Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Melegedő

Evolúció vs Homoszexualitás

Avagy miért nem halnak ki a melegek?

2016. szeptember 06. - Juhász.Gábor

evolucio_3.jpg

Mi, melegek, nem veszünk részt az emberiség gyarapításában. Nem azért, mert nem szeretnénk gyerekeket, vagy mert meddők lennénk. Nekünk egyszerűen nem osztott lapot a természet. Persze, vannak kiskapuk, de ami tény, az tény, két kukiból, vagy két punciból nem lesz kisbaba.

Felmerül hát a kérdés, milyen evolúciós hasznuk van azoknak az egyedeknek, akik nem vesznek részt a szaporodásban? Mert oké, nagyon kifinomult a szépérzékünk, és rettentő cukik vagyunk, de a természet törvénykönyvét lapozgatva ezek nem túl meggyőző érvek.

Akkor mégis miért nem veszett már ki évmilliók óta a “homoszexuális gén”? Sőt, miért van, hogy az ember mellett rengeteg állatfajnál is léteznek meleg egyedek?

Először is: a természet bonyolult. Tényleg az! Minden mindennel összefügg, és sokszor olyan dolgok is hatással vannak egymásra, amikre a legnagyobb koponyák sem gondolnának. A mai napig rengeteg olyan jelenség van, amelyek létezésére a tudósok sem tudnak egyértelmű magyarázattal szolgálni.

Itt nem feltétlenül kell nagy dolgokra gondolni. Még arra sem sikerült rájönniük, mi értelme van például a menstruációnak.

A homoszexualitással kapcsolatban is sok a talány: sem kialakulásának okát, sem a funkcióját nem sikerült még megfejteni. Persze, sok elmélet van versenyben, de egyértelmű győztest még nem lehet hirdetni.

Ez viszont a természetet nem zökkenti ki a kerékvágásból. Én például, attól függetlenül is vidáman létezni fogok, hogy az okosok rájönnek-e a miértekre.

evolucio_2.jpg

Egy dolgot azonban már rég sikerült letisztázni: Attól függetlenül, hogy egyes egyedek nem vesznek részt a populáció gyarapításában, még fontos szerepet tölthetnek be a fajfenntartásban.

Elég csak a méhekre vagy a hangyákra gondolni. Náluk például a szaporodásért felelős egyedek vannak jelentős kisebbségben, míg a többiek a védelemmel, az élelmiszerszerzéssel, és egyéb teendőkkel foglalatoskodnak.

De nem kell a rovarokig mennünk. Nézzünk meg bármely más állatcsoportot, melynek tagjai közt hierarchia áll fenn (kutyafélék, főemlősök, egyes madárfajok, stb). Biológialiag mindannyian képesek lennének a szaporodásra, ám azt szinte kizárólag az alfahímek végzik a “háremükkel”. A többiek létjogosultsága mégsem kérdőjeleződik meg, hisz részt vesznek az élelemszerzésben és az utódgondozásban.

A kutatók többsége ehhez a hierarchikus berendezkedéshez vezeti vissza a homoszexualitás kialakulását.

Itt most álljunk meg egy pillanatra, mert szeretnék tisztázni egy fogalmat. Ez nem más, mint a kényszerhomoszexualitás.

Nem, ez nem az, amikor a gonosz liberálisok bevezetik a melegházasságot és onnantól mindenki kötelezően megbuzul. Ezt a kifejezést akkor használjuk, amikor azonos nemű egyedek hosszabb ideig vannak összezárva, és emiatt egymással kezdenek el szexelni. Börtön, katonaság, kollégium, stb.

A kényszerhomoszexualitás szinte az összes állatnál megfigyelhető, ha ugyanígy összezárják őket, de itt szeretném leszögezni, hogy a továbbiakban nem erről fogok beszélni. Homoszexuális egyedek alatt azokra fogok célozni, amelyek a természetes közegükben, genetikailag vonzódnak a velük azonos neműhöz.

evolucio_4.jpgA világ legismertebb meleg állatpárosa, Roy és Silo

Az eddigi megfigyelések alapján több száz (egyesek szerint 1500 körüli) állatfajnál fordul elő homoszexualitás. Főleg emlősök és madarak között gyakori, de hüllők, halak, fejlábúak és rovarok közt is megesik az ilyesmi.

A hattyúk, pingvinek, fecskék, varjak, sirályok és a többi állat esetén – akik egy életre választanak párt –, a meleg egyedek is életük végéig együtt maradnak. A fiatal delfinek azonosnemű társaikkal kezdik a szexet, és csak később kóstolnak bele a heteroszexuális viselkedésbe.

Rendben, de mégis mi haszna mindennek?

A kutatók megfigyelték, hogy azoknál az állatcsoportoknál, ahol homoszexuális egyedek is vannak, sokkal kisebb az agresszió, és erősebb a csapatban a szociális kötelék.

Vegyünk például egy hierarchikus állatcsoportot: a farkasokat. A hímek között folyamatos feszültségforrás a vezető pozícióért folyó küzdelem. A szaporodás kizárólag az alfa-pár előjoga. Mennyiben változtatja meg a felállást egy homoszexuális egyed? Először is, ő nem lesz vetélytárs, hiszen nem célja a szaporodás. Ugyanakkor a falka nem domináns hímjei bátran szexelhetnek vele, elvégre nem tagja a “háremnek”. Már ez a két dolog is nagyban csökkenti a feszültséget. Emellett ő is ugyanúgy kiveszi a részét a vadászatban, és a falka védelmezésében, tehát erősíti a közösséget.

Amikor őseink lemásztak a fáról, és megkezdték világhódító karrierjüket, minden bizonnyal ők is rájöttek arra, hogy meleg csapattaggal a fedélzeten ütőképesebbek lesznek. Másfél millió éves fejlődésünk alatt úgy néz ki, ehhez tartották is magukat.

evolucio_1.jpg

Néhány tízezer évvel ezelőtt azonban változás következett be.

Az addigi ősközösségek szerkezete ugyanis megváltozott. Minden azzal kezdődött, hogy valaki kimondta: “Ez az enyém!” (Ami akkor valahogy úgy hangozhatott, hogy “UUáááááhhhuu!”) A birtoklás megjelenésével hamar képbe került a következő lépcsőfok: az öröklés. Onnantól kezdve pedig már elkezdték számon tartani, hogy melyik pulya Frédié, és melyik Bénié.

Az addigi kommunaszerű életmódot elkezdte felváltani a család. A családok elkülönültek, megjelent a monogámia, a homoszexuális csapattagok jelentősége pedig lecsökkent. Ebbe az újfajta társadalmi berendezkedésbe nem igazán passzoltak bele, így hát, jobb híján a peremre szorultak. Egy idő után a többség meg is feledkezett róluk.

Az evolúciós vívmányok viszont nem tűnnek el cirka pár ezer év alatt, ezért van az, hogy most is itt vagyunk, és próbálunk a magunk módján hozzátenni a történelem alakulásához.

Több ezer éves útkeresésünknek viszont úgy tűnik, lassan meg lesz az eredménye. A meleg családok megjelenésével megkezdődött a homoszexuálisok társadalmi integrációja. Most, hogy a világ boldogabbik felében már szinte mindenhol egybekelhetnek a melegek, és gyermeket fogadhatnak örökbe, megoldódni látszik egy réges-régi probléma. Ezzel pedig mindannyian csak nyerhetünk.

És hogy mi lesz a homoszexuálisok jövőbeli sorsa?

Amennyiben még pár százezer évig megmarad a jelenlegi társadalmi rend, mi, melegek, minden bizonnyal el fogunk tűnni, hacsak az evolúció új szerepet nem talál számunkra. Addig viszont még van egy kis idő, szóval élvezzétek ki a társaságunkat, ameddig míg lehet! :)

J.Gábor

 További cikkekért és érdekességekért kövess minket Facebook-on: 

A bejegyzés trackback címe:

https://amelegedo.blog.hu/api/trackback/id/tr6811680185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.09.06. 07:04:11

A homoszexualitás azért nem hal ki, mert nem genetikai alapon alakul ki vagy pedig a genetikai hiba, ami okozza, az nem öröklődik.

A Down-kór egy kromoszómahiba miatt jön létre, de lassan kihal ez a betegség, mert már méhen belül szűrik a magzatokat és ahol szabad az abortusz, ott el is vetetik a párok a Down-kóros magzatok szinte 100%-át. Amikor gyerek voltam elég gyakori volt a Down-szindróma, hetente lehetett összefutni az utcán ilyen gyerekekkel. Mameg már alig van új eset.

Ha a homoszexualitást genetikai rendellenesség okozza és lehet majd rá szűrni, akkor kíváncsi vagyok, hogy hány szülő tartja majd meg a homoszexualitásra hajlamos magzatát. Nem is szólva arról, ha eljön a génsebészet és a designer baby-k kira, amikor szemszíntől, testmagasságon át a szexuális beállítódásig rendelni lehet majd a tulajdonságokat. Hány szülő fogja tudatosan azt választani, hogy homoszexuális legyen a gyereke?

Másik faktor, ami a homoszexualitás végét jelentheti, az az iszlamizáció. Lefejezés terhe mellett nem lesz annyira népszerű a Pride-on vonulás. Az a legviccesebb egyébként, hogy a nyugat iszlamizációjának pont a balliberális és homoszexuálisok tapsikolnak leghangosabban.

"Emellett ő is ugyanúgy kiveszi a részét a vadászatban, és a falka védelmezésében, tehát erősíti a közösséget.

Amikor őseink lemásztak a fáról, és megkezdték világhódító karrierjüket, minden bizonnyal ők is rájöttek arra, hogy meleg csapattaggal a fedélzeten ütőképesebbek lesznek. Másfél millió éves fejlődésünk alatt úgy néz ki, ehhez tartották is magukat."

Na ez egy tévedés, nem tudom mennyire hatékonyak a homokos farkasok a vadászatban, falka védelmében, de az embernél pontba homoszexuálisok és a nők, főként a feministák a legnagyobb csoportárulók, akik a betolakodókat segítik, a saját csoportjukat gyengítik.
Lásd, USA kiterjesztette egy háború esetére a sorkötelezettséget a nőkre is (a feministák harcoltak azért, hogy nő is szolgálhasson harcoló alakulatnál), erre.most pont a feministák tiltakoznak az ellen, hogy nőket sorozzanak majd, ha egy háború miatt szükség lesz rá.

A homoszexekkel intoleráns csoportokat is a homoszexek és feministák várták refugeeswelcome transzparensekkel tavaly...

Néhány konzervatív homokos, mint Milo Yiannopoulos kiáll a nyugati civilizáció mellett, de a többség tárt karokkal fogadja azt a vallást, ami ma egyedüliként gyilkolja a homoszexuálisokat a világban.

tableno 2016.09.06. 07:52:48

Remek a blog, csak így tovább! Csak azt remélem, hogy az ostoba és rosszindulatú kommentek nem fogják elvenni a kedveteket az írástól, mert ez igy tényleg hiánypótló.

Mérnork 2016.09.06. 16:18:11

Hamár állati példa, előhozakodhattál volna legközelebbi rokonainkkal a bonobókkal.
Ott konkrétan mindenki kúr mindenkivel, fiú-lány, fiú-fiú, lány-lány, kölykök-apu-anyu stb.
Ezzel vezetik le a feszültséget, igazi biszex hippi csapat. ;-)))

sztrugackij 2016.09.06. 16:37:56

Karandashnak

A "homokos farkasok" pontosan annyira hatékonyak a vadászatban, mint a homoszexuális férfiak vagy a leszbikus nők a munkájukban.
A magamfajta liberálisok pedig nem az iszlamizációnak tapsikolnak, hanem vallásra és származásra való tekintet nélkül segítenének polgárháborús menekülteknek.Ugyanis, ha a te baromságaid helytállóak lennének, akkor a homoszexuálisokkal és a leszbikusokkal tömegesen térnénk át az iszlám hitre.
A homoszexualitás büntetése magát a jelenséget soha nem fogja megszüntetni, legfeljebb csak elrejti a statisztikákból.Ha ennyivel is beéred, akkor te leszel az iszlamizáció egyik legnagyobb nyertese.Drukkolj hát nekik!

Voznyák Pista2 2016.09.06. 16:49:04

Az amit a posztoló leírt, a homoszexualitás múltjáról, nem támasztja alá azt az igényüket, hogy gyermeket életvitelszerűen nevelhessenek.
A homoszexuálisokra (úgy tudom) fokozottan jellemző a promiszkuitás.
Félreértés ne essék, semmi gondom a homokosokkal, de azt az igényüket túlzásnak tartom, hogy életvitelszerűen gyermeket neveljenek.
A meddőség is előfordul (ezért azért) a legtöbb emlősállatnál, médsem mondja senki ezekre az egyedekre, hogy egészségesek. Mert nem azok. Mert nem képesek a reprodukcióra, a legalapvetőbb biológiai funkcióra.
Ok, a homoszexualitás újra és újra kitermelődik, de nem azért, hogy aztán azok neveljék az egészséges szülők gyermekeit. Hanem talán legfeljebb azért, hogy rugalmas ütközőfelület legyenek, a közösség egészséges elemei között.
Ismétlem, nincs a homokosokkal gondom, de túlzásba azért ne essünk, egészséges egyedeknek ne tekintsük már őket.

kissistvan 2016.09.06. 17:12:14

A meleg, akinek nincs gyereke, az a testvér gyerekének nevelésébe/óvásába/féltésébe stb. folyik bele, segítve, hogy ez a gyerek jobb esélyekkel rendelkezzen a világban. Ezáltal a nagyszülőktől (vagy vmelyik felmenőtől) örökölt hibás gént nagyobb eséllyel tudja továbbörökíteni gyerekének/unokájának.

Shadow82 2016.09.06. 17:14:16

@karandash:
“A homoszexualitás azért nem hal ki, mert nem genetikai alapon alakul ki vagy pedig a genetikai hiba, ami okozza, az nem öröklődik.”

Annak az eselye, hogy egy ilyen genetikai varians allandoan de novo alakuljon ki, kb a nullahoz kozelit.
De peldaul az egy eros hipotezinsek tunik, hogy az a genvaltozat, ami a ferfi homoszexualitast okozza, a noi rokonokban magsabb fertilitassal jar, ami kompenzalja a kieso ferfiak szaporodasat (“testverszelekcio”). Vagyis ebbol a szempontbol ez nem egy hiba, hanem egy aszimmetrikus szaporodasi strategia a termeszet reszerol, es teljesen jol beleillik a vilagba. Jo, mondjuk a te gyuloletvezerelt vilagodba nem, de ugy amugy a valodi vilagba igen.

Persze azt jol erzed, hogy a genetikai varians nem 100%-ban predesztinal (egy csomo gennek nem 100% a penetranciaja), de maskulonben ez nem azt jelenti, hogy a melegseg tanithato, igy a “buzikultura” majd jol “megrontja” az amugy egeszseges (hajlammal nem rendelkezo) fiakat. Ezzel szemben inkabb az a helyzet, hogy a homoszexualitas egy skalan merheto jelleg (mint a hajszin, ahol a tejfolszoketol a feketeig midnen van), es bizony vannak atmeneti alakok meg olyanok is, akiknek viselkedesuk az eletuk soran (a genetika altal meghatarozott teren belul) valtozik. Es mindennek a hatteret a genetikai hajlam (meg persze sok minden mas) is befolyasolja.

BéLóg 2016.09.06. 17:16:35

Hát nem tudom. Érdemes lenne utána nézni mindenkinek magának az alábbi esetnek:
Münchenben a Fiatal Zöldek (Junge Grünen) homokos szóvivője az itt fentebb sztrugackijhoz hasonlóan támogatni igyekezte a "menekülteket", akik fogták magukat és úgy nagyjából durván megverték, mondván hogy rohadt buzi, Allah és Mohamed ellensége, undorító féreg.
Ezért aztán én is úgy gondolom, karandashnak mindenben igaza van.

tistedur 2016.09.06. 17:19:05

"Az addigi kommunaszerű életmódot elkezdte felváltani a család. A családok elkülönültek, megjelent a monogámia, a homoszexuális csapattagok jelentősége pedig lecsökkent. Ebbe az újfajta társadalmi berendezkedésbe nem igazán passzoltak bele, így hát, jobb híján a peremre szorultak. Egy idő után a többség meg is feledkezett róluk" - ezt azért gondold át. a nukleáris családmodell viszonylag új, a "nagycsaládos" modellbe pedig bőven beleférnek a homoszexuálisok. a "létezésük" is ugyanolyan előnyökkel jár: munkaerőt jelentenek, az általuk szerzett vagyon a családot gyarapítja stb.

2016.09.06. 17:44:35

@sztrugackij: én nem akarom eltüntetni a homoszexualitást, én pont hogy azt szeretném megelőzni, hogy a homokosokat üldözzék és lefejezzék majd Európában. A leszbikák meg a homokos férfiak nem áttérni akarnak az iszlámra, hanem egyszerűen kritika nélkül a sokszínűséget hypeolják. Sajnos nem látják, hogy egy olyan politikai ideológiát is keblükre ölelnek, ami a halálukat akarja. Érdekes, hogy a dán meg holland homokosok közt már jó ideje felismerték, hogy a homoszexualitással, a nyugati liberalizmussal összeférhetetlen az iszlám. A homokosokat a csúnya, gonosz iszlamofóbok akarják pont megvédeni attól, hogy egy iszlamista Európában bajuk essen. Az iszlám nem liberális, nagyon nem. Egy intoleráns ideológiát tolerálni öngyilkosság.

Egy keresztény esetleg bűnnek tartja a buzulást (ami az én ateista felfogásom szerintem hülyeség), de egy mohamedán ki is akarja végezni a homoszexuálist. Melyik a rosszabb?

2016.09.06. 17:51:55

@Shadow82: én egyedül az intoleranciával szemben vagyok intoleráns. Lásd iszlám... a buzisággal alapvetően semmi bajom, akinek tetszik, az csinálja. Sok buzival van bajom, akik az európai liberalizmus sírját ássák az iszlámista tömegek beáradásának tapsolva. Velük akkor is bajom lenne, ha heterok lennének. Csak ha egy buzi tolja az iszlámisták szekerét az külön visszás, mert ugye az iszlám halállal sújtja a homokosokat.

2016.09.06. 17:55:29

@BéLóg: na pont az ilyen iszlámistákat pátyolgató buzikból van elegem. Én bármikor fegyvert fognék a buzeránsok védelmében, ha az iszlámisták Európában irtani kezdenék őket, de az ilyen ballib, refugeeswelcome alakokért nem kár, maguknak keresik a bajt. Ők öngyilkos hajlamúak, akár homokosok akár heterok.

2016.09.06. 18:01:03

@tistedur: a homoszexuálisokkal semmi baj egy nagycsaládban, csak ha elkezdenek a család ellenségeivel lepaktálni, akkor veszélyesek. Ma sok nyugati homoszexuális az ő otthonául szolgáló közösség, a liberális nyugati társadalom ellen fordul, egy idegen, intoleráns kultúrát segít uralomra jutni. Egy nagycsaládban bizony az árulót agyoncsapták, akár homo, akár hetero volt. Nekem azzal semmi bajom, ha azonos nemű emberek dugnak, az iszlámnak van ezzel baja.

sírjatok 2016.09.06. 18:04:39

@karandash: "Egy keresztény esetleg bűnnek tartja a buzulást "

Hogy egész pontosak legyünk, a férfiak közti buzulást :D

Szelid sunmalac 2016.09.06. 18:55:15

@Shadow82: Te most komolyan azt hiszed, hogy tudja ertelmezni amit leirtal? Ilyen megfogalmazassal? Irigylem a naivitasod, es egyben megemelem elotted kalapom!

@BéLóg: Nem te vagy a szerencsetlen narancsfarturkasz, aki kepes meg a Vajan Timiket is vedi ha arra van napi parancs? Nem...ne valaszolj...a kerdes koltoi volt!

Andre1bp 2016.09.06. 19:15:10

@karandash: A nyugati homoszexuálisok már nem kényszerülnek arra, hogy liberálisok legyenek, mivel a konzervatívok már nem ítélik el a homoszexualitást. Kivéve az USA-ban.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2016.09.06. 19:25:57

Ennyire buta írást rég olvastam, heterofób barátom

kuki123 2016.09.06. 19:29:08

nos ez bizony erősen genetikai hiba
Nem ismerünk minden részletet, de kimutatható a hormonháztartásból, az agy működéséből (Mint állapot)
Bizonyíthatóan.
Régen ha volt ilyen hajlam, titkolták és tovább örökítették. nem nagyon került felszínre.
Titkolni való dolog volt. Csak nagyon keveseknek adódott, hogy részben kiteljesedjenek.
De több dolog is kell hozzá.
Az egyik külső tényező a szeretet hiány. Ha saját nemében találja meg azt a szeretet...akkor ott.
Szóval összetett hiba. De a végső döntés az ő kezében. Lehetne tök jó anya apa férfi nő, de ő egyéni döntést hozott.
Egoista döntést.

Őszintén szólva leszarom, ki micsoda és a négyfal közt mit csinál. Ha a társadalom normáiba bele is akar férni.
De akik nem...és mind a 2 székre le akarnak ülni és rám erőszakolja ezt a mentalitását, az ne várjon semmiféle elfogadást senkitől.

Komolyan, még a nemváltókkal van a legkevesebb gond.

val 2016.09.06. 19:37:15

"Homoszexuális egyedek alatt azokra fogok célozni, amelyek a természetes közegükben, genetikailag vonzódnak a velük azonos neműhöz."

A genetikának vajmi kevés köze van a homoszexualitáshoz, mint defektushoz. Meglepő, de talán ezért nem haltak még ki. OMG

_Molly 2016.09.06. 19:50:37

Hát ez egy nagyon aranyos írás volt! :)

valamilyennev 2016.09.06. 19:58:09

Elég szánalmas cikk. Az illusztráció hímoroszlánok testvérek (nézd meg hogy épül fekl eg falka), mindkettő a nőstényekkel dug. Viszont ketten együtt erősebbek, tovább maradnak uralmon.

A farkasfalka felépítésének is nézz utána. Az alfák a szülők, a többi leszármazott. Persze hogy nem közösülnek a szülőkkel. Ha párt akarnak, alapítanak új falkát.

Tudtommal a homoszexuális hajlam anyai ágon öröklődik. Hangsúlyozom, hajlam, és nem minden hajlammal rendelkezőből lesz meleg. Így viszont egyértelmű, miért nem hal ki a tulajdonság.

Mielőtt valaki hozzámvágja, nem vagyok melegellenes, de ez a mindenáron fel akartok tűnni elég zavaró. Van pár meleg ismerősöm, akiről évek múlva tudtam meg hogy meleg, annyira normálisan tudják kezelni. Nincs is bajuk belőle.

_Molly 2016.09.06. 20:02:32

Ijesztő, hogy mennyi ember szülhet és nevelhet gyereket:

- narkósok,
- erős dohányosok,
- iskolázatlan, primitív családok,
- bűnözők, börtöntöltelékek,
- pszichiátriai betegek,
- vagy egyszerűen csak gyereknevelésre totálisan alkalmatlanok.

Ezek ellen senki nem tiltakozik, sajnos gyakran még a családvédelem "szakemberei" sem.

Ami engem illet, inkább meleg párok fogadjanak örökbe.

Egy gyermek, akinek más szülője nincs, miért ne lehetne boldog(abb) ember meleg szülőkkel?

_Molly 2016.09.06. 20:04:17

@valamilyennev: "Tudtommal a homoszexuális hajlam anyai ágon öröklődik."

Forrás???

sztrugackij 2016.09.06. 20:27:10

@karandash:
Akkor leírom még egyszer a kedvedért.Menekültekről van szó és bármily hihetetlennek is tűnik számodra, nem minden szíriai, afgán vagy kurd fanatikus dzsihádista.Nem készül mindegyik arra, hogy pár év múlva melegeket mészároljon le.Egyébként pedig ez utóbbiaknak pont úgy hiányzik a magadfajták védelme, mint púp a hátukra.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.09.06. 20:30:23

@val:

"A genetikának vajmi kevés köze van a homoszexualitáshoz, mint defektushoz."

Ezt a határozott kijelentésedet alá is tudod támasztani valami meggyőző tudományos érvvel?

@Shadow82:

"De peldaul az egy eros hipotezinsek tunik, hogy az a genvaltozat, ami a ferfi homoszexualitast okozza, a noi rokonokban magsabb fertilitassal jar, ami kompenzalja a kieso ferfiak szaporodasat (“testverszelekcio”)."

Nekem is ez az elmélet tűnik a legrokonszenvesebbnek, s ami lényegesebb, a leglogikusabbnak.

Tamáspatrik 2016.09.06. 20:31:40

Az emberiség sokféle gondolkodású és felfogású, amely evolúciós előny. Vannak fiús lányok, enyhén nőies férfiak is, a homoszexualitás talán egy véglet.
Az utóbbi évszázadokban a munkamegosztás még specifikáltabb lett, emiatt is többféle szakmára van szükség, pl. sokféle művészre, ahol nem véletlenül van több homoszexuális mint az átlag, olyan tulajdonságok kerülhetnek náluk előtérbe, ami a homoszexuális esetében gyakoribb, pl. ilyen a polgári gondolkodás szükségszerű feladása (újszerű látásmód), nagyobb érzékenység (nőies férfinél feltétlenül egy macsóhoz képest). Emiatt az utóbbi évszázadokban az evolúció kicsi segíthette a homoszexualitást.
Volt persze egyes korokban divat-homoszexualitás (ill. biszexualitás) pl. a görögöknél, de ott, ahol a meztelen férfitest eszmény a férfiak között is szerepet játszik pl. body-building az átlagosnál több a biszexuális. Ez persze teljesen más dolog.
Engem a nők vonzanak (túlságosan is), de a fiús lányok egy kicsit jobban (nem csak testileg), a feleségemben is vannak fiús vonások, ez is azt mutatja, hogy az emberi szexualitás sokféle. Intenzitásban, ízlésben is nemcsak irányultságban.

MyOpinion 2016.09.06. 20:31:53

@karandash: rád aztán szépen rádragadt a rettegj!, meg tudja? hadjárat.

sztrugackij 2016.09.06. 20:35:42

@BéLóg:
Más vallású menekültek melegeket vernek, tehát ki velük az országból?
És a keresztény, ráadásul fajmagyar buziverőkkel mi legyen?Ők maradhatnak?
Az ilyen típusú atrocitásokra is fel szokott benned horgadni az igazságérzet?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.09.06. 20:41:49

@kissistvan:

"A meleg, akinek nincs gyereke, az a testvér gyerekének nevelésébe/óvásába/féltésébe stb. folyik bele, segítve, hogy ez a gyerek jobb esélyekkel rendelkezzen a világban."

Sok homó hangoztatja ezt a tetszetősnek tűnő érvet, de ez hamis. Honnan veszed, hogy a homók femininebb jellegűek?

Elismerem, nem ismerek sok homót, de arról nem hallottam, nem is olvastam, hogy a homó családtagok komolyabban és elterjedtebben részt vállalnának a gyereknevelésben. Ez csak homóaktivista propaganda.

Ám szívesen elfogadom az állításodat, ha komoly érvekkel és empirikus adatokkal igazolni tudod.

2016.09.06. 20:51:28

@_Molly:

"Egy gyermek, akinek más szülője nincs, miért ne lehetne boldog(abb) ember meleg szülőkkel? "

A példám, bár nem teljesen releváns, azonban ideillő.
Állami gondozott voltam 19 évig. A csoportomban - 34 fő - 14 buzi volt.
Ezek közül 9-el már egészen csecsemő koromban együtt nőttem fel.
Egyiknek sincs családja a mai napig.

A posztolónak meg üzenném:

"A kutatók megfigyelték, hogy azoknál az állatcsoportoknál, ahol homoszexuális egyedek is vannak, sokkal kisebb az agresszió, és erősebb a csapatban a szociális kötelék."

Ha jól értem, akkor megtaláltad a megoldást a világbékére vazze.
Elég, ha az alkotmányba - ja, bocs nem. Az alaptörvénybe - iktatjuk, hogy mindenkinek kötelező homokosnak lenni, mert akkor megszűnik minden gond.

Erre mondja Fleto: "Lószart mama!"

A "kényszerhomokos" pedig nincs.
19 év ág. és 14 év a sitten. Mégsem lettem buzi.
Nem tudom, hogy genetikai hiba, vagy pusztán szocializációs bukta a homokos lét, de nem lesz mindenki buzi, aki kényszerközösségben él.

Ennyi.

Posztíró 2016.09.06. 20:53:47

(Bocs a nickert)
Nekem mint melegnek ne magyarázza meg senki hogy genetikailag hibás vagyok ..
En ugyanúgy elek mint mindenki más, nem csinálok témát belőle, nem győzök meg senkit, nem járok pridera. Es érdekes módon semmilyen konfliktusom nem volt / nincs emiatt senkivel.
Blogoló, bár nagyon jo ötlet ez az egész amit csinálsz, nézz körbe, hány homoszexualisnak volt fiatal korában (11-16 ami a szexuális fejlődés időszaka) normális családi háttere, vagy milyen élet esemény utan "jöttek rá a másságukra".
Tudom, hogy mostanaban ezt a genetikaval kell magyarázni, de ha en körülnézek, egyszerűen elképzelhetetlen számomra . Három évesen melyik heteroszexuális gyerek tudja mit jelent heteroszexuálisnak lenni? A szexualitás egy tanult / tapasztalt viselkedési forma.
Az egyetlen számomra elfogadott tudományos állítás ezen a teren a homofóbia mint a rejtett homoszexualitás tudatalatti illetve tudatos elfojtása.

Szerintem egy normális embert egyáltalán nem zavar, ha valaki homoszexuális, feltéve hogy a társadalom viselkedési kódexenek megfelelően viselkedik (amibe szerintem nem fér bele például a transz öltözködés vagy az affektalas mert ezeket sokan nem viselik el).

Úgyhogy en kardok olyannak amilyen, a szexualitásomat nem viszem ki az utcára, vagy mások elé, hanem benn tartom a hálószobában, mert oda való. A gyerekemet pedig a hagyományos társadalmi normáknak megfelelően fogom nevelni (de ez mar egy másik téma, írhatnál ebben is valamit).

Üdv egy vidéki meleg fiatal:)

bElannaTorres 2016.09.06. 21:00:52

jó hogy írtad ezt a kényszerhomokosságot, (engem nem zavarnak a melegek gyors leírom ne vedd támadásnak) viszont az valószínűleg csak a hímeknél van.

agarik 2016.09.06. 21:00:55

@Látens Inszinuáció: "nem lesz mindenki buzi, aki kényszerközösségben él. " - és ki mondta hogy az lesz? A cikkíró nem. A tudósok sem. Akkor ne tépd az agyunkat.

Btw,a cikkel egy gond van, a cím alatti illusztráció. A neandervölgyi NEM tartozik a homo sapiens egyenesági rokonai közé!
Ja, és a homo sapiens nem "homo sapien".
Továbbá kár volt kihagyni a homo "erectus" szóviccet....

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.09.06. 21:12:07

@Posztíró:

"Tudom, hogy mostanaban ezt a genetikaval kell magyarázni, de ha en körülnézek, egyszerűen elképzelhetetlen számomra . Három évesen melyik heteroszexuális gyerek tudja mit jelent heteroszexuálisnak lenni?"

A genetika akkor is működik, ha nem tudsz róla.

"A szexualitás egy tanult / tapasztalt viselkedési forma."

Ha ez teljesen igaz lenne, akkor kellene csak igazán óvni a gyerekeket tőletek, mert akkor pl. @Látens Inszinuáció: is homokossá vált volna. De nem igaz, csak részben. Nyilván tanult viselkedési forma IS, de alapjaiban genetikailag meghatérozott.

Asskickin 2016.09.06. 21:35:47

Az kéne még, hogy ilyenek gyerekeket nevelhessenek....

AlbaZen 2016.09.06. 21:36:51

Ateistaként teljesen véletlenszerűnek tűnik, hogy ki milyen génkészletet kap milyen változatokkal és szülőktől eltérő jegyekkel. A génekbe kódolt alternatív szexuális irányultság is egy mindig visszatérő genetikai változó, mint a vörös haj, vagy a szeplős bőr, adott. Ugyanakkor ismerek olyan meleget, akinek nőtől gyereke van, a gyereke pedig hetero lett. Szóval fene tudja. Felesleges erre mintát vagy tervet vetíteni. Mindenki hozza ki a legtöbbet abból, ami van.

Behajtó70 2016.09.06. 22:02:01

Azt kéne megértenetek, hogy senki le se szarja, hogy ki homi meg ki nem az. Ezzel csak ti kérkedtek, tehetség híján ezzel akartok előnyökhoz jutni. Szánalmas!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.09.06. 22:10:43

@AlbaZen:

"Ugyanakkor ismerek olyan meleget, akinek nőtől gyereke van, a gyereke pedig hetero lett. Szóval fene tudja."

És ebben mit találsz meglepőnek? A gyerek anyjában a heteroszexualitást kódoló gének vannak, nyilván tőle örökölt. Aztán meg az apa sem volt abszolút homó (ez ugye egy folyamatos skála sok köztes állapottal), ugye?

Nem tudni, vajon egy vagy több gén kódolja a homoszexualitást, ahogy azt sem tudni, látens vagy domináns gének-e ezek.

_Molly 2016.09.06. 22:21:23

@Asskickin: "Az kéne még, hogy ilyenek gyerekeket nevelhessenek...."

Csak kíváncsiságból: Téged minden általad nem ismert gyermek sorsa érdekel? Vagy csak azokért az általad nem ismert gyerekekért aggódsz, akiket általad nem ismert homók/leszbikusok nevelnek?

Ami azt illeti, én inkább a szektákban nevelkedő gyerekekért aggódnék. Láttam pl, néhány filmet a Scientológiai egyház gyerek- (és felnőtt-) nevelési - átnevelési - módszereiről... Hááát, na azoktól mentsen meg isten! Azok pl. társadalmilag veszélyes módszerek! A melegek szerencsére egyáltalán nem veszélyesek a társadalomra. Dolgozik, adóznak, művészetekben jeleskednek, úgyhogy szerintem békén kéne őket hagyni.

Asskickin 2016.09.06. 22:27:16

@_Molly
A buzik által nevelt gyerekekre gondoltam. Problem?

Apa(fej) 2016.09.06. 22:35:00

azért nem halnak ki a homokosok, mert tényleg nem csak genetikai jelenség, illetve a 'hajlam' a heterokban is továbböröklődhet. egy dologban lehet mondani, hogy a genetikusok egyet értenek, az pedig, hogy van néhány géncsoport, amik egy mutációja jellemzően megtalálható a melegekben és sokkal kevésbé a nem melegekben. de ez még nem jelenti, hogy valaki meleg. ezek a géncsoportok csak lehetővé teszik, hogy a magzati fejlődés során a szervezet fejlődési irányát ne a saját (magzat) hanem az anya hormonjai befolyásolják, de ritkán ez a mutáció nélkül is végbemehet. ha ez a mutáció fennáll (ill ritkán e nélkül is), és az anya hormon háztartása, a magzat által termelt hormonnal ellentétes, jelentős mennyiségű nemi hormont juttat a magzathoz (ez önmagában rendellenességnek számít), akkor a fejlődés a 'rossz' nemi iránya folytatódik. ez az oka minden nemi típusú rendellenességnek (transszexuális, homoszexuális, nemnek karakteresen nem megfelelő testi felépítés stb)

az állati 'homoszexualítással' meg nem szerencsés összehasonlítani az emberét, mert jellemzően két teljesen különböző dologról van szó. van átfedés, de jellemzően más.
amit a közbeszéd homokosságnak hív, az a fenti karakteres változás miatt van. kvázi egy férfi részben nő. ha csak szexuális orientáltságban is, de nő. a női homoszexuális egy lényegesen kisebb része is ilyen. az állatoknál is van, de nem ez a jellemző illetve példaként sem ezeket szokták hozni.
a posztban is példának hozott azonos neműekkel IS történő szexualizálás viszont nem a fenti karakteres változáson alapuló homoszexualitás, hanem érzelmi illetve pragmatikus választás. de ettől az egyed nem lesz az ellentétes nemű még részben sem.

amelyik fajnál - pl az ember - az egyed a lényeges, kicsi csoportban vagy párban élnek és relatíve kevés utódot hoznak világra, és a vérvonal fennmaradása az egyéntől függ, létezik egy belső korlát az azonos neművel való kapcsolattól. (hogy az irtózás hozta az életvitelt, vagy az életvitel az irtózást, azt nem tudom.) ezt összefüggésbe hozzák a férfi nemi hormonnal is. akinél magas ez a hormonszínt arra jellemzőbb, akinél alacsonyabb arra kevésbé, még a fajon belül is. ezeknél az egyedeknél jellemzően akkor képzelhető el azonos nemű kapcsolat, ha a magzat kori változás végbemegy.
amelyik faj falkában él, sok az utód, vagyis a vérvonal fenntartására sok potenciális egyed van, ott sokkal kisebb ez a gát. illetve ez jellemzőbb az előző fajok női illetve alacsony férfi hormon szintű egyedeire. itt az azonos nemű partner választása esetleges, de nem jár együtt a magzat kori változással.

Asskickin 2016.09.06. 22:41:16

Valljuk be: mindenkinek jobb lenne ha kihalnának a buzik. Egy gonddal kevesebb lenne...

_Molly 2016.09.06. 22:44:24

@Asskickin: "A buzik által nevelt gyerekekre gondoltam. Problem?"

Tudom, hogy rájuk gondoltál. Hány olyat ismersz?
Esetleg téged is buzik neveltek és buzi lettél?

A "problem", ahogy írod az, hogy a nettó gyűlölködésen kívül ésszerű érveid nincsenek.

Asskickin 2016.09.06. 22:48:48

@_Molly

Gyűlölet? Nem hinném!
Eleget ismerek.
Engem rendes EMBEREK neveltek. Ti viszont zsákutcába jutottatok....

exterminador 2016.09.06. 22:57:05

@Látens Inszinuáció: 14 év a sitten? Ezzel a helyedben nem dicsekednék. Ez bizony már nagyon durva.

Tisztességes Természettudomány 2016.09.06. 23:02:18

Az evolúció egy népszerű paradigma, de korántsem bizonyított, és tele van óriási kérdőjelekkel. Ne vegyük készpénznek. A homoszexualitás evolúciós okairól beszélni lehet, de azt se vegyük készpénznek, mert nem bizonyított a genetikai háttér.

Mit tudunk? Dönteni lehet, ez minden embernek megadatik. El lehet dönteni a meleg életformát? Igen. És a hetero életformát is. A választás szabad.

_Molly 2016.09.06. 23:02:22

@Asskickin: "Eleget ismerek. "

Ez érdekes, mert én még egyetlen meleggel sem találkoztam személyesen. Pusztán a művészvilágból ismerek néhányat: színészeket, festőket, szobrászokat. Nélkülük szürkébb lenne a világ.

Hol lehet megismerkedni "elég" homoszexuális emberrel? Velük dolgozol? Egy társaságba jársz velük? Miért gyűlölöd őket ennyire? Azok a rendes emberek - ahogy írod -, akik felneveltek, ők hitették el veled, hogy különb vagy mindenkinél? Ők tanították, hogy aki más, mint te, azt gyűlölni (és kiirtani) kell, mert az egy zsákutca?

Engem pl. melegek még sosem bántottak.
De amikor régi barátaim Jehova tanúi lettek, az nagyon megrázott. Azóta sem ők, sem a gyerekeik nem ünnepelnek Karácsonyt, névnapot, és nem tartanak kapcsolatot olyanokkal, akkor nem Jehovások. Ezt én sokkal rémisztőbbnek, és - mint föntebb írtam - társadalmilag veszélyesebbnek tartom. De gyűlölni őket sem tudom.

Asskickin 2016.09.06. 23:07:22

@_Molly
Túl sokat kérdezel. Nem akarok beszélgetni ilyen emberekkel.
Próbálj meg megyógyulni inkább!
Akkor talán nem leszel SELEJT!

_Molly 2016.09.06. 23:19:56

@Asskickin:

Látom, a szövegértéssel komoly problémáid vannak. Én nem vagyok meleg. Egy gondolkodó ember vagyok, aki próbálja megérteni a világot és az emberi lelket. Ezért van, hogy téged sem vetlek meg, amiért ilyen durva dolgokat írsz. Hanem megpróbálom megérteni a motivációidat. Miért gyűlölsz olyan embereket, akiket nem ismersz és akik még sosem ártottak neked? Talán félsz a melegektől? Attól tartasz, hogy egy vonzó férfi benned is vágyakat ébreszthet?

Amúgy pl. ha két nő szexel egymással, azt szereted nézni? Vagy ők is betegek és selejtek? Meg azok a férfiak is, akik szeretik őket nézni? Tényleg érdekel!

_Molly 2016.09.06. 23:22:11

@exterminador:
Szerintem nem dicsekedett, hanem a poszthoz szólt hozzá. Hogy kényszer-összezártság esetén sem lesz egy férfi meleg, mert ő sem lett az. Én legalábbis így értelmezem.

Amúgy pedig elég tipikus, hogy az állami gondozottak előbb-utóbb szembekerülnek a törvénnyel.

FikkFakk 2016.09.06. 23:34:02

Mekkora bullshit ez a post.

valamilyennev 2016.09.07. 00:30:29

@_Molly: Forrásom nincs, de nézd meg Shadow82 2016.09.06. 17:14:16-kor keletkezett hozzászólását. Ugyan ezt említi. Ettől persze lehet tévedés.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2016.09.07. 03:12:58

Érdekes poszt, nekem újszerű felvetésekkel. Általánosságban az evolúció alapelve meggyőzőnek látszik az eddigi megfigyelések és megfontolások alapján, de ez nem jelenti azt, hogy a jelenségekben mindig megértjük az evolúciót. Isaac Asimov évtizedekkel ezelőtt számos novellában eljátszott a robotok részére kitalált, bombabiztosnak látszó erkölcsi alaptörvényekkel, gondolatkísérleteken megmutatva, hogyan lehet valójában hűségesen szabálykövető a súlyos szabályszegésnek látszó tett. Az evolúciós folyamatok értelmezési csapdái is megérdemelhetnének egy történetfüzért egy tehetséges írótól.

Persze a poszt kérdései kérdéseket szülnek, de ez a poén a fejtörésben. :-)

Ez a poszt - és ilyesmit ezen a blogon más máskor is megfigyeltem - a szokásosnál sokkal racionálisabban és nyugodtabban veszi szemügyre egy homoszexuális a homoszexualitást. Kimondva, hogy a heteroszexualitás a szokásos, a természetben vezérelvnek látszó alapfigura, de a homoszexuális egyedek mindenféle élőlényeknél, így az embereknél is a közösség aktív és hasznos tagjai, ez látszik működőképesnek. Becsületemre mondom, ha az elmúlt húsz évben ez a fajta mértéktartó, természetes viselkedés lett volna a homoszexuális emberekre a jellemző, már egy csomó probléma magától eltűnt volna.

