Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Melegedő

Mire gerjednek a nők?

2016. szeptember 20. - beccaprior

mire.jpg

Előző, nagy vihart kavart cikkünk arról szólt, miről hazudnak a nők az ágyban. Mivel férfi olvasóink részéről közfelháborodás övezte állításainkat, megkérdeztük a hölgyeket a szexuális szokásaikról.
Íme a kérdőívünkre kapott válaszok, amikből minden kiderül!

Nézzük tételesen!

Mennyi szexre vágyik egy nő?

Nem tévedtünk, a nők rengeteg szexre vágynak. A válaszadók több mint fele napi szinten vágyik rá, sőt, 23% a napi több aktusra szavazott! 36% megelégszik a heti két-három alkalommal, de ennél kevesebbet csak tízből egy nő tart elegendőnek!!

giphy_3.gif

Orális szex

A nők imádják a szájukba venni partnerük péniszét, és egyáltalán nem undorodnak az ondótól. A hölgyek fele zokszó nélkül lenyeli, és az sem zavarja őket, ha hüvelyi aktus után kell a szájukba venniük.

Tíz nőből hat kifejezetten szereti az aktus ezen részét, és a maradék négy is megteszi.
A viszonzás – vagyis a nyalás – is nagyon népszerű, de ezúttal meglepő eredményt kaptunk, mert a kitöltők több, mint 50%-a nem első helyre rangsorolta be (amikor kedvencet kellett választaniuk), még akkor sem, ha ugyanennyien szinte csak a csiklójuk izgatásával jutnak el a csúcsra.

Orgazmus

Kiderült, hogy tíz nőből három képes hüvelyi és csiklóorgazmusra is. Ez nagyszerű szám, de ne feledjük el, hogy a nők majdnem fele akkor is a klitorisz izgatásával szokott kielégülni!!
Tíz nőből kettő jut el a csúcsra minden szeretkezés alkalmával, és még 50% nyilatkozott úgy, hogy általában sikerül, de nem mindig. Ami sajnálatos tény, hogy nagyon magas (30%) azoknak a száma, akik ritkán, vagy egyáltalán nem élvezik a szexet. Van hová fejlődni!
A hüvelyi aktus ideális hosszát negyed órára becsülték a legtöbben, és alig akadt valaki, aki fél óránál többet várna el. Azt viszont az urak figyelmébe ajánlanám, hogy ennél kevesebbel csak tíz nőből egy elégszik meg!
Meglepő, hogy nagyon sokan (majdnem 70%) képes a sorozatorgazmusra, csak van, akinek a partnere nem alkalmas arra, hogy többször a csúcsra juttassa.
A nők valóban megjátsszák az orgazmust, akkor is ha friss a partner, akkor is, ha tartós kapcsolatban élnek. Az egyetlen örömhír, hogy ritkábban, mint gondoltuk.

Amit nagyon fontosnak érzek, az az, hogy a hölgyek állítása szerint, a színlelt orgazmusok több mint fele (!!!) azért van, mert úgy érzik, a partnerüket zavarná a tudat, hogy nekik nem volt kielégítő a szex. Van aki azt gondolja, az ő szégyene, hogy nem élvez el. Uraim! Tessék kommunikálni a lányokkal, szex közben is!!

s-06338d2a775055d2748b0af4723e3d8f3a7454c0.gif

Jöjjön a favorit, a spriccelés!

A nők 5 %-a képes bármikor spriccelni, szintén ennyien partnertől és alkalomtól függően, és 40% szívesen kipróbálná. (Igen, a spriccelős orgazmus tanulható, bár nem mindenkinél idézhető elő. Felesleges újabb kommentáradattal operálni, inkább olvassanak utána, és gyakorolják a partnerükkel. Sokkal többen képesek erre, mint bárki is képzelné. És igen, akkor is nagyrészt csak pisi ;) )

Nézzük a pózokat!

Szexuális forradalom ide vagy oda, még mindig a misszionárius póz vezet! Második helyre került a lovagló póz, és a dobogó legalacsonyabb fokára a misszionárius póz 2.0 verziója került, vagyis, hogy a partnerük a nyakukba tolja a lábukat. A kutyapóz kicsivel maradt csak le, de a többi testhelyzet között már szinte egyforma a megoszlás, és nagyon kevesen szavaztak rájuk.

Nem a méret a lényeg?

40 %-nak nagyon fontos, és ugyanennyien állítják, hogy nem lényeges. De abban teljesen igazunk volt, hogy a nők figyelmesek ebben a témakörben, hisz a férfiak egy részének nagyon fontos ez a kérdés. Szóval, tíz nőből csak egyetlen egy vallja be a partnerének, ha alulméretes, és még egy megpróbálja szépen körülírni a problémát. Ez azért döbbenet!

Anális szex

Az anális szex senkinek sem a kedvence a válaszadóink közül, és 10% alatt van azok száma, akik tényleg kedvelik a szex ezen részét.
25% undorodik tőle, és csak 5%, aki kipróbálná, de még nem volt rá alkalma.
A nők fele nyilatkozott arról, hogy szexuális életének része az anális aktus,de alig akad, aki utána hajlandó szájába venni a partner péniszét.
(Itt azért megjegyezném, hogy a legtöbb férfi szereti és elvárja, de azért pfujj büdös buzik, fartúrók...)

cb1_3.gif

Mi a nők kedvence a szexben?

Nos, a válasz nem meglepő: 41% a hüvelyi aktust favorizálja. Az előjáték, simogatás, becézés végzett a második helyen, harmadik pedig a 69-es póz (vagyis a közös orális kényeztetés) lett.

Kiegészítő adatok:

Minden nő maszturbál, általában hetente egyszer, függetlenül attól, hogy kapcsolatban él, vagy sem.
A nők 60%-a szereti az ujjazást, van, aki csak így képes eljutni az orgazmusig, és tízből két nőnek ez a kedvenc része!

Válaszadóink heteroszexuális nők voltak.

A kifejtős kérdésekben sok érdekes információhoz jutottunk, következő cikkünkben ezekből adunk majd ízelítőt!

Becca Prior

 

További cikkekért és érdekességekért kövess minket Facebook-on: 

A bejegyzés trackback címe:

https://amelegedo.blog.hu/api/trackback/id/tr4411730737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rozsomák 2016.09.21. 15:06:58

Nézd haver...
Én olvastam az első ide írt posztodat - ezt ott meg is jegyeztem, hogy augusztus 28-án posztoltál először.
Ma ehhez képest van egy augusztus 27-i posztod is - utólag, ahol bemutatkozol elvileg.
De 28-án még nem volt meg, ez biztos.
Ezt megmagyaráznád ? Mert ez elég hiteltelenné tesz téged.

És veled együtt az összes ellenőrizhetetlen felmérésedet is.
Mert azok is annyira lehetnek hitelesek nagyjából, mint te.

Papírsárkány 2016.09.21. 16:29:36

"Miről hazudnak a nők" poszt után a "megkérdeztük a nőket" kérdőívre alapozni némileg mókás :)

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2016.09.21. 16:53:56

A poszt lényegében rendben is van. @Papírsárkány: megjegyzése találó. :-)) De nem feltétlenül igaz, mert nem tudjuk a két "interjúsorozat" készítésének módját. :-D

A nő hazudik, mert a partnere nyugalmát fontosnak tartja, de a férfi is hazudik, csak neki sokkal nehezebb a végeredménnyel csalnia. Pedig, hölgyeim, a férfi a nő elégedettségét is megpróbálja szolgálni. Hagyjuk most a tapló férjeket és feleségeket, beszélni arról érdemes, aki jót szeretne a másiknak.

Fogadják el a másiktól morgás nélkül, ha ő önkezű segítséget vesz igénybe, akár rendszeresen. Akár a férfi is. Végül is a testi-lelki kielégedettség a cél, nem? Nem kellene akkora ügyet csinálni abból, hogy egy kisebb orgazmushoz is szükség lehet rásegítésre. Ha a kapcsolat sok éves, akkor szerintem ez mindenkinél így van, ez egyszerűen így megy, és ettől még elöntheti a feleket a legmélységesebb szeretet a másik iránt. Csak ezt szokás letagadni. Kár.

Ha a férfinak a nő okozta stimulálás nem (mindig) elég, akkor a nő ölelje, simogassa, kényeztesse őt, és a többit bízza a férfira, aki imádni fogja ezt. A nőnek ez épp elég önbizalmat adhat.

A férfitól pedig odaadásra, gyengédségre, türelmességre van szükség. Fáradtan, mindössze egy pihentető elélvezésre vágyva ez nehéz. Belenézni egy pornóba, ami legalább a férfi kedélyállapotát frissíti kicsit, ne legyen bűn. Az csak inger. A férfi nem azt a nőt kívánja, hanem bármelyiket, és ha a nő ott van mellette, és látszik rajta a kívánás, akkor a férfi végül őt fogja kívánni. Szeretni.

Tulajdonképpen a megértés a kulcsszó. Ennyi.

Weißkopf 2016.09.21. 17:13:46

"Válaszadóink heteroszexuális nők voltak." Ugyan mennyi? 5? 50? 500?

2016.09.21. 17:43:32

Androssz, szerinted tehát az normális és nincs azzal semmi baj, ha x év házasság után a nőnek kell egy kis rásegítés saját maga álltal, a férfinek meg egy kis pornónézés, csak a ráhangolódás végett. Hát szerintem meg ez oltári nagy baj, valamit nagyon rosszul csináltok. A következő stádium a naptárba való időpontok bejelölése lesz, csak szólok.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2016.09.21. 18:00:20

@Hortenz: :-) Amikor majd a házasságod harmadik évtizedét kezded taposni, elkezdesz újra gondolkodni ezen a poszton. A negyedik évtizedben pedig veszel egy naptárat.

Papírsárkány 2016.09.21. 18:14:10

@Androsz: Arról a nemről beszélünk, aminek nem elhanyagolható százalékára rá kell szólni, ha ideges, hogy egyen, mert annyi önismerete nincs, hogy felfogja, az éhség miatt van... mit tippelsz, mennyire képesek szavakba önteni vagy kiválasztani, mi is jó nekik ténylegesen?

Borzasztó Károly 2016.09.21. 18:14:52

Hova jutott ez a világ, hát ne már, hogy a nők is élvezzék a szexet, milyen marhaság már ez!

]{udarauszkasz 2016.09.21. 18:17:54

En aug 27 randiztam. 8 eve, most a holgy a felesegem.

anyahajókabinajtóhajtogató 2016.09.21. 19:12:18

ráírok az exeimre a fészen aztán fosok ide én is egy ilyen baromságot

rozsomák 2016.09.21. 19:41:23

@Weißkopf: hát majdnem 50 volt , de inkább 13.

Azok egy része férfi volt, aki nőnek adta ki magát - 11 - a fennmaradó kettőből egy a posztoló - aki szintén férfi - és még egy igazi nő, a Juci.
A Juciról tudni kell, hogy mindenre válaszol, arra is amit nem tőle kérdeznek.

Tehát igenis reprezentatív volt a felmérés.

csakférfi 2016.09.21. 19:43:32

@Androsz: Már néhányszor felvetettem ezen poszton a fenntartásaimat.
Lássuk be egy buzi oldalon hetero szexről agyalni kissé békétlenség szülő.
Na de tényként megkérdeztek valahány hölgyet -talán az ismerettségi körűkből-vagy találomra országos reprezentatív felmérés készült?
Mert ez egyébként hazugság és ferdírtés kategória.

Meg is jegyzi gúnyosan "(Itt azért megjegyezném, hogy a legtöbb férfi szereti és elvárja, de azért pfujj büdös buzik, fartúrók...)"
Tehát gyaníthatólag a heterókkal szemben érzett kisebbrendűségi érzelemvilág a buzik részéről,oka a blognak.

ollóztam egy mai posztból.
Ez számomra elfogadhatóbb és hitelesebb , mint a köcsögök szívatása a heterók irányába.
"Nem kell mindenre bólogatni! A jó párkapcsolat 9 szabálya"
-
-1. Mindkét fél szilárdan áll a saját lábán, autonóm személyiségek.

2. Érzelmileg őszintén kommunikálnak egymással, képesek a saját elképzeléseik alapján igent vagy nemet mondani a másiknak.

3. Mindketten kérhetnek a másiktól.

4. Mindketten beismerik, amit tettek vagy tesznek és felelősséget vállalnak ezekért.

5. Mindketten megtartják ígéreteiket.

6. Figyelmesek és hitelesek.

7. Mindkettőjüknek szabadságában áll véleményt mondani arról, ami történik velük.

8. Mindketten támogatják a másik vágyait, tehát versengés helyett együttműködnek.

9. A problémákra együtt keresik a megoldásokat, és azokat kihívásként értelmezik.

Vagyis ezek az alapok és utána jöhet a sex.Ez az ideális mindennapi együttélés.
Mivel ha nem jó a szex akkor a házasságot 80%-ban a válás felé viszi.
HGa jó a sex akkor a 20%-ot számít a mindennapi együttélés szempontjából.
Azaz ha ezen poszt felderíti és igaznak állítja a "kutatását" akkor az azért van mert a megkérdezettek döntő többsége nem harmonikus kiegyensúlyozott párkapcsolatban él.
Mint ahogy a köcsögök sem.

Marty Mcfly 2016.09.21. 19:47:27

ez a mai 17 évesek szexuális szokásait írja le-akik pornón nevelkednek, és az nekik az alap. semmi köze a "normális" nöi szükségletekhez...

mákospacal 2016.09.21. 20:36:28

Hány éves nők voltak?
Kapcsolatban / házasságban? Hány éve?
Szülés előtt / után?
40 éves kor alatt / utána?
A kapcsolati játszmák elkezdődése előtt / után?

És ezekhez hasonló "apróságok"

Gyanítom, hogy mind a 6 nő :D 23-27 év közötti, gyermektelen és max 2 éves kapcsolatban élő, vagy friss kapcsolatos személy lehetett.... már ha egyáltalán léteznek...

Tisztességes Természettudomány 2016.09.21. 21:32:28

Mindjárt én is írok egy szakértő cikket a melegek lelkivilágáról.

rozsomák 2016.09.21. 22:16:15

@csakférfi:
Szia drágám..
Hadd kérdezzem meg tőled... ugye te vagy az, aki 50 évesen, egy rossz házasságból kilépve és belépve egy ragyogó kapcsolatba, ahol azóta is leledzel, szóval leledzve ebben a gyönyörű kapcsolatban, szóval te vagy az, aki azóta is folyamatosan valami párkapcsolati vagy szexblogba írogatsz, a nap bármelyik órájában, mert annyira fenséges kapcsolatban vagy a mostani pároddal, ahogy előadod sokszor..

Értem én, kedves fijam, értem én a te kapcsolatodat, hogy bármelyik nőt is megkúrnád, akit a szemeiddel látsz a blogokban, ahova írogatsz.
Szóval te vagy az..
az 50-es pasi, aki szerelmes a mostani párjába, de szívesen dugna akárkivel, akinek pinája van.

És amikor kiderül, hogy egy pasi az, aki női néven írogat, azt hogy dolgozod fel ? Kivered és kész ? és onnantól hajtasz egy másik női nevet ?
Vagy hogy folyik ez nálad ?

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2016.09.21. 22:41:47

Már megint elkerült egy rakás pattanásos, gyomorbeteg agglegény. Emberek, ugye azért néha előfordul, hogy a tiétektől eltérő vélemény valamiről nem borít ki benneteket ilyen hisztis módon?

Aki a szexet még sexnek írja, annak ne adj kölcsön, mondta boldogult ükapám.

@Papírsárkány: Igen, arról a nemről, amelynek egészen fura dolgai vannak, teljesen érthetetlenek és logikátlanok, sírni kezdenek, amikor nevetni lehetne, néha nevetnek, amitől nekünk sírni támad kedvünk, és nem ismerik az égtájakat, az utcákat csak a boltokról tudják megkülönböztetni. :-)) De ettől még a maguk kezdetleges nyelvén érzékletesen és pontosan elmondhatják, hogy mi az amit szeretnének. Időnként el is mondják, amitől sírni támad kedvünk. :D

@csakférfi: "Lássuk be egy buzi oldalon hetero szexről agyalni kissé békétlenség szülő."

Szerintem célszerű lenne a posztot olvasnod, nem a blog tematikáját. Egyébként miért ne lehetne néha valami másról írni? Sőt, ha már homárokra koncentrálunk, őket is érdekelheti a "másság". Ha te csalódott vagy, mert idetérve heteró témát találtál, hát azon nem tudok segíteni.

2016.09.21. 23:17:49

Androsz, a 22. év már a harmadik évtized. Én ugyan nem adom ki magam, de ennél sokkal jobb megoldások is vannak, mint a "naptármódszer".
De egyébként ez nem ítélkezés csak vélemény. Amiről te beszélsz az számomra ugyanolyan, mint a guminő meg a vibrátor. Ha egymást erre használja két ember, hát tegyék, ha ez mindkettőjüknek megfelel. Mindenki azt tesz a testével, amit akar.

recommented 2016.09.22. 00:33:35

Hányan töltötték ki? Mert baromira nem mindegy, hogy nyolcan vagy nyolcvanan (ami szintén nem reprezentatív minta, hiszen egy speciális témájú blog olvasói közül kerülnek ki).

Espada Rodelero 2016.09.22. 01:34:58

Ti mit tettetek meg az index vezetőségének, hogy minden kis fossal, amit tudományos igényességgel hoztatok a világra, fent vagytok a blogajánlóban?

within 2016.09.22. 06:18:33

@Marty Mcfly: én 36 vagyok és én is pornón nőttem fel.. semmi köze hozzá.. emberi intellektus kérdés

within 2016.09.22. 06:19:22

Remek cikk! De ilyet sokan tudnának írni :(

csakférfi 2016.09.22. 07:57:40

@rozsomák: Buzi vagy, vagy köcsög?
Ki a tökömnek képzeled magad hogy rámvetíted az ormótlan agyatlan ökörségeidet?
Ezt tanította neked apád?
Ki a vihart érdekel te majom hogy Te mit képzelsz rólam.
Az állításaid nem állják meg a helyüket.
Nem verem ki te buzi ,mivel a kapcsolati referenciám a szerelem és a békés egymásmellett élés.
úgy hívják te állat hogy boldog házasság.
Hírből ismered?
Megvalósítani azt nem.
Csak köpködsz .Te köcsög.Mégis mit hiszel??
Baszd szájba anyádat !
Ha férfi lennél és ezt személyesen tetted volna meg a szemembe.
Ma már nem élnél kicsim.

csakférfi 2016.09.22. 07:59:46

@Androsz: Öcsém, csalódott a faszom!
Te is kezded?
A tematikája a posztnak mendemondákra épül.
Ráadásul tele van ferdítéssel
Na cső!

Huffnágel Pista · http://www.huffnagelpista.com 2016.09.22. 09:01:15

@csakférfi: @Androsz: @Papírsárkány: @Espada Rodelero: @recommented: @rozsomák:

A SZÜRKE ÖTVEN ÁRNYALATÁNÁL NEM IS KELL MEGGYŐZŐBB BIZONYÍTÉK ARRA, HOGY LELKE MÉLYÉN MINDEN NŐ SZUBMISSZIÓRA, BEHÓDOLÁSRA, IZGALMAS MEGALÁZTATÁSOKRA ÉS EGY CSIPETNYI NEMI ERŐSZAKRA VÁGYIK
www.huffnagelpista.com/a-szurke-otven-arnyalatanal-nem-is-kell-meggyozobb-bizonyitek-arra-hogy-lelke-melyen-minden-no-szubmissziora-behodolasra-izgalmas-megalaztataso.html

Csicska mind!!!! :D :D :D :D :D

Treff Bubi 2016.09.22. 09:14:13

"És minden orgazmust színleltem!" (Frank Drebin)

parazita666 2016.09.22. 09:35:26

Azt kéne vizsgálni, hogy a gazdag férfiakkal és a szegényekkel mennyi orgazmust tudnak elérni.

Egyébként a nagy farokra elsősorban a nők tekintenek státusszimbólumként. A férfiak számára ennek megvan az árnyoldala. Habár nem kell 10 milliókat költeni menő autókra, a szexuális tevékenységek lehetőségeit leszűkíti (mélytorok, análszex, stb.).

Plumper_ 2016.09.22. 10:11:02

én arra vágyom, hogy ne olyan legyen a nő, mint egy darab fa. ez jellemző a mai fiatal bulákra. te mindent, ő semmit. és ne kelljen órákig nyalogatni, mert elhányom magam. a magömlés pedig időben jön! akkor, amikor elélvezek!

Fenehorizont 667 2016.09.22. 10:19:29

"(Itt azért megjegyezném, hogy a legtöbb férfi szereti és elvárja, de azért pfujj büdös buzik, fartúrók...)"

Itt nem a fartúráson magán van a hangsúly, hanem azon, hogy az a far egy szőrös férfisegg, vagy egy női segg. Ez kurvára nem mindegy - de gondolom ezt a cikkíró is tudja, tán nem olyan ökörbarom, hogy ne; csak gondolom beteges konformizmusában akart egy kis trendi homofóbozást benyomni, azzal lehet eladni manapság a felvilágosult blogokat - menekültsimi meg a rasszizmus mellett, természetesen.

ueszti 2016.09.22. 10:35:25

@Marty Mcfly: Totál egyetértek! Írom ezt 30 éves nőként.

ueszti 2016.09.22. 11:10:25

@Huffnágel Pista: Te miért másztál ki anyádból egyáltalán? Látszik, hogy csicskáztatva voltál egy nő által, ezért érzed a késztetést a kő kemény férfiasságod illúzióját felhasználva feminista gyűlöletet szítani. Erre a hozzászólásomra most pedig vissza fogod írni, hogy a hülye picsa micsoda feminista hozzászólást írt, mert ha ezt nem tennéd meg, akkor a kis kukid lekonyulna a nadrágodban.

Espada Rodelero 2016.09.22. 11:28:47

@ueszti: Pistának valóban vannak problémái, ezt mindenki tudja, látja, de ettől még a feminizmus(és a vele természetszerűen szövetséges homokos lobbi) akkor is A sötét oldal. Pista nem tehet arról, hogy ilyen lett, de arról sem, hogy néha véletlenül vannak valid meglátásai. Ahogy mondani szokás, az álló óra is a pontos időt mutatja napjában kétszer is...

A fenti kommentek egész sora teljesen logikus és komoly kérdéseket feszeget, melyek rávilágítanak a poszt hiteltelenségére, érdekeltségére. Önmagában nem csak a "homofób-fób" kiszólások miatt problémás, hanem a felmérés részleteinek nem ismerete miatt is.
Ha csak abba belegondolsz, hogy a megállapításai alapján minden(sic!) nő imádja adni az orális szexet, akkor a gyakorlatban mégis miért van annyi szopni nem hajlandó nő?
Hibahatár, mi...?
Lássuk be, hogy a poszternek előbb voltak meg a kezében az eredmények(az "ítélet", lásd. Tanú c. film) és ehhez kreált egy megfelelő mintát és egy megfelelő felmérést.

Az egészből annyit kell megállapítani, hogy a melegek is csak annak a statisztikának hisznek, amit maguk hamisítottak...

ueszti 2016.09.22. 11:39:13

@Espada Rodelero: A korábbi Pistának szóló hozzászólásom nem áll összefüggésben a jelen poszttal. Abban egyetértek, hogy ez az egész írás egy hatalmas kábítás, amivel csak félrevezetik a férfiakat. Amúgy is teljesen felesleges általánosítani. Meg kell kérdezni az illetőtől mit szeret és mit nem, aztán vagy elfogadja a másik fél, vagy nem.

burke 2016.09.22. 11:51:33

Seggből szàjba!!
A jövő pinàja a segg!

Espada Rodelero 2016.09.22. 12:45:40

@ueszti: Az az igazság, hogy nem hiszem, hogy volt férfi, aki komolyan vette az írást. Igazából nem is nagyon értem, hogy a poszter mit akart elérni.
Miért szaporodtak fel ennyire a kizárólag nőket mentegető posztok? Olvastál bármit is az elmúlt egy évben, ahol a nők kötelezettségeit firtatták?
És azt hiszik, hogy ezzel jót tesznek a nőkkel?
Miért nem magyarázzák el nekik, hogy csak ők tudják megerősíteni a hüvelyizomzatot, hogy hüvelyi orgazmusuk is legyen, más nem tudja. Miért jobb az, hogy ha nincs orgazmusod, nyugodj meg, az kizárólag a férfi hibája?
És ma ez folyik mindenhonnan, meg a fat-acceptance, szőrős láb, viselkedj nyugodtan férfiként, mert YOLO...

Pista a magyar internet Kamasuka-ja. Tisztelem, hogy utolsó töltényig harcol, de nevetek rajta, mert a puska fából van, tölténye sosem volt...
Átérzem a fájdalmát, de ettől még a MGTOW csak a feminizmus ellenpólusa, explicit nőgyűlölet, nem az igazság útja.

csevely 2016.09.22. 13:16:27

@ueszti:
" Meg kell kérdezni az illetőtől mit szeret és mit nem, aztán vagy elfogadja a másik fél, vagy nem."
Valahol itt van az igazság. . . .Esztikém.
Csakhogy a cikkben szereplő felmérés szerint még az orgazmussal is hazudnak a nők!
Több mint felük, csak azért, hogy megdicsőüljön a pasijuk!

Its_me 2016.09.22. 14:08:09

@Huffnágel Pista:
A SZÜRKE egy ember által kitalált történet egy azaz 1 db nőre, nehogymár abból általánosítsunk..

Gabor Jeges 2016.09.22. 17:00:14

@Huffnágel Pista: Hát, nagy szerencséje van Paulának, hogy Mézga Gézához ment feleségül és nem hozzád.

Zsuzsi25 2016.09.22. 18:03:09

@parazita666: Teljesen felesleges lenne ezt vizsgalni, ugyanis a noknek az elsodleges az, hogy az utodjainak megfelelo kornyezetet, egzisztenciat, es genetikai allomanyt biztosizson...nem pesig az, hogy lepedoakrobata e avagy sem

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2016.09.22. 18:12:44

@rozsomák: @mákospacal: @Weißkopf: Ha a posztoló kijelentené, hogy Orbán Viktor köztudottan szétlopta az országot, és készül a királyság kikiáltására, akkor is ilyen dühödten kutatnátok a kijelentés megalapozottságát?

mákospacal 2016.09.22. 19:02:48

@Androsz: dühödten? miről beszélsz?

Michael Phelps (törölt) 2016.10.04. 01:02:51

@csakférfi: maga meleg?

Erdő Péter (törölt) 2016.10.04. 01:04:13

A nőt jól seggbe kell rakni, attól élvez ordítva

Haloperidol 2016.10.09. 22:34:07

Bazdmeg, csakis egy hülye picsa tudja összehasonlítani a hetero anális aktust egy buzinak a seggbebaszásával.
Fingod nincsen a hetero férfiak lelkivilágáról....
süti beállítások módosítása