Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Melegedő

Meleg kisokos #10

2016. szeptember 18. - Melegedő

A szakállas, tülkös sisakot viselő, bárddal hadonászó, barbár vikingekről nem feltétlenül a tolerancia az első szó, ami beugrik az embernek. Holott, a vikingek közel sem voltak annyira barbárok, mint hihetnénk. Fejlett társadalmi rendszert tartottak fenn, kiterjedt kereskedelmi hálózatuk pedig behálózta a vizeket Észak-Amerika partjaitól egészen a Fekete-tengerig. Rendszeresen tisztálkodtak, amit a korabeli Európai felfogás erkölcstelen dolognak tartott. Nemi életük igencsak szabados volt, több feleség mellett ágyasokat is tartottak, de ha rájuk tört a szükség, állatokon is kiélték vágyaikat. A homoszexualitásban semmi különöset nem találtak, bár a passzív fél gyakran volt rosszízű tréfák célpontja. Rendszeresen előfordult, hogy egy falu feldúlása után nem csak a nőket, hanem a férfiakat is megerőszakolták, bár ennek oka elsősorban a megalázás volt, nem az “élvezet”.

 

Több istenük, így például Loki is biszexuális. Egyik legkedveltebb mondahősük, Grettir, a kalandjai során szexuális viszonyt folytatott szűz lányokkal, papokkal, apácákkal, földművesek fiaival, illetve tehenekkel és borjakkal is.

A bejegyzés trackback címe:

https://amelegedo.blog.hu/api/trackback/id/tr3011718215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bircaman maxval szerkesztő · http://bircahang.org 2016.09.18. 10:15:27

Valamint a Télapó és a Húsvéti Nyúl is gyakran huncutkodtak férfiakkal, ez kimaradt a cikkből. Ja, s Füles Mackó is homoklobbista volt!

Renee Le Renard · http://senkisehivta.blogspot.hu/ 2016.09.29. 02:06:49

Következetesen nagy betűvel írjátok, hogy európai, pedig kis betűvel kell. (kampf.index.hu/beli.htm)

Grammar nazi karlendítés.
süti beállítások módosítása