Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Melegedő

Meleg kisokos #12

2016. október 02. - Melegedő

Hitler Németországához hasonlóan, Mussolini Olaszországában sem tűrték meg a homoszexualitást. Itt azonban talán az ország földrajzi adottságai miatt –, nem táborokba, hanem egy szigetekre deportálták a melegeket.

A Tremiti-szigetek legnagyobbikát, San Dominot jelölték ki erre a célra. Bár a vidék festői, a helyszínen mégis borzalmas állapotok uralkodtak. Nem volt áram, sem folyóvíz, a deportáltak közül pedig többen meghaltak az elégtelen táplálkozás és a leromlott egészségügyi állapotuk miatt. Este nyolc után kijárási tilalom volt, a hálótermeket pedig őrök felügyelték.

Sokaknak mégis a szigetre deportálás hozta meg a szabadságot. A konzervatív, vallásos társadalom által lenézett és kirekesztett emberek végre felvállalhatták magukat. Ott senki nem nézett rájuk rossz szemmel, sőt, lehetőségük nyílt kapcsolatot létesíteni egymással.

Többen sírásban törtek ki, mikor a II. világháború kitörésekor felszámolták a tábort. A lakók ezt követően házi őrizetbe kerültek, és a rezsim bukása után is szembe kellett nézniük a társadalom megvetésével.

A bejegyzés trackback címe:

https://amelegedo.blog.hu/api/trackback/id/tr2711759307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása