Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Melegedő

Van-e élet a népszavazás után?

2016. október 04. - Juhász.Gábor

nepszav_1.jpgEgy érvénytelen szavazólap.

“Győztek a NEM-ek! Magyarország világosan kifejezte akaratát! Brüsszel nem telepíthet hozzánk migránsokat!”

Nagymamámnak körülbelül fél óráig tartott elmagyaráznom, hogyha 10 emberből 4 elmegy szavazni, és abból 3 NEM-re voksol, az attól még mindig nem a többség akarata. Akkor sem, ha a teljes udvari média ezt mondja.

Igen, a migránsos népszavazás érvénytelen lett, és ahogy azt sejtettük, ennek pont annyi következménye van, mintha érvényes lett volna. Valami azonban megváltozott.

Nézzük meg, mire számíthatunk a továbbiakban.

Nálunk, a faluban, most van az ebösszeírás, és ezzel egybekötve felmérik a portákat is, hogy van-e rajtuk be nem jelentett melléképület. Ez eddig egy teljesen szokványos dolog lenne. Ehhez önts hozzá egy doboz állami médiát, két kanál ostobaságot, végül egy csipet hisztériát, és máris megtudod, mi folyik itt, vidéken.

Valaki kitalálta ugyanis, hogy az önkormányzat azért nézi meg, kinek mekkora a háza, mert az Unió az üres szobákba migráns családokat fog telepíteni januártól. Ezt olyannyira felkapta a bőszoknyás helyi sajtó, hogy volt, aki bejelentette magához az unokáját! Az is elterjedt, hogy ha egy idős ember egymaga él a házában, akkor neki át kell adnia a szobáit, és csak a konyhában lakhat. Nagymamám aggódva ránk is telefonált, hogy bár most megnyerte a Fidesz a népszavazást (A tévébe azt mondták!), azért biztos, ami biztos, az öcsémet nem akarjuk bejelenteni hozzá?

nepszav_2.jpgEgy érvénytelen szavazólap.

A kormány több mint 15 milliárd forintot költött a kampányra (Drágább volt, mint a Britek Brexit kampánya!). Ebből a pénzből két és fél stadiont lehetett volna felhúzni, illetve 7 évig tudtuk volna ellátni azt az 1.294 embert, akit a (már jóval a szavazás előtt elvetett) Uniós kvóta szerint be kellett volna fogadnunk. Bár az összeg a sikeres népszavazáshoz nem volt elég, mégis maradandó nyomot hagyott az országon.

Soha nem gyűlölte a lakosság ennyire az idegeneket, és már rég nem volt ekkora rettegés a polgárok szívében.

Az, hogy mekkora valós veszélyt jelentenek ránk a migránsok, most ne firtassuk. Helyette nézzük meg, mekkora veszélyt jelent egy olyan országban élni, ahol a lakosság egy része konkrétan retteg mindentől, ami más, mint amit megszokott.

Továbbra is folyik a Határvadászok toborzása, hogy embereket vigyenek a határra. Vadászni. Fegyverrel. Emberre. Férfiakra, nőkre, gyerekekre, öregekre. Bár jelenlétükre a világon semmi szükség – a rendészeti munkát a honvédség és a rendőrség el tudja látni –, valaki mégis úgy gondolta, jó ötlet egy rakás frusztrált polgárt, fegyverrel a kezében kivezényelni.

Mi lesz, ha megszűnik a migránsválság? Akkor kikre fogják rászabadítani a felhergelt tömeget? Kiktől kell majd rettegni? Kiktől kell majd félteni a Hazát?

Eszemben sincs ötleteket adni, azt eddig is tudtuk, hogy van pár B-terv a kormány tarsolyában. Rettegést sem akarok szítani, nem is hiszem, hogy a jelenlegit lehetne tovább fokozni.

Csupán fel akarom hívni rá a figyelmet, hogy a migráns szó tetszőlegesen behelyettesíthető akár népcsoporttal, akár vallással, akár párttal, a kampány többi része pedig már úgy is készen áll.

