Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Melegedő

Intézetben felnőni “szopás”

Pedofil nevelők kontra meleg szülők

2016. szeptember 09. - Juhász.Gábor

intezet_1.jpg

A cikk eredeti címe az lett volna, “Hogyan tanítsunk 9 éves kislányokat orális szexre?”, de aztán mégsem. Ettől függetlenül a továbbiakban két olyan esetről fogok írni, amik egyaránt borzalmasak, embertelenek, mégis tökéletesen megmutatják, mi történik ma Magyarországon az állami gondozásba kerülő gyerekekkel.

Az egyik ügy alig pár napja robbant ki, miután öt intézetis tinilány öngyilkossági kísérletet követett el, csak hogy végre szabaduljanak a mindennapos szexuális zaklatástól, amire a nevelőik kényszerítették őket.

A másik történet egy leszbikus párról szól, akik örökbe akartak fogadni egy egészségügyileg problémás, roma kislányt, aki senkinek nem kellett. Miután túljutottak minden teszten, és alkalmasnak találták őket a feladatra, oda is ítélték nekik a gyermeket. Aztán két hét elteltével, mindenféle indoklás nélkül mégis elvették tőlük.

A tovább gombra csak az kattintson, aki bírja gyomorral.

Gyanítom, senkinek nem mondok újat azzal, hogy intézetben felnőni szar dolog. Köztudott, hogy a nevelőotthonból kikerülő fiatalok jelentős része megreked a társadalom legalján. Sokan már az intézetben töltött évek alatt mindenféle balhékba keverednek, drogügyletektől a prostitúcióig. Segítséget csak a legritkább esetben kapnak, hiszen a velük foglalkozó állami szervek is eleve menthetetlennek könyvelik el őket.

Persze, hallani sikersztorikról, és vannak olyan intézmények, ahol valóban odafigyelnek a gyerekekre, de sajnos hazánkban egyáltalán nem ez a jellemző.

A legszomorúbb mégis az, hogy bár tisztában vagyunk azzal, mi történik, a társadalom jelentős része mégis úgy gondolja, inkább rohadjanak meg a gyerekek az intézetekben, minthogy buzik neveljék fel őket.

intezet_2.jpg

“Játékért, édességért, több zsebpénzért nevelőket elégítettek ki a gyerekek egy magyarországi otthonban” – írja jogvédőkre hivatkozva a Bors, azt állítva, hogy az ügy összes bizonyítéka a birtokában van.
A név nélkül nyilatkozó fiatalok egyike szerint, egy kilencéves kislányt a nevelők tanítottak meg arra, hogyan kell szájjal kielégíteni egy férfit. A nevelők már rutint szereztek abban, hogyan kerüljenek közel az árva, félárva gyerekekhez, hogy szexhez jussanak.” - írja a HVG.

Jogvédők azután tettek feljelentést, hogy öt fiatal került kórházba, négyen gyógyszertúladagolással, az ötödik pedig felvágott erekkel. Mint mondták, bármit megtettek volna, csak hogy végre kiszabaduljanak az otthonból.

“A szexbotrányban érintett kicsik 9-10, a nagyobbak 13-15 évesek.” - Index.

Azóta kiderült, hogy az egyik kislányt teherbe is ejtette a nevelője.

intezet_1.png

De mindezek a szörnyűségek eltörpülnek ahhoz képest, amiket egy meleg családban kellene elszenvedniük ezeknek a gyerekeknek! Például… Lehet, hogy valaki ki fogja nevetni őket, amiért két apukájuk, vagy anyukájuk van. Esetleg a szomszéd néni rosszallóan fog ciccegni, valahányszor találkozik velük. Úgyhogy teljesen jogos, inkább keféljék meg őket 10 évesen! Mennyivel jobban járnak!

Valószínűleg így gondolták azok a pécsi “szakemberek” is, akik inkább visszadobták a csaknem kétéves cigány kislányt a többi közé, mikor megtudták, hogy leszbikusok nevelnék fel. Elég nehezen esett le nekik a tantusz, ugyanis Adrienn eleve a párjával együtt indult neki az örökbefogadási procedúrának, és sem a környezettanulmány során, sem máskor nem titkolták el, hogy melegek.

Aztán, mikor már minden papír rendben volt, elkészült a gyerekszoba, szereztek gyermekorvost, védőnőt, és már hetek óta ők gondozták a kis Natit, egyszer csak megjelentek náluk az EMMI emberei, majd mindenféle indoklás nélkül elvették tőlük a kicsit.

Egyértelmű volt, hogy nettó homofóbia áll a háttérben, holott a törvény kimondja, hogy “az örökbefogadásnál tilos a szexuális irányultság alapján kizárni valakit”.

Mint később kiderült, a hatóságok egy olyan gumitörvény alapján intézkedtek, amit kifejezetten a homoszexuálisok szopatására találtak ki. A jogszabály szerint, az örökbefogadásnál előnyben kell részesíteni a házaspárokat (akik nyilván csak heterok lehetnek) az egyedülállókkal szemben. Mindez persze csak azután jutott eszükbe, hogy a szenvedélybeteg édesanyától született, egészségügyileg problémás kislány senkinek nem kellett.

o-gay-dad-honey-maid-facebook.jpg

Nem tudom, hány tanulmánynak kell még születnie arról, hogy semmi káros hatása nincs a gyermekekre, ha meleg szülőknél nőnek fel, vagy hány fiatalnak kell még nyilatkoznia, akiket homoszexuálisok neveltek, hogy a begyepesedett magyar hatóságoknak is megváltozzon a hozzáállásuk.

Mint ahogyan az sem tudom, hány gyereket kell megerőszakolni ahhoz, hogy az állam végre lépjen valamit a nevelőotthonokban zajló borzalmas állapotok ügyében.

A keservesen bürokratikus örökbefogadási rendszer is hátráltatja azt a folyamatot, hogy a gyerekek végre szerető szülőkhöz kerüljenek (igen, a “normális”, hetero házaspárokat is szívatják rendesen). Pedig rengeteg fiatal várja, hogy végre valaki kimentse onnan.

És higyjétek el, baromira hidegen hagyja őket, hogy az a valaki meleg vagy hetero, ha végre megkapják tőle azt a szeretetet, amit megérdemelnek.

J.Gábor 

További cikkekért és érdekességekért kövess minket Facebook-on: 

A bejegyzés trackback címe:

https://amelegedo.blog.hu/api/trackback/id/tr4111689441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.09.09. 17:05:01

Pedig a dolog egyszerű: el a kezekkel gyerekeinktől, szivárványos gazemberek! Nem akarunk gyerekmegrontó "szülőket", menjetek perverz báraitokba csoportszexre, de a gyerekeket hagyjátok békén.

Nem akarunk szivárványos álcsaládokat! Érthető? Vagy Jézus kell, hogy elmagyarázza ezt ostorral nektek?

A jogszabályt pedig sürgősen meg kell változtatni: a homokosság legyen kizáró ok örökbefogadásnál, a gyermekek érdekében.

BobAlice 2016.09.09. 17:17:34

@a BircaHang Média szerk.: Mielőtt valaki azt gondolná, hogy ironizál, nem, ez az ember tényleg ennyire fogyatékos.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.09.09. 17:19:51

@Tronald Dump:

Én nem hinném, hogy a cikkíró fogyatékos lenne, Egyszerűen csak homoklobbista.

Józsi01 2016.09.09. 17:20:46

A buzi szülők által megrontott kisgyerekekről és a kiváló munkát végző nevelőszülőkről miért nem írtok??, Ja arra nem fizetnek egy láda sékelt????

ludwigvan 2016.09.09. 17:31:08

@Józsi01: Írjál te, Józsikám! Kíváncsi lennék rá, hogy hány buzi szülő bassza meg a nevelt gyerekét.
Érdekes kérdés az is, hogy Birkának hogyan lehetne egyértelműbben elmondani, hogy fogyatékosnak tartjuk.

Melee 2016.09.09. 17:31:54

Látom eddig csak iq<80 részről született hozzászólás.
A nevelőotthonokban nem buzik molesztálják a gyerekeket, hanem családos keresztények. Ennél rosszabb aligha lehetne nekik bárhol is. Erről szól a cikk. Aki meg ezt vitatja vonuljon be kóterba fél évre, a negyedik hét és harmadik erőszak után kíváncsi lennék mit mondana, inkább ott tovább, vagy két buzi között, ahol van rá esély, hogy békén hagyják.

eßemfaßom meg áll 2016.09.09. 17:55:37

a heterofóbia mennyivel jobb mint a homofóbia?

2016.09.09. 18:01:47

"De mindezek a szörnyűségek eltörpülnek ahhoz képest, amiket egy meleg családban kellene elszenvedniük ezeknek a gyerekeknek! Például… Lehet, hogy valaki ki fogja nevetni őket, amiért két apukájuk, vagy anyukájuk van. "

Nem látom be, hogy miért kellene meleg családokba adni örökbe gyermekeket, egészen addig, amíg van a férfi-nő felállást leszámítva minden tekintetben normális lévő gyermektelen pár (remélem átment az irónia), akik szeretnének örökbe fogadni, nekik kell adni. Ha ezek elfogytak, jöhetnek a meleg párok. De nem fogytak el és nem is fognak szerintem.