2016.09.07. 04:52:21

@sztrugackij: nem Magyarországon élek jelenleg. Magyarországon nincsenek menekültek, javaslom, hogy tanulmányozd a nemzetközi jogot, az ugyanis világosan szabályozza, hogy ki lehet menekült. Aki 5-6 biztonságos országon átvág és csak a legjobb szociális ellátást biztosító országban kér menedéket, az nem menekült.
Minden mohamedán ugyanabban a Koránban hisz, nem kell ahhoz szélsőségesnek lenni, hogy azt vallja, ami a Koránban van.

2016.09.07. 04:56:30

@MyOpinion: már hosszú ideje nem Magyarországon élek, viszont veled ellentétben testközelből találkoztam már az iszlámmal az eredeti közegében is neg olyan formában is, ahogy nyugaton terjed.

Dzsontra Volta 2016.09.07. 06:28:02

A homoszexualitás az állatvilágban alapvetően a könnyen túlszaporodó populációkra jellemző, pl. az emberiségre.

2016.09.07. 06:46:44

@agarik:

Nem?
Akkor csak sugallta.

"Itt most álljunk meg egy pillanatra, mert szeretnék tisztázni egy fogalmat. Ez nem más, mint a kényszerhomoszexualitás.

Nem, ez nem az, amikor a gonosz liberálisok bevezetik a melegházasságot és onnantól mindenki kötelezően megbuzul. Ezt a kifejezést akkor használjuk, amikor azonos nemű egyedek hosszabb ideig vannak összezárva, és emiatt egymással kezdenek el szexelni. Börtön, katonaság, kollégium, stb."

Értelmezés kérdése.

2016.09.07. 06:53:47

@Posztíró:

"Az egyetlen számomra elfogadott tudományos állítás ezen a teren a homofóbia mint a rejtett homoszexualitás tudatalatti illetve tudatos elfojtása."

Ezzel meg végképp nem értek egyet.
Sajnos - ezt már több posztban is megírtam - állami gondozottként értek atrocitások, próbálkozások a buzik részéről. Ezért undorodom tőletek, de nem járok tüntetni, nem írom ki a homlokomra, hogy rühellem a homokosokat.
Ha szorosan nézzük, tekinthetsz homofóbnak, derejtett buzinak semmiképpen.
Ezt kikérem magamnak.

Ennyi.

Asskickin 2016.09.07. 07:17:31

Örülök nek, hogy vannak nem csak a ti fajtátok van. Lehet itt csűrni-csavarni a dolgot, de nem véletlenül nem tudjátok magatokat reprodukálni. Ezen gondolkozzatok el!

Asskickin 2016.09.07. 07:20:06

Örülök neki, hogy nem csak a ti fajtátok van. Lehet itt csűrni-csavarni a dolgot, de nem véletlenül nem tudjátok magatokat reprodukálni. Ezen gondolkozzatok el!

Exploiter 2016.09.07. 07:59:27

Én nem vagyok róla meggyőződve, hogy mekkora mértékben genetikai, vagy tanult viselkedés ez, a szexualitás még normál esetben is bonyolult dolog. Mivel azonban hatékonyan szabályozza a népességszámot, az emberi faj pedig mértéktelenül és undorítóan túlszaporodott, ezért a homoszexualitás manapság kifejezetten pozitív dolog.

sztrugackij 2016.09.07. 08:00:17

@Tisztességes Természettudomány:

Sok közöd nem lehet semmilyen természettudományhoz, ha az evolúció tényét kétségbevonod.

sztrugackij 2016.09.07. 08:19:25

@karandash:
Én viszont Magyarországon élek, és találkoztam menekültekkel.A menekültekre vonatkozó nemzetközi passzust is ismerem.A menekült státusz pedig nem szűnik meg automatikusan attól, hogy még egy országhatárt átlép az illető.Nem hinném, hogy felróható egy szír családnak, hogy Albánia, vagy Szerbia helyett Nyugat-Európában szeretné tudni a családját a legkülönfélébb okokból.Ha jól emlékszem, az 56-os Magyaroknak is megvolt a választási lehetőségük és viszonylag kevesen választották a szomszédos Romániát vagy Csehszlovákiát menedékül.Mondhatnád persze, hogy hogy ott nem érezték volna túl nagy biztonságban magukat, de akkor alkalmazd ezt az érvet a mostani menekültekre is.Érthetetlen, hogy azt róvod fel egy nincstelen családnak, hogy miért nem jó nekik egy sátortáborban.

sztrugackij 2016.09.07. 08:28:18

@karandash:

Valamint minden keresztény ugyanabban a Bibliában hisz, és a Szentírás szerint is halál jár a homoszexuálisoknak.
""És ha valaki férfival hál, úgy a mint asszonynyal hálnak: útálatosságot követtek el mindketten, halállal lakoljanak.." (3Mózes 20:13)"
A Koránban hol van ez a rész?

Exploiter 2016.09.07. 08:37:10

@sztrugackij:

Két számot kell összehasonlítani: hány embert öltek meg, vagy börtönöztek be múlt évben a homoszexualitása miatt a gonosz nyugati keresztény világban, és hányat az emberbarát közel-keleten.
Ez szerintem elég objektív viszonyszám.

Espada Rodelero 2016.09.07. 08:37:29

A menstruációnak igenis tudjuk az értelmét.
A korai ember nem 28 naponta ovulált, hanem az aktusban bekövetkezett orgazmus indította el a nőben, tehát akkor lett a nő hirtelen képes a nemzésre, mikor faszhoz jutott.
Ez azonban nem jó stratégia, ha annyira nem önálló utódokat hozol létre, mint amilyeneket az ember szokott. Ha a kicsik max 1 év után már maguktól vadásznának, ma is így lenne.
Viszont nagyon sok évbe telik, mire az ember kölykök életképesek lesznek, így szükség van az apára is a felnevelésükhöz,.
Az apa meg csak akkor fogja nevelni a kölyköket, ha tudja, hogy azok az övéi.
Csak akkor tudhatja, ha ő van egyedül a nővel, mikor az termékeny.
A nőknek tehát el kellett rejteni a termékenységüket, hogy a férfia folyamatosan dugja őket és biztos(?) lehessen a kölkeiben, mert így jut hozzá az erőforrásaihoz.
A nők elkezdtek rendszertelenül menstruálni, illetve nem is voltak külső jelei a termékenységi időszakaiknak.

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.09.07. 08:40:52

Aranyos ahogy a saját jogaidat követeled, miközben elfelejtkezel, azaz pontosabban fogalmazva magasról leszarod annak a gyereknek a jogait akit örökbe kíváncs fogadni.

Leszarod azt a jogát, hogy heteroszexuális családban nőjjön fel, amit az általd oly nagyra becsült természet felrótt neki.

Én nem tudom pontosan mi a célja a természetnek a hoszexuálisokkal, de nekem megfelel az is amit te írtál.
Menj a börtönökbe, meg katonákhoz feszültségcsökkentőnek.
De ne akarj gyerekeket rákényszeríteni arra, hogy buzik neveljék !

sztrugackij 2016.09.07. 08:42:02

@Asskickin:

"de nem véletlenül nem tudjátok magatokat reprodukálni. Ezen gondolkozzatok el!"

Ami azt illeti, én annak örülök, hogy a hozzád hasonló ostobák nem tudnak túlsúlyba kerülni a populációban, különben már régen a fákon ugrálnánk újra és gyümölccsel dobálóznánk.Esetleg agyonvertük volna egymást.
Ez a genetikai-hormonális(?) vonal bennetek húzódik, de szerencsére a társadalom önvédelmi mechanizmusa úgy-ahogy kordában tartja.

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2016.09.07. 09:00:08

@karandash: engem inkább az érdekelne, hogy alakulnak ki az ilyenfajta hülyék, mint te.

sztrugackij 2016.09.07. 09:29:53

@Exploiter:
A dolog lényege természetesen nem a Koránhoz vagy a Bibliához kötődik, hanem a tarsadalmi berendezkedéshez.Adva van egyrészről egy modern, szekularizált, liberális demokrácia az egyik oldalon és egy vallási dogmákkal operáló abszolút monarchia vagy autokrácia a másik oldalon.Ez utóbbi pedig nem speciálisan a homoszexualitást üldözi, hiszen nem tűr semmilyen sokszínűséget, nem ismeri el a társadalmi egyenlőséget, ugyanis ezek mind veszélyt jelentenének a monarchikus vezetésre.
Az ISIS ennek a berendezkedésnek a legszélsőségesebb és egyben legkegyetlenebb példája, ezért különösen visszatetsző az előlük menekülőket megbélyegezni és velük riogatni.
Amúgy pedig a "nyugati világ" toleranciája is deficites itt-ott a melegekkel szemben, és ezt nem lehet leszerelni azzal, hogy dehát még csak le sem fejezzük vagy börtönözzük be őket.Az ilyen Asskickin-féléket például pusztán csak a törvényi szabályozás tartaná vissza az effélétől.

inkvisitor 2016.09.07. 09:35:54

@karandash: Az megvan, hogy van olyan gén ,ami férfiakban a homoszexualitást erősíti, nőkben extra termékenységet okoz? Más szóval egy férfiszerető gén. Nőben ok, férfiban cumi. Az ilyen gének nem fognak kiszelektálódni.

alfacharlybravo 2016.09.07. 09:36:04

@tableno: A blogg az remek csak hánynom kell tőle.

Ravasz Figyelmeztetés 2016.09.07. 09:45:10

@Espada Rodelero: "A korai ember nem 28 naponta ovulált, hanem az aktusban bekövetkezett orgazmus indította el a nőben"
Forrás?
"Ez azonban nem jó stratégia, ha annyira nem önálló utódokat hozol létre, mint amilyeneket az ember szokott. "
Ezek szerint sokáig az ember rossz stratégiával szaporodott, vagy volt valamikor olyan korszak, amikor még az emberi gyermekek is pár hónap vagy év alatt felnőttek és ivaréretté váltak? Önmagadnak mondasz ellent.
"Csak akkor tudhatja, ha ő van egyedül a nővel, mikor az termékeny.
A nőknek tehát el kellett rejteni a termékenységüket, hogy a férfia folyamatosan dugja őket és biztos(?) lehessen a kölkeiben,"
Ostobaság, ez sem jelent a férfi számára az égvilágon semmilyen biztosítékot arra, hogy a saját utódait
fogja nevelni. Honnan tudhatná, hogy a termékeny időszakában más hált a nővel? Még a monogám házasság sem jelent erre 100%-os biztosítékot, 8-10%-a még a házasságban élő férfiaknak is tudta nélkül kakukkfiókákat nevelgetett becslések szerint. A modern genetikai vizsgálatok előtt egyszerűen nem volt semmilyen biztos módszer megbizonyosodni arról, hogy a gyermek melyik férfitól származik.
Szerintem gondold át még egyszer.

chrisred 2016.09.07. 09:52:08

@karandash: Csak a saját egyéni ideád, hogy a pacifizmus közösséget gyengítő magatartás. Valójában a konszenzuskereső társadalmak mindig életképesebbek voltak az állandó konfliktusban élőknél. Nem véletlen, hogy az iszlám radikálisok elől menekülnek a nyugati demokráciákba, és nem fordítva.

Wrex 2016.09.07. 09:53:18

@sztrugackij: "találkoztam menekültekkel" Tényleg? És mivel jöttek, repülővel? Mert ha nem, akkor azok bizony nem menekültek hanem migránsok voltak.
"A menekültekre vonatkozó nemzetközi passzust is ismerem." Akkor meséld el lécci hogy melyik passzus mondja hogy n+1 országon (ahol egyikben se lőnek rá) illegálisan átkelve még mindig menekült?
"Nem hinném, hogy felróható egy szír családnak" Valóban nem. De attól még nem menekült, hanem migráns.
"viszonylag kevesen választották a szomszédos" A hangsúly itt a "szomszédos"on van. A _szomszédos_ Ausztriát választották, mert az volt a nyugat. Miután onnan elmentek, már ők sem menekültek voltak. Egyébként, ha már van pofád az 56-os magyarokat a mostani agysebészekkel összehasonlítani, lécci áruld már el hogy az 56-os magyarok Ausztria után melyik országokba mentek _illegálisan_?
"de akkor alkalmazd ezt az érvet a mostani menekültekre is" Miért is kéne alkalmaznia? Azok mind szomszédos országok, Szíria és tsai viszont rohadtul nem azok!
"Érthetetlen, hogy azt róvod fel egy nincstelen családnak, hogy miért nem jó nekik egy sátortáborban." Lőnek rájuk? Nem. Bombázzák őket? Nem. Tehát jobb nekik mint ahonnan jöttek? Igen. Akkor mi a probléma?
Egyébként felettébb érdekes hogy ezek a "nincstelen családok" a legújabb ájfónokkal érkeznek, miután X-ezer ojrót leperkáltak az embercsempészeknek. És az is érdekes hogy kb. 80%-uk egyszemélyes "család".

Exploiter 2016.09.07. 10:02:05

@sztrugackij:

Természetesen. Bár az sehogy nem fér a fejembe, hogy egy olyan társadalomban, ahol a vallás a mindennapi élet legapróbb részleteit is szabályozza, hogyan lehet a szokásjogot, tradíciókat, világképet, vagy mondjuk a toleranciára való hajlamot független dolognak tekinteni a vallástól. Nekem ez nem tűnik logikusnak. Ámde nem erről szól a post, úgyhogy nem akarom elvinni az irányt.
Az, hogy a nyugat deficites, lehet, én nem tapasztalatom, bár nem érint a dolog, de a jog, a törvény, sőt még a közösség is a melegek mellett áll, ha az a cél, hogy az emberek gondolkodását egyéni szinten változtassuk meg, az pedig egyrészt hülyeség, másrészt számomra visszataszító gondolat.
Mindenkinek egyéni lelkiismereti joga másokat gyűlölni, csak a tetteivel kell elszámolnia, az pedig adott most is.

sztrugackij 2016.09.07. 10:45:23

@Wrex:
És melyik passzus állítja, hogy automatikusan elveszti a menekült státust az, aki egy harmadik országba lép?Onnantól már nem vonatkozik rá a menekült fogalmának definíciója?

"A _szomszédos_ Ausztriát választották, mert az volt a nyugat"
És ha nem szomszédos lett volna, akkor ők is tovább mennek.Most a földrajzi fekvésre vered úgy magad?

lécci áruld már el hogy az 56-os magyarok Ausztria után melyik országokba mentek _illegálisan_?

Ausztria vagy Németország elérése a céljuk a mostani menekülteknek is.Aki akar, legálisan tovább mehet Kanadába vagy az Államokba is.Akinek esetleg Franciaországban vannak rokonai, akkor oda.A lényeg, hogy először egy biztonságos, nyugati országba kerüljenek, ne egy olyan fos helyre, mint például Magyarország, ahol kerítésen átdobálva etetik őket.
Látom, megtanultad te is az óriásplakátos, jobbikos-idióta leckét.Miért van pénzük, miért van okostelefonjuk, miért nem harcolnak, meg különben is...
Képzeld, onnan van pénzük, hogy dolgoztak, vállalkoztak, kölcsönkértek, vagyontárgyat adtak el.Magas ez neked, igaz?Eleve csak olyanok jöhetnek, akik minimum középosztálybeliek, mert a szegényebbek nem tudják összeszedni az embercsempész tarifáját.Gondolom, észrevetted, hogy maradtak még emberek Szíriában.Na ők azok, akiknek nincs pénzük, vagy más okból nem akarnak nekivágni az útnak
És milyen egyszemélyes családokról beszélsz, te szerencsétlen?Jártál annak idején a Keleti környékén?Néztél tévét?A jobbikos riporternő nem gyereket rugdosott egészen véletlenül?
Tudtad, hogy ezen"agysebészek" jórésze szakmával, iskolával és angoltudással rendelkezik?
Egyébként az 56-os menekültek nagy részére ugyancsak nem lőttek, és aki nyugton maradt, annak nem is esett bántódása.Akkor miről beszélünk?
Az is köztudott, hogy az 56-os magyarok ugyanúgy hőbörögtek meg követelőztek az osztrák menekült táborokban, mint a mostani szerencsétlenek a szabad ég alatt, pedig ott sem lőttek rájuk és nem bombázták őket.A kitántorgók között pedig szép számmal voltak köztörvényes bűnözők is.
Igen,van különbség egy 56-os menekült és egy szír között.Az, hogy a magyar egy büdös szót nem beszélt angolul és 30 évnyi kint tartózkodás után sem volt képes magtanulni helyesen.
Hányok ettől a "mi magyarok különbek vagyunk menekültnek is" dumától.

Egyallampolgar 2016.09.07. 10:50:03

@karandash:
" Az a legviccesebb egyébként, hogy a nyugat iszlamizációjának pont a balliberális és homoszexuálisok tapsikolnak leghangosabban."
Ez tételesen hazugság. Az, hogy valaki nem uszít az iszlám ellen még nem jelenti hogy örül neki.
Az is vicces, hogy pont azok óbégatnak az iszlám zászlós világvége veszélyről ahol majd lefejezik a homosexuálisokat, akik már most száműznék a homosexualitást.
A szabadságjog bizony felvet kérdéseket. Nyáladzó idiótáknak nem lesz egyértelmű hol van a határ az iszlám tisztelete és az iszlám általi igényelt korlátozásokkal szembeni fellépés között.
A liberális az aki azt mondja tiszteld az embert és konfrontálódj az emberrel ha vallást akar tenni a jog fölé.

David Bowman 2016.09.07. 11:44:52

@karandash: Miközben a buzulmánok nagobb buzik, mint a prájdosok.

David Bowman 2016.09.07. 11:46:37

@chrisred: Az agresszív szegénység elől menekülnek a gazdag mulyákhoz.

David Bowman 2016.09.07. 11:49:16

@chrisred: Az, hogy magadra engeded a saját gyilkosodat, az nem pacifizmus, hanem szimpla hülyeség.

David Bowman 2016.09.07. 11:51:06

@inkvisitor: Már csak meg kéne találni ezt a gént.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.09.07. 12:35:36

@sztrugackij:

"egy vallási dogmákkal operáló abszolút monarchia vagy autokrácia a másik oldalon.Ez utóbbi pedig nem speciálisan a homoszexualitást üldözi, hiszen nem tűr semmilyen sokszínűséget, nem ismeri el a társadalmi egyenlőséget, Az ISIS ennek a berendezkedésnek a legszélsőségesebb és egyben legkegyetlenebb példája, ezért különösen visszatetsző az előlük menekülőket megbélyegezni és velük riogatni."

Mert szerinted az IS elől menekülők eltűrik a sokszínűséget, tisztelik a női egyenjogúságot, elismerik a társadalmi egyenlőséget?

A válasz természetesen NEM. Az iszlám egyik frakciója üldözi a másikat, majd máskor a másik az egyiket, de mindegyik az általad is elítélt "berendezkedést" képviseli. Nem azért "menekülnek" Európába, mert nem értenek egyet az iszlám tanításaival vagy az iszlám társadalmi berendezkedéssel, hanem azért, mert most éppen a puska rossz végénél állnak.

És az intoleranciájukat, győlöletüket magukkal hozzák Európába is. Ha ez kell neked, akkor menj közéjük a Közel-Keletre. A magyar többségnek ez nem kell.

"Amúgy pedig a "nyugati világ" toleranciája is deficites itt-ott a melegekkel szemben, és ezt nem lehet leszerelni azzal, hogy dehát még csak le sem fejezzük vagy börtönözzük be őket."

Szóval számodra csak fekete és fehér létezik? Ha a nyugati társadalom toleranciája nem abszolút tökéletes, akkor már összemosod az iszlám államok intoileranciájával? Ócska érveléstechnika.

"Az ilyen Asskickin-féléket például pusztán csak a törvényi szabályozás tartaná vissza az effélétől."

Lehet, de mégis visszatartja, és ez a lényeg. Odaát meg nem tartja vissza semmi.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.09.07. 12:37:45

@Egyallampolgar:

"Ez tételesen hazugság. Az, hogy valaki nem uszít az iszlám ellen még nem jelenti hogy örül neki."

Refugees Welcome megvan?

"Az is vicces, hogy pont azok óbégatnak az iszlám zászlós világvége veszélyről ahol majd lefejezik a homosexuálisokat, akik már most száműznék a homosexualitást."

Nem MAJD. Már lefejezik őket, bár valóban gyakoribb az akasztás vagy magas épületről lehajítás.

pillanttyú haver nem te kurtad meg a pitét 2016.09.07. 13:04:52

A buzik szimplan csak elvezik a trolkodasat. Kepessek azert seggbe kurogatni egymast, hogy provokaljak a normalis tobbseget.

CoolKoon 2016.09.07. 13:10:58

@karandash: "Az a legviccesebb egyébként, hogy a nyugat iszlamizációjának pont a balliberális és homoszexuálisok tapsikolnak leghangosabban." - Ja, pont ezért szavaznak a homoszexuálisok pl. Hollandiában olyan szívesen a Pim Fortuyn "örökségéből" kinőtt szélsőségeskre, igaz?

Orban VikTROLL 2016.09.07. 13:17:41

HA mar ugyis jonnek az arabok, praktikussan fel kene oket hasznalni. Hagyni kene, hogy kedvuk szerint elintezzek a buzikat. Es ha vegeztek veluk, akkor meg kirugni a picsaba az osszes aljas homofob terroristat. Ezzel egycsapasra megszabadulnank, a buziktol is meg az araboktol is.
WIN-WIN megoldas, es minket aztan senki nem vadolhatna rasszismussal, vagy homofobiaval.

csakférfi 2016.09.07. 13:19:51

A homoxesualitásnak semmi kőze a génekhez. Mintahogy a telefonomnak sem az androidhoz.
Sem az autónak a vezetőhöz.
Az hogy milyen küĺönprogram fut a buzik és leszbik agyàban azattől függ milyen a szülői szellem ami azt létrehozta.
Ezért nehéz tehàt gyakorlatilag lehetetlen azt a gént vagy azok kombinációját buzigénné nyilvànítani.
Az evolúciót és a genetikát kutatók kezdenek errefelé tapogatózni. Egyébként a lamarcki evolúciós elmélet pont erre utal. "Azért hosszú a zsiràf nyaka mert sokat nyujtogatta a fàk lombjait ràgcsàlva."
Azért buzi a buzi mert a szülei közti rendellenes magatartàs àtíródott a gyerek programjàba.
Ezért amelyik családban nem a szeretet a mérvadó férfi és nő között. Azaz az agresszió férfi avagy a nő részéről a társ felé eredményezi a különprogram beindulàsát.Az utódnál.
Mindazonàltal az emberi elme csodálatra méltó. Képes kijavítani sajàt müködési hibàit.
Az evolúciót meg ne keverjük ide.
Ha hivatkozol az àllatvilàgbéli viselkedési mintàkra ne csodàlkozz ha a viselkedésedet àllatiasnak,téged pedig àllatnak fognak titulàlni.

is 2016.09.07. 13:21:54

@karandash: cask mondanam, hgoy a kereszteny Biblikusok szerint is halalos bun a homoszexualitas, es viszont a muszlim vilag 90%-ban sem fejeznek le. es viszont Magyarorszagon se menj az utcan kezenfogva, ha meleg vagy, mert itt is veresre vernek, ugyhogy nem vagyunk olyan messze attol a csunya-csunya iszlamtol.

mokas, hogy a Bibliat tudod ugy olvasni, ahogy, de azt nem hiszed el, hogy a muszlimok 95%-a is tudja a Korant ugy olvasni, ahogy az ma ertelmes.

is 2016.09.07. 13:24:24

@csakférfi: "Azért buzi a buzi mert a szülei közti rendellenes magatartàs àtíródott a gyerek programjàba."

Na varjal cask, hol is kell bejelenteni, ha valakit Nobel-dijasnak akarok? Esetleg meg a nagyszuloket is osszeirjuk, mert hatha mar ott is jelentkezett valami? Es csak az lehet hetero, akinek egyik szuloje es nagyszuloje sem volt rendellenes? Aki pedig nem ilyen tiszta, az viseljen roszaszin negyzetet? Es ne keveredjen a tisztakkal?

is 2016.09.07. 13:30:06

A homoszexualitasrol azt olvastam valahol, hogy az fajszintu reprodukcios eszkoz: ha egy teruleten tulszaporodik a faj, akkor megjelennek/aranyaiban nonek a homok, akik nem szaporodnak tovabb, igy a tulszaporodast megallitjak. Nem lehetetlen, hogy az embernel most jott ez el, tulszaporodtuk a Foldet, es most homok jonnek, es meg is all a nepessegnovekedes.

Exploiter 2016.09.07. 13:46:26

@is:

Bull-fuckin-shit

en.wikipedia.org/wiki/LGBT_in_Islam

Az alábbi országokban halálbüntetés is járhat a homoszexuális aktusért, törvényesen:
Afghanistan, Brunei, Iran, Mauritania, Nigeria, Saudi Arabia, Sudan, United Arab Emirates, Yemen
Az alábbi országokban nem akasztanak fel, de illegális cselekmény.
Algeria, Maldives, Malaysia, Qatar, Somalia, Syria

A legjobb fejek: Kuwait, Turkmenistan, Uzbekistan - leszbizni lehet, csak a férfiakat büntetik

Mellé tehetnéd a legutolsó esetet, ahol itthon súlyos testi sértést követtek el melegek ellen, a szexualitásuk miatt.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.09.07. 13:51:14

@csakférfi:

"A homoxesualitásnak semmi kőze a génekhez. Mintahogy a telefonomnak sem az androidhoz.
Sem az autónak a vezetőhöz.
Az hogy milyen küĺönprogram fut a buzik és leszbik agyàban azattől függ milyen a szülői szellem ami azt létrehozta."

Nobel-díjra már bejelentkeztél? Ha még nem, sürgősen tedd meg!

Wrex 2016.09.07. 13:58:51

@sztrugackij: "És melyik passzus állítja"
Te jöttél azzal hogy ismered a passzusokat. Ha nem hazudtál akkor bizonyítsd és ne terelj.

"akkor ők is tovább mennek"
Tovább is mentek.

"a földrajzi fekvésre vered úgy magad"
Igen. Ha valaki átszökik a saját, háború dúlta országából a békés szomszédba, az menekült, nem róható fel neki hogy hogyan jött át a határon, hisz az életét menti. Ha viszont innen egy másik országba akar továbbmenni, akkor bizony már nem menekült hanem migráns, hiszen nem az életét menti hanem jobban akar élni. Erre "verem magam", hülyegyerek, kár hogy az agykapacitásod túl kicsi hozzá.

"Ausztria vagy Németország elérése a céljuk a mostani menekülteknek is."
Akkor lesznek szívesek regisztrálni magukat.

"Aki akar, legálisan tovább mehet"
Akinek vannak megfelelő papírjai, az mehet tovább legálisan. Nem ugyanaz.

"Látom, megtanultad te is az óriásplakátos"
Látom, megtanultad te is a sorosgyuris, migránssimiző-idióta leckét. Mind magasan képzett agysebész, felfuttatják a gazdaságot, gazdagítják a kultúrát, meg különben is...

"Képzeld, onnan van pénzük, hogy"
Hűha, kicsit messze jutottunk az általad emlegetett "nincstelen család"-tól...

"Jártál annak idején a Keleti környékén?"
Jártam. Jórészt fiatal ill. középkorú férfiakat láttam aranyláncokkal, okostelefonokkal. Nőt, gyereket alig.

"jórésze szakmával, iskolával"
Ezt a hazugságot mégis honnan vetted? Még a fritzek is azon rinyálnak hogy kb. 5%-uk alkalmazható vécépucolónál komolyabb munkára. Az indexen is volt statisztika erről.

"aki nyugton maradt, annak nem is esett bántódása"
Ja, mert a T-34-esek intelligens ágyútöltetei, vagy épp az ávósok remekül meg tudták különböztetni a forradalmárokat a civilektől. Abba kéne hagyni ezt a hazudozást.

"szép számmal voltak köztörvényes bűnözők"
Ha az ávó azt mondja, akkor bizonyosan azok voltak. Amúgy ezek a "köztörvényesek" hány embert robbantottak fel/erőszakoltak meg a befogadó országokban?

"a magyar egy büdös szót nem beszélt angolul"
Áruld már el, hogy hány menekült beszél angolul? Hozzátéve hogy azóta pár évtized eltelt, meg internet (ami jórészt angol), stb. Jóhogynem azzal jössz hogy az 56-os magyarok nem tudták kezelni az ájfónt.

"és 30 évnyi kint tartózkodás után sem volt képes magtanulni helyesen"
Újabb hazugság.

"Hányok ettől"
Egyrészt nem menekült hanem migráns, másrészt igen, különbek voltunk menekültnek/migránsnak ezeknél, harmadrészt én meg a te magyarellenes hazudozásaidtól hányok. Úgyhogy ezzel be is fejezem a veled való társalgást. További szép napot.

sztrugackij 2016.09.07. 14:47:57

@Wrex:
Istenem, te tényleg a fajtád legalja lehetsz! Ilyenkor szoktam szégyellni, hogy magyar vagyok.
Tényleg jobb, ha befejezzük.

Stefan_Schneider 2016.09.07. 14:54:58

Köszi, érdekes cikk, tanulságos. A menekültezés hogy jön ide azt nem tudom. Lehet lazítani

Neo07 2016.09.07. 15:00:27

@sztrugackij: "Ilyenkor szoktam szégyellni, hogy magyar vagyok."
Nálam meg ez a fajta mondat veri ki a biztosítékot. Szerintem a magyargyűlölő lehetsz, azok szoktak ilyeneket mondani...

Wrexnek teljesen igaza van. Hallottál arról, hogy a harmadik generációs(!) bevándorlók közt is elég magas a sária támogatottsága? Ez mindent elmond róluk és a helyzetről.

Neo07 2016.09.07. 15:06:10

@csakférfi: Hülye vagy.
@Ballib cenzúrázók réme 18:
Senki nem akar kényszeríteni semmit, mellesleg meglátásom szerint jobban nevelnék a gyereket, mint sok heteró pár...

sztrugackij 2016.09.07. 15:18:03

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

"Mert szerinted az IS elől menekülők eltűrik a sokszínűséget, tisztelik a női egyenjogúságot, elismerik a társadalmi egyenlőséget? "

Amúgy te láttad a 70-es évek Szíriájában készült fényképeket?
Amúgy pedig Magyarországon mindenki tiszteletben tartja a sokszínűséget, tisztelik a nőket?Egészen véletlenül nem évi 200 nőt vernek halálra otthonaikban a derék magyar férfiak?
Szerinted minden menekült gyűlölködő és intoleráns?Mire alapozod ezt? A vallásukra?A Németországban élő két és félmillió török egész nap gyűlölködik meg nőket molesztál?

"
Szóval számodra csak fekete és fehér létezik? Ha a nyugati társadalom toleranciája nem abszolút tökéletes, akkor már összemosod az iszlám államok intoileranciájával? "

Cseszd meg, te hány jelentését ismered az intoleranciának?Az intolerancia az intolerancia.Nem változtat semmit rajta, hogy milyen vallású egyén gyakorolja és milyen megfontolásból.Az itteni néhány homofóm kommentelő például magát kereszténynek tartja, de mellette síkhülye, gőze sincs semmiről, ezért bőszen buzizik, migránsozik, meg sorosozik.

"Lehet, de mégis visszatartja, és ez a lényeg. Odaát meg nem tartja vissza semmi."

Régen rossz, ha téged vagy a másikat csak a törvénytől való félelem tart vissza attól, hogy lopj, vagy ölj, esetleg gyereket erőszakolj.
Ezek szerint az ilyenek erkölcsileg semmiben sem különböznek egy ISIS fanatikustól.
Gratulálok.Szépen levezetted.

sztrugackij 2016.09.07. 15:21:31

@Neo07: Kurvára nem érdekelnek a biztosítékaid.
Szégyent hoztok a magyarságra az ilyen náci szöveggel.Itt lehet, hogy menő, de Európa kulturáltabb részén ocsmánynak tartják.
Ez van.

sztrugackij 2016.09.07. 15:26:44

@Stefan_Schneider:
Úgy hogy valaki kifejtette, mekkora veszélyt jelentenek a migránsok a meleg társadalomra.Szép lassan átveszik a hatalmat Európában és minden eltévelyedettet lefejeznek majd.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.09.07. 15:45:10

A homoszexualitás a bűn eredménye. Ez egy betegség.

TwoBee 2016.09.07. 16:16:31

Az Indexen Hernadit nem lehet kommentelni, ezt a cikket viszont igen. Ez igen.. A lenyeg, hogy az emberek ne a nagyobb problemakrol beszeljenek.

Viszlát és kösz a halakat 2016.09.07. 17:07:32

@sztrugackij: "Egészen véletlenül nem évi 200 nőt vernek halálra otthonaikban a derék magyar férfiak?"

nem

kissistvan 2016.09.07. 17:39:16

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Sok homó hangoztatja ezt a tetszetősnek tűnő érvet, de ez hamis."
Látom nagy szakember vagy.

" Honnan veszed, hogy a homók femininebb jellegűek? "
Ilyet nem írtam. Abban van valami, hogy a meleg férfiak feminibbek, viszont a leszbikusok meg inkább maszkulinabbak.

"a homó családtagok komolyabban és elterjedtebben részt vállalnának a gyereknevelésben."
Itt nem szó szerinti gyereknevelésre kell gondolni. Néha zsebpénz, néha korrepetálás, kicsit több figyelem, több jótanács, több protekció, stb. Már ilyen apróságokkal előnyösebb helyzetben van, mint azon gyerekek, akiknek a nagybatyja/nagynénje is rendelkezik gyerekkel.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.09.07. 20:02:53

@sztrugackij:

"Amúgy pedig Magyarországon mindenki tiszteletben tartja a sokszínűséget, tisztelik a nőket?"

Látom, nem tudsz szabadulni a Nirvana-érveléstől. :(

"Egészen véletlenül nem évi 200 nőt vernek halálra otthonaikban a derék magyar férfiak?"

Igazold! Amíg nem teszed, csak a szar hazugság dől a szádból.

"Cseszd meg2

Én nem szóltam hozzád ilyen hangnemben. Tapló vagy.

"Régen rossz, ha téged vagy a másikat csak a törvénytől való félelem tart vissza attól, hogy lopj, vagy ölj, esetleg gyereket erőszakolj."

Velem te ne példálózz, ne személyeskedj velem, én sem személyeskedtem veled. Persze megértem, érveid nincsenek, jön a személyeskedés. Meg az évi 200 halálra vert magyar nő... :D

Szánalmas és komolytalan vagy.

Márk_Márk 2016.09.07. 20:45:48

Nem melegek, buzik.
Nagy különbség.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2016.09.07. 21:40:54

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Nem fogja igazolni. Évente kb. 200 gyilkosság történik összesen. Csak vagdalkozik, kitalált számokkal.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2016.09.07. 23:23:04

@sztrugackij: Mondom, minden emberölés együttvéve évi 200 körül. Az elmúlt öt évben 300 felettiről ennyire csökkent. Hogy hány nőt vertek halálra otthonaikban férfiak, azt nem tudom. Tételezzünk fel egy súlyos számot, legyen, mondjuk, tíz?

Ne vagdalkozz, ne dühöngj, ne szélsőségeskedj. Hiteledet veszted. Ez volt a mesterem legbölcsebb tanácsa az utóbbi kétszáz évben.

Viszlát és kösz a halakat 2016.09.07. 23:53:42

@sztrugackij: ksh 2011-es adat családon belül 48 gyilkosság volt ebből 31 nö és 17 férfi áldozat

csakférfi 2016.09.08. 07:03:05

@Neo07: A hülye bizonyosan nem én vagyok hanem TE.(hülye aki mondja :) )
@Kovacs Nocraft Jozsefne: A gúnnyal csak feldühítesz és kénytelen lesuek negatív jeljővel illetni.Mivel ha neked lehet akkor nekem miért ne.
@is: Nem értem a "tiszta és nem tiszta " közti számomra nem mérvadó különbséget.

Idézek a Wikiből a gyengébbek kedvéért.

-Feltételezett okai

A tudományos világ a homoszexualitás eredetére vonatkozólag számos elmélettel rendelkezik. A különféle eredetmagyarázatok között a hormonális, biológiai, genetikai, neurohormonális, az egyszerű és többlépcsős szocializációs elméletek is kifejtésre kerültek, [13] [14] de konszenzusos, összefoglaló és nagy bizonyító erejű elmélet, magyarázat jelenleg nincs, a téma élő kutatási terület. Pszichológiai elméletek szerint, a homoszexualitást kis mértékben határozza csak meg a hajlam, nagy mértékben a neuronháló "beidegződése". Ez a neuro-pszichológiai magyarázat

-
-Az 1970-es években Günther Dörner német orvoskutató a homoszexualitást a „központi idegrendszer pszeudohermafroditizmusa”-ként fogalmazta meg.[26] Dörner és munkatársai szerint, ha az anya nagyon stresszes, akkor a gyerek nagyobb valószínűséggel lesz homoszexuális. Ezt a tényt igazolják azok az adatok, melyek szerint a második világháború alatt és közvetlenül utána sokkal több homoszexuális személy született. [27] Egy későbbi vizsgálat lényegében igazolta ezeket a következtetéseket: a homoszexuális személyek anyáinak 75%-a élt át valamilyen stresszt a terhessége alatt, míg ez az arány a heteroszexuálisok anyáinál csak 10%-nak bizonyult.[28]

Szóval lehülyézni és gúnyolódni azt tudtok.
Gondolkodni annál kevésbé.
Ezt nem nevezném emberi tulajdonságnak.Mármint a ti viselkedési és gondolkodási sémáitokat.
Inkább ostobának !

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.09.08. 08:43:50

@csakférfi:

"A gúnnyal csak feldühítesz és kénytelen lesuek negatív jeljővel illetni."

Különben dühbe jöttök? Hűha, most aztán lyól megilyettem. :D

Egyallampolgar 2016.09.08. 10:06:05

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Maga szellemi fogyatékos?

"Ez tételesen hazugság. Az, hogy valaki nem uszít az iszlám ellen még nem jelenti hogy örül neki."
Refugees Welcome megvan?

Igen megvan. De ebből hogyan általánosít? Olvasni tud? Én azt írtam, hogy egyikből nem következik a másik. Maga meg azt mondja hogy van arra példa amikor a kettő együtt jár. Ez két külön dolog. Elismerem, hogy fogyatékos embereknek az a jó ha két féle ember van: 1. aki vele mindenben egyetért és 2. az ellenség. Ki kell ábrándítsam, az ilyen hülyéket a legkönnyebb kifosztani.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.09.08. 11:27:30

@Egyallampolgar:

Ha valaki kettőnk közül szellemi fogyatékos, akkor az csak te lehetsz. Abból az odavetett megjegyzésemből, hogy "Refugees Welcome megvan?", hogyan voltál képes mindarra következtetni, amit aztán írtál (pl. általánosítás)?

Az élénk fantázia szép dolog, a művészetekben igen hasznos is, de a te esetedben érdemes lenne pszichiáter segítségét igénybe venned, mert bár laikus vagyok e téren, úgy látom, a te fantáziád már patologikus. Fordulj szakemberhez, talán még van számodra segítség.

Egyallampolgar 2016.09.08. 15:58:11

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Mivan? Hülye vagy? Feledékeny? Nézzük meg megint.

" Az a legviccesebb egyébként, hogy a nyugat iszlamizációjának pont a balliberális és homoszexuálisok tapsikolnak leghangosabban."

Honna szedted ezt? Minden homokos tapsol?
Az, hogy valaki nem uszít az iszlám ellen mint a liberálisok közül sokan, még nem jelenti hogy örülnek egy kultúrának ahol homokoskat akasztanak és nőket fenyítenek.
EZT TE írtad te hülye: " Refugees Welcome megvan? "

Próbálok segíteni egy példával: Én azt írtam azért mert egy állat kutya még nem fekete. Erre az volt a válasz, hogy a puli megvan? Ez miért értelmes reakció? Segítek, nem az. Csak egy kiskorú troll hülyesége. Legalább a logikai bukfenced lásd be, ha a szánalmas szellemi mocskodból nem is tudod kikaparni magad.

csakférfi 2016.09.09. 07:16:37

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

"A gúnnyal csak feldühítesz és kénytelen lesuek negatív jeljővel illetni."

Különben dühbe jöttök? Hűha, most aztán lyól megilyettem. :D

Az okos teló a buszon képes helyesírási hibákat véteni.Mivel a magyar utakból az aszfaltot a hozzád hasonló"okosok" kibratyizták.
ezt hívják mutyinak.
Na de ne alázzuk már egymást.
Tőlem nem kell félned.
Inkább attól izgulj hogyha nem lesznek kétkezi munkások ,nem lesz aki kiganézzon a hozzád hasonló dzsentrik alól.
Inkább linkelj valamiféle érvet arról hogy miért nem igaz amit állítottam?
Mármint hogy a géneknek köze nincs a buzisághoz?
Valamint az anyai "feszkó" tehető felelőssé a viselkedési anomáliáért sexuális téren.
Hivatkozhatsz a saját anyai ösztöneidre is szivesen meghallgatnám ,hogyan retteg egy ilyen kultúrált agymosott picsa a gyerekei jövőjéért.
Ugy hogy képes a sajátját és a férjéét is homályba borítani.
Példaként Zacher Gábor tekintetes urat hoznám fel,mint a kapuzárási pánik iskolapéldáját.aki a karrier és a gyerekről és annak jövőjéről szőtt lila ködből hirtelen eljutott a megvilágosodás nirvánájába.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.09.09. 09:48:30

@csakférfi:

",hogyan retteg egy ilyen kultúrált agymosott picsa"

KultÚrált, aha. Meg hejesírás, aha. Ha már kioktatsz helyesírásból, akkor legalább te írj helyesen. Rólad azok az agyamputált marhák jutnak eszembe, akik a hirdetéseikben inteLigens partnert keresnek - oszt csodálkoznak, hogy senki nem lyelentkezik.

csakférfi 2016.09.10. 13:40:30

@Kovacs Nocraft Jozsefne: bocs de had alàzzalak tovább.
Van kertes hàzunk ahol a feleségemmel élek öt éve két nevelt fiammal. Mivel ő 15 én 20 év házasságból lépett ki. Én 6 azaz hat hónap utàn találtam rà. Ő négy évig keresett az általad említett férfiak között. Mivel ő rögtön megérzi ki hazudik és ki mpnd igazat. Sokan az első levélnél elvéreztek.
Naszóval azért nem halnak ki a buzik és a leszbik. Mert az agresszív ellenkezű nemű szülő biztosítja a fennmaradásukat. Tehàt nő is van aki verbàlisan alàzza a férjét. Férfi is van aki fizikailag és mentàlisan is erőszakos.
Szóval nobel díj.
Félretéve a viccet a díjjal kapcsolatban . Saját magamat szórakoztattam ezekkel logikai összefúggésekkel.
De kérdezzük meg a köcsögöket. Emlékeznek-e rà egy kétéves koruktól hogy mitől rettegtek ennyire .
Nos?
süti beállítások módosítása