Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Melegedő

Mit csinálnának a pasik, ha nem lenne ciki?

2017. február 19. - beccaprior

mit_csinal_3.jpg

Mostanában sokszor szóba kerülnek a hobbik egy-egy baráti beszélgetés alkalmával.
Az egyik férfiismerősöm például gipszvirágokat készít sutyiban, de be nem merné vallani a barátainak, mert attól fél, egyből lebuzizzák.
A nemi sztereotípiák nem csak azt határolják be, hogyan kell viselkednünk, de sok minden mást is. Mennyivel egyszerűbb lenne a világ, ha mindenki azt csinálhatná, ami örömöt okoz neki, és nem kellene azon agyalnia, mennyire ciki, ha nő létére hegeszt, vagy pasi létére szeret hímezni.
Kicsit körülnéztem a neten, vajon sokan szeretnének-e kipróbálni olyan dolgokat, amik nem felelnek meg annak a képnek, amit manapság elvárunk az adott nemtől.

Belefutottam egy roppant érdekes fórumba.
A poszter azt kérdezte a férfiaktól, hogy van-e olyan dolog, amit szívesen kipróbálnának, ha nem lenne túl nőies, vagy társadalmilag nem elfogadott.
A válaszokon lehet mosolyogni, meglepődni, vagy kiakadni, de mindenesetre nagyon érdekes, milyen szerteágazó válaszok születtek.

Vannak, akiket nagyon zavar a testszőrzet, elsősorban a fenekükön, és ha nem lenne ciki, akkor lézerrel örökre megszabadulnának tőle. Azt hihetnénk, a férfiakat nem zavarja a szőr, de kiderült, hogy nagyon is!

Vannak, akik a kézimunkát gyakorolnák, és nem csak abban az átvitt értelemben, amit manapság gyakran használunk. Szeretnének horgolni vagy kötni, de van, aki patchwork takarót készít, mert úgy gondolja, remek, személyre szóló ajándék, és jó kikapcsolódás.

mit_csinal_4.jpg

Sokan vannak, akik a női privilégiumnak számító kozmetikumokra kaptak rá. A feleségük arcpakolása, esetleg a fürdőgolyó, vagy a női parfümök hódolói lettek, és el sem tudnák képzelni az életüket ezek nélkül az apró, kényeztető dolgok nélkül.

A legérdekesebb viszont az, hogy sokan rákaptak a leggingsekre, miután kipróbálták, mennyire kényelmes.
Az egyik hozzászóló azt írta, most már megérti a feleségét, hogy minden adandó alkalommal leggingset visel. Csodálatosnak találják, hogy akár nadrág alá is viselhető, és komfortos melegérzetet ad. Azt hiszem, nagyapáink jégeralsói ismét divatba jöhetnek, csak ezúttal elasztikus változatban.

mit_csinal_5.jpg


Egy tanár azt kifogásolta, hogy nem ölelgetheti és veheti ölbe a kisgyerekeket, mert meggyanúsítanák, hogy pedofil, holott régóta bizonyított tény, hogy az ölelés és a testi kontaktus mennyire jótékony hatású. De neki csak pacsizni szabad, és megveregetni a gyerekek vállát. Valóban érdekes, hogy mennyire beskatulyázzuk a nemek szerinti viselkedést.

Az is ciki, ha férfi létedre te lennél a kiskifli az ágyban, bár a nők szívesen babusgatnak egy kétméteres pasit is. Bátorság!

mit_csinal_1.gif

Van, aki imádja a csillogó ékszereket, és sokkal többet viselne belőlük, ha nem szólnák meg érte. Az egyik hozzászóló ridikült szeretne, mert utálja, ha tele vannak a zsebei. A kommentek után elment, és vett egy férfi kézitáskát, remélem, boldog lesz vele.

Mivel manapság a férfinadrágok is teljesen szűk szabásúak, és egyre használhatatlanabb zsebekkel vannak ellátva, jogosan mondják a pasik, hogy KELL NEKIK EGY RIDIKÜL!

Az is érdekes, hogy a rengeteg hozzászólás és komment szinte mind arra bátorítja a férfiakat, hogy éljék meg a vágyaikat, tegyék, amihez kedvük van, és ne törődjenek a társadalmi normákkal, ne hagyják, hogy beskatulyázzák őket.

Sok férfi irigyli a nőket, amiért a sötét karikákat és a pattanásokat elfedhetik egy kis alapozóval, és ők is szívesen viselnének ilyesmit, ha elfogadott lenne. Azt hiszem, a következő évtizedben a kozmetikai ipar újabb robbanása a férfiaknak készülő sminktermékek lesznek, mint a kilencvenes években a színesbőrű nőknek kifejlesztett termékcsaládok.

mit_csinal_1.jpeg

Kétgyermekes, hetero pasi, szigorú, öltönyös, irodai melóval, aki lakkozza a körmeit. Azt mondja, ettől érzi magát teljesnek, és tesz arra, hogy mások mit szólnak hozzá.

Érdekes, hogy az élet szinte minden területén megvannak az íratlan szabályok.
Van, aki azt kifogásolja, hogy nem rendelhet gyümölcsös, édes italokat, mert azok csajosnak számítanak. És tényleg!

Nagyon sokan voltak, akik szoknyát viselnének. Volt, akinek személyes tapasztalatai voltak e téren, mások pusztán a nyári melegre gondolva szeretnék, ha elfogadott viselet lenne a férfiak számára is. Az idei kollekciókat elnézve, a tervezők már komolyan ráfeküdtek a témára.

mit_csinal_2.jpg

De természetesen a nők is kifejtették, hogy ők mit szeretnének.

Az illatok közül nekik például jobban tetszenek a férfias parfümök, bár szerintem az sokkal elfogadottabb, ha egy nő visel citrusos, kesernyés illatot, mintha egy férfi illatozik, mint egy rózsakert.

Vannak, akik férfialsót hordanak tanga helyett, mert sokkal kényelmesebbnek és biztonságosabbnak érzik a szoknya alatt is.

Mások szívesen elcserélnék a mosogatást a fűnyírásra, vagy akármilyen “férfias” házimunkára. (Érdekes, hogy az tök menő, ha egy nő tud szerelni vagy ért a kocsikhoz, de ciki, ha egy férfi tud és szeret varrni vagy kézimunkázni.)

mit_csinal_1.jpg

A hölgyek is szeretnének jó pornót nézni, de kifogásolják, hogy a férfiak nem elég fiatalok a legtöbb filmben. Ha rákeresel a tini kategóriára, általában ott is csak a lány néz ki iskolásnak, és egy öregedő, nem túl vonzó pasi farkalja. Szóval a ponróiparnak még lenne mit kiaknázni, de alig akad olyan, ahol sikerült volna eltalálniuk az átlagos nők igényeit.

És utoljára jöjjön az, ami engem a legjobban meghatott: sok férfi szeretne sírni. Nemcsak otthon, a négy fal között, vagy elmorzsolva egy-egy könnycseppet, hanem úgy, ahogy a nők tehetik. Nyilvánosan, taknyosan, teljesen elengedve magukat.
Én csak arra tudok buzdítani mindenkit, hogy tegye, amit a szíve diktál, mert lehet, hogy sokkal boldogabb lesz, ha nem másoknak akar megfelelni.

“Élvezd ki az apróságokat az életedben, mert eljöhet az idő, amikor visszatekintesz, és rájössz, hogy azok voltak az igazán nagy dolgok!”
Kurt Vonnegut

____________________________

Becca Prior - Író, blogger
Email: hello@melegedo.com

További cikkekért és érdekességekért kövess minket Facebook-on:

A bejegyzés trackback címe:

https://amelegedo.blog.hu/api/trackback/id/tr3112274367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.02.20. 13:15:16

Önmagában nem gond a furcsa hobbi.

Viszont aki függönyökről, abroszokról társalog, az szinte mindig homokos.

SJobs 2017.02.20. 13:16:36

Ratyi téma, sokan ki is akadnak az ilyeneken, de a férfi szoknya hatalmas pártolója vagyok én is. Kevés kényelmesebb ruhát tudnék elképzelni egy nyárni napon. Amúgy ha már itt tartunk, én pl jobban szeretem a női illatokat a tusfürdőkben mint a férfit. Nagyon unalmas, hogy mindig ugyanazokat az illatokat árulják a fasziknak. Most is valami kérmes női Fa tusfürdőt használok, de pl imádom a Baba illatait is. Egy hetero .

Terézágyú 2017.02.20. 13:24:13

Volt annak idején egy angol kalandfilm... ebben a főkommandós, Roger Moore kötögetett a kommandósközpontban, mert az megnyugtatta stb. :)

Usenka 2017.02.20. 14:01:14

Egy Férfi szőrős, tele energyvel, A Nő meg szép és törékeny.

Kreml propaganda osztály szófiai összekötő 2017.02.20. 14:01:27

@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: Tovaris birca! Az súlyos megszegése a munkafegyelemnek, hogy annyit késik, hogy a ballib vezértrollnak kell magát figyelmeztetnie a munka megkezdésére. Ha berepedt ánuszát ápolja, akkor jelentsen beteget!

sas70 2017.02.20. 15:38:55

A szoknyát én is bírnám, bár az arabok ruhája is tetszik a 40 fokban. Mondjuk egy tógát is el tudnék viselni.
Bár a zseb az biztosan hiányozna, tehát valami zsebes cucc kéne!

Ratyi Manó 2017.03.03. 23:53:25

a buzisság gyógyitható?
süti beállítások módosítása