Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Melegedő

Nagypapa a strandon NEM családtag!

2016. július 28. - Juhász.Gábor

pool_tanyalittle507574429-2-.jpg

Kiskunmajsán legalábbis biztosan nem.

Mint ahogy az a Tékozló Homárnak beküldött levélből kiderül, a kiskunmajsai strand nem sokat vacakolt a családi jegy kritériumainak meghatározásával, egyszerűbbnek tartották, ha az Alaptörvény szövegét veszik alapul. Az pedig világosan kimondja, hogy

CSALÁD = (FÉRFI + NŐ) * HÁZASSÁG + GYEREK

Vitának helye nincs, mindenki menjen a dolgára.

A levelet író nagypapa, alapvető állampolgári kötelességét elmulasztva, nem tanulmányozta megfelelően a Nemzetünk alapját képező iratot, és volt olyan buta, hogy azt hitte, feleségével, és három unokájával jogosult a családi jegyre.

csuszdak7_keret.jpgforrás: jonathermal.hu

Pedig a strand a gyengébbek kedvéért külön ki is függesztette a belépő kritériumait:

A családi jegy jogosultja: 2 felnőtt (férfi és nő, akik házastársak, vagy élettársak) + 1 gyermek (aki a házastársak, élettársak kapcsolatából származik).

“Nos, erre nagyszülőként nyilván nem tudtunk gombot varrni (megjegyzem házastársak vagyunk, mi több, mindhárom gyermek másodíziglen a kapcsolatunkból származik), a pénztáron kívül a fürdő recepcióján is közölték: a "családi jegy" az nekünk nem jár! Képzeljük el mondták –, még az is előfordult, hogy két nő akart egy gyerekkel családi jegyet venni, azt állítva, hogy ők együtt nevelik azt... Hát azért mindent, azt már mégsem!...

Az persze csak egy dolog, hogy amikor a többgenerációs családok fájó eltűnéséről és hiányáról jelennek meg értekezések, mennyire időszerű a nagyszülőket kiretusálni a családi fotóról, de adódnak egyéb problémák is!

Mit tegyen például az a "férfi és nő", akik mondjuk házasok, de egyelőre még csak egyiküknek a korábbi házasságából hozott gyermekét nevelik?

Vagy mi legyen az örökbefogadó párokkal, és a nem a "kapcsolatukból származó" gyerekkel?

Mi jár az akár több gyermekét is egyedül nevelő anyának vagy apának, ha családi jegyet kér? Meg kell fizetnie a hiányzó szülő belépőjét is, vagy egyáltalán nem kaphat kedvezményt, hiszen nem felel meg a leírtaknak?

Mit kapnak azok, akiknek gyermeke mesterséges megtermékenyítéssel fogant?

Mit mondanak annak, aki esetleg elhalt testvére gyerekét neveli?

És egyébként igen, ha egyszer eljut ez az ország odáig, hogy meleg párok is nevelhetnek gyermeket (mert hát nem, mai tudásunk szerint az nem lesz ettől "buzi"), velük mi lesz?”

kérdezi Ferenc, a pórul járt nagypapa.

lgbtq-summer-vacation.jpg

Nos, kedves Ferenc, ők majd lesznek szívesek megvásárolni a teljes árú jegyet. Magától értetődően a családi kedvezményt kizárólag családok vehetik igénybe. Őket pedig a strandfürdő és a Fidesz-KDNP által megalkotott Alaptörvény nem tekinti családnak.

A Fidesz-KDNP mentségére legyen szólva, hogy amikor ezt a részt írták, tényleg csak a melegekkel akartak kibaszni (velük viszont nagyon), de mivel hozzáértésük ezen a téren is elég szerény, így sikerült kizárniuk az alkotmányból a magyar családok egy jelentős részét.

Upsz.

Na mindegy, ha így sikerült, maradjon. Változtatni nem lehet, mert akkor egyesek még megkérdőjeleznék a kormány kompetenciáját.

Persze várható volt, hogy hanyagságuk előbb-utóbb ki fog bukni valahol. Most épp Kiskunmajsán.

A nagypapa levele után olvashatjuk a Gazdasági Versenyügyi Iroda történtekre adott válaszát, melyben kifejezik sajnálatukat, de mint fogalmaznak:

“a fürdő üzemeltetője jogosult saját maga eldönteni, hogy a belépőket milyen áron kínálja, biztosít-e esetlegesen kedvezményes jegyeket. Azt is jogosult meghatározni, hogy az adott kedvezményt milyen feltételek mentén biztosítja, ahogyan ez jelen esetben is megtörtént.”

Tehát ezt a logikát követve, ne lepődjünk majd meg, ha például egy szórakozóhely a hölgyeknek járó ingyenes belépéshez kiköti, hogy azt csak a szőke hajú, 18-25 év közötti, 90/60/90 méretarányokkal rendelkező, Szilvia nevű személyek vehetik igénybe, mivel a többieket nem tekinti nőnek.

Mindez nagyon jól példázza, hová vezet, ha a társadalom bizonyos rétegeit származás, vallás, szexualitás, stb. megpróbálják kirekeszteni és ellehetetleníteni. Az ilyen lépések később kihatással lesznek más csoportokra is, közvetve pedig akár a teljes népességre.

Pontosan ezért fontos, hogy mindannyian fellépjünk a kirekesztés és a gyűlöletkeltés ellen.

A strandlabda és a naptej mellé pedig egyelőre készítsük be a házassági és születési anyakönyvi kivonatokat. Biztos, ami biztos.

J. Gábor

A strand a tiltakozásoknak köszönhetően azóta enyhített a családi jegy kritériumain.

1469905116_facebook.pngMelegedő - Facebookon is! Köszönjük kedvelésed!

www.facebook.com/melegedokozosseg

A bejegyzés trackback címe:

https://amelegedo.blog.hu/api/trackback/id/tr38919222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aeidennis 2016.07.29. 16:20:48

A fürdő a családi jegy kritériumait definiálta és nem a családét.

Ballib cenzúrázók réme 16 2016.07.29. 16:41:23

Hihetetlen ostoba egy meleg vagy sajnos.

Ugyanis ezidáig kb minden strandon beengedtek 2 felnőttet 2 gyerekkel.
Akár nagyszülők, akár szülők, akár élettársak voltak a felnőttek.
Nagyjából ez az egy fürdő tett kivételt ezalól, saját hatáskörben megállapítva, a családi jegy kedvezményezettjeinek megszorítását.

Azaz világosan látszik, hogy ez nem a kormánytól függ, bármennyire is utálod őket, hanem a fürdőtől ahová mész, hogy mit találnak ki.

Ludovikás Levente 2016.07.29. 18:33:59

A pincsikutyát nem számítják a családba? Ez elképesztő

Makkasz 2016.07.29. 20:24:43

Az a strand erdeke hogy ket gyereket ket felnottel beengedjen, azert van a kedvezmeny hogy vonzza a latogatokat. Ilyen primitiv barmokat.

Makkasz 2016.07.29. 20:28:48

@Ballib cenzúrázók réme 16: Dehogy a strand talalta ki. Egy primitiv hulye aki a kiirasrol dontott, mert azt hitte igy benyal a kormanyanak, ill. az o izlesenek megfelelo lesz a kiiras. Portaslelkulet kormany iranti alazattal, es vegtelen butasaggal kombinalva.
Az a strand erdeke hogy ket gyereket ket felnottel beengedjen, azert van a kedvezmeny hogy vonzza a latogatokat. Ilyen primitiv barmokat.

Szabványok 2016.07.29. 20:38:22

Képzelem milyen kínos, amikor férj-feleség-gyerekek mennének erre a stradra és a "Családi Jegy" vásárlásakor köteleő DNS teszten kiderül, hogy a gyerekek apja nem a férj, hanem a postás!
Lecsapunk a félrekúrókra!
süti beállítások módosítása