Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Melegedő

Miről hazudnak a nők az ágyban?

2016. augusztus 28. - beccaprior

z56m5rq2lpxhmmkfg8fr.jpg

Nos, elég sok mindenről, így az alábbi lista korántsem teljes. Bár a világ sokat változott az elmúlt évtizedekben, a nők szexuális igényeivel és saját maguk megítélésével kapcsolatban ugyanott tartunk, ahol sok–sok évvel ezelőtt.
Hogy miért nem mondják el az igazat? Talán azért, hogy a párjuknak kedvezzenek, hisz a nők arra vannak kódolva, hogy a férfiak igényeit kiszolgálják (A feministáktól elnézést kérek). A másik ok még egyszerűbb: így sem, úgy sem lenne jobb nekik, ezért elkerülik a felesleges konfliktusokat.
De akkor nézzük tételesen, mik azok a tévhitek, amik a férfiak körében még ma is tartják magukat:

1. Nem a méret a lényeg!

Ez a közkeletű mondás szépen tükrözi azt a századok, vagy évezredek óta tartó marketingkampányt, amit a nők azért csinálnak, hogy megtarthassák a partnerüket. Számtalan mikropénisszel rendelkező férfi éli az életét mindenfajta frusztráció nélkül, mert a párja azt hazudja neki, hogy ekkora is bőven elég. Egyébként a gyermekáldás szempontjából tényleg elegendő, és ha az illető tud kompenzálni, és eleget használja egyéb testrészeit, akkor hosszú, boldog kapcsolatban élhetnek.

2. Sosem játssza meg az orgazmust!

Ez akár igaz is lehet, mert minden huszadik nő ragaszkodik ahhoz, hogy ne színlelje az orgazmust, és elképzelhető, hogy a te partnered pont ebbe az 5 %–ba tartozik, de őket általában frigiditással vádolják, ugyanis egy átlagos nő csak minden harmadik aktusnál jut el az orgazmusig. Annak az asszonynak szerencséje van, akinek a párja egyszerre képes ennyire, mert ő jóval többször járhat a gyönyörök kertjében. A nagy átlag azonban képtelen egy húszperces (ez egyébként jóval több a magyar átlagnál) együttlét alatt eljutni a csúcsra, legfeljebb akkor, ha ő maga is besegít.

orgasmgif_amelie_1.gif
3. Én biztosan tudom, hogy igazából élvez!

Ez szinte teljesen kizárt. Majdnem minden nő képes a belső izmait is kontrollálni, így ha ő azt akarja, olyan hiteles alakítást nyújt, amit még a leggyakorlottabb versenyző sem tud felfedezni. Egyedül laboratóriumi körülmények között, gépek segítségével lehetne tetten érni a nőket, de erre viszonylag ritkán kerül sor.
Szinte nincs olyan nő, aki néha ne élne ezzel a lehetőséggel. De nem kell megijedni, ez nem mindig a partner ügyetlenségét mutatja, inkább azért van, mert a nőknél agyban dől el minden, és előfordulhat, hogy nem tud ráhangolódni a dologra. Sokkal összetettebb ez a kérdés, mintsem ennyivel elintézhetnénk, de erre majd egy másik cikkben térünk ki részletesen.

4. Bőven elég a hüvelyi aktus!

Ez is egy döbbenetes tévhit. A nők alig egyharmada képes hüvelyi orgazmusra, a többiek csak a csikló izgatásával tudnak eljutni a csúcsra. Tehát téves az a szemlélet, hogyha elég ideig tart a dolog, akkor a nőnek is jó lesz. Hiába minden erőfeszítés, ha a hüvelyben nincs annyi érző idegsejt, ami alkalmassá tenné arra, hogy igazi kéjhez juttassa. Ettől függetlenül, a nők imádják a szexnek ezt a részét, úgyhogy akinek a párja bevallja, hogy nem rendelkezik ezzel a képességgel, az se vegye úgy, hogy „elég egy késleltetett háromperces, és a falnak fordulok”.

giphy_1.gif

5. A spiccelős orgazmus a gyönyör netovábbja!

A „spriccelés” eléggé újkeletű dolog, legalábbis divat szempontjából. Azelőtt is előfordultak ilyen „balesetek”, ha az aktus során elég erős volt a stimuláció, de manapság vált csak elfogadottá, sőt egyre népszerűbbé. A „spriccelés” egyébként mára bizonyítottan nem más, mint a húgyhólyagból ürülő vizelet. Tehát aki abba a hitbe ringatta magát, hogy a nő akkorát élvezett, amitől egy másfajta testnedv halmozódott fel ennyire, azt ki kell ábrándítanom. Ez csak pisi…
Egyébként ez is elsajátítható (ahogy az orgazmus önmagában is, hiszen a nők nem születnek orgazmuskészséggel, hanem szerzett tapasztalatok útján tanulnak meg elélvezni), csak gyakorlás és megfelelő stimuláció kell hozzá.

6. A férfiak több szexre vágynak!

Újabb remekül  eladott hazugság, ami mára beépült a köztudatba. Nincs olyan barátnőm, aki arra panaszkodna, hogy túl sok a szex otthon, ahogy olyan sincs, aki ne szeretne többet. Remekül hazudnak ebben a témakörben is, és olyan meggyőzőek, hogy a férfiak készpénznek veszik az „elég egy hónapban kétszer” maszlagot. Sokévnyi együttélés után egyébként az asszony valószínűleg tényleg megelégszik vele – és titkon más férfiról fantáziál közben –, de az vesse rá az első követ, aki nem unja meg a rántott húst, ha már tíz éve azt eszi.

7. A nők a kényeztető szeretkezéseket szeretik!

Ez az állítás egyébként nem téves, csak kimaradt belőle a lényeg, ami az „IS” szócska lenne. A nők a kényeztető szeretkezéseket IS szeretik, de szinte minden asszony vágyik rá, hogy a férfi kifejezze az iránta érzett, csillapíthatatlan vágyát, dominánsnak mutatkozzon, és falhoz csapja néha. Kutatások szerint, a nők nagy hányada azonnal felizgul, ha a kezeit a feje fölé szorítják, és mindegy, hogy álló vagy fekvő helyzetben (Természetesen, ez nem vonatkozik az erőszakos, nem kívánt aktusokra!). Uraim! Éljenek a lehetőséggel és tapasztalják meg, hogy igazat mondanak-e a tudósok!

giphy_1_1.gif

8. Nem te vagy a hibás, hogy ma nem volt jó nekem!

Ez egyébként igaz is lehet, hisz ahogy már kiderült, a nőknél agyban dől el minden. A fárfiakkal ellentétben, nekik a lelkiállapotuk függvénye, hogy képesek–e az orgazmusra. Ez azonban csak féligazság. A női test is ugyanúgy reagál az ingerekre, és ha pár kedves, érzéki mondattal megtámogatják a cirógatást, akkor az agy is át tud állni, és máris futhat a kívánt program. Minden azon múlik, hogy a férfi észreveszi-e, hogy a nő épp feszült  – ezáltal képtelen az orgazmusra –, és szán-e rá elég időt, hogy ellazítsa partnerét, mielőtt nekikezdene a hadműveletnek. Aki igen, és párszor sikerrel jár, az nagyságrendekkel kevesebbszer fogja hallani a „fáj a fejem” kifogást.

9. A nők undorodnak a spermától.

Ez sem teljesen hamis állítás, mert nyilván vannak, akik igen, de ez inkább valami rossz tapasztalat, vagy családból hozott rossz beidegződés, mintsem valódi undor. A nők, akik szabadabb elveket vallanak és megélik saját vágyaikat, általában természetesnek veszik, sőt kedvelik az orális kényeztetés végső fázisát is. Úgyhogy, ha az asszony erre hivatkozva utasítja el, akkor a lelkével kell foglalkozni, és a munka hamar meghozza gyümölcsét.

Természetesen, a kivételek mindig erősítik a szabályt, és vannak, akik teljesen őszinték az ágyban, de sokuk leszbikus vagy szingli. Az is normális, ha a férfi olvasókból dühöt vált ki ez a cikk – leteszteltem a barátaimon, úgyhogy tapasztalatból beszélek –, csak az nem mindegy, hogy mihez kezd az információkkal. Aki csak legyint, és a saját egóját simogatja két napig, aztán megprücsköli az asszonyt, hogy csak úgy vinnyogjon, annak felesleges volt. Aki viszont megpróbálja kideríteni, hogy mi az, amivel boldogabbá tehetné a párját az ágyban, annak nagyon drukkolok! A sorozat következő cikkeiben pontos leírás következik arról, mit és hogyan szeretnének a nők a szexben.

Becca Prior

További cikkekért és érdekességekért kövess minket Facebook-on: 

A bejegyzés trackback címe:

https://amelegedo.blog.hu/api/trackback/id/tr8511655728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2016.08.28. 19:07:45

Lehetne kapni valami linket a tudományos bizonyítékról, ami a női ejakulátum vizelet mivoltát egyértelműsítené?

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.08.28. 19:28:22

1. Ez baromság. Lásd leszbi csajok!
2. Szintúgy. Miért kellene megjátszania? Nem jött össze, akkor nem csinál úgy, mintha... normális kapcsolatban.

agarik 2016.08.28. 19:29:19

@Before: Ja, ez érdekelne.
És akkor már a tanulhatóságot is, 1000% hogy van akit érdekel.

Alick 2016.08.28. 19:47:00

"Hiába minden erőfeszítés, ha a hüvelyben nincs annyi érző idegsejt, ami alkalmassá tenné arra, hogy igazi kéjhez juttassa."

Viszont a méhszáj környékét óvatosan ingerelve könnyen össze lehet hozni a szinkron orgazmust.

Attis2007 2016.08.28. 20:02:51

Az hogy a női ejakuláció vizeletből áll teljes tévedés. Az ilyenkor kifolyó nedv teljesen semleges ízű és az első csepjei már az orgazmus előtt is megjelennek.
A vízelet teljesen más, eddig egyszer fordult elő a Kedvesemmel, hogy mindkettőt elengedte. Ennek azért örülök, mert a pisi az pisiízű és szagú, és semmi köze az ejakulációhoz.

padlogaz 2016.08.28. 20:24:04

Ezt a posztot valami gyerek irta?
Remelem, mert akkor nem akkora gaz...

Darkcomet 2016.08.28. 20:31:35

"Természetesen, a kivételek mindig erősítik a szabályt..."

Szokjunk már le erről a hülyeségről végre. Egyrészt semmi logika nincs benne, másrészt ez a faszság egy félrefordítás eredménye.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Kivétel_erősíti_a_szabályt

Hz 2016.08.28. 20:38:09

@Hóhér az utolsó barátod:
2., Mert attól jobb csaj lesz a pasi szemében ha megjátssza, ellenben úgysem jönnek rá, ha csak játszotta, csak ha nagyon béna, tehát nincs vesztenivalója.

Hz 2016.08.28. 20:42:08

@Attis2007:
Az a baj hogy az anatómia nem ezt mondja.
Nincs a nőknek más mirigy, ami ennyi folyadékot termelne, csak a húgyhólyag, de az sem termeli, csak tárolja.
Szóval máshogy nem jön ki a "matek"

2016.08.28. 20:51:27

Aki ezt írta, egy tudatlan büdös bunkó, aki nem tartott még soha nőt partnernek, csak tárgynak.

2016.08.28. 21:05:29

Most látom, hogy nő a cikk szerzője, ha jól értem. Akkor méginkább megdöbbentő ez a sok sületlenség. Meg értelmezhetetnen számomra az, hogy "a nők". A feministáktól meg elnézést kér, tehát ő nyilván nem az. Ez sokmindent megmagyaráz. Az a nő, aki nem tartja magát feministának, az egyetért azzal, hogy nem illetik meg ugyanazok a jogok, mint a férfiakat? Vagy mit ért az alatt, hogy ő nem feminista ? Komolyan érdekelne.

Attis2007 2016.08.28. 21:22:33

@Hz:
Különbséget tudok tenni ízek és szagok között, bár nem vagyok biológus vagy nőgyógyász...
De nem egy alkalomról beszélek, de az is lehet, hogy a párom belülről izzad vagy pedig UFO...

2016.08.28. 21:46:45

Az 5. pont egy totális tévedés!

A spriccelés még véletlenül sem pisi.
Teljesen más a tapintása és a szaga.A viszkozitása selymes, de kissé tapadós.
Ellenben a pisi kellemetlen, enyhén ammónia szagú - és nem tudom másképp megfogalmazni - , de száraz tapintású, mivel lúgos kémhatású.

Több alkalommal is voltam olyan hölggyel, aki spriccelt.
Semmi értelme nem volt, hogy megjátssza az orgazmust, mivel MINDEN alkalommal spriccelt, bár nem azonos mennyiségben. Ha csak megjátszotta volna, az ebben a formában rengeteg vesződséggel járt volna. Lepedőcsere, minden aktus után altest mosás, egyebek.
Szóval semmi értelme.
Ahhoz elég lett volna nyögni, sóhajtozni, lihegni, szorítani a gyíkot, etc. etc.

Ennyi.

TBal 2016.08.28. 21:48:28

@Hz: én is tapasztaltam már, @Attis2007: -nek igaza van, egy szóintelen folyadék. Aki tapasztalta már az nem matekozik ilyen dolgokról. A cikkszerző nőnek nyilvánvalóan sosem volt még ilyen élménye, különben tudná, ahogy te sem lóattóal még ilyet élőben. Én viszont de.

onderon 2016.08.28. 22:14:05

próbáltuk a párommal elérni a női spriccelést, de nála csak pisilési inger jelentkezett amit visszatartott félve, mert ugye nem akart pisilni. aztán egyszer próbaképpen megbeszéltük és nem hagytam abba az ingerlést és bizony a vizelet az vizelet. színre szagra mindenre. aki tapasztalt már spriccelést az tudja, hogy az nem vizelet.

Punxsutawney Mormota 2016.08.28. 22:17:21

Ha jól értem, akkor ezt a cikket egy olyan nő írta, akinek:

1.) bőven volt dolga mikropöcsű pasikkal,
2.) rendszeresen megjátsza az orgazmust,
3.) valójában csikló érzékeny, de arra a mikropöcs, még akár pont jó is lehet,
4.) nem hisz a spriccelésben, mert neki nincs ilyenje,
5.) kevés szexben van része...
6.)... és még akkor sem kapják el a grabancát keményen
7) mindezekért a mikopöcsű pasija a hibás.
8.) És nyelné a spermát, mint kacsa a nokedlit, de a mikropöcsű pasija még gyorstüzelő is.

Hát, ennél még a Bravó magazin, Szex, Szerelem, Gyengédség rovata is jobb volt.

Punxsutawney Mormota 2016.08.28. 22:20:05

@Látens Inszinuáció: Kivételesen egyetértünk. Nem csak a szagról van szó, hanem az állagról is . Megszáradva van ugyan valami érdekes, nehéz szaga, de köze nincs a gyomorforgató szagú emberi vizelethez.

Hz 2016.08.28. 22:25:44

@Attis2007:
Ok, biztos igazad, igazatok van, csak az anatómia mást mond.
De nem fogok vitázni.

Espada Rodelero 2016.08.28. 22:38:48

Ajvé, miért kell ilyen frigid picsák nyávogását kirakni az indexre?

Volt spriccelős csajom és rohadtul nem pisiről van szó. Ha neked nem megy, akkor... tanuld, khm...

Szánalmas volt ez poszt, egyszerűen szánalmas.

Aranyi Gábor 2016.08.28. 23:00:07

@Alick: A méh szalagjainak tkp.-i megfeszítésével... De befelé ott van a G-pont is, ami valahogy kimaradt - mert a baromarcú megint csak liberó kliséket hajigál egymás után. P-t meg legutóbb a barátja telefonjában látott...

zZz 2016.08.28. 23:27:52

"de az vesse rá az első követ, aki nem unja meg a rántott húst, ha már tíz éve azt eszi."

Majd akkor legyél ilyen megértő, ha a te párod lép félre 10 év után :)

delano 2016.08.29. 00:43:22

@Punxsutawney Mormota: 40-hez közeledve, túl számtalan egyéjszakás, néhány rövid és kevés hosszútávú kapcsolaton azt kell, hogy mondjam, hogy ez egy nagyon jó poszt. Az a férfi, aki ezen megsértődik vagy felháborodik, annak vagy kisebbségi komplexusa van, vagy még nagyon fiatal és nem ismeri a nőket. Értem én, hogy vicces reakciót akartál minden pontra írni, de sajnos inkább szánalmasra sikerült. Szerintem egyetlen dolog van, amibe bele lehet kötni: ez pedig a spriccelős téma (pisi / nem pisi), de minden más stimmel.

delano 2016.08.29. 00:46:44

@Espada Rodelero: "Szánalmas volt ez poszt, egyszerűen szánalmas."
Teljesen elterjedt, ám minden valóságalapot nélkülöző tévhiteket akart eloszlatni. Mi volt ebben szerinted szánalmas? Tényleg érdekelne...
És hát frigidnek sem gondolnám azt, aki ilyen posztot ír.

58múltam 2016.08.29. 00:55:24

@Látens Inszinuáció:
Gyöngíti a hitelét a mondandódnak, amit írsz: "de száraz tapintású, mivel lúgos kémhatású."
A szappan maga is lúgos,ettől síkos a tapintása. Próbáld ki bármilyen lúggal, síkosságot fogsz tapasztalni.
A vizelet viszont vagy semleges, vagy nagyon enyhén savas. Ha lúgos, akkor a barátnőd beteg.

Sir Gombóc 2016.08.29. 01:53:22

"A fárfiakkal ellentétben, nekik a lelkiállapotuk függvénye, hogy képesek–e az orgazmusra."

Elárulok egy titkot. A pasiknál is. Ugyanis ők sem gépek.

esoutankoponyeg 2016.08.29. 07:17:53

Punxsutawney Mormota tökéletesen összefoglalta a cikk megszületésének lehetséges (sőt valódi) okát. Ennél többet szerintem nem kell hozzátenni.

1. pontban ellentmondásba ütközik a blogger, mégpedig a kicsi nem jó, de ha feltalálja magát, akkor jó a partner, tehát mégis igaz, hogy nem a méret a lényeg...

2. pont a kedvencem: a nők színlenek az ágyban, én pedig színlelem azt, hogy ez engem érdekel...

én sem értem, hogy egy ilyen sz@r miért kerülhet ki az indexre.

Yoss 2016.08.29. 08:00:27

"hiszen a nők nem születnek orgazmuskészséggel, hanem szerzett tapasztalatok útján tanulnak meg elélvezni), csak gyakorlás és megfelelő stimuláció kell hozzá."
Ezt nem nagyon értem, és szerintem hülyeség is..

Papírsárkány 2016.08.29. 08:03:51

"... képtelen ... eljutni a csúcsra, legfeljebb akkor, ha ő maga is besegít."
Ezt kifejtenéd?

RobinGood 2016.08.29. 09:09:27

Én őszintén sajnálom a szerzőt. Rengeteg frusztráció gyűlt fel benne és még buta is. A 2. pont a legszebb, ahogy teljesen belekeveredik a logikai útvesztőbe :-)
@delano: 40-hez közeledve, túl számtalan egyéjszakás, néhány rövid és kevés hosszútávú kapcsolaton, arra még nem gondoltál, hogy valamit nem jól csinálsz? Pl. nem vagy hiteles 15 évesen 40 évesnek? ;-)

FlybyWire 2016.08.29. 09:38:22

@Sir Gombóc: +1

Sőt. Nekem pl. sok évig annyira nem akart összejönni a szex keményebb része (jobbnál jobb nőkkel), hogy már komolyan fontolgattam a Viagrát.
Aztán megismertem az azóta már feleségemet, és rádöbbentem 2 dologra:
1 - a kémia igenis létezik, és elkerülhetetlen ALAP a jó szexhez
2- a férfinak is hangulatba kell jönnie, lelkileg és kémiailag is - és ezt messze nem minden nő tudja megadni.
Na de amelyik igen, azt aztán naponta négyszer is :D

eMJe 2016.08.29. 09:49:39

Homo blogon trollkodik a szerző? Így akar seggrepacsis srácokat szerezni magának, hogy próbálja a férfiak szemében a nőket lejáratni? :D

Egyébként sok az ellentmondás, ezt az egyszer valószínűleg összeollózta a szerencsétlen posztíró, mert

a, Ha nőként ír a tapasztalatáról (kérdés, neki mi a mikropöcs), akkor honnan tudja, hogy a férfi nem érzi az orgazmust, és nekik a lelkiállapotuk függvénye? Egyébként a lelkiállapot nem agyban dől el? :D :D :D
b, ha a homogyerek írta, akkor meg mekkora segglyuka lehet, hogy mikropöcsöl? És honnan tudja, hogy a nők megjátsszák az orgazmust, undorodnak a spermától stb?

Az index tolja a blogot, még egy darabig, aztán innen is elfogynak az olvasok, mert meglátják, melegedő :D Ne rinyálj homo, egy darabig még én is visszajárok, amíg eléggé meg tudsz nevettetni a baromságaiddal.

Mondjuk az utolsó bekezdés árulkodó. Vagy tényleg egy férfinak hazudott homo, vagy egy femipista "vinnyog". Oravecz Dórikának ismét feladtátok a leckét, újabb szöget vertetek a feminizmusba :D Szegény, megint küzdhet :D

@delano: delaNŐ, férfinak gondollak, de honnan tudod, hogy igaz a poszt? De most komolyan? Érintett vagy? Akkor esetleg elhinném. Vagy sok helyen olvastad ugyanezeket? Akkor már tényleg biztos, hogy igaza van annak a szerencsétlennek, aki ezt máshonnan összeollózta és idehányta :D Honnan tudod, hogy ami itt van, az nem "minden valóságalapot nélkülöző tévhit"? Mert én a tapasztalataim alapján úgy gondolom, az ide bemásolt pontok egy része bizony faszság, de lehet, én vagyok a szerencsés ember. A posztoló meg nem :D

FlybyWire 2016.08.29. 09:49:55

Amúgy pedig:

1 - Ez sajnos tényleg így van. Mármint a kiscerkásoknak sajnos. De a nők úgysem fogják nekik ezt elárulni, mivel kedvesek. A normálisan felszerelt férfiaknak viszont elmondják. Sőt, az első pár hátkaparós (kettős)orgazmusos együttlét után, egy volt kollégám megfogalmazása szerint "két kézzel kapaszkodnak a megfelelően nagy szerszámba" :D
2 /3- Van, aki sosem játtsza meg, ismertem pár olyan nőt, aki kb. mindentől elment - és semmiféle érdeke nem volt megjátszani, tehát.. De persze olyan is volt, aki megtette, és elég átlátszóan.
A megoldás az, hogy nem *közben* lehet ezt jól észrevenni, hanem utána. Az orgazmus utáni nő pupillája kitágult, arcán angyali mosoly, megfelelően nagy élvezés után akár percekig magatehetetlen, mint egy rongybaba. Ja és még órákkal, vagy egy nappal utána is szuperkedves, aranyos, reggelit főz, sürög-forog, egy tünemény :) :)
4 - tényleg nem megy mindenkinek, de a tapasztalat szerint tisztán anatómia, és nem csak a nőé. Megfelelő méretű és alakú szerszám jó helyeket elérve a nők nagy többségénél a hüvelyit is előhozza.
5 - ez kimaradt, de nem is hiányzik
6- igaz, a nőknek is legalább annyira kell. Sőt, ők legalább annyira frusztráltak és aggresszívek a hiányában, mint mi.
7 - igaz, a nők is imádják a változatosságot, néha a félórás simogatós petting utáni gyengéd szex, máskor a falhoz csapós 5 perc alatt lerendezős, megint máskor meg a férfit csak tárgyként kezelő domina is fel tudja őket izgatni. Valljuk be, ez nekünk is jó azért :)
8 - félig igaz csak, mindkét fél lehet "hibás", kieshet a dologból agyilag, de a legnagyobb hülyeség ezt rögtön felróni, és garantáltan ront csak a helyzeten. A letagadása, meg nem beszélése is, erre szükség van, csak később.
9 - Szerencsére ritka, aki tényleg undorodik, nagy átlagban nincs vele bajuk - náluk ez érzelmi alapú., akibe szerelmesek azétól egész biztosan nem undorodnak. Persze lenyelni sem akarj mindegyik, de azért ilyen is van sok :)

kovacsbelane 2016.08.29. 09:58:14

Hm, itt minden pasi ugyanahhoz a spriccelős prostituálthoz járt?

@Yoss: Melyik részét nem érted? A nők nem ébrednek tinikorukban arra, hogy elélveztek, nem annyira nyilvánvaló a női orgazmus elérésének folyamata, mint egy pasinál. A női orgazmust tanulni kell, elsősorban a nőnek magának, másodsorban a partnerének. Persze lehet ez közös tanulási folyamat is.
A hüvelyi orgazmus meg valóban külön téma, haladó szint.

Netuddki. 2016.08.29. 10:04:09

@Punxsutawney Mormota: Mormi! Ne vegyél lottót!
Mint az ismertetőből is kiderül a cikkíró búza. Viszont akkor honnan tudja mi a jó a nőknek?

Hókirályfi 2016.08.29. 10:08:52

Nekem tetszik a cikk, biztos vagyok benne, hogy sokak nyernek belőle fontos információkat, de ha csak annyi jön le belőle, hogy a fokozottabb odafigyelés a partnerre és a jobb kommunikáció használ a kapcsolatnak, már annyival is beljebb vagyunk.. :)

Punxsutawney Mormota 2016.08.29. 10:18:50

@Tibi !: Jéééé, tényleg! :D Attól még akadhatnak gondjai a mikropöcsökkel :)

Dr_utcai_arcos 2016.08.29. 10:33:17

@Tibi !: ne vegyél lottót, mint az ismertetőből is kiderül, a cikk írója beccaprior míg a blog tulajdonosa G.Noir. próbálj megbirkózni vele ;).

DocBulywood 2016.08.29. 10:38:28

@Punxsutawney Mormota:

"6.)... és még akkor sem kapják el a grabancát keményen"

Majd Rocco rendesen kikormolja, akkor meg ne rinyáljon!

:-D

delano 2016.08.29. 10:43:20

@eMJe: " Pl. nem vagy hiteles 15 évesen 40 évesnek? ;-)"
Hidd el én örülnék a legjobban ha visszamehetnék pár évtizedet :)

Köldök_szösz 2016.08.29. 11:03:21

Mindenki hülye.
Azok is hülyék akik otthonról klaviatúrahuszárkodnak, mivel 0 tapasztalatuk nincs semmivel sem!
Azok is hülyék akik űberisten csajozógépek és 2 másodperc nem telik el hogy ne lenne egy nő a faszukra húzódva valamilyen formában, mivel őket is át lehet verni, honnan tudják hogy nem hazudnak nekik mindenféle formába, ördögien, egyfolytában? Elvégre aki ennyit csajozik az is egy kamugép, széltoló, disznófülű, minden hájjal megkent forma, csak visszakapja az élettől a kamuzást.
Vegyétek észre hogy az élet egyik területén sosem lesz olyan hogy valamit pontosan, csutkán 100%-ban lehet művelni.
Ez a cikk meg kattintásvadász.
Én meg úgy érzem elegem van minden emberből.

2016.08.29. 11:50:20

mind kamu... "női orgazmus" :D:D:D persze!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2016.08.29. 11:55:50

Na, özönlenek a szexistenek, akik megmondják a tutit. :-))
Én bezzeg 3-4 órát reszelem az asszonyt és csak égett gumiszagot érez.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2016.08.29. 11:56:33

@Köldök_szösz: "Én meg úgy érzem elegem van minden emberből. " És ez hitelessé teszi is amit írsz. :-))

Kovácsné · http://kovacsne.blog.hu 2016.08.29. 12:05:39

A 0 cm meg a 2 méter számít. A két véglet között igazság szerint az számít, hogy az illető úr mennyire ügyes ÉS mennyire szimpatikus (és nem, a szimpátia nem a cm-rel nő).

eMJe 2016.08.29. 12:12:19

@delano: Örülök, ha örülnél, de ezt nem én írtam :D Bár ebben igazad adok, tényleg jobb lenne, fele ennyi gond volt csak

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2016.08.29. 12:26:05

"Nem a méret a lényeg!"

Ez a kis farokkal megáldott férfiak által kitalált.

Kovácsné · http://kovacsne.blog.hu 2016.08.29. 12:29:09

Ja, van erről egy matematikailag egyelőre ki nem fejtett elméletem is: a szex sikere azon múlik, hogy a férfi lába közötti szerv, illetve a szájából kilógó kapanyél méretei hogyan aránylanak részint egymáshoz, részint a nő lába közt található fogadószerv, és az ő szájából kilógó kapanyél méreteihez.

rozsomák 2016.08.29. 12:31:15

@Dr_utcai_arcos:
ja, a cikk írója beccaprior valóban.
Regisztrált két napja, egyetlenegy hozzászólása : ez a cikk.
vagyis ordas kamu.
A cikk írója bizony a bloggazda, csak most más néven.

próbálj megbirkózni vele ;).

nem várt fordulat 2016.08.29. 13:32:10

Már többen leírták előttem, és az 5 pont tényleg hibás.

4 olyan párom is volt, aki spriccelt. Az egyikből annyi folyadék jött ki egy menet alatt, hogy azt hittem, mindjárt el fog fogyni a csaj...

Semmi köze a pisihez. Teljesen színtelen és szagtalan.

delano 2016.08.29. 13:53:08

@eMJe: Bocs, ezt tényleg nem Neked akartam írni...

Muad\\\'Dib 2016.08.29. 14:17:18

Így kell komplett hülyeségeket terjeszteni nagy nyilvánosság előtt. Gratulálok. Az indexeseknek külön, hogy segítenek a baromság minél szélesebb terjedésében...

Hókirályfi 2016.08.29. 14:32:17

@Muad\\\'Dib: Kész szerencse, hogy a műfaj lehetővé teszi a szakértői hozzászólásokat és így senki sem fog hülyén meghalni ezt a fontos kérdést illetően.. :)

Muad\\\'Dib 2016.08.29. 14:35:56

@Hókirályfi:
Sajnálatos módon a baromság irgalmatlanul gyorsan terjed. Vannak lényegtelen témák, de egy téma lényegtelensége, még nem ok arra, hogy baromságokat terjesszünk. Az sem elég, ha úgy van az egész megírva, hogy egy közepesen fejlett majom is észreveszi, hogy bullshithalmaz. Az emberiség jelentős része ugyanis sajnos még nincs egy közepesen fejlett majom szintjén.

csakférfi 2016.08.29. 15:11:49

@nem várt fordulat: Való igaz amit írsz.
:)
A poszt ferdítések halamza .
Abból indul ki hogy a nő színleli az orgazmust olykor.
Igen és akkor mi van?
Mi férfiak nem ?
Bakker hol a búbánatban él ez az ember.egy normálisan működő házasságban ezek nem "dolgok" ,hanem egyszerű esetek amik ritkán (évente 1-2 ) fordulnak elő.Számomra mulatságos hogy ez a poszter,azt képzeli hogy okos és pontokba szedi a rossz kapcsolatból adódó negatív tartalmakat.
Ezek nem baj kategóriák ha a kapcsolat a megbecsülésen és a szerelmen alapul.mellesleg nem tud színlelni a nő ha az "ejakulátuma" forró és megérzi a bőröd.
Ekkora ferdítéseket.
Ez a poszter sík hülye a nőkhöz!
:)

Mercel 2016.08.29. 15:15:56

Anélkül, hogy belemennék mennyire reális a pontokba szedett felvetéshalmaz - az vicc, hogy szinte az összes pont két dologra vezethető vissza.

-tévhitek - mert a legtöbb ember kb. vaktában éli a szexuális életét és a legtöbbnek élete végéig fogalma sincs a mi miért, mit hogyan, mit lehetne másképp dolgokról.

A másik meg a a jóóó öreg hazugság, mellébeszélés téma.
Minden témában gáz, de szexben ráadásul még önsorsrontás is..:)

@Köldök_szösz

10 perce olvastalak egy hasonló témájú blogon, - megismétlem, gyorsan szedj össze egy (legalább az ágyban) normális pasit és mindjárt szebb lesz a világ.:D
(Nem szemétkedésből írtam, tényleg)

Pirx_pilóta 2016.08.29. 17:38:24

Igazán remek cikk. Bár tartalmát tekintve rengeteg benne az áltudományos ostobaság, viszont az érzelmek felkorbácsolásához kitűnő alap. Csak kíváncsi lennék mi arra a magyarázatod, hogy ha szerinted a nők nagy része nem képes hüvelyi orgazmusra, akkor miért számít az hogy kicsi vagy nagy amit beledugnak?
Aki pedig már megtapasztalta a női spriccelést az pontosan tudja, hogy semmi köze a pisihez. Az anatómusoknak meg javaslom, lapozzák át még egyszer azt a könyvet, lesz ott még jópár mirigy amiről kiderülhet hogy köze van a dologhoz.

rozsomák 2016.08.29. 17:51:12

@Mercel: "a legtöbb ember kb. vaktában éli a szexuális életét és a legtöbbnek élete végéig fogalma sincs a mi miért, mit hogyan, mit lehetne másképp dolgokról."

Először is: Ne magadból indulj ki... vannak itt már felnőttek is.
Másodszor: Te az előbb még egy nyilvánvaló kamuszexblognak is hittél, amit női néven egy fiú ír.

Egyéb észrevételed a többiek alacsony szexkulturájáról van még ?

rozsomák 2016.08.29. 17:57:44

@Pirx_pilóta: "Csak kíváncsi lennék mi arra a magyarázatod, hogy ha szerinted a nők nagy része nem képes hüvelyi orgazmusra, akkor miért számít az hogy kicsi vagy nagy amit beledugnak?"

Bár a poszt nagy része tényleg elég gyenge, de erre, amit firtatsz, van egy magyarázat, amit nőktől hallottam:

A kitöltöttség érzése - ami nem is biztos, hogy elvezet az orgazmushoz - sok nőnél számít. Igaz, hogy ettől nem lesz orgazmusuk önmagában, de lényeges szempont náluk. (Ahogy én hallottam ezt egypár nőtől.. Van, amelyik kifejezetten szereti a szétfeszítő érzést, ami néha majdnem fájdalommal jár, de akkor is kell neki.)

Egyébként a hüvelyben valóban sokkal kevesebb az idegvégződés, mint a csiklón, ez tény, de attól még van ott elég.

11110000 2016.08.29. 18:43:56

@Before:
Mondjuk szerinted hol tárolódik a nőkben az a folyadék, ami kiürül?
Mert a férfiaknál ugye van erre az ondóhólyag. A nőkben meg a húgyhólyagon kívül semmi tárolószerv.
Fáj a gondolkodás, mi?

11110000 2016.08.29. 19:04:28

@Attis2007:
@Látens Inszinuáció:
@TBal:
@onderon:
@Punxsutawney Mormota:
@Espada Rodelero:
@nem várt fordulat:
@Pirx_pilóta:
Na, megjelent még néhány nagytudású idióta, aki biológiából mindig bukott...
Nevezzétek már meg azt a szervet, ahol a nőben ez a folyadék spriccelés előtt tárolódni tud.
Röhejesek vagytok. Ez itt nem a nagyotmondó-bajnokság járási döntője, ti azzal keveritek.

Egyébként az egészséges vizelet szagtalan.

@Darkcomet: Ennek ellenére ez egy magyar közmondás. Ha tetszik neked, ha nem. Ha félrefordítás eredménye, ha nem.

@Aranyi Gábor:
G-pont nem létezik. Eddig azért felboncoltak már pár százezer nőt, és még egyikben sem találtak.

@Alick:
Igen, ez meglehetősen tudományos oldal. Horoszkóp is van.

11110000 2016.08.29. 19:08:31

@Pirx_pilóta: .
Pár tudós már átlapozta néhányszor azt a könyvet, és nem, nincs ilyen. Ráadásul a mirigy nem tárol, hanem termel - és nem egyszerre nagy tömegben, hanem egyszerre csak keveset, bizonyos időn át.

Megint adódik a kérdés (a hozzád hasonló többi nagyszájú ostobának is): HOL TÁROLÓDIK a folyadék a női testben?

Ja igen, te a tudósoknál is biztosan jobban tudod:

www.origo.hu/egeszseg/20150110-sricceles-ejakulacio-megis-letezik-noi-ejakulacio.html

(NE csak a címet olvasd majd el.)

nem várt fordulat 2016.08.29. 19:26:48

@11110000: lehet, hogy pisi, nem tudom. Azt tudom, hogy 100bol 100szor teljesen atlatszo es szagtalan.

Ahogy irtam, az egyik parom, aki spticcelt, amikor a napi rutinjat csinalta nem rohangalt wcre.

Ha ennyi pisi termelodne benne, akkor folyamatosan wcre kellett volna mennie. Egy aktus soran legalabb egy litert ha nem tobbet, de tulozni sem akarok, kiadott magabol, es nem mondta, hogy pillanat, pisilnem kell.

Es a 4bol 4 lanynal mind pont ugyanilyen allagu es szinu volt.

Aztan, volt egy otodik, amihez viszony orfazmus is tartozott, neki pedig igen kis mennyisegu suriett tej szeru cucc jott ejakulalaskor. Semmi nemi betegsege, folyasa nem volt. Nah, az vanon mi?

G pont: ez pont olyan, mint ha azt mondnad, hogy memoria nincs, hiszen millio embert felboncoltak, es sehol nem talaltak emlekeket.

Gondolomez egy olyan hely lehet a huvely falon fent kicsit beljebb, ami ahol rengeteg idegvegzodes van. Ha kitapintod, erezheted, hogy ott kicsit masok a dolgok. Rengeteg novel voltam mar, sok dolgot megeltem lattam. Es nem vaganykodni akarok, hisz csak egy nick vagyok itt, nem kapok erte plusz pontot, penzt, vallveregetest, alfa statuszt.

Kivancsi vagyok, ha egyszer lesz ilyen az eletedben, mit fogsz szolni.

Ha eleg sok pornot nezel, en nem szeretem, nem tudom mi benne a jo de talalkozhatsz olyan videokkal, hogy golden shower. Az pisi, sarga es nem atlatszo. Ha megivott volna elotte 3 liter vizet, akkor azt mondom, persze, hogy atlatszo.

De reggel pisiles utan a szex hatasara hireltelen termelodik ennyi pisi?

Korhazban lenne mar reg a veseje miatt.

Dr_utcai_arcos 2016.08.29. 19:50:01

@rozsomák: azt is el tudod mondani, mi annak az értelme? Kíváncsian várom. És olyan elképzelhetetlen, hogy MINDEN bloggernek van ELSŐ bejegyzése?

2016.08.29. 19:50:13

@Attis2007: igazad van, az egyéltalán nem pisi. Ez gáz a poszterre nézve.. Meg az is, hogy nem hallott még a G-pontról.. még hogy nincs érző ideg a hüvelyben... jajjjjj

Dr_utcai_arcos 2016.08.29. 19:57:31

@11110000: amikor Kern kint volt Amerikában, előjött a veseköve. Próbálta elmagyarázni a fekete orvos gyereknek, hogy az az izé, amiből ott kettő van hátul. A doki azzal torkolta le, hogy ő márpedig a Harvardon végzett és olyan szerv nincs :). Pedig ő orvos volt. Itt is mindenki az, hogy márpedig van, a biológia lexikon szar. 1 liter....

2016.08.29. 19:59:42

@11110000: G pont nem létezik szerinted. Szabad ezt az állításodak ordas nagy butaságnak minősítenem ? lécci lécci lécciiii

Punxsutawney Mormota 2016.08.29. 20:49:47

@11110000: Amint már írtam másnak is: jogod van a véleményedhez.
Csí, aura van? Igen / nem? Bizonyíték?

Mercel 2016.08.29. 21:05:29

@rozsomák:

Bocs, a kommentem abban a hiszemben írtam, hogy nem csökkent képességű kötözködő idióták okoskodnak rá.
Van még egyéb hozzászólni valód?:)
(Baromira nem érdekel, de írjál nyugodtan)

Darkcomet 2016.08.29. 21:33:06

@11110000: Ennek ellenére ez nem magyar, és pláne nem közmondás. Ráadásul logikátlan hülyeség. Tartom magam ahhoz, hogy ejteni kéne már végre ezt a hülyeséget.

11110000 2016.08.29. 22:11:29

@nem várt fordulat:
Olvasd el belinkelt cikket. Ezzel is foglalkozik.

@Kulics:
Pedig bizony, az pisi. Tudósok is megállapították már, linkeltem a cikket róla.
Másrészt a G-pontról lehet, hogy hallott, ahogy a Tatuin bolygóról is. A kettőben az a közös, hogy egyik sem létezik, csak a képzeletben.
(Bár tudom, a hozzád hasonló nagymenők már mind ettek is ilyet.)
Ja, nem szerintem nem létezik, hanem az orvosok szerint. Biztos mind hülye, ellentétben veled, aki helikopter vagy.

@Dr_utcai_arcos:
Lehet, hogy angolul kellett volna megszólalnia, és akkor egyből tudja az orvos, miről van szó?

11110000 2016.08.29. 22:14:02

@Darkcomet:
Rossz hírem van, ez bizony magyar (legalább annyira, mint mondjuk a szalonna szó: átvettük ugyan más nyelvből, de már magyar), és bizony, közmondás.
Az meg, hogy SZERINTED logikátlan vagy nem, a beteg kutyát nem érdekli.
De próbáld meg lecserélni a népet hozzád hasonló okosokra (bocs, inkább féleszűekre).

rozsomák 2016.08.29. 22:47:09

@Dr_utcai_arcos: roppant egyszerű..
A megszokott, bejáratott nickjét, arcát nem akarja elveszteni egy provokatívabb, saját maga által is kétesnek, bizonytalannak ítélt bejegyzés miatt..
Ennyi

rozsomák 2016.08.29. 22:49:50

@Mercel: hát bebuktad azt a blogot, értem én, hogy keserű vagy emiatt, de hát nem én dőltem be neki, hanem te..
De azért verd le rajtam, hogy bebuktad..:)
Nem baj, majd felnősz.. (reméljük legalábbis..:)

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.08.29. 22:52:37

@11110000: akkor igyál egészséges vizeletet, te nagyeszű! Ezt hol tanították? Papneveldében? Mert sterilnek steril, de hogy szagtalan... vízmérgezés közeli állapotban már színe sincs, ez igaz... legalább utánanéznél, mielőtt ilyen ökörséget leírsz.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.08.29. 22:54:45

@11110000: az origo kb olyan hiteles forrás, mint te magad vagy... :D

rozsomák 2016.08.29. 22:55:35

@Dr_utcai_arcos: Azért, hogy mit mond egy színész egy előadáson a poén kedvéért, azt azért nem merném száz százalékba lefogadni, hogy meg is történt..:)
Valszeg Kern nem tud angolul... ez utóbbinak azért nagyobb a valószínűsége, mint annak, amit előadott a poén kedvéért.

rozsomák 2016.08.29. 23:25:48

A poszthoz meg annyit, hogy van amelyik nő hazudik néha, van amelyik meg csak folyamatosan mindig, van amelyik meg sose - csak utóbbit még senki se látta, de állítólag volt olyan nő is....egykor... valahol...

De hát ez érthető és itt a lényeg :

A férfiaknak a szex az élvezeti forrás, a nők számára a szex az üzleti eszköz - házasságon belül vagy kívül az mindegy.... egyéb céljaik eléréshez igénybevett eszköz, legyen az pénz, vagy birtoklási vágy vagy hatalmi kérdés.. számukra a szex csak eszköz !
Akkor is, ha élvezik, akkor is ki tudnak hozni belőle mást is..

De nem is ez a lényeg, a férfiak is hazudnak, a nők is, csak, ha az orgazmusával kapcsolatban hazudik egy nő, akkor ne csodálkozzon, ha a férfi vagy bedől neki, vagy nem is kíváncsi rá..
Mindenki saját maga oldja meg az orgazmusát.. ha erről hazudsz egy férfinak, a partnerednek, akkor ne csodálkozz, ha nem is lesz orgazmusod.

Milyen már, hogy állítólag jó volt, aztán két év múlva a barátnőjétől - akit akkor dugsz éppen - tudod meg, hogy mégse volt jó neki akkor..

Hogy lett volna nem jó, ha jó volt ?

És mi van akkor, ha jó volt neki, csak azt hazudja, hogy nem volt jó ?

Ezért van az, hogy kit is érdekel ? Oldja meg magának..
És szóljon, ha kellek neki ehhez, mert nekem nem biztos, hogy ő kell ehhez, hogy utólag hallgassam, hogy mégse volt jó.. ezért is kell leszarni a nőket orgazmus dolgában... hisz úgyse mondanak igazat..

Ja tényleg jó kis kamuposzt...

rozsomák 2016.08.29. 23:51:01

@11110000: JA biztos igazad van....
de ez olyan, mint egy másik mondás is: Halottakról vagy jót vagy semmit...
Ennek eredetije az volt, hogy "halottakról vagy az igazat vagy semmit."
Nem mindegy, asszem még te is érted, miért nem ugyanaz a kettő..
.
És néplélek ide vagy oda, a magyar fordítás mindkét esetben baromság...

"De próbáld meg lecserélni a népet hozzád hasonló okosokra (bocs, inkább féleszűekre)"
Féleszű inkább te lehetsz és erről tényleg nem a nép tehet, inkább anyád meg apád, érted, a génjeid miatt...
A nép még a kártyaolvasásban is hisz, tehát nyilván az is igaz, te féleszű..

11110000 2016.08.30. 00:16:45

@Hóhér az utolsó barátod:
Nem azt írtam, hogy színtelen. Ismered a szavakat?
Ha a vizeleted büdös, akkor bizony menj orvoshoz, mert valami húgyúti gyulladásod vagy nemi betegséged van.

Ami az Origót illeti, lehet, hogy nem hiteles, de ez nem a saját írásuk, hanem átvették egy francia orvosok által végzett kísérlet leírását.
Tudom persze, ami nem a te fantazmagóriáidat támasztja alá, az onnantól már nem is hiteles.
De te is elgondolkodhatnál azon, hogy hol tárolódhat a nők testében az orgazmuskor kispriccelt folyadék, ha nincs semmilyen tárolószerv (legalábbis eddig még nem fedeztek fel ilyet, pedig keresték).

@rozsomák:
Az eredetije ez:
De mortuis nil, nisi bene.
Szerinted melyik szó jelenti benne azt, hogy "igazat"?
Ezt az angol is úgy fordítja egyébként:
Say nothing but good of the dead.
Ebben sem nagyon találom az "igazat" szó megfelelőjét.

A kiindulópont pedig az volt:
Exceptio probat regulam - ami valójában jelentheti azt is, hogy próbára teszi a szabályt - viszont ha a szabály megállja a helyét, akkor bizony megerősíti annak helyes voltát. Szóval ez sem annyira mellényúlás.
Annyira, hogy a szólás létezik Exceptio firmat regulam formában is, ez pedig már egyértelműen azt jelenti: A kivétel erősíti a szabályt.

Szóval már megint ez a hülye nép, ráadásul nem is csak a magyar, hanem az összes európai, azt kéne mindet lecserélni, hogy a hozzád hasonló okosok bőszen oszthassák az észt a félműveltségük és innen-onnan összeolvasott marhaságaik alapján.

A nép egyébként nem hisz a kártyaolvasásban, max. a hozzád hasonló hülyébb (és szerencsére jelentős kisebbségben lévő) része.
A mondások megváltoztatásához meg mégiscsak a népet kéne hozzád hasonló féleszűekre lecserélni. Lehet próbálkozni. Ha sikerül, legfeljebb mi nép majd keresünk egy másik bolygót.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.08.30. 07:52:00

@11110000: hogy színtelen, azt én tettem hozzá. Ha túl sok vizet iszol, akkor bizony vízszínű lesz. De szagtalan, pláne íztelen soha. Neked kellene orvoshoz menni a rossz szaglásod miatt. Meg iskolába járni, hogy legalább olvasni megtanulj.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.08.30. 07:54:12

@11110000: még1x: olvass, tájékozódj, lehetőleg hiteles forrásból, ne egy fideSSes szennylapból, hanem tudományos tényekkel alátámasztott cikkekből. A brit tudósok messze nem hiteles forrás.

