Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Melegedő

A szerző válaszol

2016. szeptember 23. - Melegedő

szines_m.jpg

Miután megosztottuk veletek szeretett grafikonjainkat, lássuk, mi történt az elmúlt egy hónapban a komment szekcióban!

Nagy örömmel látjuk, hogy rengeteg a visszatérő olvasó, a kommentek színvonala pedig továbbra is megszokott szinten mozog (“Mocskos buzik ÁÁÁÁÁÁÁ”). Központilag nem szeretünk beleszólni a kialakult vitákba és beszélgetésekbe, mivel mi is izgalommal olvassuk, hová lyukad ki végül a történet, most viszont olyan lesz, ami eddig még nem volt.

Mivel bizonyos kérdések újra és újra felvetődnek, a szerzők ezúttal személyesen is válaszolnak rájuk. A teljesség igénye nélkül szemezgettünk hát néhányat a hozzászólások közül, és ezt a szokást a jövőben is szeretnénk havi szinten megtartani.

Jó olvasást kívánunk! :)

mildi - kellene blokkolási lehetőség a kommentelőkre

J. Gábor - A Melegedő szándékosan nem blokkol senkit a komment szekcióban. Az alapfilozófiák szerint mindenkinek hagyunk lehetőséget a kibontakozásra. A vélemények ütköztetéséből születő párbeszéd hasznos dolog, és ha a végére nem is egyeznek ki a felek, mi akkor is remekül szórakozunk! :)

**********************

histar - CSak azzal van bajom, mikor többnek és jobbnak képzelik magukat. Ha melegnek lenni 100% genetika és 0% környezet, akkor ki lehet mondani, hogy hibás a genetika.
Evolúciós szempontból a reprodukciós képesség alapvetés, míg a melegek a saját preferenciáik mentén ugye képtelenek utódot nemzeni. Akkor meg légyszi nem mondjuk, hogy melegnek lenni jobb…

Becca P. - Senki, egyetlen szóval sem mondta, hogy melegnek lenni jobb! Ezt is maximum egy homofóbtól hallhattad. Ha jobb lenne, nem dolgoznánk napi 10 órát azért, hogy egy ilyen blogot vezessünk. Ha csak azok “normálisak”, akik képesek a reprodukcióra, akkor az összes meddő férfi és nő selejt?

**********************

Nagy fasz vagy te Válasszunk - Ez valami új alapítvány, vagy most érkezett pénz, hogy naponta van ez a blog az indexcímlapon? És minden napra jut valami buzitéma. Ki a fasz fizet ezért, és miért?

J. Gábor - Mi csak pár írástúltengéses egyén vagyunk, a világhatalom átvételével viszont még várunk, amíg három hónaposak leszünk. Fizetni sajnos még mindig senki nem fizet, de ezt a problémát már jeleztük a Galaktikus Buzológiai Szövetség felé. Ha megtörtént az utalás, mindenkinek veszünk majd egy szivárványos nyalókát.

**********************

rókarege - Az van, hogy bizonyos testrészek nem rendeltetésszerű használata undort kelt, különösen ha férfiak csinálják. Az aktust valójában nem kell a szemünkkel látni, az undort egy szokatlan szituáció (férfiak csókolóznak, ölelkeznek), szokatlan inger is kiválthatja.

Becca P. - Nos, amíg a hetero férfiak egyik kedvenc része a szexben az anál, addig a testrészek rendeltetésszerű használatáról nem velem kell vitatkoznod:)
A “férfiak csókolóznak, ölelkeznek” csak akkor lehetne ok az utálatra, ha ezt kellene nézned. De amíg ugyanúgy viselkednek, mint egy “normális hetero pár”, akik csak átölelik, megpuszilják egymást, addig nem kellene többet foglalkoznod velük, mint azzal, hogy a barátod felesége imádja, ha uborkát dugnak a popsijába.

**********************

val - "Miért tiltja a Biblia a homoszexualitást?" Ha nem vagy keresztény, akkor nem mindegy az neked? Egyébként pedig sokkal inkább a muzulmánoknál kellene kutakodnod, hogy miért kövezik őket halálra például? Ugye. Vagy, hogy miért akasztják fel őket? Az alanyok vallásától függetlenül, ugye. De lehetne sorolni a kivégzési formákat. Ennek pedig már csak azért is aktualitása van, mert a migránsok elsöprő többsége mohamedán. De ez nyilván nem probléma, az annál is inkább, hogy a Biblia tiltja a buzulást. (Darwin.)

J. Gábor - Mivel Magyarország hagyományosan a keresztény kultúrkörbe tartozik, ezért akkor is hatással van rám a többség által elfogadott hit, ha én magam nem is vagyok vallásos. De ne izguljatok, hamarosan a többi vallás hozzáállását is meg fogjuk vizsgálni, így a muzulmánok is sorra kerülnek.

**********************

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang - A melegjogi mozgalmak a pridedal és a gendertematikával kontraproduktív performanszok, amiknek a lényege már rég nem az elfogadtatás, hanem a polgárpukkasztást is túlhaladott önszórakoztazása a szubkultúrátoknak.
A kérdésem a következő:
A gendermozgalom elvei szerint egy 175 cm magas fehér férfi megkövetelheti, hogy két méter magas hét éves kínai kislánynak fogadja el a társadalom, így beiratkozhat egy általános iskolába, és használhatja a leány wc-t.
Megkaptad a választ, hogy miért növekszik a homoszexuálisok elutasítottsága.

Becca P. - Attól, hogy buziblogot vezetünk, nem jelenti azt, hogy minden irányzattal egyetértünk a melegmozgalom berkeiben. A nickneved pedig elnyerte a Hónap Nickje címet!!

**********************

Chris Lamb - Gabeszkám! Kezdesz rájönni hogy "kellemesebb" a pofon a náciktól,mint a muszlim öngyilkos merénylő bomba robbantása a buzi vonagláson?

J. Gábor - Ha már kérdezed, én akkor lennék a legboldogabb, ha a nácik és a vallási fanatikusok egymással meccselnék le a világnézeti vitájukat.

**********************

Ad Dio - Semmi bajom a melegekkel.
Betegségként tekintek rá, aminek alapja lehet genetikai vagy épp pszichés. Ezek egyikéről sem tehet a meleg ember. Ráadásul ez nem gyógyítható állapot. Olyan mint a színtévesztés vagy épp a törpe növés. Együtt érzek velük, megértem a nehézségeiket és a magam részéről egy csomó ügyüket támogatom (pl. házasságkötés).
Nem fogadom el azonban, hogy ugyan olyanok volnának, mint a heteroszexuálisok. Épp ezért néhány ügyben - pl. örökbefogadás - azt gondolom, hogy a rendellenességük handikepet jelent.

Becca P. - Tisztelem az álláspontodat, és örülök, hogy néha értelmes emberek is reagálnak a cikkeinkre. Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy akkor szerinted a fogyatékkal élők se vállaljanak gyereket? Van egy ismerős házaspár, mindketten vakok. Két látó gyermeket nevelnek. Velük mi legyen?

**********************

karandash - Díjat adni azért, mert valamilyen beállítottságú? Ha a heteroszexualitást nem díjazzák, akkor a homoszexualitást se kellene. A teljesítmény már szart se ér.

Becca P. - Ha nem vetted volna észre, lassan mindenhol, mindent díjazunk. Ezt hívják amúgy pozitív megerősítésnek. Ha egy adott csoport kitüntetheti azt, aki valamiben a legjobb (hónap dolgozója, legjobb ALDI háziasszony, stb), akkor miért fáj, ha a melegek is kiosztanak pár elismerést?
Arról nem beszélve, hogy itt épp a kimagasló teljesítményt díjazzák, hisz egy általánosan homofób közegben kiállni magadért nagyon is az. Próbáld ki valamilyen formában, hogy egy elutasító csoportban harcolsz a véleményedért, és utána mondd, hogy ez nem nagy meló! :)

**********************

eßemfaßom meg áll - a heterofóbia mennyivel jobb mint a homofóbia?


J. Gábor - Többeknél is felmerült, hogy amennyiben mi kiállunk a melegjogok mellett, akkor heterofóbok vagyunk. Ők nyilván abból indulnak ki, hogy a melegeknek attól lesz több joga, ha elvesznek a heteroktól. Mindenki megnyugodhat, attól hogy a melegek házasodhatnak és örökbe fogadhatnak, a heterók ezt ugyanúgy megtehetik, ahogy korábban is. Nem mellesleg, szeretjük a heterókat! A szüleim is azok. :)

**********************

rozsomák - a cikk írója beccaprior valóban. Regisztrált két napja, egyetlenegy hozzászólása : ez a cikk.vagyis ordas kamu. A cikk írója bizony a bloggazda, csak most más néven.

Becca P. - Már itt jelezni akartam, hogy hanyag vagy, mert a bemutatkozásom volt az első posztom, de nem akartalak zavarni a szakértésben, mikor te nyilatkozol a nők nevében.

**********************

rozsomák - Nézd haver...
Én olvastam az első ide írt posztodat - ezt ott meg is jegyeztem, hogy augusztus 28-án posztoltál először.
Ma ehhez képest van egy augusztus 27-i posztod is - utólag, ahol bemutatkozol elvileg.
De 28-án még nem volt meg, ez biztos.
Ezt megmagyaráznád ? Mert ez elég hiteltelenné tesz téged.

És veled együtt az összes ellenőrizhetetlen felmérésedet is.
Mert azok is annyira lehetnek hitelesek nagyjából, mint te.