2016.09.09. 18:02:32

minden tekintetben normális lévő gyermektelen pár = minden tekintetben normális gyermektelen pár

Andre1bp 2016.09.09. 18:54:58

@Singer Varrógépértékesítő és orosz kémhálózat Kft:
Elfogytak!
Illetve a fehèr bőrű csecsemőkèrt állnak sorba.
Akik nevelőottonokban vannak, azok nem kellenek hetero pároknak.

Andre1bp 2016.09.09. 18:59:53

@a BircaHang Média szerk.: mennyit fizetnek neked a pedofil nevelok azert, hogy a gyerekek allami nevelo rendszerben tartasaert lobbizz?

szaGértő 2016.09.09. 19:02:48

Az én blogomban lendületből moderálom a bunkókat. És tiltom is ki. Örökre. :)

Neo07 2016.09.09. 19:04:44

Azt hiszem, egyet lehet érteni a blogíróval.

De még ha nem is történnek ilyen szomorú esetek egy ilyen intézményben, a gyereknek akkor is ezerszer jobb egy családban felnőni. Azért, mert egy kvázi börtönszerű intézetben– bármennyire is szeretik a gondozók a gyerekeket – nem kapják meg a gyerekek mindazt, amit egy családban megkaphatnának. Nemcsak szeretetről van szó, hanem többről és több mindenről.

Andre1bp 2016.09.09. 20:33:23

Én még hozzátenném, hogy amióta levitték a tankotelezettseget 16ra, a helyzet még tragikusabb lett. Most már 16 évesen simán lelèpnek

eßemfaßom meg áll 2016.09.09. 20:58:13

Az ugye megvan, hogy simán lehet az egész ügy netto lejáratás/bosszuhadjárat is?

nol.hu/belfold/szerelmi-bosszurol-beszelnek-a-pedofiliaval-vadolt-budapesti-nevelootthonban-1631133

"Az otthonban dolgozó forrásaink azt állítják, hogy a lánynak egy 44 éves férfival volt viszonya, és azután, hogy az interneten megismerkedtek, a családi viszályok elől szökött el hozzá Budapestre. Bár az otthonba történt elhelyezésekor a gyámügy megállapította, hogy az érzelmi kiszolgáltatottságát kihasználva kerülhetett közel a lányhoz, és nem nevezte meg a látogatásra feljogosított rokonok között, a férfi rendszeresen bement az Alföldi utcába, és többször is vitába keveredett a nevelőkkel.

Az ismétlődő szabályszegések miatt az intézet dolgozói szerint a nyáron elmérgesedett a viszony a férfival, és ez indította el a mostani botrányt.

A befogadóotthon nevelői szerint ugyanis bizonyítható, hogy az őket pedofíliával és szexuális zaklatással vádoló Facebook-oldalt a férfi hozta létre, és bosszúból ő írta a posztok jó részét is. A dolgozók elmondták, hogy erről már szeptember 1-jén, jóval a Bors cikkének megjelenése előtt értesítették a felettes szervet, de ezzel párhuzamosa felállítottak egy független bizottságot is, azzal a feladattal, hogy vizsgálja meg, lehet-e valóságalapja az Facebookon terjesztett állításoknak.'

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.09.09. 21:39:42

@Andre1bp:

Vigyázz a pofádra, homokos majom, mert ha tőllőssz a cálon, felkereslek és családostul kiirtalak.

Renee Le Renard · http://senkisehivta.blogspot.hu/ 2016.09.09. 22:03:01

@a BircaHang Média szerk.: Neked túl nagy a pofád, kis pedofil védelmező. Szerintem ha valakinek, hát neked van félnivalód.

Szerintem jobban teszed, ha elhúzol innen a picsába, és hagyod az embereket kulturáltan vitatkozni.

2016.09.10. 06:29:25

@Andre1bp: Nos, ha valóban így van, akkor adják a melegeknek.

Zephyrous 2016.09.11. 10:45:45

@a BircaHang Média szerk.: Kedves szerkesztők! Nem tudnátok ezt a fogyatékos birkát kibannolni a picsába? Szegény annyira utálja a melegeket, hogy minden cikketeknél első posztos. Valószínűleg ő is meleg, mert érdekli mi folyik itt, csak nem meri bevallani magának.

Melegedő 2016.09.11. 11:39:23

@Zephyrous: Elvből nem moderálunk vagy bannolunk senkit. ( Főleg nem a leghűségesebb olvasóinkat :D)

mpl 2016.09.14. 08:00:54

@Melegedő: .:ezek szerint nem baj, ha debil es gyűlölködő, plusz életveszélyesen fenyeget-ami a hatályos törvények szerint büntetendő-csak 'hűséges' legyen.
Gratulálok a hűséges olvasódhoz.
süti beállítások módosítása