Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Melegedő

Fogadd el önmagad!

Coming Out gyorstalpaló I.

2016. július 30. - Juhász.Gábor

cbc-boysteps.jpg

Szia!

Örülök, hogy itt vagy! Köszönöm, hogy eljöttél. Szánnál rám pár percet?

Én Gábor vagyok. Téged hogy hívnak?

Nagyon szép neved van! Kérlek, ülj le egy kicsit, szeretnék valami fontosat mondani neked.

Lehet, hogy most kissé össze vagy zavarodva. Nem találod a helyed a világban. Félsz, hogy elveszíted a barátaidat, csalódást okozol a szüleidnek és soha, senki nem fog szeretni téged. Ne aggódj, amit most érzel, teljesen természetes. Én is átmentem ezen. Hidd el, túl fogod élni!

Tudom, könnyen beszélek, hiszen én már az ajtó másik oldalán állok, te pedig még csak azon tépelődsz, rákulcsold-e az ujjaidat a kilincsre? Gondolkozz nyugodtan, sehová nem sietünk.

Ne hallgass mások unszolására! Kizárólag te vagy az egyetlen, aki érzi, mikor áll készen. Hosszú út van még előtted, de kérlek, pillants hátra a vállad fölött, és nézd meg, milyen messzire jutottál, egyes egyedül! Ebből meríts erőt! Ne foglalkozz azzal, mások mennyivel járnak előtted! Te csak a következő lépésre koncentrálj! Aztán a következőre, és így tovább!

790615-door-wallpaper.jpg

Nem fogok hazudni neked. Itt, az ajtón túl sem könnyű a helyzet. Ezért sem szabad elhamarkodnod a dolgot. Amíg bizonytalan vagy, nem állsz készen! Ha lecsap a szarvihar, állni kell a sarat! Csak azt tudom ígérni, hogy ha már itt leszel, könnyebben találsz majd olyanokat, akik segítenek neked. Akik kiállnak melletted, védik a hátad vagy fogják a kezed, ha kell. Idáig viszont egyedül kell eljutnod.

Igazságtalan? Persze hogy az!

Miért pont te? Hiszen olyan könnyű lehetne! Titkok nélkül, bűntudat nélkül, félelem nélkül...

Kesereghetsz még egy sort, de hidd el, nem érdemes, mert nem visz előre. Ezt dobta a gép, tedd magad túl rajta, és hozd ki belőle a legjobbat!

Hidd el, nem olyan rettenetes a helyzet, még ha te most úgy is érzed. Valójában sokkal szerencsésebb vagy, mint az előtted lévők. Hogy csak egyetlen dolgot mondjak: itt van számodra az internet! Tele végtelen mennyiségű tudással és lehetőségekkel. Használd!

De azért csak ésszel! Az agyadat mindig tartsd készenlétben! Ha olyan dolgokat olvasol, hogy “a homoszexualitás bűn, a homoszexualitás betegség, de mi majd segítünk kigyógyulni”, kattints a kis piros X-re, AZONNAL! Higgy nekem, sokan jártak már ott, többen meg is haltak, vagy egy életre belenyomorodtak abba a “segítségbe”.

Itt olyan emberek történeteit olvashatod, akik már mind végigmentek azon, amin most te is. Rengeteg különböző élethelyzet, rengeteg különböző megoldással és végkifejlettel. Biztos vagyok benne, hogy a hasznodra lesznek!

A Háttér Társaság információs és lelkisegély szolgálatot tart fent, illetve számtalan módon tudnak neked segíteni (érdemes szétnézni a honlap alján található “szolgáltatásaink” menüsoron). Fordulj hozzájuk bizalommal!

Ez az oldal kifejezetten transszexuális témákkal foglalkozik. A felső menüsoron az “információk” fülre kattintva olyan hasznos tudnivalókkal találkozhatsz, amiket akkor is érdemes elolvasnod, ha te magad nem vagy transznemű.

Tudom, már ismered, hiszen most is itt vagy, de ezen a cikken kívül is rengeteg hasznos információt találsz még, amiből építkezhetsz vagy erőt meríthetsz.

Ha semmiképp nem szeretnéd, hogy mások is megtudják, milyen oldalakon jártál, ne felejtsd el törölni a böngésződből az előzményeket.

Tudom, ez nem sok, de hidd el, az információgyűjtés létfontosságú ahhoz, hogy a fejedben is helyükre kerüljenek a dolgok, és így végre megszűnjön a gyötrő bizonytalanság. Amint képes vagy önmagadra, mint egész, magabiztos emberre tekinteni, már tök mindegy, mi van az ajtó túloldalán, képes leszel megbirkózni vele!

plot_twist_thumbing_down_shit_on_front_page_124c96_4760736.gif

Tehát: 

  • Nyugodj meg! 
  • Informálódj! 
  • Fogadd el, hogy te is ugyanolyan ember vagy, mint bárki más, és neked is jogod van olyan közösségbe tartozni, ahol szeretnek és elfogadnak! 
  • Ha már úgy érzed, készen állsz, fogd meg azt a rohadt kilincset és bújj elő!

 

Hajrá! Én neked szurkolok!

J. Gábor

Következő cikkünk:

Coming Out gyorstalpaló II. - Előbújás barátoknak

Előző cikkünk:

Közös felelősségünk: Coming Out


1469905116_facebook.pngMelegedő - Facebookon is! Köszönjük kedvelésed!

www.facebook.com/melegedokozosseg

A bejegyzés trackback címe:

https://amelegedo.blog.hu/api/trackback/id/tr838914024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása