Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Melegedő

Mert 2016 van!

2016. július 22. - Juhász.Gábor

1.png

Tavaly Kanadában választás volt. A polgárok úgy döntöttek, megszabadulnak a 9 éve kormányzó konzervatív párttól, és liberálisokat juttatják a parlament élére.

Az új kormány sok szempontból érdekes. A miniszterek közt van űrhajós, paralimpiai atléta, nyíltan meleg, vak, Indiai, háborús hős, és még sorolhatnám. Mindemellett pedig a miniszterek egyik fele nő, másik fele férfi.

Mikor egy riporter megkérdezte a miniszterelnöktől, Justin Trudeau-tól, hogy miért van ez, ő nemes egyszerűséggel csak annyit felelt:

"Mert 2015 van."

Ennyi.

Kanadától nagyon-nagyon messze, itt, a Kárpátok ölén az ember néha joggal hiheti, hogy a naptár bizony átveri őt. Mert hiába szaladgál mindenki okostelefonnal, az itt élők fejben még valahol a ‘80-as években járnak. És ahogy elhagyjuk a Budapest táblát, ez a képzeletbeli évszám úgy pörög egyre visszafelé.

2181938_ce1228807c2801eb2efdc69ef778b72d_q_foto_index_hu.jpgFotó: index.hu

Van aki osztja ezt a véleményt, van, aki nem, jómagam viszont saját bőrömön érzem mindezt.

Melegként az ember sokkal érzékenyebb hazájának bogaraira. Nekünk, akik így vagy úgy a társadalom peremén élünk, sokszor jobban rálátunk a teljes egészre, mint az, aki a katyvasz részese.

Amennyiben érdekelnek ezek a meglátások, gondolatok, ajánlom figyelmedbe a blog következő cikkeit. Jó olvasgatást!

 

J. Gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://amelegedo.blog.hu/api/trackback/id/tr508902026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása