírjatok: Na, ebben is egyetértünk. Az elsőnek linkelt cikkben nem találtam utalást az elkövetők nemére sem, ezért is tűnt alapból komolytalannak.

sírjatok 2016.07.24. 14:10:59

@Sólyom Tomi: "Igazából mindegy is, ha a lényeget illetően egyetértünk: hogy ez nem vonja maga után azt, hogy a homokosok többsége pedofil lenne. Azt akár még el is fogadom készséggel, hogy a homokosok között arányaiban több a pedó. Viszont mi mellett is érv ez akkor? "

Ebben egyetérthetünk. Fogalmam sincs mi mellett volt érv eredetileg, nem is nagyon érdekel, csak én ilyen hülye vagyok, hogy ha hibát látok, akkor belekötök.

MR3 Béla 2016.07.24. 14:11:01

@Singer Varrógépértékesítő és orosz kémhálózat Kft:
Dehogyis. Az ilyen Sólyom Tomi-félék csak végbelekben tudnak gondolkodni.

Sólyom Tomi 2016.07.24. 14:12:08

@MR3 Béla: Sőt, attól, hogy én hetero vagyok, te még simán lehetsz buzi. Nem kell gyűlölnöd magad miatta.

@Singer Varrógépértékesítő és orosz kémhálózat Kft: Ezt írtad:

"Írtam neki, hogy: nem haver, te hazudoztál, én meg leírtam, hogy hazudozol. Neked is csak ennyit tudok írni."

Nekem is csak ennyit (annyit, hogy hazudozol) tudsz írni. Bocs, de magyarul ez ezt jelenti, azok a rohadt mutató névmások nagyon szemét módon tudnak működni...

Sólyom Tomi 2016.07.24. 14:19:06

@sírjatok: A példáid azért nem jók, mert a munkanélkülinek valóban definít sajátossága, hogy nincs munkája, a homofóbé, hogy utálja a homokosokat, stb. A pedofilnak nem definitív sajátossága, hogy homokos, és a fiúkat megerőszakoló pedofilnak sem feltétlenül. Csak akkor lenne, ha (1) mindenki, aki pedofil, homokos (ezt a számadataid cáfolják), vagy (2) mindeki, aki fiúkat erőszakol, homokos. Egyrészt viszont biszexek is lehetnek elkövetők, másrészt nők is - mint abban szintén megegyezni látszunk. Az én különbejáratú véleményem szerint aki gyerekekre gerjed, az se nem homokos, se nem heteró, mivel nem nemileg érett férfiakra vagy nőkre gerjed. Ettől még lehet homokos vagy hetero kapcsolata ettől függetlenül, de nem mosnám össze őket. Ezzel persze lehet vitatkozni.

De hagyjuk is. Ami miatt kötöttem az ebet a karóhoz, az az volt, hogy azt hittem, tovább akarsz menni egy lépéssel, mint amit az adatok alátámasztanak. Ha csak a tárgyi tévedésemet akartad tisztázni, azért kifejezetten hálás vagyok. Jobb tisztába tenni a dolgokat.

Szóval béke veled, jó pokemonozást :)

Kelly és a szexi dög 2016.07.24. 14:29:36

Mindenki dugjon azzal, aki megengedi neki, hogy megdugja!
(de két azonos nemű ne neveljen má közösen gyereket...)

Krisz11 2016.07.24. 14:42:02

Vidéken is vannak homokosok, csak eleve sokkal kevesebben vannak mert sokkal kevésbé divat.

pamut 2016.07.24. 14:54:13

@MR3 Béla:

"téged nem próbáltak molesztálni, mert te örültél neki, ha valamelyik másik buzi megpróbálta a seggedbe csempészni a faszát."

Látjátok, ez egy homofób tahó szellemi szintje :)))

pamut 2016.07.24. 14:54:50

@Krisz11:

Ez mondjuk igaz... és nőből is kevesebb van vidéken, mert az se divat.

hexa 2016.07.24. 15:05:12

@pamut: Igen, látjuk, hogy egy barom vagy. Itt egész konkrétan 2 buzi vitatkozik mindenkivel: az egyik Sólyom Tomi, a másik pedig szerény személyed. Mielőtt elkezdesz nyígni, a probléma nem azzal van, hogy buzik vagytok, hanem azzal, hogy hülyék. Ennyit akartam. Uff.

J. Mutzenbacher 2016.07.24. 15:12:32

Ejj de jó kis kommentháborús blog ez. Hogy nem fedeztem fel eddig? :))

Sólyom Tomi 2016.07.24. 15:18:23

@hexa: Még jó, hogy azzal nincs baj, hogy buzi vagyok, ugyanis nem vagyok az. Az "uff" meg tökéletes érv, szóval kellően alátámasztottad, hogy hülye ellenben igen.

Afrika steht an der Elbe 2016.07.24. 16:14:58

Meg vagyok nyugodva. Olyan régen volt már buziposzt az indexen.

Afrika steht an der Elbe 2016.07.24. 16:22:18

Majd ha Németország észhez tér és összedől végre Európában a libsizmus, akkor ne feledkezzünk majd meg munkatáborba zárni minden pedofil buzi libsit, aki 24/7 üzemmódban pedofilpapozik az összes blogon.

Nemfajtalan srác 2016.07.24. 16:22:51

@Sólyom Tomi:
"A megerőszakolás amúgy sem a szexről, hanem a dominanciáról szól"

Na persze, az nyilván nem a szexről szól amikor valaki meg akar egy jó csajt csöcsörészni. Nyilván a postását is meg szokta erőszakolni, ha nem jól kézbesíti neki a leveleket, és a hotelportást is, ha foghegyről beszél vele

Azért félelmetes ám látni, hogy a hozzád hasonló libsik mennyire indoktrináltak, egy reális valóságképnek pedig semmi esélye hogy elhatoljon az agyatokig. Ugyanazt a százszor hallott és százszor kinevetett libsi doktrinát ismételgetitek a végtelenségig, erre tellik a fanatikus agyatoktól

Még arról mesélj nekünk, hogy a mostani terrorakcióknak miért nincs köze az iszlám bevándorláshoz, és akkor helyben vagyunk

2016.07.24. 16:24:11

@Sólyom Tomi: Ha ezt nem érted segghülye vagy. Persze ezt már az elején gondoltam, de mondom megpróbálom, hátha mégsem.

Afrika steht an der Elbe 2016.07.24. 16:33:15

@Nemfajtalan srác: ű
Azért nincs köze hozzá, mert Ali kijelentette ott a tetőn, hogy ő német. Következésképp Ali német. Videofelvétel is van róla!

Nemfajtalan srác 2016.07.24. 16:33:39

Nem@Treff Bubi:
"egy közepesnél jobban kinéző fiatal lány miben részesül kb. hetente"

Ezt ugyan nem tudom átélni, de mint közepesnél jobban kinéző csávó nem sértődöm meg, ha fiatal lányok kacsingatnak rám az utcán. Aztán majd kiválasztom közülük aki nekem tetszik, a lényeg hogy ne legyen szakálla és ne Koncsitás Wirslinek hívják

Sólyom Tomi 2016.07.24. 16:34:42

@Nemfajtalan srác: Bocs, hát ha te úgy "csöcsörészel" egy csajt, hogy megerőszakolod, akkor világos, miért nem érted a különbséget. És nem, nem kell mindenkit megerőszakolnia az erőszaktevőnek sem. Még az erőszakoskodó homokosok sem farkalnak meg minden ártatlan szemmel pislogó látens buzit, amilyen te vagy, hiába is reménykedsz. Tudom, nálad nem így működik, de vannak még az aberráltak között is, akik válogatnak, nem csak lyukra mennek. De készséggel meghallgatlak, ha vannak érveid, hogy miért része a "reális valóságképnek" az, hogy a megerőszakolás a szexualitásról szól. Nyilván sokkal tapasztaltabb vagy benne, mint itt bárki, szóval hajrá.

A terrorakciók meg gondolom, úgy jönnek ide, hogy az is libsi doktrína, hogy a másodgenerációs bevándorlók nem most jöttek ide (totál életidegen baromság, amit mondanak, elvégre ha egyszer ide születtek és itt élnek 20-30 éve, most vándoroltak be, nem?), mint ahogyan az is, hogy a megerőszakolás nem a szexről szól. Szerencsére szemlátomást nem skatulyákban gondolkozol, és fel sem merül benned, hogy azt gondold: hozzád hasonlóan mások is csak mantrázni képesek, amit hallottak valahonnan. Ne is fáraszd magad azzal, hogy felveted a gondolatot, talán a kettő között csak a te agyadban van összefüggés, és hogy nem kell homofóbnak lenni ahhoz, hogy valaki lássa az összefüggést a bevándorlók és a terrortámadások között.

@Singer Varrógépértékesítő és orosz kémhálózat Kft: Én viszont az elején még vártam volna tőled némi vitakultúrát, de egy ideje már lemondtam rólad. Ha az anyanyelveden sem beszélsz túl jól, nyilván nehéz lesz kommunikálnunk. Bár azzal még kivághatod magad, hogy valami nemzetiségi vagy, és csak második nyelved a magyar.

Sólyom Tomi 2016.07.24. 16:36:46

@Nemfajtalan srác: "Ezt ugyan nem tudom átélni" - így van, és épp ezért teljesen lényegtelen, hogy te mit tennél, ha molesztálnának a nők az utcán. Őket férfiak szokták molesztálni, úgyhogy ahhoz hasonlítsd, mintha téged is férfiak molesztálnának. És ha nem érted, hogy nagyon kevés nő indul be arra, ha erőszakoskodnak vele, akkor a nők érdekében remélem, hogy anyád volt az utolsó, akiben jártál.

Afrika steht an der Elbe 2016.07.24. 16:38:06

A 24/7 üzemmődban látensbuzizó libsiket is táborba kell majd zárnunk, ezt kifelejtettem.

Sólyom Tomi 2016.07.24. 16:40:12

@Afrika steht an der Elbe: Próbálkozhatsz vele, öcsi, de jól teszed, hogy többes számban beszélsz. Ha egyedül jössz, a saját farkaddal a hátsódban távozol. Én szóltam.

venszivar 2016.07.24. 16:42:43

Szarok én a buzikra!

Sólyom Tomi 2016.07.24. 16:44:09

@Afrika steht an der Elbe: Tudathasadásos állapot? Most épp te, libsi.

@Nemfajtalan srác: Nyilván azt tudod, hogy a The Sun egy pletykalap. Kb. mint nálunk a Blikk. Ettől még akár igaz is lehet, amit írnak - ahogy lehet kamu is.

Mindig irigyeltem azokat az embereket, akik olyan jól eltájékozódnak az információ dzsungelében, hogy mindig találnak egy linket, ami őket támasztja alá, akkor is, ha másik ötezer ellenük szól.

Afrika steht an der Elbe 2016.07.24. 16:44:33

@Nemfajtalan srác:
Vicc volt.

Tegnap volt egy vitaszerűségem egy libsivel, akit nem lehetett eltántorítani attól, hogy Ali német, hiszen ő azt mondta a tetőn, hogy ő német.

