Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Melegedő

Kis Homofóbhatározó

2016. augusztus 04. - Juhász.Gábor

homofob_header.png

Vannak emberek, akik képtelenek a saját dolgukkal foglalkozni. Nem tudni miért. Talán mert a saját életüket nem tartják elég izgalmasnak, vagy még nem találtak jobb hobbit. Nagyobb városokban házmestereknek hívjuk őket, vidéken pedig ők alkotják a humán térfigyelő rendszereket.

Aztán vannak közülük olyanok, akik kifigyelnek maguknak egy adott személyt, vagy egy egész csoportot, és onnantól kezdve ők válnak a fixa ideájukká. Róluk beszélnek a családi ebédnél, velük van tele a facebook üzenőfaluk és minden lehetőséget megragadnak, hogy a véleményüket másokkal is megosszák.

Ha ez a túlzott érdeklődés kellő rosszindulattal párosul, akkor kezdődnek az igazi bajok. Senkinek nem kell bemutatni a tömegközlekedési eszközökön önmagukban fennhangon zsidózó vagy cigányozó félkegyelműeket, de hasonló jelenség, amikor egy aktuális trendről, például az ismét kitört Pokémon őrületről képesek habzó szájjal prédikálni.

Mások a homoszexuális közösségre vannak így rákattanva. Őket nevezzük homofóboknak.

A homofóbok rendkívül sokfélék lehetnek - nemtől, rassztól, vallástól, életkortól, társadalmi helyzettől függetlenül - tapasztalataim szerint mégis be lehet őket sorolni 4 nagyobb csoportba. Ezek persze átjárhatóak, vannak, akik egyszerre többe is tartozhatnak, egyesek pedig csak időszakosan kóstolnak bele ebbe a szürke, frusztrált és izzadtságszagú világba.

Hobbi homofóbok

createcard.jpg

A melegekkel kapcsolatos mondanivalójukat rendszerint úgy kezdik, hogy “Nekem nincs semmi bajom a homoszexuálisokkal, DE…” a befejezés pedig vérmérsékletüktől függően a “csinálják a négy fal között”-től a “szívem szerint agyonlőném őket”-ig terjed. Ők általában egyszerű emberek. A facebook oldalukon a pillangókeretes Coelho idézetek jól megférnek a tengerbe fulladt menekült gyerekeken viccelődő posztokkal. Meggyőződésük, hogy a mozgássérültek csak azért mennek A-ból B-be, hogy a “normális” embereket bosszantsák, a zsidók pedig utasszállító repülőkből permeteznek mérget az emberekre, ami ellen citromhéjjal lehet védekezni.

Különleges képességük: Módszeresen tudják felhúzni bárki agyát, aki képes a következetes gondolkodásra, de ezt leszámítva ártalmatlanok.

Gyalogok

createcard_1.jpg

Ők azok, akik ha kell, szabadnapot vesznek ki, csak azért, hogy hangosan buzizva rázhassák a kordont, és rendőrökkel fogócskázzanak a Budapest Pride-on. Értelmi és érzelmi szintjük valahol egy poháralátét és egy marék hamu közt helyezkedik el.

Egy egészséges ember az énképét valami mellett határozza meg. Például: “konzervatív, keresztény ember vagyok, szeretem a kutyámat, a nemzeti ünnepeket és a kürtöskalácsot.” Velük ellentétben a gyűlölködők önmagukat mindig valamivel szemben határozzák meg. Gyűlölik a buzikat, a zsidókat, a cigányokat, a migránsokat, az arabokat, az afrikaiakat, a kínaiakat, a pirézeket, a liberálisokat, a bicikliseket, a környezetvédőket…  mindent, és mindenkit, de leginkább önmagukat.

Különleges képességük: Ha rosszkor vagy rossz helyen, könnyen okozhatnak 8 napon túl gyógyuló, vagy maradandó sérüléseket. Amennyiben testi erejük nem elégséges ahhoz, hogy fizikailag ártsanak, akkor az interneten vívnak kommentháborút, és fáradhatatlanul gyűjtenek személyes adatokat, hogy különféle neonáci honlapokon nyílvánosságra hozzák őket.

Vezetők

createcard_2.jpg

Jellemzően politikai pártok és egyesületek élén fordulnak elő, esetleg újságíróként, szerkesztőként tevékenykednek. Személyiségük, meggyőződésük és homofóbia szintjük is mindig a trendekhez igazodik. Vannak, akik a poltikai paletta teljes skáláját bejárták már, csak hogy megőrizhessék a hatalmukat. Hogy mennyire rugalmasak tudnak lenni akár meleg témában is , azt jól példázza a Nemzeti Front nevű franciaországi szélsőjobb párt. Ők a radikális homofóbiától eljutottak oda, hogy ma már az egyik alelnökük is nyíltan vállalja másságát. Ez nem azért van, mert időközben annyira jó fejek lettek, hanem mert az aktuális politikai érdekük éppen ezt kívánja. De ugyanez a folyamat figyelhető meg hazai testvérpártjuk, a Jobbik néppártosodása mögött is. Ne legyenek illúzióink, egy politikus elsősorban soha nem a saját véleményét hangoztatja, hanem azt, amit a választói hallani akarnak tőle. Ez teljesen független a pártállástól, vagy a politikai meggyőződéstől.

Különleges képességük: Mivel nagy médianyílvánosságot kapnak, véleményükkel rengeteg embert képesek befolyásolni. Kellő hatalommal, törvényeket alkotva, milliók életét tudják megkeseríteni, akár hosszú évtizedekre. Lelkiismereti problémák sosem terhelik őket tetteikért, hiszen ami történt “azt a választók akarták így”.

Manipulátorok

createcard_3.jpg

Hozzájuk képest az előző három csoport tagjai kishalnak számítanak. Akár a teljes karrierjüket képesek arra építeni, hogy homoszexuális emberek életét tegyék tönkre. Fő jellemzőjük, hogy kategorikusan visszautasítják a homofóbia vádját. Ők azok a vallási vezetők, önjelölt tudósok, orvosok, “szakértők”, akik puszta “jószándékból” a melegség írmagját is szeretnék elpusztítani a föld színéről. Ennek érdekében hozták létre az ex-gay mozgalmat.

Munkájuk hatékonysága és emberségessége ahhoz hasonló, mintha feketékkel itatnának hipót azt remélve, hogy attól majd kifehérednek. Mindezt persze segítő szándékkal, és arra hivatkozva, hogy “rendes ember nem lehet színesbőrű”. A melegekkel ugyanezt csinálják, csak nekik a mérget nem a torkukba, hanem a lelkükbe töltik, ami sokkal tovább kínozza őket.

Egy igazi szakember először alaposan megvizsgálja a tényeket, amiből aztán következtetéseket von le és véleményt formál. Ezek a tudományos élet határmezsgyéjén tengődő kóklerek a saját megrögződéseikhez igazítják a tényeket, így létrehozva egyfajta alternatív valóságot, ahol a homoszexualitás még mindig bűnnek vagy betegségnek számít, amit az egyén saját akaratából választ, hogy megkeserítse a társadalom életét.

Különleges képességük: Mindenféle tudománytalan, vagy már rég megcáfolt érvekkel, bizonytalan, lelki problémákkal küzdő személyeket hálóznak be, rájuk alapozva különböző “kutatásokat” végeznek, eredményeiket pedig a világ elé tárva munícióval látják el a homofób világbajnokság többi versenyzőjét. A politikusok az ő munkájukra hivatkozva utasítják vissza a melegházasságot és örökbefogadást, a félkegyelműek az ő “bizonyítékaikat” posztolják úton-útfélen, a kopaszok pedig beverik a képedet, mert “a Biblia azt mondja”.

Mint látható, ezek az emberek nem csupán a melegek életét teszik tönkre, hanem aktívan részt vesznek a világ egyéb problémáinak generálásában és fenntartásában. Az ellenük vívott küzdelem tehát nem egyedül a homoszexuális közösség érdeke, hanem minden olyan emberé, akik gyűlölet és megosztottság nélküli világban szeretnének élni.

Senkit nem biztatok, hogy jöjjön ki a Pride-ra, ha a felvonulás ellenkezik a nézeteivel (ha mégis kijössz, várunk szeretettel). Az élhetőbb világért történő első lépés ott kezdődik, hogy a gyűlölettől fröcsögő poszt alá nem nyomsz automatikusan lájkot, hanem egy pillanatra megállsz, és elkezdesz gondolkozni.


J. Gábor
 

1469905116_facebook.pngMelegedő - Facebookon is! Köszönjük kedvelésed!

www.facebook.com/melegedokozosseg

A bejegyzés trackback címe:

https://amelegedo.blog.hu/api/trackback/id/tr128934024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Annie Oakley 2016.08.06. 10:02:57

@Dzsontra Volta: akkor, ha egyetértek, én is meleg vagyok? Mert eddig nem tudtam róla...

Quadanium 2016.08.06. 10:09:44

@Kelly és a szexi dög: A homofóbia visszaszorulóban van, de a heterofóbia terjed.

mindenannyi 2016.08.06. 10:21:03

Nagyon jó cikk, gratulálok! Szerintem mindenkinek van legalább egy olyan ismerőse, aki beleillik valamelyik kategóriába.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.08.06. 10:27:13

Ez a poszt kísérteties hasonlóságot mutat a fideSS maffia menekült ellenes uszításával. Csak arra jó, hogy hergelje a csőcseléket.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.08.06. 10:28:54

@Quadanium: heterofóbia? Nácika, aki tőletek undorodik, az pusztán a humanoid tetveket utálja, szó sincs "heterofóbiáról".

Tisztességes Természettudomány 2016.08.06. 10:30:17

Az emberek szerintem nem félnek a melegektől.
Akikkel én beszéltem, azok undorodnak.
Erre milyen kártya van?

$pi$ 2016.08.06. 10:33:31

És aztán vannak a homofób-fóbok, akik állandóan a homofóbiával foglalkoznak bár saját bevallásuk szerint ők sem nem homoszexuálisok sem pedig nem homofóbok.

Ezekről mikor lesz cikk? :D

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2016.08.06. 10:39:42

Viccnek nem elég jó, komoly írásnak pocsék.
Értem én hogy szarkasztikus még ironikus akart lenni a szerző, de nem sikerült.

Quadanium 2016.08.06. 10:39:48

@Hóhér az utolsó barátod: Na, én most hogy lettem náci?
:-))))
Ideges vagy már így, korán reggel?

kalbász 2016.08.06. 10:39:49

A homofóbia egy evolúciós előny egyébként. :)

Nyilván az ember igyekszik kikerülni ami nem tetszik neki, nem igazán tehet arról hogy undorítónak tart egy-egy dolgot. Akinek meg tetszik, a nagy tolerancia jegyében esetleg ezt tiszteletben tarthatja.
Vagy szarhat rá, esetleg provokálhatja, mert ő büszke homokos és mennyivel jobb a homofóboknál.
Ugye?

kalbász 2016.08.06. 10:42:33

Sőt, alig várja, hogy legyenek homofóbok (nácik, akármik, gonoszok), azért provokál ilyesmit, mert ezzel igazolhatja a szükségszerűségét (baloldali pártok).

csakférfi 2016.08.06. 10:42:41

@Tisztességes Természettudomány:
-A fóbia indokolatlan viszolygás vagy ösztönös félelem meghatározott tárgyaktól, helyzetektől vagy személyektől, amely(ek) igazolhatatlan voltát a személy is felismeri, de szabadulni nem tud tőle. idézet (Wikipédia)

-Az undor sajátságos kellemetlen érzés, amely különösen ételekkel, italokkal, általában a gyomorba vitelre szánt anyagokkal szemben nyilvánvaló idegenkedésben áll. Főleg az íz- és szagérzések váltják ki, de látás, tapintás, esetleg hallás útján nyert kellemetlen benyomások is, sőt közvetetlen érzékelés nélkül emlékek vagy képzetek is előidézhetik.

-aberráció

1. eltérés a normálistól;
2. tartós erkölcsi vagy nemi zavartság, beteges hajlam;
3. optikában: a lencse vagy tükör hibás leképezése;
4. csillagászatban: az égitest helyzetének látszólagos eltérése a valóságostól, a Föld mozgása következtében

Azaz az undor az eltérő szexuális aberrációtól való félelem amit indokolatlanul felnagyítunk , mi heteroxexuálisok.

Azért az "ösztönös félelem" kategóriát kiemelném.

ÖNIGAZOLÁS:
-Az emberek többsége - főként a nyugati típusúak - pozitív önképpel rendelkeznek, azaz önmagukat értékesnek, intelligensnek, kompetensnek és tisztességesnek tartják. Az ember önértékelését az határozza meg, hogy hova helyezi önmagát az erény és bűn valamint az ésszerű és ésszerűtlen skálán.-
Ebből az információhalamzból az tetszik a legjobban hogy a beteges önigazolók maguknál rosszabbnak ítélik meg a homofóbokat--kvázi ezzel igazolják egyébként jelenmlévő bűntudatukat és fóbiáikat.
Komolyan hiszem hogy nevetséges amint a buzik és az azokat védő önigazolók milyen komplexusokat hívnak életre.
KOMPLEXUS
-Többnyire tudattalan mozzanatokból összeálló lelki képlet, érzelem együttes. "Kisebbrendűségi komplexus" (= az én kóros aláértékelése). Ödipusz-komplexus (= a kisgyermek tudattalan nemi vonzódása az ellenkező nemű szülőhöz). Tágabb értelemben: lelki torzulás, személyiségzavar, gátlás együttes zavaros viselkedését különféle komplexusok magyarázzák. Választékos és szakmai szavak a komplexus lélektani fogalom; ne mondjunk helyette komplexumot!".
Bámulatos hogy a pszichiátria még nem talált ezekre kézenfekvő megoldást!!
Ez lenne a modernség??
Ilyent!
:) :)

Koori 2016.08.06. 10:59:07

@csakférfi: de talalt, csak az mar nem ez a szint.

(heteronormativa a szo amit sokan keresnek...)

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2016.08.06. 11:18:50

szerintem az emberek alapvetően szimplán hülyékre és nem hülyékre oszthatók, amit mára egyre több tudományos kutatás erősít meg. például megfigyelhetjük, hogy aki homofób, az majdnem biztos, hogy egyúttal rasszista is, továbbá többnyire hisz az ezotériában, az asztrológiában, a chamtrailben, az illuminátusokban, abban hogy Darwin tévedett, abban, hogy Einstein tévedett, a homeopátiában, az oltások káros mivoltában és Orbán Viktorban/Donald Trumpban/ a Brexitben, stb.

talán a terápia valamilyen formája egyszer segíteni fog rajtuk is.

addig sok türelmet és toleranciát javaslok.

bbwd 2016.08.06. 11:27:19

mondja már meg valaki, mert eddig senki nem tudta, hogy a "meleg" kifejezés honnan jön, és ki találta ki, hogy azt a ratyikra alkalmazzák?

tényleg érdekel

Borzasztó Károly 2016.08.06. 11:35:02

Végül is a melegeknek melyik az ideális réteg, közösség?

bloghuss 2016.08.06. 11:36:37

Sok mindent nem szeretek, például az erőszakos, nyomulós, magamutagató buzikat sem. Pedig liberális vagyok.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.08.06. 11:41:32

@bloghuss: lófasz vagy te, nem liberális. Egy ócska kis fideSSes takonygerincű féreg vagy. :D

Krisz11 2016.08.06. 11:46:01

Az emberek viszolyognak a mentális betegségektől. Van aki ezt jobban tűri, ők hivatalosan a "normálisak", és van akit ezek látványa jobban zavar, vagy kellően bátor, hogy hangot adjon neki, ők a "homofóbok"..

monddazigazatmar 2016.08.06. 11:52:14

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Perszee. Akinek felfordul a gyomra két smároló pasi láttán az nyilván hisz az illuminátusban meg a chemtrailben.
Meg vagy te aki intelligens mint az állat, és nem fordul fel a gyomra két pasi láttán. Sőt, talán tetszik is, ugye? Esetleg megmoccan valami ott lent? Elárulom, te nem intelligens vagy, hanem buzi.

álszentpéter 2016.08.06. 11:59:58

@csakférfi: @TT:
Jó tudni, mert a legbelső érzéseimre hallgatva tényleg talán az "undor" az a szó, ami az eszembe jut.

Jó tudni azt is, hogy a "hobbi homofób" kategóriában vagyok: Nincs bajom a melegekkel, de egyszerűen undorodom attól, hogy már mindenhonnan ez folyik, és hogy ezen szimpla érzéseim miatt nem vesznek emberszámba.

Akkor is aberráltaknak tartom a melegeket, mint azokat is, akiket az egymás székletének felzabálása hoz szexuális izgalomba. Úgy gondolom viszont, hogy ők is emberek, és teljesen tolerálhatónak tartom a dolgot, amíg ezeket a dolgokat a saját intimitásukon belül végzik, és nem az én gyermekemnek próbálják erőszakkal elhitetni, hogy ez teljesen normális.

Remélem sikerül a véleményemet tolerálni.

exterminador 2016.08.06. 12:10:18

@monddazigazatmar: két smároló nőről mi a véleményed?
Ha azoktól sem fordul fel a gyomrod, buzi vagy. Bocs.

exterminador 2016.08.06. 12:11:36

@Krisz11: Hú, iszonyat kemény és bátor vagy, hogy egy névtelen fórumon hangot adsz a véleményednek! Bizonyítottál!

inebhedj - szerintem 2016.08.06. 12:12:15

Van, aki mindenhol homoszexuálisokat lát, van, aki zsidókat, van, aki nácikat, van, aki homofóbokat - függetlenül attól, hogy magát az ellenkasztba sorolja-e.

Számomra viszont homogének, ugyanaz a mentalitás, akár a Pride-on vonul, akár ellene, akár a Fidesz-kormányt támogatja, akár a "demokratikus" ellenzéket.

Ennek folytán a szerző is tárgya jelen műnek.

A világ márcsak ilyen.

Reszelő Aladár 2016.08.06. 12:12:29

Jelenleg a melegeket KÖTELEZŐ szeretni. Ha nem így teszel nettó homofób vagy.

Vidéki László 2016.08.06. 12:13:45

@a BircaHang Média szerk.: Áruld el nekem, hogy csinálod, hogy minden homoszeuxalitással kapcsolatos poszton te vagy az első hozzászóló! Lécci! Lécci! LÉÉÉÉÉÉCCÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!

Ugye, nem vagy látens buzi? Isti-bizti?

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.08.06. 12:14:51

@Reszelő Aladár: azt hiszem, a magadfajta aljanép csak szimplán gyáva és gerinctelen. Nem kötelező szeretni senkit. Viszont gyűlölni valakit pusztán azért, mert homokos... (ugye a buzi fideSSest is köpködöd?)

Krisz11 2016.08.06. 12:15:44

@exterminador: Máshol is hangot adok neki, ha szóba kerül, ha ez megvigasztal.

Willkommenskultur 2016.08.06. 12:26:50

'Vannak emberek, akik képtelenek a saját dolgukkal foglalkozni. Nem tudni miért. Talán mert a saját életüket nem tartják elég izgalmasnak, vagy még nem találtak jobb hobbit.'