J. Gábor

További cikkekért és érdekességekért kövess minket Facebook-on: 

A bejegyzés trackback címe:

https://amelegedo.blog.hu/api/trackback/id/tr3911764603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laurea 2016.10.04. 09:20:23

Igen, sajnos ez nekem is megfordult már a fejemben. Szeretném azt hinni, hogy én is csak azért félek amiért sokan a bevándorlóktól/menekültektől mert egy számomra érthetetlen, tőlem eszmeileg nagyon távol álló erőtől (kormány, szélsőjobboldal, halálfalók, stb) származik a vélt vagy valós fenyegetés. Hogy valójában 2016-ban, Európában vagyunk, és itt nem veszélyes melegnek lenni.

Neo07 2016.10.04. 16:34:07

Kedves posztoló, most sikerült szamárságokat írni. Nagymamád tudta helyesen, hogy aki nem megy el szavazni, az nem szavaz semmire sem. Nem szavaz Orbán politikája mellett, de nem szavaz ellene sem, nem szavaz az ellenzék politikájára, de ellenére sem szavaz. Ez hatalmas butaság amit a MSZP (a jelek szerint) nem túl nagy ésszel megáldott friss vezetője igyekezett elhitetni az emberekkel. Minden népszavazáson kb. ennyi a részvtételi arány, választásokon ennél általában több – bár a legutóbbi EP-választáson ennél 5 %-kal volt kevesebb. Akkor a hibás szoci logika alapján a EP-képviselők nem képviselők valójában, hiszen 65% otthon maradt... De te is tudod legbelül, hogy ez nem igaz. Aki nem megy el, az másokra bízza a döntést. Ha valaki tiltakozni akar, akkor erre az egyetlen lehetőség az érvénytelen szavazatok leadás, ez régóta így van.

Igen, érvénytelen, de csak jogilag: azt jelenti, hogy a parlamentet nem kötelezi a népszavazás eredménye. Ellenben nincs megtiltva, hogy figyelembe vehesse. Figyelembe is fogják venni, mert 3 millió ember akarata szól mellette.

Sajnos, Te is elhiszed az igazi gyűlöletpropagandát – a szocik és a szélsőlibsik hazugságait. Magyarország lakossága nem gyűlöl senkit, nem gyűlöli a bevándorlókat, csak azt akarja, hogy mi mondhassuk meg, ki jöhet be és ki nem, mert ez a nemzeti szuverenitás alapja.

Amikor ennél kevesebb szavazattal az EU-hoz csatlakoztunk, akkor szó sem volt arról, hogy bevándorlókat kell majd egyszer befogadnunk. A valódi menekülteket eddig is befogadtuk és ezután is be fogjuk fogadni. Az EU-s szerződésben csak a menekültpolitika szerepel, nem a bevándorláspolitika.

Biztos vagyok benne, hogy a határvadászok nem kapnak fegyvert. Kellenek, mert kevés a létszám.

Milyen valós veszélyt jelentenek a bevándorlók? Nem fognak beilleszkedni a társadalmunkba, ők fogják követelni, hogy mi, a befogadók integrálódjunk hozzájuk. Hidd el, ők nem lesznek toleránsak, ezt már sokszor bebizonyították.

Legfőképpen pont az LMBT-közösséggel szemben nem lesznek toleránsok... Ez nem zavar téged? (Még akkor sem lesznek toleránsak, ha az ö soraikban is van 5-10%-nyi buzi.) Tudod, hogy a magyar társadalom nagy része mennyire nem toleráns irántatok, hát még a muszlim bevándorlók a maguk intoleráns és elmaradott eszméivel még kevésbé lesznek...

Sajnos a migránsválság végét nemigen látni... Ebben benne vannak a nagyhatalmak is, ebben a felmelegedés miatti termőterületvesztés, és nem utolsósorban a túlnépesedés...

pamut 2016.10.04. 17:45:00

Mindenki tudja hogy ez politikai értelemben valójában egy bizalmi szavazás volt Orbánról. Ő azt hitte hogy hű de milyen furmányos hogy egy olyan kamukérdést tesz fel amire a többség úgysem válaszol mást mint ő szeretne, és akkor majd milyen szépe diadalt manipulál meg uszít össze magának. Erre a többség beintett oszt el se ment szavazni, érvénytelenné tettük a szavazást.
Hát így járt Orbán, megszívta.

Jakab.gipsz 2016.10.04. 17:52:46

@pamut: Te már megint hazudozol Pamut.

pamut 2016.10.04. 18:00:13

@Jakab.gipsz: Te már megint rágalmazol, hazudsz, karaktergyilkolsz, fideszbérenc.

sírjatok 2016.10.04. 18:02:31

"Csupán fel akarom hívni rá a figyelmet, hogy a migráns szó tetszőlegesen behelyettesíthető akár népcsoporttal, akár vallással, akár párttal, a kampány többi része pedig már úgy is készen áll. "

Csupán fel akarom hívni rá a figyelmet, hogy a jobbos szó tetszőlegesen behelyettesíthető akár népcsoporttal, akár vallással, akár párttal, a kampány többi része pedig már úgy is készen áll.

Még mindig rejtély számomra, miért érzi úgy a magyar meleg közösség, hogy Abdulékkal jobban jár.
www.washingtonpost.com/news/worldviews/wp/2016/06/13/here-are-the-10-countries-where-homosexuality-may-be-punished-by-death-2/

sírjatok 2016.10.04. 18:10:09

"Az, hogy mekkora valós veszélyt jelentenek ránk a migránsok, most ne firtassuk. "

És tényleg, miért ne?

Zsoltbacsi 2016.10.04. 18:21:12

@sírjatok:

Akit erdekel a kovetkezo linken megtalalja a 2015os hivatalos nemet belugyminiszteriumi kriminalisztikai statisztikakat.
MEg lehet nezni, aztan eldonteni, hogy hisztek-e meg az Amnesty International meg Tamas Gaspar Miklos es Papp Repa Kinga fele hazugsagoknak hogy semmivel sincs tobb bunozo kozottuk.

www.bka.de/DE/AktuelleInformationen/StatistikenLagebilder/PolizeilicheKriminalstatistik/PKS2015/Standardtabellen/standardtabellenTatverdaechtige.html?nn=51356

61es tablazat
62es tablazat ugyanez, csak szarmazasi orszagokra lebontva.

Lucifer Morningstar 2016.10.04. 18:40:20

"ha egy idős ember egymaga él a házában, akkor neki át kell adnia a szobáit, és csak a konyhában lakhat. "
Nagy problémája az országnak, hogy olyan emberek kapnak szavazati jogot, akik az ilyen baromságokat elhiszik. Még nagyobb problémája az országnak, hogy ezek halmaza és a fidesz rajongói bázisának halmaza fedi egymást.

Pöff 2016.10.04. 18:42:00

"Soha nem gyűlölte a lakosság ennyire az idegeneket, és már rég nem volt ekkora rettegés a polgárok szívében."

Miért is kellene szeretni a vadidegen csürhét, akik még a bűnözésen a szociális juttatások lenyúlásán kívül semmit nem tettek le a közös asztalra.
az meg hogy se papír sesemmi vadidegen, és mind január 1-én született és 17 éves...

"Az, hogy mekkora valós veszélyt jelentenek ránk a migránsok, most ne firtassuk. "
Miért ne firtassuk?

"Vadászni. Fegyverrel. Emberre. Férfiakra, nőkre, gyerekekre, öregekre"
Majd mikor a migráncsok rád vadásznak, majd akkor megérted mi az a határvédelem.

"Bár jelenlétükre a világon semmi szükség"
te aztán már csak tudod, ott vagy a határon, rendfokozatod és képesítésed van erről.
Jah nincs...fotel libsi a 3. kerületben

"Mi lesz, ha megszűnik a migránsválság?"
Jelen állás szerint csak ma 6000 migránst halásztak ki a tengerből.

Semmi esély arra hogy csökkenni fog az elkövetkezendő években, SEMMI!
Sőt csak erősödni fog.

"Akkor kikre fogják rászabadítani a felhergelt tömeget?"
Ha kérdést nem teszünk fel. Mivel nem történt meg.
És tudod egy felhergelt tömeg van itt úgy hívják ómigráns cigány...lincselés nem egyszer történt már.

tudod mikor az MSZP DK behazudja hogy nincs semmilyen betelepítési kérdés, aztán múlt héten megszavazták Brüsszelben a korlát nélküli betelepítést.
MEg a "demokratikus" Junker és Shulz azon örvendezett Hétfőn, hogy húhh de jó hogy érvénytelen lett a szavazás...

Akkor nem hazudok, ha azt mondom minden Igen, érvénytelen és lusta disznó nem elmenő...egy potenciális hazaáruló.

Neo07 2016.10.04. 18:48:00

@Lucifer Morningstar: A hírek szerint Németországban megtörténtek ezek a csúfságok. Őslakos egyedülálló nénik, ki a lakásból, de ízibe, helyükre sokgyerekes migránscsaládokat költöztettek...

Dr. Courtsier Boobsoff 2016.10.05. 00:15:56

Hajjajaj!
" 10 emberből 4 elmegy szavazni, és abból 3 NEM-re voksol, "
a 3 a 4-nek hanyad része? Vagy a buzik elvből tagadják a matematikát?

"egy olyan országban élni, ahol a lakosság egy része konkrétan retteg mindentől, ami más, mint amit megszokott."
Csak kibújt a beszari homokos a zsákból :)
Na jó, csak vicc volt, de ettől még átlátszó volt a kéjes előjáték, amit addig leírtál.
Értem én, hogy a fehér-hetero-cisz-férfiak ellen valahogy természetes szövetséges a nő, a homokos, még a gyerek(!) is, de hogy a kurva migráns is? És ő ezt tudja?
Már csak azért kérdezem, mert a csúf gonosz cisz-fehér-hetero-férfiakkal szemben épp az ő kulturájukban szokás a te fajtád leöntése benzinnel és némi terpentinnel, majd közepes morajlás mellett a tested élve elégetése. Szerintem ők ciszebbek-fehérebbek-heteróbbak nálunk és nem szívesen közösködnének veletek.

"Mi lesz, ha megszűnik a migránsválság? Akkor kikre fogják rászabadítani a felhergelt tömeget? Kiktől kell majd rettegni? Kiktől kell majd félteni a Hazát?"
Itt pedig épp a buzi igyekszik izgatni, lázítani? Te kiáltasz farkast, mint valami kurucinfó?
Azt hiszem ezt hívják radikális liberalizmusnak: "béke lesz és egyetértés, ha beledöglötök is!"

"Csupán fel akarom hívni rá a figyelmet, hogy a migráns szó tetszőlegesen behelyettesíthető akár népcsoporttal, akár vallással, akár párttal, a kampány többi része pedig már úgy is készen áll."
Faszság, Gáborom, nagy faszság. Te magadat félted, meg hogy sor kerül a buzikra is.
Nos elárulom neked, hogy amíg cisz-fehér-hetero-férfiak maradnak hatalmon Európában, nem kell félned. Azon túl viszont az egész olyan, mint az eseményhorizont: senki se tudja, mi lesz.
PErsze ti, meg Steinerkristóf és a libsik magát a kánaánt vizionáljátok, amint a határok megnyílásával muszlim programozók és orvosok tízezrei szinte azonnal, még zuhanyt se véve mennek egyből felvenni a munkát, hogy derék módon hozzájáruljanak a cisz-fehér... által a béka segge alá küldött magyar GDP-hez.
Az emberek túlnyomó többsége azonban nem hisz ebben. Szerintem is sokkal nagyobb a kockázat bennük, mint bárminemű potenciál.
Nekem nincs gondom azzal, hogy te másként látod, de azzal igen, hogy hazudozni igyekszel egy amúgy eleve elbaszott választásról. Nem, nem 5 millió ember szavazott úgy, ahogy te szeretnéd magyarázni, hanem ők nem szavaztak sehogy. Nem tartoznak együvé veled.
süti beállítások módosítása