Becca P. - Mivel még mindig nem hagy nyugodni a téma, elmondanám, hogy nem vagyok meleg férfi, és azért készítettem a kérdőívet, mert kíváncsi voltam, hogy nálunk, ma, ebben az országban mennyire állják meg a helyüket a külföldi felmérések adatai. Amit a “Mire gerjednek a nők” című cikkben írtam, az akkor is így van, ha egyeseknek nagyon fáj. Bár ezt nem teljesen tisztán értem, hogy miért váltott ki ellenérzéseket belőletek. Tényleg nem...

**********************

bElannaTorres - jó hogy írtad ezt a kényszerhomokosságot, (engem nem zavarnak a melegek gyors leírom ne vedd támadásnak) viszont az valószínűleg csak a hímeknél van.

J. Gábor - Ha éltél már vidéken, akkor biztosan láttad, hogy a kakas nélkül maradt tyúkok egy idő után egymást “hergelik” (városiaknak: rárepülnek a másik hátára és párzást imitálnak). Szóval nem, a kényszerhomoszexualitás a fogságban tartott állatok és emberek esetében is, mindkét nemnél jelen lévő jelenség (egyébként engem sem zavarnak a heterók, te se vedd támadásnak ;))

**********************

Tisztességes Természettudomány - Mindjárt én is írok egy szakértő cikket a melegek lelkivilágáról.

Becca P. - Várjuk szeretettel! Még mindig szerzőket keresünk.

Ennyi lenne, egyelőre. Aki kimaradt, ne búsuljon, látogassatok el hozzánk továbbra is, és dobjátok fel napjainkat kommentekkel! :)

Holnap belevágunk a következő hónapba! Velünk tartani nem kötelező, de továbbra is melegen ajánlott. ;)

A Melegedő csapata 

További cikkekért és érdekességekért kövess minket Facebook-on: 

A bejegyzés trackback címe:

https://amelegedo.blog.hu/api/trackback/id/tr6911737091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tableno 2016.09.23. 16:57:28

Megint csak annyit tudok mondani, remekül csináljátok, csak így tovább! Külön respekt azért, ahogy az agresszív homofób kommentelőket kezelitek (humorral és meglepő empátiával). Kemény csávók/csajok vagytok! :)

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.09.25. 01:05:43

@tableno:

KIcsi csillag, ez a homofób jelző már kezd annyira elcsépelt lenni, mint a náci kártya. Hovatovább mindenkire rásütitek, aki - bár nem utál benneteket - nem tapsikol nektek. Így aztán annyira inflálódik a homofób szó, hogy jelentését veszti.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.09.25. 01:13:53

Becca P.:

Szxerinted mennyire etikus önrendelkezésre képtelen embereken (pl. gyerekek, szellemi fogyatékosok) emberkísérleteket végezni?

samtron 2016.09.25. 09:25:33

A "meleg" szó már foglalt.
Hőmérsékletet jelez.
A homoszexualitás nem hőmérsékleti kérdés!

Tilos a hőmérsékletet jelelölő "meleg" szót homoszexuális értelemben véve használni.
Arra már vannak más szavak, például a "buzi".
Ha valaki a "buzi" szót pejoratívnak tartja, akkor a homoszexuális "közösség" találjon ki rá valami új, praktikus szót, mivel a "meleg" szó már foglalt.
A "meleg" melléknév hőmérsékletet jelöl.

Andre1bp 2016.09.25. 12:02:30

@samtron: tilos? Tudtommal szolasszabadsag van bolsikam.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.09.25. 12:14:20

@samtron:

Nekem sem tetszik a meleg szó ilyen értelmű használata, de nyelvi ill. nyelvészeti szempontból abszolút rendben van. Mindennapos eset, hogy szavak új jelentéseket kapnak. Ha egy adott szót a nyelvi közösség felkarol, használni kezd az új értelmében is, akkor bizony az a szókincs részévé válik.

Pl. a németben a schwul szó használatos, de a "die warmen Brüder" szókapcsolatban a meleg szó is előfordul ilyen értelemben - noha önmagában a warm szót nem gyakran használják a homók megjelölésére.

tableno 2016.09.25. 12:31:45

@Kovacs Nocraft Jozsefne: jogos az észrevétel. Ezentúl az ostoba seggfej kifejezést fogom használni. Amúgy hetero vagyok, csak hogy megtaláld a megfelelő sértéseket...

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.09.25. 16:55:28

@tableno:

Nem sértegettelek, így árnyakra lövöldözöl. Egyébként meg totál nem érdekel a nemi irányultságod, mi közöm hozzá? Nem ismerlek, nem is akarlak megismerni. :)

tableno 2016.09.25. 17:31:05

@Kovacs Nocraft Jozsefne: aha, tehát a "kicsi csillag" megszólítás az őszinte vonzalom jele volt! Akkor puszika, cuncimókus! ;)

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.09.25. 17:31:48

@tableno:

Pusszancs neked is a cuki pofikádra. :D

Ratyi Manó 2016.10.24. 16:02:32

Mocskos buzik ÁÁÁÁÁÁÁ
süti beállítások módosítása