Aztán abban maradtam, hogy ezek szerint én meg Napóleon vagyok, ha felmegyek egy háztetőre és elkiáltom magam: én vagyok Napóleon.

Egyébként is a liberális ideológia második fő tétele szerint semmi nem függ össze semmivel. Ez első tételbe nem menjünk bele, mert azt szankcionálja a bétéká.

Nemfajtalan srác 2016.07.24. 16:47:13

@Sólyom Tomi:
Látom fel se vagy képes fogni mekkora különbség, ha a macskát szőrmentén vagy szőr ellenében simagatják

A fiatal csajok azért öltöznek ki szexisen, hogy minél több csávónak csöpögjön a nyála tőle, aztán persze lehet hogy egy határon túl már nem örülnek a figyelemnek. Ezt nem nehéz megérteni, bár átélni fiú létemre persze nem tudom

De amikor egy buzi fickó molesztál nembuzi srácokat, az kétlem hogy bármelyikükből is mást váltana ki mint undort és útálatot, ezt már saját tapasztalatból mondom

Sólyom Tomi 2016.07.24. 16:47:14

@Afrika steht an der Elbe: Nem, te egy szaros kis libsi vagy, mert én azt mondom rád, hogy az vagy. "Ali" (csak nem a cimbid volt?) meg lehet, aminek te gondolod.

pamut 2016.07.24. 16:48:06

@hexa:
:DDD hát sem álltál sorban ott ahol az észt, a szellemet osztogatták :D nyomorult homofób tahó vagy, és ezt legbelül te is tudod magadról.

Nemfajtalan srác 2016.07.24. 16:49:22

@Sólyom Tomi:
A tanút a CNN-ben hallottam, a Sun csak átvette az élő beszélgetést, kár ebbe belekötni

Megint rúgtál egy nagy lufit

Sólyom Tomi 2016.07.24. 16:49:40

@Nemfajtalan srác: Persze, egy bizonyos határig. De a megerőszakolás - ebben azért remélem, egyetértünk - a határon túl van nők esetében is. És most arról volt szó, hogy ha a nőre rámászik egy 80 kilós férfi, akit nem kért meg rá, az kb. azt fogja érezni, mint te, ha rád mászik egy 120 kilós kigyúrt állat. Jobb esetben csak undort és megaláztatást, rosszabb esetben halálfélelmet és egy életre szóló sokkot.

Sólyom Tomi 2016.07.24. 16:53:10

@Nemfajtalan srác: Ja, értem. Én is ott voltam egyébként, és én meg hallottam, hogy azt kiabálta (magyarul), hogy dögöljön meg minden iszlám bevándorló!

Akkor most máris így történt, igaz?

(Az meg, hogy hiteltelen forrást idézel, és erre felhívom a figyelmedet, nem az én öngólom, hanem a tiéd, hogy nem előzted meg. Attól, hogy a CNN mondta, a The Sun nem lesz hitelesebb, és így a te hivatkozásod sem. Más kérdés, hogy a CNN-nek legalább azt elhiszem, hogy van valaki, aki ezt mondta. Azt, hogy igazat mond-e, azt meg hagyjuk meg azoknak, akik közelebb vannak az esethez - persze ha azt mondják majd, hogy megbízhatatlan a tanú, vagy hamisan tanúskodott, akkor úgyis a libsi összeesküvésre fogod fogni, míg ha az derül ki, hogy tényleg ezt kiabálta, nekem nem fog fájni beismerni, hogy egy újabb terroristáról derült ki, hogy dzsihádista maszlaggal kábította magát, mielőtt gyilkolt.)

Nemfajtalan srác 2016.07.24. 17:05:37

@Sólyom Tomi:
Bár az agyad mint egy fekete lyuk, leírom hogy legalább mások számára árnyaljam a képet.

A lányok elleni pedofil akciók egy jelentős része még csak nem is pedofil és nem erőszak a hétköznapi fogalmak szerint. Egy 17 éves lány - beleegyezéssel történő - megcsöcsörészése csak jogilag számít erőszaknak. Egy ilyen csajnak lehet hogy jobb a felszereltsége mint az anyukájának, és nehéz volna meglepni bármi újdonsággal. A nők elleni pedofilai esetek jelentős részét ilyenek teszik ki, éppen ezért szállították le a korhatárt 14 évre Magyarországon, de más államokban van ahol még 16 vagy 18 évről szól a törvény. Amerikában - az idézett tanulmány ott készült - minden államban más a korhatár, ember legyen a talpán aki kiismeri magát

A buzik viszont rendszerint a fiatalabb, szexuálisan még nem érett fiúkat keresik, ami egyrészt undorító, másrészt komoly lelki zavarokat okozhat, hiszen tényleg éretlen fiúkról van szó, pont ezért szeretik őket

Nemfajtalan srác 2016.07.24. 17:24:48

@Afrika steht an der Elbe:
Nem minden részlet hallható tisztán a felvételen, érdemes elolvasni a leiratot ami több mint amit én mint amennyit meg tudtam érteni a lövöldözős fickó szavaiból. Lényeg, hogy akik lekiabáltak neki, azok mondják neki hogy nem német, mire fel ő meg töröknek mondja őket (ez kb. olyan lehet, mint itt a homofóbozás). Aztán odavágja hogy ő német, mire megkérdik hogy mitől német? Hát attól hogy itt született

Nekem úgy tűnik hogy akcentussal beszél, bár jól ismeri a nyelvet

Hogy most ettől német lenne? Csak rá kell nézni, oszt ítélje meg mindenki maga

www.focus.de/panorama/welt/bluttat-im-olympia-einkaufszentrum-das-ist-der-mann-der-den-attentaeter-von-muenchen-beschimpfte_id_5756877.html

Sólyom Tomi 2016.07.24. 17:27:17

@Nemfajtalan srác: Lassabban mondom, hátha te is megérted: buzi definíció szerint az, aki férfiakkal szeret szexelni. Aki éretlen fiúkkal szeret szexelni, az pedofil, nem buzi, mivel nem férfiakkal, hanem éretlen fiúkkal szeret szexelni. Tök mindegy, hogy van-e pöcse vagy nincs, nem férfi. Ahogy aki tehenet vagy emsét dug, az se heteroszexuális, pedig azoknak is van pinájuk. És én se leszek attól homokos, ha seggbe vagy szájba küldöm anyádat.

Persze egy kibúvód marad azért: ha elismered, hogy a "buzi" nem a (férfi) homoszexuálisokra vonatkozik, hanem általános szitokszó a számodra, ami alá minden betukmálható, aki neked nem tetszik. Akkor akár még azt is büszkén vállalom, hogy én is buzi vagyok, sőt: nagyon is remélem, hogy nem gerjedsz rám titokban, és nem azért játszod az értetlent.

Nemfajtalan srác 2016.07.24. 17:27:29

@Afrika steht an der Elbe:
Ezt a felvételt hallottam a CNN-en élőben én is. Azóta valahogy a háttérbe szorult a PC libsi sajtó útvesztőiben

Sólyom Tomi 2016.07.24. 17:29:16

@Nemfajtalan srác: Buzi pedofil libsi az, csak rá kell nézni. A semita beütésű akcentusa alapján galíciai zsidrás felmenői lehetnek, de persze basznak ezek fűvel-fával, lehet, hogy keveredett bele egy kis arab vér is.

Nemfajtalan srác 2016.07.24. 17:30:58

@Sólyom Tomi:
Attól, hogy buzi valaki még lehet esze, úgyhogy ezt ne is próbáld felhozni magadnak mentségként

Sólyom Tomi 2016.07.24. 17:33:32

@Nemfajtalan srác: Azt mondod, okos is vagyok? Te tényleg le akarsz szopni engem!

Afrika steht an der Elbe 2016.07.24. 17:58:53

@Nemfajtalan srác:
Azóta kiderült az is, hogy kamu a Breivik-szál:
"Dass auf dem Computer des Täters das Manifest der norwegischen Attentäters Breivik gefunden worden sei, stimme nicht."
www.focus.de/politik/deutschland/news-ticker-zum-amoklauf-in-muenchen-hermann-fordert-einsatz-der-bundeswehr-im-inneren_id_5757661.html

Hiába na, a libsik a kommunistáknál is többet hazudnak.

Sólyom Tomi 2016.07.24. 18:00:30

@Afrika steht an der Elbe: A magyarterroristákról is beszélj, libsi:

index.hu/kulfold/2016/07/18/a_felvideki_magyar_maffia_veres_titkai/

Vissza kéne zavarni a bevándorló fajtátokat Szibériába, ahonnan jöttetek.

Afrika steht an der Elbe 2016.07.24. 18:07:56

@Sólyom Tomi:
1.) Ők otthon vannak, kisköcsög.
2.) Te takarodj vissza kisbuzi, ahonnan jöttél. Vagy jött a szatócs nagyapád. De az gáz, mi? Mégiscsak jobb Pesten mint Kisinyovban. Na ugye. Akkor a pofádat befogod és megbaszod a kurva apádat te rasszista náci patkány.

Sólyom Tomi 2016.07.24. 18:10:12

@Afrika steht an der Elbe: Nem vagyok rasszista, de a magyarokat nem bírom. A vérükben van a terrorizmus, csak a vak nem látja az összefüggést a származásuk és a hajlam között. Persze nem állítom, hogy minden magyar terrorista, de bármelyikükből bármikor előtörhet.

Arrafelé pedig, kisköcsög, ahol ezek a terrortámadások történtek, mi vagyunk otthon, "kicsivel" több, mint ezer éve, amikor bevándoroltatok.

2016.07.24. 18:27:11

@Sólyom Tomi: harmadik, de úgy tűnik, még mindig jobban beszélem nálad.

Nemfajtalan srác 2016.07.24. 18:27:26

@Afrika steht an der Elbe:
Itt van egy újabb eset Németországból, úgy látszik minden napra jut már egy új. Bár egyelőre még nem találták ki hogyan hazudják el a bevándorlók újabb és újabb rémtetteit, tény hogy a fickó a képen nem néz ki valami ősgermánnak. Inkább illik rá amit az iráni srácra is mondtak: Kanake

index.hu/kulfold/2016/07/24/machetevel_oltek_meg_egy_not_stuttgart_mellett/

Sólyom Tomi 2016.07.24. 18:30:56

@Singer Varrógépértékesítő és orosz kémhálózat Kft: Tökös dolog ezt így kinyilatkoztatnod azok után, hogy épp most buktál meg a mutató névmások használatából. Bár tekintve, hogy nekem sem anyanyelvem, egyáltalán nem szégyellném, ha igazad lenne, de egyelőre fehéren-feketén ott a bizonyíték, hogy vesztésre állsz.

@Nemfajtalan srác: Miért nem húztok el egy magyargyalázó blogra innen a terrorizmusról fecserészni ahelyett, hogy itt égetitek magatokat az offtopik kommentjeitekkel? A cimbid - miután lebukott, hogy valójában libsi, akinek minden érve kimerül a rasszistázásban és nácizásban - már tanult a hibájából, és bekussolt. Kövesd szerintem te is a példáját, jobban jársz.

Lángharcos 2016.07.24. 18:36:57

Szép, hogy a vérig sértett, állítólagos hetero férfi kommentelők mindig a buzik seggével jönnek. Öööö, akartok ezzel valamit mondani, esetleg magatoknak bevallani?

eßemfaßom meg áll · http://tahobloggerek.blog.hu 2016.07.24. 18:56:58

Én arra tippelnék, hogy a szerző budapesti, és a városhatár táblán túl még nem járt ebben az országban. Viszont olvasott pár XIX.századi regényt

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2016.07.24. 18:59:54

@Lángharcos: oooooooooo
igen
mindenki buzinak szuletik, ha megis heterova valik akkoris latens buzi marad
/megnyugodtal?/

Sólyom Tomi 2016.07.24. 19:10:48

@hagyma: De most tényleg, miért érdekli a homofóbokat más férfiak púzója? Még ha nőkéről beszélnek folyton, hagyján, az csak nettó alpáriság, de most komolyan: ha engem taszít valami, folyton keresem az alkalmat, hogy róla beszéljek (és közben azon siránkozom, hogy ezt tolják folyton a képembe)?

Nehéz nem azt gondolni pár ilyen önkínzó, "undorodom tőle, de le se tudnék szállni a témáról" balekról, hogy amikor épp nem ilyen blogokon fröcsögnek, melegpornó site-okon downvote-olják a videókat. Nem látens homoszexualitásból - annál valószínűleg sokkal súlyosabb lelki problémáik lehetnek: tényleg undorodnak, és az undoruk újraátélése és újrakifejezése hajtja bele őket abba, hogy olyasmivel foglalkozzanak, amit nagy ívben kikerülhetnének, de hát akkor maradna a szaros, unalmas kis életük.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2016.07.24. 19:20:52

@Sólyom Tomi: az nem homophobia, he nem tamogatjuk a melghazassagot
plane nem az orokbefogadast
a csalad nalunk 1 ferfi 1 no es gyerekek /es sok hetero fogadna orokbe en alkalmaznam a pozitiv diszkriminaciot/
ez van
unjuk kicsit a melgfelvonulasokat is, mert nincs ertelme
jelzem a heterok szexualis elete sem tetszikha az utcan zajlik
mert semi kozomaz idegenek szexehez
ez nalam privat szfera
nem, nem a lukat vagok az asszony haloingen, hanem ez a kettonk ugye
mint sok minden mas
ettol fuggetlenyul eljenek bekeben egyutt a homoszexualis parok
es ennyi
java reszuk nem is akar gyereket amugy
leszbikus paroknal azert eleg gyakran elofordul

trinidadi tini Dani 2016.07.24. 19:32:13

@Quadanium: Nem lehet, hogy az asszonynak küldött puszit a fickó, csak te benézted? :D

J. Mutzenbacher 2016.07.24. 19:44:13

@hagyma: wow, akkor az elvált szülő gyerekkel az nem család?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2016.07.24. 20:01:07

@J. Mutzenbacher: termeszetesen csald /sokszor a koznyelv, foleg regebben, mikor meg kevesebb volt a valas, csonka csaladnak hivta/
termeszetesen a csaladalapitasra gondoltam
sajnos rengeteg a valas
de a CSALAD megis cask ugy epul fel, hogy 1 ferfi 1 no gyereke, unokak dedunokak stb.
nalam nem fer bele, hogy homszexualis alapokra felepuljon egy csalad
nem ertelmezheto, hogy most elmegyunk Bela nagymamhoz
egyuttelesukkel semi problemam

Sólyom Tomi 2016.07.24. 20:07:03

@hagyma: MInt feljebb kifejtettem, az utcán való kihívó viselkedést én sem szeretem, heterónál sem. Szóval ebben egyetértünk. Persze a melegek azért viszik az utcára, mert így akarják, hogy elfogadják a jogaikat. Szerintem rossz stratégia, de nem különösebben érdekel, legfeljebb nem megyek arra, ha épp felvonulnak.

Abban is teljesen egyetértek, hogy semmi közünk más emberek szexuális életéhez. Amikor egy meleg vagy leszbikus barátommal beszélgetek, ugyanúgy nem arra gondolok, mit csinálhat az ágyban, ahogy akkor sem, amikor heteró barátaimmal beszélgetek.

A házasság és örökbefogadás mondjuk már neccesebb. Én a hetero házasságnak se látom sok értelmét (kétszer nősültem és váltam, ami már jelzi, hog egyik kapcsolatom se lett attól jobb, szentebb vagy kikezdhetetlenebb, mert összeházasodtunk), úgyhogy nem is nagyon értem, miért erőltetik. Az örökbefogadás kérdésével viszont úgy vagyok, hogy alkalmassági alapon döntenék, és nem szexuális irányultság alapján. Számtalan családmodell létezik, az 1 férfi 1 nő és gyerekek csak egy ezek közül. Az elvált/özvegy szülők kérdése többször felmerült már, de beszélhetnénk a többnejűségről, vagy hogy ne legyen ilyen elrugaszkodott a példa: a sok helyen nálunk is teljesen természetes többgenerációs együttélésről, ahol a nagyszülők otthon nevelik a gyerekeket, amíg a szülők dolgoznak. A gyerekben fel sem merül, hogy a nagypapa titokban a menyét dugogatná (vagy ha mégis, ott gondok vannak). Ha a családon belüli szerepeket rendesen betöltik, miért akadna ki a gyerek azon jobban, hogy azonos neműekként szexelnek, mint azon, hogy különböző neműekként?

A kisgyerek - mikor felvilágosítják - már eleve hallott ezt-azt úgyis innen-onnan, és azért kérdez, mert nem tudja helyrerakni, hogy mi is ez. És azon éppúgy meg tud lepődni, zavarba jönni, nevetségesnek vagy épp undorítónak tudja találni, ha férfiak és nők mindenüket összedörzsölik, mert számára elképzelhetetlen, hogy ez jó lehet (ha meg látja/hallja is, pláne, mert a szex közbeni hangok számára bizonyos kor alatt kifejezetten ijesztőek).

Egyetlen komoly problémával kell szerintem az azonosnemű házasok gyerekének szembenéznie: hogy a homofób szülők gyerekei ki fogják csúfolni. Emiatt viszont nem az azonos neműektől kellene elvenni a gyereknevelés lehetőségét, hanem a homofóboktól, mert nemcsak a más gyerekét bántják azzal, amire nevelik a gyerekeiket, hanem a sajátjaikat is.

J. Mutzenbacher 2016.07.24. 20:09:12

@hagyma: tudtam, hogy a csonka család feljön :)
Szerintem amúgy ez a hagyományos családfogalom dogmatikus, és nincs mögötte a lényeg. Olyan, mint egy leltár: 1 db anya 1 db apa x db gyerek megvan=család. Minden más= minimum kérdéses.
Szerintem a család lényege valami olyasmi kéne, hogy legyen mint szeretet, támogatás, biztos pont a világban, nevelés - egy háztartáson belül élő emberek között. Mondjuk szerintem egy élettársi kapcsolatban élő pár is család, de elfogadom, hogy ezzel kisebbségben vagyok.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2016.07.24. 20:15:17

@Sólyom Tomi: jo,, akkor holnaptol tuntetek a tobbnejusegert
miert ne lehetne jogom hozza?
a hazassagot senki sem erolteti
ha van egy fefi es egy no aki hazassagra akar lepni /amivel nagyban egyetertek/ akkor tegyek meg
a homoszexualisak meg eljenek egyutt
jelzem itt is egyre tobb allamban engedelyezik
tolem mehet
cask nem ertek vele egyet
es ez igy is marad
a hazassaghoz, ahogy a gyerekhez is, normalis korulmenyek kozott 1 ferfi es 1 no kell, hogy kesobb mi tortenik az mas tortenet

amugy sokan ugy erezzuk, egyre kevesbe vagyunk egyenloek, mi, kereszteny feher hetero emberek
mindenki mas cirkuszol es elonyoket kovetel es kap
ez a most a fo iranyvonal
ez van
de nem esunk ketsegbe:)
volt is maskeppen, less is maskeppen

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2016.07.24. 20:18:01

@J. Mutzenbacher: ha az elttarsi viszony hetero es nem ket homo orokbefogadott gyermeke, termeszetesen elfogadott dolog regota, bar sosem ertettem, miert nem jo hivatalosan az anyakonyvvezeto vagy Isten elott osszekotni az eletuket
de ez maganugy
en
kizarolag a homohazassaggales gyerek orokbefogadassal nem ertek egyet
de ha nem egyetertesem ellenere a torveny megengedi...
felolem...
csask szamomra az sosem less hazassag

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2016.07.24. 20:19:50

@J. Mutzenbacher: ja felreertheto voltam
a homo elettarsi viszony is eleg hosszu ideje elfogadott

J. Mutzenbacher 2016.07.24. 20:22:54

@hagyma: meglepődtem, hogy így gondolod, mert régen olvastam a blogodat, és mindig azt hittem, hogy ha az ember látott már egy- két dolgot és átélt egy- két kultúrsokkot, nyitottabb lesz a világra és arra, hogy a milliárdnyi ember milliónyi módon bír boldog lenni(magamból kiindulva)
De persze tiszteletben tartom a véleményedet.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2016.07.24. 20:24:20

na ennyi mara mert 10 percent belul latens homo leszek
ez is milyen nagy talalmany
ha beszelsz roluk latens vagy
ez az onigazolas, hogy haha ocsisajt enbatran buzi vagyok, te meg cask latensen mersz
na megnezem mi tortent stuttgartban
valami latens iszlamista megint kaszbolt

J. Mutzenbacher 2016.07.24. 20:24:45

@J. Mutzenbacher: én is félreérthető voltam. A magamból kiindulvát arra értettem, hogy én is átéltem pár kultúrsokkot, nem arra, hogy meleg lennék :)))

Sólyom Tomi 2016.07.24. 20:31:28

@hagyma: Nem hemzsegtek a kommentjeidre a látens buzizások. Ezt azokra szoktuk mondani, akik seggekről meg farkakról fantáziálnak, és ezt meg is osztják velünk a kommentjeinkben. Persze elhiszem, hogy vannak, akik téged is lelátensbuziztak - ha ilyen hangot ütöttél meg akkor is, az őket minősíti, hogy nem voltak képesek normálisan válaszolni.

Én tiszteletben tartom a véleményedet, ha nem is értek egyet mindenben. Például a gyereknemzés hagyományos módja nem az egy férfi, egy nő felállás, hanem a mindenki mindenkivel próbálkozik, és aki sikeres, az viszi tovább az örökítőanyagot. Más kérdés, hogy a gyereket fel is kell aztán nevelni, és ezért erre ráépült a most hagyományosnak mondott családmodell. Ami viszont ismét csak nem hagyományos, teljesen múlt századi találmány, hiszen a gyereknevelés jellemzően a nagyob család közös feladata volt korábban. Abban persze teljesen igazad van, hogy a megtermékenyítéshez egyetlen nő petesejtje és egyetlen férfi hímivarsejtje kell, de azért a megtermékenyítés önmagában még nagyon messze van attól, hogy családnak és gyereknevelésnek nevezhessük...

igazi hős 2016.07.24. 20:53:10

@sírjatok: "a homokosok között több a pedó, ha az ezt alátámasztó adatokat figyelmen kívül hagyuk" Csak a matematikus szól belőlem: eddig nem írtál alátámasztó adatot. Ha Magyarországon férfiak fele ellop 1 forintot, és egyetlen nő ellop 10 milliószor egyet, akkor a te logikáddal a nők nagyobb részben tolvajok. Érted?
Egyébként az idézett 1-3% nevetséges alulbecslés (itt ugye elég nagy a látencia, ezért pontos adatok nincsenek, de valójában tízszer ekkora a becsült arány), hacsak nem a pedofilokra vonatkozik. Akkor egészen egybevág a Szentatya által mondott 2%-kal, csak ő a pedofil katolikus papok arányára mondta. (A félmilliós papság már elég nagy minta, hogy ugyanazok az arányok legyenek benne, mint a többségi társadalomban.)

MR3 Béla 2016.07.24. 21:30:13

@Sólyom Tomi:
Az írásaidból rég kiderült, hogy buzi vagy.
Persze az is, hogy faszfej.

MR3 Béla 2016.07.24. 21:31:08

@pamut:
Lehet, de legalább buzi nem vagyok, mint te.
Az is valami.

Sólyom Tomi 2016.07.24. 21:35:18

@igazi hős: "A félmilliós papság már elég nagy minta, hogy ugyanazok az arányok legyenek benne, mint a többségi társadalomban."

Azért az torzítja a dolgokat, hogy a félmillió pap szexuálisan és érzelmileg is elfojtásokkal küszködik, így nem lepne meg, ha jobban hajlanának arra, hogy perverziókban éljék ki a ki nem elégített szükségleteiket. Amit persze részben ellensúlyozhat a többségükben megtalálható elhivatottság és őszinte hitbuzgalom - de vsz. nem is közülük kerülnek ki a pedofilok.

@MR3 Béla: Persze, tudtuk eddig is, hogy ezt gondolod, és azt is, hogy remekül érvelsz az álláspontod mellett. Csak azt nem értem, mi tartott ennyi ideig, hogy ezt leírd. Várj csak - talán rám rántottál közben párszor?

Sólyom Tomi 2016.07.24. 21:35:59

@MR3 Béla: Ha ez az a dolog, amire a legbüszkébb vagy, kurva szar lehet neked.

Lángharcos 2016.07.24. 21:40:03

@hagyma: Tökéletes lenne, ha ezt állítottam volna. Olvasd el újra a kritikám, és tégy egy második próbálkozást.

pamut 2016.07.24. 22:16:55

@MR3 Béla: én se vagyok meleg, tudod a civilizált emberek nem buziznak és nem olyan sivár és szellemtelen a személyiségük hogy arra kénytelenek - jobb híján - büszkének lenni ami egy teljesen átlagos biológiai adottság, és aminek egyébként az ellentéte, a homoszexualitás sem szégyen.
ennyi erővel a hajad színére is büszke lehetnél, és kinézem belőled hogy az is vagy....

MR3 Béla 2016.07.24. 22:44:59

@pamut:
Nem meleg vagy, hanem buzi.

@Sólyom Tomi:
Jó, hát te meg arra lehetsz büszke egyedül, hogy anyád már nem büdös kurva, mert feltalálták a dezodort.
Rárántani esetleg te szoktál férfiakra, buzika.

MR3 Béla 2016.07.24. 22:45:48

@pamut:
Másrészt mi a faszt tudhat egy hozzád hasonló buzi a civilizált emberekről?

pamut 2016.07.24. 23:11:44

@MR3 Béla:
hehehe, annyira vicces az előemberi mélytahó meggyőződésed hogy ezzel a full primitív kocsma szintű beszólásaiddal bármit is elérsz vagy van bármi értelme is, már azon túl hogy magadat lejáratod :D

MR3 Béla 2016.07.24. 23:30:47

@pamut:
Nálad jobban nehéz lenne.
Vagyis inkább lehetetlen.

pamut 2016.07.25. 00:08:18

@MR3 Béla: hehehe, nagyon tetszik ez a pőre, önhitt tahóizmus :))
kérlek írj még valamit, tényleg ritkaság hogy egy ilyen kifejlett példányba akadok mint te, ne hagyd abba :DDD

MR3 Béla 2016.07.25. 01:34:36

@pamut:
Persze, hogy tetszik, hiszen mindig a létező legnagyobb tahót látod, ha a tükörbe nézel.

Sólyom Tomi 2016.07.25. 03:49:54

@MR3 Béla: Veled ellentétben én nem dicsekedtem ezzel, szóval nem ezzel büszkélkedem. Te vagy az, aki maga ismerte be, hogy a legnagyobb eredmény, amit elért az életében az, hogy (még) nem kúrta meg egyetlen buznyák sem. Drukkolok, szöszi, hogy így is maradjon!

funfun 2016.07.25. 08:26:08

Szintén "meggyőző" érv, nem lehet buzi, hiszen gyönyörű felesége, meg gyerekei vannak. Ezt az érvet nem-buziság bizonyításához is fel lehet használni, hogy mekkora sikerrel, más kérdés.

Vidéken talán azért kevesebb meleg, mert többen nagyvárosba (fővárosba) költöznek, hogy eltűnjenek.

A poszttal kapcsolatban az a kifogásom, hogy bár (helyesen) jogvédő a melegekkel szemben, ugyanakkor kirekesztő a vidékiekkel szemben. Ostobábbnak, egyszerűbbnek írja le, mint a városiakat. Azért egy falusi paraszt és egy városi munkás világképe talán nem annyira eltérő. A vidéki nem lehet lenéző szitokszó.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.07.25. 08:46:15

@J. Mutzenbacher:

"az elvált szülő gyerekkel az nem család?"

Nem az.

2016.07.25. 09:18:34

@hagyma: Mi a helyzet a mesterséges megtermékenyítéssel? Idegen nő petesejtjének megtermékenyítése, majd másik nő méhébe való beültetése? Esetleg a klónozás lehetősége? Eltekintve most a jogi vonatkozásoktól. A klónozott ember nem lehetne ember?
Tessék már kijönni a napfényre a konstanzi zsinat áporodott levegőjéről.

Mmarci 2016.07.25. 12:19:39

@hagyma: talán a fehér hetero emberek megkapnak minden jogot

Faszerkezet 2016.07.25. 12:24:28

Mellesleg érdekes kéárdés, hogy a melegeknek miben van kevesebb joguk mint a heteróknak?

csakférfi 2016.07.25. 13:31:43

@je suis chauve: honnan veszed hogy Te haladó egyéniség vagy? Csakmert toleràlod a buzikat?
EZT úgy hívják elnyompd a sajàt undorodat csakhohy megerősítsd a sajàt személyiségedetEz is egyfajta mentàlis gyerekkorból eredetezhető neurotikus tünet.
Az ember szeret elsősorban és gyűlül. Ezt akarod elfogadtatni hogy ne undorodjunk?
Ennyire nem vagy tisztában a jellemeddel?
mondjuk te nem undorrodsz a gyilkostól,rablótól?

2016.07.25. 13:59:53

@csakférfi: Ki engedte meg, hogy kérdést tegyél fel nekem te véglény?

Ballib cenzúrázók réme 15 2016.07.25. 14:11:40

A posztolót idegestíi, hogy vidéken kevesebb a meleg.
Saját betegségét és aberrációját próbálja kivetíteni, és azzal vígasztalja magát, hogy százszor annyi meleg van, csak elnyomják magukban.
Nos nincs.

Jóval kevesebb a meleg vidéken.
Ennek oka, hogy ott a devianciát nem tolják az arcodba, mint itt az Andrássi úton.
Hogy a betegséget betegségnek hívják, és tolerálják ugyan, de senki nem büszke a buzikra arrafele.
Mert nincs miért a devianciára büszkének lenni.

Ballib cenzúrázók réme 15 2016.07.25. 14:13:08

@funfun:

A liberálisoknál a buzik az elsők, és a többi deviáns, a vidék és a polgárság az utolsó.
Tudhatnád.

J.W. Booth 2016.07.25. 14:15:19

Érdekes írás, sok benne az igazság..
Gumicsont sok homofób seggfejnek

Orban VikTROLL 2016.07.25. 20:52:56

Ez a @Quadanium, szinte biztos, hogy egy olyan homoszexualis ember, aki a sajat melegsege miatt haragszik a melegekre. Nem tudja elfogadni, es azzal gyozkodi magat, ha utalja oket, akkor nyilvan nem lehet az.
Mikozben minnel jobban utalja valaki, annal biztosabb, ha maga is az.

Kunhallmi Agnes 2016.07.25. 20:59:00

Vidéken azért kevesebb a meleg, mert ott főlleg állatokkal csinálják, kecskével, lóval, disznóval, macskával.

2016.07.27. 09:49:54

@Kunhallmi Agnes:

A fajzatod minden bizonnyal, te még a fejedet is beledugod, ahogy így elnézlek ... Arrafelé, Erec pusztáin lehet, hogy ez a módi járja, de néked egy jó magyar paraszt bizony vasvellával hányná a béledet,

ám még trágyának se használna fel utána, mert nem enné meg azt a kenyeret, ami a rajtad nőtt búzából készülne. Amilyen sötét bunkó egy rohadék, kényszeres állat a magadfajta.

Vedd észbe, hogy a buzizmus akkor se lesz dicsőség soha, ha összecsináljátok magatokat az erőlködéstől, és az egyszerű, szegény emberek megalázásától, lenézésétől,

meg a kereszténységgel szembeni gyűlölethadjárattól. A pokol fattyai maradtok, bármit is tesztek, hogy a nyomorult szégyeneteket kikozmetikázzátok. Ti lesztek mocskosak tőle, örökre, ti büdös, aljas gazemberek.

És most még szelíd voltam.

csakférfi 2016.07.31. 11:33:10

@je suis chauve: A véglény az evolúció csúcs az ember ,aki szeret és fél,valamint intelligenciával rendelkezik.Képes a környezeteét a saját igényeihez alakítani.Ez evolóció vége.Ilyentén módon Te is véglény vagy.
Nem válaszolni illetlenség.
Avagy bunkóság.
Hogy legyen!
Amit neked szabad azt nekem is .Mivel egyformán vagyunk vélények.
:)

R/T 2016.09.01. 09:29:22

Bizonyára rossz környezetben élek (vagy csúnya vagyok), de még egy buzi se molesztált vagy küldött puszit az utcán, plane próbált felszedni. Állítólag van "nekik" egy radarjuk amellyel többé-kevésbé be tudják azonosítani ki lehet potenciális partner... Nem lehet hogy ezen akadt fenn egyik-másik indulatos kommentelő?
süti beállítások módosítása