2016.08.30. 09:34:10

@11110000: szerintem te nem élted át a gyakorlatban sem a fröcskölős, sem a G-pontos orgazmust a partnereddel. Személyes tapasztalat hiányában bulvár cikkekre meg buta orvosokra hivatkozol. Az orvostudománynak milliónyi tévedése van/volt/lesz.
Köszönöm, leülhet egyes !

11110000 2016.08.30. 12:43:07

@Hóhér az utolsó barátod:
A franciák mióta britek?

Az Origó meg semmivel sem inkább szennylap, mint az Index, másrészt nem saját cikk, még ha nehezen tudod is ezt felfogni, mert nem a te hülyeségeidet támasztja alá.

@Kulics:
Nem bulvárcikk, egy kutatás eredményeit ismerteti.
Az orvostudománynak biztos volt és van, meg biztos lesz is egy csomó tévedése, de azért boncolásnál egy szerv felismerésénél így a XXI. században ekkorát már tutira nem tévednek. Pláne ha direkt ezeket a szerveket keresik.
Ráadásul ezeknek a szerveknek egyike sem lehet mikroszkopikus méretű.
Persze mit tudnak ezek a hozzád hasonló nagymenőkhöz (= ostoba seggekhez) képest...

Gondolom, ezt a leülhet, egyest (így írják, vesszővel) elég gyakran hallottad, amikor feleltettek, és ennyi maradt meg benned.
Csak túl hülye vagy ahhoz, hogy azt is felfogtad volna, mikor kell alkalmazni.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.08.30. 13:12:16

@11110000: te agyatlan, buta troll, nézz már utána, hogy kiket/mit takar a "brit tudósok" elnevezés! :D
(Ekkora barom hogy tud megtanulni lélegezni?)

csakférfi 2016.08.30. 13:49:43

@11110000:
Bakker egy buzi oldalon hetero fazonok vitatkoznak női intim dolgokról.
Nem tudtam hogy a köcsögök ennyire utálják a hetero fazonokat--kvázi férfiakat.
Ez a poszt azért született hogy a nő-férfi párkapcsolatban élő heterók--értsd normális férfiak-összeugorjonak s mentálisan sérült buzik -ezen jót hehrésszenek.
Mellesleg tele van a poszt ferdítéssel és féligazságokkal.
Tehát létezhet akkor heterofóbia a köcsögök -ferdehajlamuak között.
Vagy ez általános?
Mármint a fóbiátok a normálistól.ugyanis ez megmagyarázná az apátok iránt érzett "ödipális" frusztráció" megragadását 1-2 éves gyerek szintjén.
Kellene erről a saját apátokkal rendezni ezen lelki sérüléseteket.
Mivel a gyűlölet ílyentén megnyilvánulása női jelleget -értsd -buzis ,ölt.Mi heterók ezen magunk közt undorral beszélünk.Arról nem tehetünk hogy a mai pénzközpontú világban a menedzserek és vállati majmok a vevő érdekében és a nyereség racionalizálása érdekében leszopják a buzikat és a lobbijukat.
Arról mi hetero férfiak ismét nem tehetünk hogy ez a családban a köcsögöknél így zajlott kora gyerekkora s anyai viselkedési mintát sajátítottatok el.
Szebb és jobb lenne az emberi társadalom ha végre a buzik kibújnának az apjuk seggjukából és felnőnének ehhez a sajátságos nemi aberrációjukhoz.Így rendet tehetnének saját sötét fejükben.Sohasem értettem hogyan lehet egy gyönyörű nőre vagy alakjára nem felizgulni.Most már értem.Így felnőve.
Nos ez a véleményem s kommentem,végigolvasva a Te ökörségeidet.

csakférfi 2016.08.30. 13:50:20

@Hóhér az utolsó barátod:
fent olvasható. a véleményem.
ne etesd ez a köcsögöt.
:) :) :)

2016.08.30. 14:01:39

@11110000: jajjde draga vagy, kezdelek megkedvelni, abba ne hagyd az okoskodast itt.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.08.30. 14:27:39

@csakférfi: engem szórakoztat, mert ez nem játssza meg, valóban ilyen buta. :)

csakférfi 2016.08.30. 14:45:17

@Hóhér az utolsó barátod: na akkor homályosítsuk fel az "istenbarma"-t !!
:) :)

2016.08.30. 14:59:04

@csakférfi: jajjdehogy, ő így is olyan aranyos, hogy idegen emberek véleményeit szajkózza a saját tapasztalat helyett

11110000 2016.08.30. 15:05:37

@Hóhér az utolsó barátod:
@csakférfi:
@Kulics:
Jaja, seggfejkéim, nyilván az a buta, aki az orvostudomány eredményeire hivatkozik, nem az olyan okosok, mint ti, akik a semmire.

Továbbra is várom annak a szervnek a megnevezését, amelyben szerintetek a kispriccelt folyadák tárolódik a nőkben.

És további jó szórakozást az asztrológia meg a homeopátia világában. Az való a ti agyi szintetekhez.

Gondolom, ti vagytok wmiki újabb nickjei.
Ő áll a tiétekhez hasonló felfogással (illetve a felfogás teljes hiányával) a tudományhoz.

csakférfi 2016.08.30. 15:08:11

@Kulics: magyarul : köcsög és birka.
:)

Idézet a wikiből:
-Az elmefilozófia gyakran nem tesz különbséget elme és agy között, a kettő kapcsolata pedig vitatott kérdés, ami a test-lélek problémában (binding problem) jelenik meg.

Nem tudom érzékeli ez a köcsög a "vitatott" kifejezés lényegét.
Vitatott-tehát nem bizonyos.....tehát mai napig a "tudósok" téziseket és elméleteket gyártanak.
Ő meg kiáll és szajkózza a hülyeséget tényként.

csakférfi 2016.08.30. 15:10:54

@11110000: Nini megjelentél??
Minek baszdki??
Hülyeégről vitatkozol.
A napi probléma nem, ez.
Egyszerűen létezik női ejakuláció és fekete lyuk is.Bár a természetét nem tudjuk bizonyítani a mai "modern" "tudós" elméletekkel.
Cseszd meg értelmetlen a vita vagy ezt nehéz felfognod???

csakférfi 2016.08.30. 15:14:40

@11110000: orvostudomány???

v8.hu/dr-hamer-orvostudomany-a-feje-tetejen-detail
bazd meg az hiedelmek és tézisek összesége.
Te meg hivatkozol rájuk.

filantropikum.com/a-sziget-ahol-az-emberek-elfelejtettek-meghalni/
öcsém ennyire majom hogyan lehetsz.
csak a majmok hisznek az "isteneknek"--értsd orvosoknak.

csakférfi 2016.08.30. 15:22:18

@11110000:
Alapvető igazságokkal nem vagy tisztában. Basszus egy gyereknek több esze van.
index.hu/gazdasag/penzbeszel/2016/04/18/korhaz_orvos_egeszsegugy_betegseg_lantos_gabriella_elso_resz/

Az orvosbárókra megy el a pénz
Mi a baj a magyar egészségüggyel? – 1. rész

Attis2007 2016.08.30. 15:51:01

@11110000: Én nem tudom, hogy honnan jön az a bizonyos folyadék, csak azt hogy akár mintát is adhatnék belőle bárkinek vizsgálatra, mert egy jó erős előjáték után és rendes, nem 10 perces szex után, mindig jön és van tele vele a lepedő, ha meg úgy van, akkor az egész arcom...
Én nem okoskodtam, nem oktattam ki senkit, csak annyit írtam le, hogy jött már egymás után a kettő, és a különbség egyértelmű...
Nem tudom már ki írta le, hogy az egészséges vízelet szagtalan és színtelen, de aki ilyet állítt az vagy troll, vagy földönkívüli... vagy megállás nélkül csak iszik...

csakférfi 2016.08.30. 15:51:31

@11110000: most mi van??
egy "bocs tévedtem" kifejezéssel esetleg jól is kijöhetnél a vitából.
vagy ez nálatok buziknál nehéz?
A poszt azoknak a nőknek az összesített véleménye "tudományos" fantazmagóriákkal megspékelve akikről a feleségem évekkel ezelőtt már így nyilatkozott:
-"Ja azok olyan nők akik várják a férfit és közben akivel együtt élnek ott szuszog az ágyban mellettük."
Értsd nem azt szeretik aki melletük él hanem a fantáziájukba szerelmesek--lila ködű agymosott picsák --"modern" nők.
Bazd meg és Te ezen hisztérikáknak a véleményét használod álszent gyűlöleted kiélésére.
szerinted a "kutya is jó dolgában veszik meg" mondásnak mi a faszom tartalma van a mindennapokban?
Illik válaszolni!

csakférfi 2016.08.30. 16:12:17

@Hóhér az utolsó barátod:

@Hóhér az utolsó barátod: na akkor homályosítsuk fel az "istenbarma"-t !!
:) :)
Nem megy ez nekem.
:) :)
Mintha egy majomnak magyaráznák.
Nem érti a beszédet és a szavak tartalmát.
Ugyan hány nyelvet beszél még a magyaron kívül?
Mert azokat sem érti meg a magyart sem.
Erre lehet büszke és vonulhat a buzi barátaival nyilvánosan.Ez lenne a "tudás".
Hogy ne legyen dühös a hetero férfi---ilyent.

11110000 2016.08.30. 17:21:51

@csakférfi:
Buzi a büdös kurva édesanyád.

Amúgy meg nem válaszoltál a kérdésre, seggfejkém, ahogy a többi faszfej sem: HOL TÁROLÓDIK A FOLYADÉK?

csakférfi 2016.08.30. 17:31:26

@11110000:
leszarom mit hazudozol Te köcsög.
A folyadék a szervezetünkben tárolódik Te világtalan.
Az emberi szervezet testtömegének 50-70 %-a víz. Az egyes szervek víztartalma jelentős különbségeket mutat. Míg a zsigeri szervek szervtömegre vonatkoztatott relatív víztartalma 80 % körül mozog, a zsírszövet esetében ez az érték csak 10 %.
Most mit nem értesz??

Amúgy meg nem válaszoltál a kérdésre, seggfejkém, ahogy a többi faszfej sem: HOL TÁROLÓDIK A FOLYADÉK? ---anyádban Te barom.
nos kielégítő?

11110000 2016.08.30. 17:46:56

@csakférfi:
Te ostoba segg, a szervezeten belül hol?
Melyik szervben?

Ostoba faszpörgettyű, és még ez akar kioktatni másokat, meg szidja az orvostudományt...
MUHAHAHA!

Sötét vagy, faszikám, mint néger segge az alagútba vájt kormos kéménykürtőben újholdkor.
A hozzád hasonló faszságmagyarázó gyülekezettel együtt.

Meddig égetitek még magatokat, sötét barmok?

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.08.30. 17:49:07

@csakférfi: ismerek egy tündéri pitbullt. Meglát, 100-200m-ről is rohan hozzám. Aztán megáll velem szemben és csak ugat, ugat, ugat. Senki sem érti, hogy miért, mert mindezt barátságosan, vigyorogva, farokcsóválva teszi.
Na ez épp az ellentéte: ugat, ugat, de barátságtalan és sokkal butább egy kutyánál.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.08.30. 17:52:25

@11110000: buzika, volt már dolgod nővel? A jelek szerint ha valaha is szexeltél, max. a porszívóval. :D
Mert a "logikád" alapján a nő belül amúgy is csontszáraz.
A fiúbarátnőd az nem nő...

csakférfi 2016.08.30. 17:58:05

@11110000: Emberi sajátosságok, melyet a tudomány nem tud megmagyarázni
2015. március 20. 10:51 - behrens

A tudósok szétbontották az atomokat, embert juttattak a holdra, felfedezték a DNS titkait, de vannak olyan emberi szokások, melyekre még mindig képtelenek teljes körű magyarázatot adni.

A New Scientist magazin összeállított egy listát az élet olyan hétköznapi dolgaiból, melyek még mindig gondolkodóba ejtik a világ legnagyobb elméit is.

Az egyik szerkesztő így nyilatkozott a témában:

„Nincs lenyűgözőbb kutatási téma önmagunknál. Nem meglepő, hogy sokat foglalkoztunk azzal, hogy a végére járjunk, mit is jelent embernek lenni? Meglepő, hogy mennyi szokás van, ami még mindig megmagyarázhatatlan.”

ja Te meg a nagy eszeddel ami hangyányi ,megmagyarázod ezeket is meg az ejakulátumot is.
igaz hogy a szerveink folyadéktartalma (70 % os ),így a csikló hüvely..stb.ami nem víz.Hanem folyadék.De Te ezen egyszerű tényeket azzal a kérdéssel feszegeted hogy hol tárolódik a folyadék.
Istenem egy akkora barom vagy!!Írnak tényszerűen a kommentelől mert igen ritka jelenség a nők körében.
Ezt sem hiszed.
Haláli egy nagy ökör vagy !!

@Hóhér az utolsó barátod:
Kösz!!
:) :) :)
Épp a falra mászom az értetlenségtől.
Basszus ezen lovagol.
Ráadásul szabadlábon!!
:) :)

11110000 2016.08.30. 22:23:59

@Hóhér az utolsó barátod:
"buzika, volt már dolgod nővel?"
Persze, kérdezd csak meg anyádat, mindig nagyon élvezte.

@csakférfi:
Seggfejkém, te egy akkora ostoba fasz vagy, hogy arra a magyarban nincsen szó.
Égesd még magad nyugodtan.
Bár már így is szarrá égtél.

csakférfi 2016.08.31. 14:49:54

@11110000:
Még jó hogy a feleségem által szerzett tapasztalataimhoz semmi közöd.
Azért próbáltalak "felhomályosítani így éjszakás műszak előtt.
maradjunk ennyiben.
nem szívleljük egymást.
ez jól van így .
"„Az ostoba füle hallatára ne beszélj, mert csak megveti okos szavaidat” (9. vers)."
Tudod én megértem a bölcsek szavait.Mint például Salamonét a példabeszédek könyvéből.
Na cső!

rozsomák 2016.08.31. 19:24:14

@11110000: "De mortuis nil, nisi bene."

Pontosan...
A "bene" az azt jelenti, hogy "jól, pontosan." Tehát az "igazat" sokkal közelebb áll az eredetihez, mint a "jót"
A "jót" az latinul "bonum"

Örülök, hogy segíthettem, máskor is szívesen állok rendelkezésedre, ha elbizonytalanodsz valamiben vagy éppen túl nagy hévvel ragozod a semmit.

Dekatlon 2016.08.31. 19:39:32

a kivétel NEM erősíti a szabályt, hanem gyengíti, szokjatok már le erről a agyament szólásmondásról!
"exceptio probat regulam" - a kivétel a szabály próbája, nem erősíti, hanem leméri!

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.08.31. 19:41:57

@Dekatlon: ha belegondolsz, a magyar verziónak is van értelme.

csakférfi 2016.09.02. 15:59:50

@Dekatlon: Ez igaz.Mármint a "kivétel erősíti a szabályt" hamissága.
Az én "leiratomban" a kivétel mutatja azt hogy a szabály nem jó.hamis.
Ez nyilván a kizárólagosság elve.
:) :)

Samuelsson 2016.09.22. 13:58:25

@rozsomák: Sajnos nincs a hüvelyben elég ideg az orgazmushoz. Az a nõ aki mégis képes a hüvelyi orgazmusra, az is valójában a csiklót ingerelte valami módon, pl egy jó pózzal.

fátum 2016.09.27. 15:51:29

@Samuelsson: Nem értek egyet. Barátnőm mindkettőt megtapasztalja rendszeresen. Ő mondta, hogy más érzés. A hüvelyi orgazmushoz belül kell megfelelő pontokat elérnem, kb. a méhszáj környékén, hogy jó legyen neki.

Csurka Lajos (törölt) 2016.10.03. 23:57:08

Hüvelyi orgazmus? A nőt jól seggbe kell rakni, attól élvez ordítva

Komoj László (törölt) 2016.10.06. 00:41:47

Attól hát, anyádat "seggberaktam" tegnap és nagyon élvezte, ordítva
süti beállítások módosítása