Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Melegedő

Kapcsolat

2016. július 23. - Melegedő

Sziasztok!

Mi, itt a Melegedőn elsősorban melegséggel és szexualitással kapcsolatos írásokat közlünk, a nagyérdemű szórakoztatására és okítására.

A blog elindításával szerettünk volna bemutatkozni, és létrehozni egy közeget, ahonnan olyan emberek csatlakoznak hozzánk, akik jól érzik magukat melegek társaságában, és nem az alapján ítélik meg a másikat, hogy milyen a szexuális orientációja.

Aki szeretne egy ilyen – még épphogy alakuló ­– közösség tagja lenni, az csatlakozzon hozzánk a facebookon, és hamarosan együtt dolgozhatunk azért, hogy olyan programokat szervezzünk, ami mindenkinek örömöt szerez.

Ha kérdésed, észrevételed, egyéb óhaj-sóhajod van a bloggal vagy a közösséggel kapcsolatban, írj nekünk bátran!

melegedoblog@gmail.com

Amennyiben úgy érzed, ilyen cikkeket te is tudnál írni, ne fogd vissza magad! Ragadj billentyűzetet, küldd el nekünk a művedet, és ha tetszik, posztoljuk. :)

Szerzőink:

13445391_1728244174131488_212001127028918796_n.jpg

Becca Prior vagyok, középkorú, hetero nő, csak  annyiban térek el az átlagtól, hogy erotikus melegregényeket írok. A Melegedő egy éve pattant ki a fejemből, miután nagyon sokat gondolkodtam azon, hogyan lehetne létrehozni egy olyan közösséget, ahol mindenki jól érzi magát, függetlenül attól, hogy hetero vagy meleg.

A blogon szexuális témájú cikkeket fogok publikálni, mert könnyen és nyíltan tudok beszélni azokról a dolgokról, amikről mások nehezen, és úgy hiszem, itt az ideje, hogy újabb tabukat döntögessünk, mert a szexualitás életünk egyik legfontosabb tényezője, amiről kell és szabad is beszélni.

gnoir_kicsi.png

Juhász Gábor vagyok, átlagos meleg srác és aktivista. Bár nem vagyok szakképzett buzológus, elég nagy rálátásom van a minket érintő ügyekre. Azért írok, hogy másoknak is megmutassam, miként festenek a dolgok innen, a szivárvány túloldaláról.

A cikkeim tartalma elsősorban az én látásmódomat tükrözi. Nem szeretnék és nem is tudnék a teljes meleg közösség nevében állást foglalni. Ezt csak az általánosítások elkerülése miatt szerettem volna leszögezni.

Bízom benne, hogy az általam leírtak segítségül szolgálhatnak azok számára, akik még csak most ismerkednek saját identitásukkal, illetve homoszexuálisként is teljes és boldog életet szeretnének élni.

A bejegyzés trackback címe:

https://amelegedo.blog.hu/api/trackback/id/tr948909886
süti beállítások módosítása