És buzisimogató posztokat írkálnak.

csakférfi 2016.08.06. 12:28:28

@Hóhér az utolsó barátod: Tudod utálom ha egy férfi meg üt egy nőt,utálom ha egy férfi megerőszakol egy nőt,undorodom attól a férfitől aki veri a gyereket,undorodom attól aki megerőszakol egy kiskorút...stb.!
Attól meg különösen undorodom hogy egykoron zaklatni mert egy buzi a beleegyezésem nélkül mikor aludtam a vonaton kiskatona koromban.
Ha nem lennének buzik ezek nem történtek volna meg.Egyébként aberráció és betegség.
Azt meg honnan a bánatból veszed hogy nincs alapja a heteroknak undorodni a köcsögöktől,ha én ilyen élményről számolhatok be.Miért hiszed azt hogy nincs azon állatok között olyan aki beleegyezés nélkül zaklat??
@álszentpéter: egyetértünk!! van buzi ismerősöm,sőt a feleségemnek munkatársa.Elkerüljük őket.nem barátkozunk velük.
:)

csakférfi 2016.08.06. 12:29:12

@Reszelő Aladár: Nem kötelező!4
Ezt hívják szabad akaratnak. :)

csakférfi 2016.08.06. 12:36:40

@Koori: heteronormatíva.
Hmmm... ezt még nem hallottam !
A normatívát igen a heterot is de összekapcsolva nem.
Ezen az elven ..homonormatíva...animalnormatíva....stb.
nyilván attól hogy nevet adunk a villámlásnak és tudjuk miért van attól még félünk.
S mint a villámlást megszüntetni nem tudjuk úgy a mentális elferdülést sem tudjuk a jelen állása szerint a tudománynak gyógyítani.persze nem ez az egy eset van.Mármint hogy "gyógyíthatatlan"
:)

J. Mutzenbacher 2016.08.06. 12:37:37

Egyébként aki utálja a homókat az miért kattint rá minden buzis cikkre, hogy kommenteljen? Anya nem fog gyanakodni, ha megnézi a böngészési előzményeket, és el van mentve néhány meleg oldal? :)))

csakférfi 2016.08.06. 12:40:13

@Hóhér az utolsó barátod: Van feleségem,van házam,vannak gyerekeink,van munkánk,vannak autóink,vannak örömeink és vannak félelmeink,vannak szüleink és vannak barátaink,van egészségünk nem szorulunk sem a gyógyszerlobbi sem az aktuális politikai kényszerre.....stb.Ha ezt Te nyomornak hiszed akkor defektesebb vagy az átlagnál.
Az meg különösen megható ahogyan elferdíted a logikai összefüggéseket.
Ezt hívják ferde hajlamnak.

csakférfi 2016.08.06. 12:42:43

@J. Mutzenbacher: megszoktuk beszélni "anyával" az aktuális "trendeket".
Migránshelyzet,politikusi hazudozások,egészség,munkahely,...stb.
mostanában a köcsögök és a leszbik is szóba kerülnek.mert hát lobbiznak a "drágáim" a buzik!
:)

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.08.06. 12:43:07

@csakférfi: az tökéletesen látszik minden szavadból, hogy súlyos lelki problémákkal küzdesz és minimum pszichológusra, de inkább pszichiáterre lenne szükséged. Persze a betegség tudat hiányzik, így csak a gyűlölet fröcsög belőled.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.08.06. 12:43:56

@Willkommenskultur: nácika... te majd akkor ugass, ha megtaláltad a gerincedet! :D

csakférfi 2016.08.06. 12:47:51

@Hóhér az utolsó barátod: LÁTOM MÉG MINDIG NEM ÉRTED.
ha elmennék az orvoshoz a tanácsoddal (mármint hogy beteg vagyok) akkor az orvos nem mondhatja azt hogy elmebeteg vagyok.Mivel magam jöttem rá.ha nem mennék és idefáradnál a mi kis közösségünkbe és elvinnél (nagy sikered lenne) akkor lehetne ezen kijelentésednek alapja.Ez a 22.-es csapdája.
@Willkommenskultur:
Épp ráérek.....jó móka!!
:) :) :)

csakférfi 2016.08.06. 12:51:01

@Hóhér az utolsó barátod: J a gyerekeim megnyúznának!!Tudod épp most okítom őket a buzik tolerálására,mivel alapból hányhatnának tőlük.
Dehát csak gyerekek,még az ösztöneik szerint cselekednek.
:)

Exploiter 2016.08.06. 12:54:18

Egy őszinte kérdés. A magyar társadalomban világszinten nézve s homoszexualitás kifejezetten elfogadott dolog. Nem dobálják le a melegeket a tetőről, nem kövezik meg őket, mint a közel keleten, a jog teljes egészében mögöttük áll, ha bármilyen hátrányos megkülönböztetés éri őket, akár csak szóban is.
Szóval mi még a cél? Ha az, hogy azok az emberek, akik ettől idegenkednek, vagy kifejezetten ellenségesek, azokat rákényszerítsék, hogy másképp gondolkozzanak, nem fog menni, se ma, se holnap. A szexualitás témaköre az egyik legdurvább terep a pszichológiában, még normál esetben is. Szóóóval... Igen, mindig lesz, aki utálja a melegeket. Ez van. Nem kell mindenkinek szeretni mindenkit, csak együtt kell tudni élni. Ez úgy látom, megvan. Tehát?

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.08.06. 12:54:26

@csakférfi: az elmebeteg az más téma. Te szimplán egy szánnivaló, lelki roncs vagy.

csakférfi 2016.08.06. 13:04:54

@Hóhér az utolsó barátod:
"nem alapból, hanem az idióta "szülők" hatására".
Ez a lényed barátom az idióta szülők!!!
Nyilván apádtól való rettegéseid miatt lettél buzi.Erre még nem emlékezhet csak a rettegésre!!Aki agresszív volt.Anyád pedig gyenge jellem és elfogadó!!
Normál esetben a fiúk az apjukat tekintik példaképnek s a viselkedésüket mintának.ugyanígy a lány gyermek.
Nos mesélj az apáddal kapcsolatos ödipális komplexusodról.
merthogy ezen a szinten ragadt meg a "lelki" fejlődésed!!
meg is hágnád vagy csak szimplán szerelmes vagy belé??
Mármint apádba??

BiG74 Bodri 2016.08.06. 13:06:11

Nem félek és nem undorodom a melegektől.
Undorodom azoktól akik a szexualitásuk vulgáris megnyilatkozásait az ablakba teszik akár heterók, akár homoszexuálisok.
Heterók esetében is zavar ha látványos nyálcserét folytatnak a közvetlen közelemben, vagy ha a valaki hangosan, látványosan mutogatja szexualitásának sarokköveit.
Ezért kellene szerintem ezeket a dolgokat a melegeknek is kerülni, mert ez identitástól függetlenül elfogadhatatlan.
A homofóbok, meg vagy sötét agyatlan barmok vagy nagyon is eszes emberek, akik rátelepednek a sötét agyatlan barmokra és bázist képeznek belőlük céljaikhoz.
A homofób mondhatja, hogy undorodik, de valójában fél, nem tudja 100 % -ban biztosan megfogalmazni saját identitását, mert vagy eleve nem biztos benne, vagy mert annyira kő hülye, hogy nem tudja összerakni a tényeket. Megjegyzem ez a homoszexuálisokra is él, mert hát ők is ugyanolyan emberek.
Ezért emelném ki a kezdő mondat helytelenségét is:
"Nics bajom a melegekkel. De..."
Jónak hangzik az író érvelése, de amúgy szerintem itt elrontotta, mert már elvágja a részéről az emberi érvelés, a megvitatás lehetőségét. Fentebb én sem csináltam mást, mint a "de" szócska nélkül nyitottam egy de elejű fenntartásokat kezelő szöveget. Ezzel kizár a blogger a normális vitakörből sok olyan embert aki valójában nem varrható bele a homofóbok kőhülye gyűlölködő táborába.

csakférfi 2016.08.06. 13:11:29

@BiG74 Bodri: Ha buzikat el kell fogadni.
Akkor a homofóbokat miért nem??
Brevik sem került kivégzésre akkor ??
Mindenkit nem tudsz tolerálni!!
Egyébként csak azért vagy olyan okos?mert nem volt még komoly halálfélelmed.
nyilván ha nem lenne mit enned vagy éppen innod......
A jólétben az ember megveszik és olyanoktól fél amitől alapesetben nem.
erre utalt Jézus is!!
Mellesleg nem volt isten fia,csak egy bölcs ember!

Koori 2016.08.06. 13:11:42

@csakférfi: csak nyugodtan meritkezz meg a gugli melyen es ha tudsz valamenyire angolul akkor meg fogod erteni a heteronormative kifejezes jelenteset. (lehet hogy nem jol forditottam magyarra...bocs azert)

amugy az egyelatalan nem akarlak meg csak latszolagosan sem gyozkodni semmirol, kizarolag arra akrtam utalni hogy a korulotted levo vilag nem egyszeruen fekete feher stb.
Nyilvan van okod ugy erezni ahogy, fentebb leirtal egy eleg traumatikus elmenyt ami lathatoan igazolja a "szemuveged". Te irtad hogy a "buzi a beleegyezesed nelkul zaklatott", szerinted MASKENT EREZNEL ha felebreszt es elmondja hogy nagyon tetszel neki es szivesen kozeledne etc??
A gyerekeid miatt meg ne aggodj ok mar maskent fogjak kezelni a massagot....

Krisz11 2016.08.06. 13:11:46

@Exploiter: "Szóval mi még a cél?"
Erre Maxwalnak a Bircahangnak volt régebben egy tökéletes meglátása. Azokban az országokban őrjöngenek a legdühödtebben, ahol a legjobban tolerálják őket.San Franciscoban például az utcán meztelenül vonulnak, kurelnak, egymásnak különböző dolgokat dugnak fel, az elfogadás követelésének jegyében.
Szerintem igazából a tolerancia csak dühíti őket, mert azt gondolják, hogy ha elfogadják őket, akkor minden szép és jó lesz. De ahol tényleg elfogadják őket, ott jönnek rá, hogy igazából nem változik semmi, nem találják meg a lelki nyugalmat, mert iszonyat beteg emberekről van szó és ezen nem segít a tolerancia meg semmi, amit a liberális ideológia tud nyújtani.

Tisztességes Természettudomány 2016.08.06. 13:19:44

Nem lehet, hogy látens heteroszexuálisokról van szó, akik így akarnak kompenzálni?

csakférfi 2016.08.06. 13:21:52

@Koori: nem aggódom a gyerekeimért sem nem a jövőjükért!
Akkor amikor ez megtörtént kimenekültem a helyzetből.Amikor észheztértem,az álomból.visszamentem és kerestem hogy megöljem.
Annó ennek 30 éve.
A dühöm alábbhagyott!! nem teszek ellenük semmit.Ám ha ismét előfodulna velem vagy a gyerekeimmel...nos akkor.Tudom a dolgom.Újabban nincs halálbüntetés.
:)
Mellesleg rosszfelé "viszel".
Boldog vagyok a feleségemmel és a családdal.amire szükségem van azt megszerzem 020 év lényegtelen.A biztos az hogy a feleségemet szeretem.Szerelemmel.A buzikat nem meg más nem Emberi normálistól eltérőt.fentebb leírtam!!
megyek mert dolgom van.
jó móka volt agyalni a semmiről.
nincs egyébként jelentősége az életemben mitörtént sértő !!
vagy ki sértett meg.
"Ne mondd megfizetek a rosszért"
Ezt Salamon ajánlása a bibliából.
nem vagyok istenhívő,voltam de az a múlt!4
azt tisztáztam.
Légyszi kímélj meg a továbbiaban a negatív kicsengésű jellemzéseidtől.
csak egy férfi vagyok, egy ember sem nem, több sem nem kevesebb!
:) :)

csakférfi 2016.08.06. 13:22:47

@Tisztességes Természettudomány: ez nagyon jóóó!!
jót mosolyogtam!4
Na jó étvágyat!!
Cső!
:) :)

csakférfi 2016.08.06. 13:24:53

@Hóhér az utolsó barátod: megsértettelek? Már rég nem írsz!
Jaaaj nem tudtam hogy működik.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2016.08.06. 13:33:25

Kik azok a homofóbok? Azok a normális heterok akikre szarosfarkú ex-szdsz-esek rámondják hogy homofób?

Ravasz Figyelmeztetés 2016.08.06. 13:33:38

TAO TÖKIN
"56. A legyekről
Talán el lehet-e ítélni a legyeket azért, mert basznak? De ha éppen az én fejemen, az földühít. Így van ez a pederasztákkal is. Amikor csöndes elvonultságban teszik azt, amire lelkük hajlama készteti őket, ugyan kinek lenne bármi ellenvetése? De fáklyás meneteket szerveznek, a rakparti lámpaoszlopokhoz láncolják magukat, dudálnak, dobolnak és kiabálnak, hogy mindenki tudomást szerezzen a szokásukról - már hogy seggbe kúrogatják egymást. Bizony mondom, rosszabbak a legyeknél, mert hiszen a legyek csak ritkán bűnöznek a fejemen, míg a pederaszták minden áldott nap próbálnak közösülni annak a kellős közepén. A legyek tudatlanságból cselekszenek, míg a buzik hidegvérrel és tudatosan.
És ebből tudni való, hogy nem egymást akarják kúrni, hanem mindenkit, ráadásul erőszakkal, és a kölcsönös szodomusz az ő számukra csak ürügy és apropó."

Koori 2016.08.06. 13:40:32

@csakférfi: ok, nem akartam hogy ugy erzed hogy jellemztelek, foleg negativan, egyaltalan nem volt a szandekom. Nekem sem esne jol havalki felre "vinne" ahogy irtad. Csak azt ismeteltem amit te irtal amiben konkretan megjnveztel egy szituaciot ami miatt a mai napig "tudod a dolgod" . Plusz a heteronormative-re akartam reflektalni.
Meghat abban sincs semmi kivetni valo ha valaki hisz istenben, vagy barmiben ami eppen megfelel szamara.

Ravasz Figyelmeztetés 2016.08.06. 13:40:39

@Vidéki László: "Mert biztos látens homokos vagy te is, haha!" Ügyes verbális trükk, csakhogy az a helyzet, nem kell valakinek a szart megkóstolnia ahhoz, hogy megtudja, hogy okádik-e tőle.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2016.08.06. 14:07:28

@Krisz11: Mi a helyzet a dollár hiperinflációjával, most hogy olcsó az olaj?

eßemfaßom még áll 2016.08.06. 14:22:43

"Vannak emberek, akik képtelenek a saját dolgukkal foglalkozni."

itt van pl rögtön a szerző aki egy egész poszton keresztül foglalkozik másokkal. Nem tudni miért. Talán mert a saját életét nem tartja elég izgalmasnak, vagy még nem talált jobb hobbit.

Szabványok 2016.08.06. 14:48:53

@Kelly és a szexi dög: Kihalóban a gyűlölködés??
Mindössze a target új. Kellett már gyűlölni a románokat, zsidókat, burzsujokat, kommunistákat, oroszokat, cigányokat, liberálusokat, stb.
Aktuális gyűlölet tárgya mindenki, aki nem tudja keresztlevelekkel igazolni, hogy már a nagyszülei is magyar kerrsztények voltak. Teli az ország népcsopprt ellen lázító plakátokkal, minden blogon arról irkálnak, hogy a muzulmánokat gyűlölni kell.
Az ellenséjépet cserélik, de a gyűlölet marad.

Willkommenskultur 2016.08.06. 14:59:41

@Szabványok: 'Teli az ország népcsopprt ellen lázító plakátokkal'

Van ilyen konkrét plakát? Egy jogászokkal teli kormánytól?

Vagy inkább csak azt kérdezik, jó 5let-e hogy bünözőket (illegális határsértőket) telepítsen itt le Brüsszel a megkérdezésünk nélkül?

BiG74 Bodri 2016.08.06. 15:22:28

@csakférfi:
Jó példa vagy, összemosod a szezont a fazonnal.
A hetero, a homo ha molesztál, fenyeget bűnt követ el. De,(!) ha a hetero férfi molesztál, erőszakol meg egy nőt, akkor a heteroszexuálisakat, vagy az erőszaktevőket ítéled el?

Ez a baj a többi gyengén gondolkodóval is. Összemossa a határokat, és negatív jelzőkkel aggat tele olyan meleg embereket, akik soha egy kicsit sem lógtak ki a társadalomból, csak csendesen elvoltak azonosnemű társukkal. Akkor is csendben, vagy visszahúzódva, ha valójában kint a normál életben azt sem engedették meg maguknak, amit egy heteró esetén még a legerkölcsösebb vájtszemű sem kifogásol.

dunántúli gyerek 2016.08.06. 15:32:34

@BiG74 Bodri: Nincsenek meleg meg hideg emberek, hagyjuk kérem a dekorációt.

A csendes homokosokkal senki normális embernek nem volt sosem baja, még a kádár rendszerben is elvoltak. A homokosok többsége ilyen.

Aztán vannak a lobbista homokosok, akik minden butaságot kitalálnak és provokálják a népet. Eléggé nem meglepő módon őket a sima homokosok sem nagyon szeretik, mert ők isszák meg a hülyeségük levét. De ők meg abból élnek hogy homoklobbisták.

A kérdés az, hogy kinek jó a homoklobbi, mit akar a homoklobbi és ki pénzeli a nk-i homoklobbit (akik a parádékat szervezik többek közt).

BiG74 Bodri 2016.08.06. 15:56:11

@dunántúli gyerek:
Mi a tököm az, hogy csendes homokos?
Bunkófalván este a téren egy fiú és egy lány megfogja egymàs kezét, maximum kiábrándító vulgáris megjegyzéseket kapnak, ha két fiú teszi ezt, lehet meg is verik őket. Tán túl hangosak voltak?
Ha valakitől elfordulnak a kollégái évek jó viszonya után, csak azért, mert valaki látta őket az azonosnemű párjával sétálni? Az már hangos?
Nem általánosítok, mert nem mindig így van, de a sok buta homofób miatt sokszor így van. Két irányból nem engedik az átlag homoszexuàlisnak a normál életet élni, a fenti sötét homofóbok, és az idióta perverz túlszaladt homoszexuálisok.

dunántúli gyerek 2016.08.06. 16:02:59

@BiG74 Bodri: 'Mi a tököm az, hogy csendes homokos?
Bunkófalván este a téren egy fiú és egy lány megfogja egymàs kezét, maximum kiábrándító vulgáris megjegyzéseket kapnak, ha két fiú teszi ezt, lehet meg is verik őket. '

Falun másként illik viselkedni mint Pesten, akár a fiúkat, akár a lányokat szereti az ember.

Homofóbnak lenni szabad, mindenki úgy gondolkodik erről, ahogy akar. Persze a média inkább a homokosokat pártolja, a homofóbokkaal szemben. Az emberek meg pont fordítva.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.06. 16:03:48

@Vidéki László:

Azt állítod, az antifasiszták mnd látens Hitler-rajongók?

2016.08.06. 16:10:34

@Annie Oakley:

Nem vagy homokos, mert egyetértesz a cikkírójával.
Egyszerűen szimplán annyira hülye vagy, hogy önálló és saját gondolatod nincs, ezért beállsz az épp aktuális fősodorba, amit úgy hívnak , hogy konformista.

dunántúli gyerek 2016.08.06. 16:15:52

@BiG74 Bodri: Egyébként érdekes amit mondasz, mert az egyes társadalmak is másképp állnak hozzá a homokosokhoz.

Ezt annak kapcsán mondom, hogy kis-amszterdamban, Prágában (ahol élek) sokkal liberálisabb a homokosokhoz és a könnyüdrogokhoz való hozzáállás. Persze itt is a média a homokospártibb, mint az utca embere, de magyarországhoz képest ezek a dolgok elfogadottabbak.

A turistákkal kitömött belvárosban gyakran látni homokos nőket, ritkábban férfiakat is. A homofób országokból rengetegen jönnek ide élni (főleg ukrajnából, oroszországból) csak azért, hogy szabadon homokozhassanak, vagy drogozhassanak, mondjuk egy kocsmában. Sima homokozás a munkahelyeken és a kocsmákban ennek ellenére nem jellemző, csak sokkal több a homokos bár, mint mondjuk otthon.

Szóval Prága jelenleg lefedi ezt a piaci rést a régióban, de a mi döntésünk, hogy akarunk-e párezer orosz buzit és pár tízezer drogost Budapestre is, pluszban.

Nem vk feltétlenül meggyőződve, hogy ez a civilizáció fokmérője.

BiG74 Bodri 2016.08.06. 16:20:05

@dunántúli gyerek:
Másképpen fogalmazok:
Mindenkinek joga van homofóbnak lenni, de határok közt. Sötét bunkónak nem. Amúgy falun pont lehet úgy viselkedni, mint a városban. Nem privilégiuma egyik lakhelynek sem barmokat kinevelni.

Ramil Safarov 2016.08.06. 16:28:59

Mocskos buzik !!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

gigabursch 2016.08.06. 16:30:52

A meleg az egy hőmérsékleti viszonyítás.
A buzi, az meg egy szexuális elferdülésnek a nevén nevézése.
A dolgokat a nevén kell nevezni.
Ha tetszik, ha nem.

S nem szeretném, hogy egy afrikai eredetű melegfrront azt jelenthesse, hogy néhányszáezer buzi néger lerohanjua Európát.
(Bár mostanában az nagyon valós és elszomorító jövőkép)

A fentiek alapján nagyjából véve is letojom, hogy a buzik és a haverjaik melyik általuk felállított kategóriába sorolnak be.
Ha megtennék, hogy nem reklámoznák problémáikat, a társadalom is elfogadóbb lenne velük szemben, de amíg nekem kötelezően tapsolnom kell azért, hogy az egyik legnagyobb formátumú magyar politikusról és arisztokratáról elnevezett és a világ egyik legszebb sugárútját ezek az életeellenes seggfejek elcsőfítsák, nos addig a magam részéről a maximális elutasítással vagyok irántuk.
Javaslom, hogy inkább gyúőgyuljanak meg,
Mert a buziságból meg lehet gyúgyulni.

dunántúli gyerek 2016.08.06. 16:36:59

@a BircaHang Média szerk.: 'Azt állítod, az antifasiszták mnd látens Hitler-rajongók?' He he!

Birka, nagy hírem van!

Nem gondoltam hogy ezt megérem, de ma van már olyan szárnya is a magyar 'demokratikus ellenállásnak', akik balról előzik Gyurcsányt nagy sebességgel! nepszava.us/blogs/news/bartus-laszlo-egy-velejeig-korrupt-ember

dunántúli gyerek 2016.08.06. 16:42:47

@BiG74 Bodri: Akkor ebben én ki is egyezek veled, de azt tartom hogy homokosnak is csak határok között szabadna lenni (ha a társadalom többségét zavarja). Személy szerint nem pártolom a homokosok együttélését házasságnak nevezni, vagy az örökbefogadást rájuk is kiterjeszteni, ha van heteró igénylő is.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.06. 16:46:28

@dunántúli gyerek:

Az USA-ban él, munka és jövedelem nélkül. A zenész felesége tartja el.

dunántúli gyerek 2016.08.06. 16:46:47

@BiG74 Bodri: És az is kívánatos lenne, hogy vagy szüntessék be a homokos büszkeségvonulást (ez lenne a kedvezőbb), vagy, a kiegyensúlyozottság jeligére homofób büszkeség menetét is kellene tartani.

Advanced Flight 2016.08.06. 16:48:51

@Krisz11: "Szerintem igazából a tolerancia csak dühíti őket, mert azt gondolják, hogy ha elfogadják őket, akkor minden szép és jó lesz. De ahol tényleg elfogadják őket, ott jönnek rá, hogy igazából nem változik semmi, nem találják meg a lelki nyugalmat, mert iszonyat beteg emberekről van szó és ezen nem segít a tolerancia meg semmi, amit a liberális ideológia tud nyújtani. "

Na, itt a lényeg.

dunántúli gyerek 2016.08.06. 16:49:21

@a BircaHang Média szerk.: Mi az hogy jövedelem nélkül? Ennyire nem olvassák a Népszavát? Lauder nem tud neki állást adni? Orbán csak nem vágta zsebre az amerikai ellenzékét is?

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.06. 16:58:04

@dunántúli gyerek:

Őt senki se veszi komolyan, mára az összes ballibbel is összeveszett.

Stohl András 2016.08.06. 16:58:45

A homofobokat, kenyszer segbekukira kene itelni, hogy aterezzek, milyen nehez a melegek elete.

BéLóg 2016.08.06. 17:22:43

Gyökerek, mondjátok meg már nekem, hogy a 3,14csában lehet mondjuk 30 pontból 100-at kapni? Vagy itt minenkinek übermencs képességei vannak, ha a buzológiáról kártyáznak?

BéLóg 2016.08.06. 17:27:02

Ja, és nekem sokszor volt melegem, igaz, néha fázok is.
Ellenben úgy tartom MINDEN kromoszómarendellenesség betegség, nem lehet egyikre vagy másikra csak úgy rásütni, hogy ez egy habitus, semmi más.

BiG74 Bodri 2016.08.06. 18:35:03

@BéLóg:
Erre nem is gondoltam, 30-ból 100-at? Hihetetlen! Összeesküvés!

Annie Oakley 2016.08.06. 20:59:08

@Látens Inszinuáció: ismerjük mi egymást? Mert hogy ennyire megmondod a turit rólam

Annie Oakley 2016.08.06. 21:01:38

@gigabursch: nem is tudom, hirtelen melyik kategóriába illenél...

Annie Oakley 2016.08.06. 21:04:53

Gyerekek... Jókat röhögök ezeken a kommenteken... Feldobtátok az estémet. Ja, nem.
Inkább hallgatok egy kis George Michaelt, iszok egy stampedli tojaslikőrt és rakattanok a melegpornóra

Annie Oakley 2016.08.06. 21:05:45

@BéLóg: No, csak nem vagy genetikus?

Annie Oakley 2016.08.06. 21:07:39

@dunántúli gyerek: tán te is homokos vagy, hogy tudod, hogy "jól elvoltak"?

albibacsi 2016.08.06. 21:21:16

"Kedves Cikkíró is megérthetné, hogy ha szerinte normális, hogy valaki úgy születik, hogy a másik nemhez vonzódjon, akkor ugyanúgy akad olyan is akinek a gyomra is kifordul, ha belegondol, mit csinálnak a melegek... előfordulhat, hogy jóval többen vannak az utóbbiak, csak talán jól neveltek és nem teszik hozzá, de ettől függetlenül a gyomruk is kifordul..."

Ennyi. Én se írhattam volna szebben.

BéLóg 2016.08.06. 23:41:42

@BiG74 Bodri: Szerinted a 100/30 az nem 3,33333333333333333?

@Annie Oakley: Nem vagyok genetikus. Ettől még a homokozás kromoszómarendellenesség volt, van és lesz.
Egyébként szakács sem vagyok, de tudom milyen a záptojás.
Egyébként futballbíró sem vagyok, de tudom mi az a les
Egyébként mi is a bajod?

Annie Oakley 2016.08.07. 07:57:13

@Látens Inszinuáció: az, hogy ezek a hasonlatok nem jók. Persze, hogy tudod, milyen egy romlott étel, minden ember tudja, de ez nem ugyanaz, mint genetikával foglalkozni. Vicces, hogy így kijelented, hogy genetikai hiba és punktum, amikor ezzel még a tudósok sincsenek teljesen tisztában. Vagy tudod, hogy mi a "rendellenesség"? Mert egyáltalán nem biztos, hogy minden esetben betegség. Vannak eltérések, mutációk, ettől működik az evolúció. És ebből a szempontból egyáltalán nem biztos, hogy a homoszexualitás betegség. Csak ennyi a bajom.

gigabursch 2016.08.07. 13:53:37

@Annie Oakley:
Eégszséges tudatú ember.
De az számotokra ismeretlen...
Ezért nem tudsz betáblázni.

ergerberger 2016.08.13. 08:33:52

@gigabursch: "Mert a buziságból meg lehet gyúgyulni."
Neked is "sikerült", kisgecó?
Pont úgy vakerálsz, mint aki szeretne egy kolbászt a valagába, de elfojtja magában, mert a képzelt Jézus haverja figyeli föntről, és ha makkot nyalsz, akkor ő fog megfhaszozni!

egyfiu12345 2016.08.13. 15:36:25

Szerintem teljesen fölösleges egy homofóbbal vitázni a kérdésről. Addig, amíg valaki nem ismer meleget (jobbanmondva mindenki ismer, csak nem tudja róla), addig értelemszerűen gyűlölködni fog. Legtöbb esetben arra lusta, hogy legalább utánaolvasson, hogy mi is a homoszexualitás, vagy legalább logikusan végiggondolja. Akinek van egy kevés esze, az önmaga is levezetheti a következő gondolatmenetet:
-egy értelmi fogyatékos embert (bármennyire is furcsán viselkedik), nem ítéli el senki, mert NEM TEHET RÓLA. Tehát ha valaki valamiről nem tehet, azt nem ítéli el senki.
-ha a melegeket elítélik, az automatikusan magával hozza, hogy az illető azt hiszi, hogy TEHET róla. Hiszen ha tudná, hogy egy meleg nem tehet erről, akkor nem ítélné el.
-ha a meleg TEHET RÓLA hogy meleg, akkor fel kell tenni a kérdést: hogy kell ezt elképzelni? Régen heteró lehetett, aztán egy szép napon gondolt egyet, s eldöntötte, hogy jövő héttől a saját neméhez fog vonzódni, nem pedig az ellenkezőhöz? Mi oka lenne valakinek erre? Hiszen élhetne kényelmes heteró életet, melyben a kapcsolatát nem kell titkolnia, házasságot köthet stb, s ő mégis mindezt eldobná, s egy olyan kisebbség tagja akarna lenni, amelyet mindenki gyűlöl? Másik pedig az, hogy ez az "átváltozás" hogyan mehet végbe? Mert ha ez lehetséges, akkor a kommentelők közül is bárki meg tudná ezt tenni ha akarná? Szándékosan meg tudnátok változtatni azt, hogy ne az ellenkező, hanem a saját nemetekhez vonzódjatok?

Ha egy meleg is emberhez méltó módon szeretne élni, azzal kinek mi a baja? Az, hogy egy meleg pár mondjuk együtt él egy albérletben, mindketten normálisan dolgoznak, monogán kapcsolatban élnek, azzal kinek mi baja lehet? Kit botránkoztatnak meg? Vagy ha netalán (húha) házasságot köthetnének egyszer, s ezáltal vehetnek fel közösen hitelt, azzal melyik ideális, eszményi családot károsítanák meg illetve fenyegetnék? (mert tudjuk ugyebár, hogy a melegházasság bevezetése veszélyeztetné a hagyományos családokat :-) )

Vagy talán a felvonulás a gond? Én soha életemben nem voltam a felvonuláson. Sokan ezzel jönnek, hogy ott milyen botrányos dolgok történnek. Hát valóban, iszonyat botrányos az, amikor több tízezer, hétköznapi kinézetű ember végigsétál 1 km-t, és évente egyszer arra a szerencsétlen 1 órácskára lezárják miattuk az utat. Az nem háborít fel senkit, amikor a foci EB alatt az utcán mozdulni sem lehetett a sok szurkolótól, illetve a tömegközlekedési eszközökön is üvöltöznek? És akit nem érdekel a foci, annak miért kell a pofájába tolni? Vagy aki épp munkából siet haza fáradtan, az miért köteles a futballhuligánok ordítozását hallgatnia? Ja, vagy ez nem gond?
Az, hogy a felvonuláson jelen van néhány valóban vérlázító külsejű és viselkedésű egyén, attól nem kell több tízezer emberre általánosítani, bár az valóban igaz, hogy az ilyen botrányos embereket vagy nem kellene beengedni a felvonulásra, vagy nem kellene hagyni hogy úgy nézzenek ki ahogy kinéznek.
Visszatérve a házasság kérdésére: egy meleg ember is ugyanúgy dolgozik mint bárki más (mert bármilyen furcsán hangzik, de egy meleg ember is ugyanúgy táplálkozik, ugyanúgy fázik télen, ugyanúgy tisztálkodik, emiatt neki is ugyanúgy dolgoznia kell, hogy előteremtse a megélhetését). S ha egy meleg ember is ugyanúgy fizeti az adót, akkor elvárható lenne, hogy ugyanazok a jogok illessék meg, mint bárki mást.

BéLóg 2016.08.23. 00:57:32

@egyfiu12345:
"...Szándékosan meg tudnátok változtatni azt, hogy ne az ellenkező, hanem a saját nemetekhez vonzódjatok?..."
Ennél mi sem könnyebb. csak be kell pucsítani.
Ellenben a buzulás mint tudjuk, kromoszómarendellenesség, amit mint minden más kromoszómarendellenességet, BETEGSÉGNEK nevezünk. Akkor is, ha ez a betegség a betegeknek adott esetben élvezetet okoz. Ahogy ugye a patkánykísérletben is nyomogatták maguknak az orgazmust.
Ma még nem tudjuk például a rákot gyógyítani,. A tudósok esküsznek rá, hogy menni fog.
A kromoszómarendellenességet sem tudjuk gyógyítani. De egyszer menni fog.
Addig meg mindenki élje a világát úgy, hogy a másik szabadságát ne korlátozza.

Ja, mindig elfelejtik szivárványos barátaink, hogy az nem jogsértés vagy korlátozás, ami MINDENKIRE vonatkozik.
Mivel tehát a HETERÓ emberek sem házasodhadnak azonos neművel, ezért semmiféle jogfosztás nem éri azokat, akik homoszexuálisok és ugyanúgy nem vehetnek feleségül azonos neműt. Ahogy nem lehet négy feleségünk sem meg nem élhetünk házaséletet birkákkal meg kecskékkel meg tyúkokkal, se halottakkal, se biciklivel, lámpaoszloppal vagy autóval.
süti beállítások módosítása